Shark Swarm

Eftersom alla pojkar i detta hushåll somna innan kvällen ens börjat kollade jag på film själv igår , blev Shark Swarm.Rätt B film måste jag säga , dåligt gjort var den också om man jämför med hajen filmerna.Hur många människor som helst blev uppätna men ingen sakna dom....märkligt.


Om Shark Swarm:

En girig man vill omvandla en fiskarby till något som lockar dit turister. Han ser därför till att förgifta vattnet för att fiskarna i byn inte ska få någon fisk och därför sälja sina ägor billigt. Vad han inte hade räknat med är att giftet skulle mutera hajarna i vattnet som plötsligt och aggressivt börjar jaga i flock. Överst på menyn står alla människor i den lilla fiskarbyn.





bild

1:a Advent

Imorse till frullen tände vi första ljuset , så mysigt så.Jag pyntade även till det lite igår kväll i våra fönster , mysfaktorn är numera på 100 här hemma.



Det var lite små klurigt att blåsa ut ljuset men till sist gick det


Diaré

I morse blev vi väckta av att Neo haft stans största diaré anfall.Hela han plus delar av hans ena matta , så den blev bara att slänga.Frågan är vad han ätit för något som gjort att magen inte är i balans?!

Operation Julklappar

Strax ska vi åka och lämna Neo hos mamma o pappa så ska vi åka iväg och fixa dom sista klapparna.Hoppas bara jag hittar till alla!Sen ska vi åka till City Gross och köpa billigt tvättmedel och must bl.a ,  jag ska också försöka hita grönt strössel.Fick hem lite dekorationer till Neos födelsedagstårta så nu behöver jag grönt strössel som ska vara gräs.Hitta mig en ny party outfit vore inte heller fel eftersom en viss person fyller 25 år snart ;)

Helg

Såå underbart att vara ledig i 3 hela dagar!!!!Tråkigt bara när jag sitter där på måndag kvällen med ångst över att ledigheten gick på 2 röda!
Imorgon ska vi fixa dom sista klapparna , skönt att ha dom klara i god tid.Det svåra är att veta vad jag ska köpa till moder o fader....Vad köper man till nån som har nästan allt och det dom inte har köper dom själva?

8000 Fattigare

Idag har vi haft våran bil inlämnad på service dvs vi blev 8000 fattigare , tack för den julklappen.

Inringd

Vid 8 ringde Elin och undra om jag ville komma tidigare ,vilket jag självklart ville.Jag skulle egentligen ha börjat 15:15 och hur skoj är det.Neo kommer till dagis när alla börjar gå hem.Så nu blir det en heldag 9:30-20:15!!!

Min Egna Picassso

Idag på dagis hade Neo målat en teckning till mig , min lilla gullunge!!!



Pulka Backen

Idag efter jobbet gick vi till backen en sväng och åkte lite , bäst att passa på för man vet aldrig när snön försvinner.Vi gick hela familjen tyvärr hade det hunnit bli mörkt ute , finns en viss person som ska bara.Neo tyckte det var jätte kul att åka , pappa kom också förbi med en snowracer.


Go Morgon

Nu väntas en härlig dag på underbara ica!Neo ligger i sängen och kollar på favoriten Dora jag ska käka lite frulle sen ska vi bege oss ut i snön.Inte så kallt ute idag endast en halv minus grad!

Tv Mys

Nu ska jag se på CSI och smarra på en smoothie.Sen blir det sängen , öppnar kassan imorgon.

Mår Inte Bra....

Kände mig inte alls bra igår kväll och känner mig inte direkt kry nu heller.Frös som tusan inatt så jag sov i tröja , leggins och raggisar sååå skönt.Pumpar nässpray gör jag också som aldrig för , en flaska i varje borre typ.Jag får inte blir sjuk!!!!!!

Det Är Över Nu!

Äntligen är denna otroligt jobbiga vecka över , känns underbart.Nu har jag en riktigt glidar vecka framför mig , men jag ska jobba lite extra på onsdag och det tackar vi för.
Idag när jag har jobbat har Neo och älskling varit hos Neos farmor och fått kalops , avis som tusan.Neos farmors syster Gittan var också där och Neo fick en present.Tyvärr har laddaren till diggikamran försvunnit spårlöst så jag kan inte lägga upp nån bild eftersom batteriet är sten dött.Prio ett när lönen kommer , en ny laddare!

Rihanna ft. Justin Timberlake - Rehab

Riktigt bra!



Stakarna Framme

Så fort Allhelgona helgen var över åkte stjärnor och stakar fram i mängder av fönstren , varför?Själv plockar jag fram dom till första advent sen så fort jul och nyår är över vill jag bli av med det.Vet en som bor häromkring som har adventsstjärna och pyntad balkong året om , hahahah.
Varför hetsa fram julen?

God Morgon

Nu väntas ännu en heldag på underbara ica , kallis är det som gäller.Vi har också Julfest på jobbet ikväll och självklart inföll den på min helhelg sååå tack men nej tack!Nu ska jag ta nått o äta innan jag ska gå till jobbet!

Britney Spears - Cirkus

Nu är ÄNTLIGEN Brittan nya skiva här , grymt bra låtar!!!!Den skivan kommer spelas om o om igen här hemma , GO BRITTAN GO BRITTAN!



A Walk To Remember

Här om kvällen såg jag en riktig "tjejfilm" , A Walk To Remember.Så jäkla bra den var , den rekomenderar jag verkligen!


Om A Walk to Remember:

Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...




bild
 

Ännu En Stängning

Pjuuu nu har jag precis kört ett pass på min orbi , helt svett med andra ord.Ska laga mig lite mat så jag har en matlåda tills imorgon.Sen ska jag väcka en lillfis som ligger och sussar så sött.Jobbet är det sen , jobbar 15-21 i deli.Ska även styra upp ett o annat på jobbet!

Mot Sängen

Nu har jag precis sett det senaste avsnittet av 90210 , sååå spännande.Jobbigt att behöva vänta till nästa vecka!
Det har varit en riktigt jobbig dag på jobbet idag av olika anledningar så nu ska jag borsta tänderna köra min flourskölj och sedan lägga mig i sängen och titta lite på tv.Det ligger en lillfis där också =) Förhoppningsvis sover Neo lite längre än till 5 imorgon , rätt tufft att bli väckt 5 sedan jobba 10-21:15.......Natti natt natt

Inringd

Idag blir det lång dag , skulle egentligen ha börjat 14 men jobbet ringde nyss och vill att jag ska komma 10.Inte mig emot att få lite extra timmar =) Jobbiga bara att sitta i kassan 10-21:15 men men det går det också.

Kärleksmums

Vi bakade kärleksmums för första gången idag jag och Neo.Det blev sisådära , smaka lite väl mycket kaffe och jag tycker inte om kaffe.Nästa gång får det bli utan.


Här Ska Bakas

Frågan är bara vad det kommer bli.....



CSI - Warrick Brown

Har precis sett CSI avsnittet på 5:an och det var ett av dom sorgligaste avsnitten jag sett.Tråkigt att en av huvudkaraktärerna var tvungen att dö.....iofs visste jag om att han blivit kickad från serien pga av droger men inte var han vela tvungen att DÖ?!

Bild



Varma Koppen Lunch

Här om dagen testa jag nyheten varma koppen lunch med Karl-Johan svamp och pasta.Finns också i smakerna Broccolisoppa med krutonger och Tomatsoppa med pasta.Det som skiljer lunchen från koppen är att den är mer mättande.Ett perfekt alternativ till lunch , kvällsmat eller när du är lite små sugen.Jag gjorde den i en djup tallrik...vilket inte funka så bra tycker jag.Den ska drickas inte ätas med sked.
Sen är den godare än den ser ut.



Resultatet




God Morgon!

Hade mer än gärna legat kvar i sängen ett par timmar och myst.Neo var också jätte trött och ville inte gå upp.
Känns riktigt segt att gå till jobbet med tanke på att det är mörkt när jag går dit och det är mörkt när jag går hem...jobbar 06:30-18:00 idag.

Under My Umbrella

Idag invigde Neo sitt paraply.


Utslagen

Neo och jag har varit och storhandla idag , när vi kom hem ville Neo se på bob (ovanligt) Efter mindre än 5 minuter såg det ut så här i soffan!


Tropic Thunder

Det blev bara en film igår eftersom vi kom hem så sen från mamma o pappa.Älskling fick välja och det blev Tropic Thunder.Hade läst att den skulle vara dålig men jag tycker att den var helt ok , blev en hel del skratt.
Bild

Om Tropic Thunder:

Ett gäng självupptagna skådespelare har bestämt sig för att göra filmhistoriens största krigsfilm. Men när inspelningskostnaderna löper amok och skådisarnas överdimensionerade egon hotar att äventyra hela filmprojektet, bestämmer sig den frustrerade regissören för att ta saken in egna händer. För att öka realismen leder han sitt team långt in i den Sydasiatiska djungeln, där de snart får närkontakt med ett gäng riktiga skurkar. Nu hänger gruppens överlevnad på en handfull självutnämnda primadonnor bestående av: Tugg Speedman, en actionhjälte på fallrepet, vars post-apokalyptiska actionepos inte längre lockar storpublik. Jeff ”The Fatties” Portnoy som gjort sig känd genom flamsiga komedier, men som nu ser sin chans att ta sig in i en mer seriös genre. Kirk Lazarus, som har gett method acting ett ansikte. Med fem Oscarstatyetter i bagaget, är han på ständigt jakt efter nya själsliga, så väl som, kroppsliga utmaningar. Den multi-platina-belönade raparen Alpa Chino med wannabe-skådis ambitioner. Och slutligen, nykomlingen Kevin Sandusky, som bara är glad över att ha fått ett skådisjobb.
 

Fläskfilé & Pommes

Jag fick önska mat hos mamma o pappa så det fick bli pommes & fläskfilé sååååååå gott!Blir en riktigt tjockis helg detta =)

Sovmorgon

Idag fick jag en rejäl sovmorgon , tack älskling =) Så nu känner jag mig hur pigg som helst.
Idag ska vi hem till mor o far en sväng , kolla matchen så ska jag bleka lillebrors hår...spännande!Jag passade även på att bjuda över oss på mat hahahaha ;) Ikväll sen blir det nog en o annan film , har en hel del bra på lager =)

Djurens Rätt????

Finner inte ord.....

Varning starka bilder

http://www.expressen.tv/nyheter/Inrikes/1.1367970/hon-ovar-sin-hund-till-porrfilm


http://www.expressen.tv/nyheter/Inrikes/1.1367057/bilderna-inifran-djursexnatverket



Helg

Äntligen är det fredag och jag är LEDIG hela helgen.Men känner redan av ångesten inför nästa vecka , min hat vecka.

10-20

Nu väntas en heldag på underbara ica , 10-20 i deli!

VAB

Idag blev det till o ta en vab dag , mindre skoj.Neo vakna strax innan 3 inatt och fick värsta host attackerna näsan rann och han blev ledsen.Feber hade han inte (peppar peppar ta i trä) han var sen vaken hela natten och hosta o total vägrade sova.Kanske inte är så lät att sova om man inte slutar hosta och näsan är täpp , blev till o pumpa nässpray.Eftersom jag började 7 idag valde jag att ta en vab dag , Neo var helt slut efter natten och somnade äntligen om igen vid 8.Han sov ända fram till sena förmiddan , så jag passade också på att sova.

Hata Bredbandsbolaget

Vi har förtillfället  strul med vårat internet(ovanligt).Uppkoppling bryts hela tiden så man blir idiot av att sitta ute på nätet.Bredbandsbolaget ska skicka nån snubbe som ska komma och se vad som är galet, fyrverkeri!Vi har inte haft annat än strul med bredbandsbolaget så när bindningstiden går ut lutar det åt en annan leverantör om jag får bestäma.Vi betalar 349:- i månaden för ett internet som inte fungerar , rätt dyrt i längden.Så just nu HATAR JAG BREDBANDSBOLAGET!!!

Lördagen I Bilder

Här kommer ett gäng underhållande bilder från lördagens festligheter , sjukt kul hade vi =)

Hemma Hos Johanna



Taxi Resan




Harry´s




Orkan

Tur att jag inte behöver gå ut idag med tanke på att det regnar och blåser halv orkan ute.


Farsdag

Bakis är bara förnamnet av vad jag är idag , gick lite väl vilt till igår (som alltid)Neo vaknade tidigt så det blev inte många timmars sömn inatt.Neo har svårt att låta mig ta sovmorgon men inga problem med att älskling får sova. -Mamma pappa vila lite till. Eftersom det är farsdag blev det paket , bläck fillingar...upphetsande ja vet =)
Sen på eftermiddan åkte älskling bort med Neo till pappa så vi fick sova , så där borta har han varit och spelat bandboll (innebandy) hela dagen.Fattar inte hur han orkar hålla igång hela tiden.Pappa fick en massa lotter och det blev en hel del vinst.Mamma o pappa bjussa också på pizza , såå gott.Vi fick också rycket att klippa/raka Neos hår, o det var lättare sagt än gjort.



Operation Laddning

Nu är det dags att börja ladda inför kvällen.Känner mig helt off....kan ju bero på att jag är super trött.Ska sätta i en inpackning o käka lite grillad kyckling med örtbörd såååå gott.LADDA LADDA LAAAAADDA!!!

God Morgon

Nu väntas en fartfylld lördag på jobbet vill jag lova , 100 beställningar eftersom det är farsdag på söndag.Näsan är helt täpp i näsan är jag också...morr.
Måste börjar ladda lite nu inför kvällen , finns ju dom som är hel laddad inför kvällens bravader =)

Helt Matt

Idag har det verkligen gått i ett på jobbet plus att jag har haft huvudvärk hela dagen.Tog tabletter men dom hjälpte inte.Nu ska jag käka lite sen är det sängen som gäller.Måste ju vara pigg imorgon för då är det FEST!Inte glömma att jag ska jobba innan , klockan ringer 06:00.Helt underbart att bli väckt så tidigt en lörda morgon =)

Chicken Tikka

Idag till middag testa vi nått nytt , Chicken Tikka fast vi tog fläskfilé ist för kyckling.Maten blev inte som vi trodde , det var alldeles för starkt.Vi kände inte smaken för det hetta så , Neo vägra äta för det var så starkt.Tråkit för det så så jätte gott ut på bilden.Denna rätt kommer inte lagas här hemma mer.


Blanda kryddmixen med vatten och matolja , låt stå i 10 min.Strimla kyckling/fläskfilé , bryn till med lite matolja.Häll i vätskan och låt det små puttra.Servera med ris eller nudlar , vi valde ris.

Resultatet



Mousserande Jordgubbsvin

Ett tips till er (som jag) som inte gillar vin , det är ett mousserande jordgubbsvin som är super gott.Det var min svärmor som bjussa mig på det för 100år sen.Blir en sån flaska på lörda bland annat =)


Dagis Foton

Äntligen kom dom idag , korten från dagis.Tog endast 5-6 veckor...det går undan hahaha.Korten blev jätte bra!Kanske blir en o annan julklapp....vi får se vad tomten kommer med =)




Pain

Idag fick jag vara hemma från jobbet , så ont i magen.Trodde att jag skulle palla att jobba efter men det gick inte.Nu ska jag lägga mig i soffan och vila.

Smoothie

Har precis smarrat loss på en hemmagjord smoothie , min första.Så jäkla gott det blev , Neo han var nästan klar innan vi ens hunnit börja =) Jag hade köpt frysta frukter som är just till att göra smoothie på maxi , ska kolla upp om vi också har nu när det blev så gott.Kan tänka mig att det är ännu godare med färsk frukt.

Bara blanda i en påse med frukt tillsammans med 1½dl juice eller yoghurt , vi valde lätt vaniljyoghurt.Mixa runt det sen är det klart att drickas.







Over Her Dead Body

Igår var den en romatisk komedi som gällde,  faktiskt älskling som valde.När han annars väljer brukar det bli en action rulle eller nått åt det hållet.Filmen var riktigt mysig och det blev en hel del skratt.


Om Over Her Dead Body:

Förtvivlad över att hans fästmö Kate dör på deras bröllopsdag konsulterar Henry en psykisk kvinna vars namn är Ashley, till Kates syster Chloes stora förtret. Trots att han är skeptisk över hennes synska färdigheter faller de för varandra. Men Ashley blir snart jagad av Kates spöke som tycker det är hennes skyldighet att göra slut på Henrys och Ashleys romans, om det så är det sista hon gör.




Bild

Grattis Syster

Idag fyller min stora syster år ett stort grattis till henne!!!

Lite bilder från kalaset igår , Neo han fick för sig att han var en katt =)


Ny jacka

Jag hittade mig en riktigt snygg jacka på Vero , första affären jag gick in i =) Hängde den först ut i fall att jag skulle hitta nått snyggare.Den jacka som jag sett på nätet fanns i butiken det var även 20% på den men jag köpte den på Vero istället.Den på h&m är mer en fin jacka , den jag köpte kan man ha till fest och vardag.Tack mamma för bidraget =)


Mot IkanoHuset

Nu ska jag strax åka iväg till ikano med mamma , jag är i akut behov av en ny jacka.Jag har sett en snygg svart kappa på h&m hemsida så förhoppningsvis har dom den i butik också.Sen är det bara hem o käka och åka till Mantorp för stor firande.

Som Julafton

Idag blev det lilla julafton för Neo hemma hos mamma o pappa.Det kom presenter från höger och vänster =)

Presenten från syster o Steff



Neo smarrar på tacos




Presenterna från mamma o pappa



Efter maten spelade vi Neos nya lotto spel , rätt skoj =) Neo tyckte det var jätte kul och blev helt vild mellan varven.





Allhelgona

Nu ska vi strax åka till morfar och tända ljus , så mysigt med alla tända ljus på kyrkogården.Försökte förklara för Neo att vi skulle åka till min morfar som bor himlen men då fick han för sig att jag försökte ta hans morfar(min pappa) och han var minsann inte i himlen utan nere på marken.- Näää mamma min offa =) Inte så lätt för honom att förstå.
Sen är det tacobuffe hos mamma o pappa , så pass smarrigt =) Neo skulle visst få sig en o annan present också.
///Trevlig allhelgona!

RSS 2.0