Tropic Thunder

Det blev bara en film igår eftersom vi kom hem så sen från mamma o pappa.Älskling fick välja och det blev Tropic Thunder.Hade läst att den skulle vara dålig men jag tycker att den var helt ok , blev en hel del skratt.
Bild

Om Tropic Thunder:

Ett gäng självupptagna skådespelare har bestämt sig för att göra filmhistoriens största krigsfilm. Men när inspelningskostnaderna löper amok och skådisarnas överdimensionerade egon hotar att äventyra hela filmprojektet, bestämmer sig den frustrerade regissören för att ta saken in egna händer. För att öka realismen leder han sitt team långt in i den Sydasiatiska djungeln, där de snart får närkontakt med ett gäng riktiga skurkar. Nu hänger gruppens överlevnad på en handfull självutnämnda primadonnor bestående av: Tugg Speedman, en actionhjälte på fallrepet, vars post-apokalyptiska actionepos inte längre lockar storpublik. Jeff ”The Fatties” Portnoy som gjort sig känd genom flamsiga komedier, men som nu ser sin chans att ta sig in i en mer seriös genre. Kirk Lazarus, som har gett method acting ett ansikte. Med fem Oscarstatyetter i bagaget, är han på ständigt jakt efter nya själsliga, så väl som, kroppsliga utmaningar. Den multi-platina-belönade raparen Alpa Chino med wannabe-skådis ambitioner. Och slutligen, nykomlingen Kevin Sandusky, som bara är glad över att ha fått ett skådisjobb.
 

Kommentarer
Postat av: Liene

sv: Ja, men man är ju avcker även om man inte är. Inre utspeglar sig på utsidan, men det kasnke inte är alla som kan visa det eller som kan se det.



Låter som en spännande film:)

2008-11-16 @ 14:05:40
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0