SoL sOl SoL

Vilket väder vi har haft dom senaste dagarna , helt otroligt!Hoppas att den härliga sommaren är här för att stanna.Dom senaste åren har det fina vädret varit i Maj och början av Juni sen har det bara varit skit rent utsagt.Jag o Neo ska vara lediga 5 hela veckor så det är bäst att det är många soliga dagar =)
Det har blivit en hel del sol och bad dessa dagar , Neo tycker att det är jätte kul att bada i poolen.Han fick i mig igår och det var sviiin kallt vill jag lova.
Imorgon är det middag hos mormor och sen lite firande av mig , fyller som sagt 25!!!!Beställde en tårta som jag ska bjussa på!
Vi har också blivit bjuda hela familjen till Malmö i början av Juli , ska vara en WoW träff.Hoppas att vi kan åka och jag kan få ledigt , jobbar hela den helgen så det återstår att se.Älskling får kolla upp det lite bättre innan jag frågar på jobbet , om det är rätt helg älskling sagt så är det den helgen jag går på semester.Så det skulle ju inte vara helt fel att börja den i Malmö med lite sol bad och grillning =) Ett plus är att få se alla WoW nördar hahaha =)



Kommentarer
Postat av: Lena Petersson

Grattis i förskott, hoppas att du får en bra födelsedag.

2008-05-31 @ 21:44:55
URL: http://www.metrobloggen.se/lp
Postat av: Kim

Eller hur! Jag ska göra det också :-) Hör av dig när du gjort dina så får i se om vi tyckte lika! Jag tror de kan bli riktigt goda!

2008-05-31 @ 21:55:32
URL: http://qrious.blogg.se
Postat av: ella

ha d så mysigt ikväll.själlv har ja legat mest och funderat på allt och inget.men ska se om d blir nån film kanske=)va skoj!**grattis grattis** i förskott=)

2008-05-31 @ 22:09:35
URL: http://ellisgirl.blogg.se
Postat av: Jess

sv: tack :) och shit, grattis till det då ;)

2008-06-01 @ 09:26:17
URL: http://jessljungberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0