Lås Till Blöjor?

Natten har varit helt underbar!!Eller INTE!Nova vakna strax efter 10.Hon fick en torr blöja och sen blev det tyst där inne , vi trodde att hon sov....tänk så fel vi hade.När vi ska lägga oss ligger hon klarvaken i sängen och leker med sin blöja som hon lyckats ta av sig.Som tur va hade hon inte bajsat eller kissat.Så nu kan hon inte sova i bara blöja längre.Tjejerna brukar göra det nu när värmen funkar som den ska, dom blir så varma och svettiga i sängen.Så nu måste jag hitta några bra underbyxor åt dom men det är lättare sagt än gjort.Nån som vet några bra?Det ska inte vara med volanger där bak!
Sen låg Nova vaken i timmar innan hon somna och när hon väl somnat vakan Nora...varför inte!Och imorse ringde klockan tidigt för jag skulle till tandläkaren ZZZZzzzzz En helt underbar start på dagen!!!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Köp up&go blöjor! då slipper man ju knäppningen :) Fast de kanske är för stora för tjejerna!?

Här där jag bor finns Ica Maxi och där har de ursöta små trosor utan volanger. Som ett par boxertrosor typ! 3pack för 59:- tror jag. Min dotter sover med såna när det är varmt.

2010-12-17 @ 12:37:18
URL: http://sunshiine86.blogg.se/
Postat av: Emma

Lundmyr hade ngt på babyshop.se, 30% rabatt också :)

2010-12-17 @ 13:32:08
URL: http://emmammatilltva.blogspot.com
Postat av: Ylva

Aboslut! up&go blöjorna är perfekta när man har busfrön som gärna drar av sig blöjan själv :) Jag blev väckt en morgon av en frylld bajsblöja i huvudet - inte uppskattat :D



Ja kika på maxi, finns massor med fina underkläder och kläder tll fina priser!

Det var så lite så :)

2010-12-17 @ 13:48:03
URL: http://sunshiine86.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja vi har två namn som vi är inne på... sen får vi se om det passar på den lille som kommer ut men dom namnen vi lutar oss åt är Vincent och Vilja =)

Måste fråga.. Åt du nån gång järntabl under dina graviditeter och hur mådde du av dom?

Mår ganska så dåligt av dom jag har börjat med =(

2010-12-17 @ 14:37:32
URL: http://malinpsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Tyvärr så är det ju tvärtom för mig... Jag bli ju inte förstoppad det är ju åt andra håller istället, mår verkligen skit idag så dom jävla tabl åker i soporna nu!!! Får bli något som är mildare och skonsammare... =(

2010-12-17 @ 15:26:54
URL: http://malinpsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Har bara testat med duroferon, började med dom för en och en halv vecka sedan och symtomen började nästan direkt... =( Prata med BM precis och hon trodde absolut att det var en reaktion på järntabl och sa att jag skulle hålla mig ifrån dom ett par dagar och ville att jag skulle testa ett annat märke sen... Men jag vill inte äta skiten alls nu när det har blivit så här =( blir att bunkra upp frysen med broccoli och blodpudding ;)

2010-12-17 @ 16:12:00
URL: http://malinpsson.blogg.se/
Postat av: Me and My Baby Dolls

Känner igen det där! Bessa gör likadant! Har bara vanliga trrosor på blöjan ;) Funkar kanon!

2011-05-19 @ 23:17:03
URL: http://mybabydolls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0