Skoskav

Sååå ont....idag har jag fått värsta skoskaven av mina nya skor.Jag har endast haft dom till dagis och jobbet vilket inte är en lång strecka alls.Blåsorna är gigantiska och gör svin ont...men ska man vara fin får man lida pin!Tur att jag har mina scholl!
Idag kom också våra tågbiljetter hem...kosta endast 1542:- BILLIGT elle kanske inte.Ner blir det 1:a klass och upp 2:a...Ska verkligen bli skit skoj.Jag och älskling har inte gjort något direkt tillsammans sen vi fick Neo.Några åkte ner redan idag och skulle köra 4 dagars men jag tycker att det räcker med 2...Fatta jag som blir sååå bakis!!!

Kommentarer
Postat av: Anna HK

Hej! Jag gör faktiskt märkningen i Paint =)

2008-07-02 @ 23:06:34
URL: http://annahk.blogg.se/
Postat av: Anna HK

Ja men det är samma visa varje år, jag säger till honom använd solkräm, gör han det? nej och då får han skylla sig själv..

Nej tyvärr är det lite mer jobb. Men samtidigt så är det värt det. Finns så många så stjäler bilder till höger och vänster.

2008-07-02 @ 23:10:33
URL: http://annahk.blogg.se/
Postat av: Anna HK

Jag öppnar min bild i paint (ctrl+o), förminskar den (ctrl+w) och skriver in min text, markerar den och sen kopierar den, sparar bilden (ctrl+s), öppnar nästa bild och gör samma sak. Det tar lite längre tid, men det är det värt, anser jag iaf =)

© symbolen ( alt0169) ( ingen fara, man lär sig ngt nytt varje dag)

2008-07-02 @ 23:14:56
URL: http://annahk.blogg.se/
Postat av: Anna HK

Ja det tycker jag oxå, men eftersom jag inte har ps så får det bli så =)

Kommer du på den inställningen så får du gärna höra av dig =)

2008-07-02 @ 23:19:22
URL: http://annahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0