Film Helg

Guuu vilka smarriga vindruvor jag mumsar på nu , röda kärnfria som jag köpt på jobbet.Kan inte sluta äta mmm =)Sönda kväll och den lediga helgen närmar sig sitt slut....suck.Nu kommer veckan som jag hatar av hela mitt hjärta , kvällar hela veckan =( Fredas passet 10-20 SUCK nått positivt är att det är min kallis lörda och att jag fått en dag tid på sönda =)Den här helgen har gått jätte fort , som typ varje helg jag är ledig.Fredagen sluta jag tidigt så jag hämta Neo på dagis som hade levt rövare.Dom har börjat märka av hans tvåårs trots vilket även vi här hemma har gjort så det heter duga =) Lillfisen har fått för sig att det är han som bestämmer =) Sen lagade jag och Neo mat , krullpommes med lövbiff och bea , Neo han fick kycklingben.Vi tog också varsina , för jag kunde inte äta lövbiffen , smaka dött.Trodde nästan jag skulle bli magsjuk!Älskling han bara åt o åt hahaha.Sen hade vi fredasmys i soffan , vi kollade på filmen Wedding Daze.Neo han somna på golvet han var så trött efter en hel dag på dagis.Vi fortsatte sen att kolla på filmen Bear League.Två mycket roliga filmer tycket vi.

image567Filminfo:
Anderson har svårt att gå vidare i livet efter sin hustrus död och vännernas försök att hjälpa honom blir bara allt mer irriterande. Till slut friar han till första bästa flicka han ser, en servitris på den lokala dinern - och hon säger ja! Nu är det bäst de börjar lära känna varandra...

image571Filminfo:
Artie och Dennis är varandras totala motsatser. Dennis är i toppform, kontrollerad och framgångsrik. Artie har en stor ölmage, ingen stil och är arbetslös. De spelar i olika basebollag och har i åratal varit rivaler. Artie och hans lag vill festa hela tiden och sporten får hellre vänta om den ställs mot festandet.

Men nu vill det till att hålla in ölmagen för om Arties lag inte vinner över Dennis lag så försvinner de ut ur baseballigan för all framtid! Beer League har allt en film ska ha för att vara den perfekta killfilmen: öl, sex, eskorttjejer och så ännu mera öl. Den ena pinsamheten efter den andra ligger på lut då Artie och hans lagkamrater sätter igång spelet.

Lördagen då sov jag ut rejällt.Älskling tyckte att vi skulle göra en deal.Han skulle få spela nått tjosan på WoW och sen skulle han städa här hemma så skulle jag och Neo gå hem till mamma o pappa.OK tyckte jag så vi gick dit.Mamma ja hon var helt redo att åka till ikea för dom hade fått hem dom svart lamporna som vi ville ha.Pappa var barnis och vi åkte.Tur att vi kom när vi gjorde för när vi hade tagit var det bara en kvar , populära =) Vi stanna även till Maxi och handla lite.Ringde älskling för att se hur han låg till , hmmmm städa hade han inte gjort utan han spela WoW, smart.klockan var då efter fem och vi skulle handla och laga mat.Vi gjorde som så att mamma släppte av mig i centat så började jag handla så kom älskling sen.Vi skulle även få pizza hos mamma och dom , tur var nog det för när vi var klara med handlingen och upppackningen var klockan nästan halv 7.Det blev till o GASA dit för vi höll på att hungra ihjäl.Neo han var mitt uppe i diskning =) Pappa och älskling åkte och hämta pizzorna på La Kantarell , vårat favvo ställe.Måste ha varit nån form av praktikant som gjort dom.Min ena kant var kolsvart med enstaka ostklumpar.Mamma hade en gigantisk ostklump på sin , sååå äckligt!Älskling låg och somna i soffan till hockeyn så det blev att åka hem.Hemma sen slockna Lillfisen på direkten så vi satte på film, No reservation , bra film!


image578Filminfo:
Mästerkocken Kate Armstrong lever sitt liv precis som hon styr över den trendiga Manhattan-restaurangens kök, det vill säga med en osentimental intensitet som både fängslar och skrämmer hennes omgivning.

Kates perfektionism sätts på prov när hon "ärver" sin 9-åriga syskondotter Zoe samtidigt som hon tvingas ta itu med en stökig nyanställd kökschef.

Idag
blev det också sovmorgon för min del , tack Neo.Älskling han låg kvar eftersom han skulle börja jobba.Strax efter 2 väcker vi älskling som sussar så pass sött.Vi ville gå till lekparken men älskling tyckte det att vi kunde gå och han var hemma och "städade".Visst det gick ju så bra igår.Jag och Neo gick , hade lovat honom.

Det skulle gungas och gungas, gunga lite i ena och sen byta till den andra.Roligt hade vi iaf sen blev det kallt och vi bleb hungriga så vi gick hem och lagade mat.Älskling satt som väntat och spela , dammsugit och plockat lite iordning hade han gjort.Sista gången jag dealar med honom om städning iaf!Idag blev det bacon och purjupotatis med oxfilé och murkelsås , så jäkla GOTT!Medans jag steker ligger Neo ocg filurar lite på golvet och till slut somnar han hahaha =)
image584
image585

Så han fick ta sig ett litet vil innan maten som blev skit god rent utsagt.Efter maten blev det duschen för Neo så gick vi två en sväng till mamma och pappa.Sandra , Stefan och ty var där.Så vi fika lite och kolla på nya programmet Singing Bee.Där kan jag LOVA att det blev ett o annat skratt.Mitt i allt ringer ävem min mobba.Ett nummer från Göteborg så jag ringer upp.En som är lite sugen på min bokhylla så nu har jag två spekulanter så förhoppningsvis är den snart SÅLD!
image586

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0