Rykande Het

Neo han är så varm nu att man nästan bränner sig , stackarn.Vi har över 30 grader inne sen har han 40 i feber så det måste vara otroligt jobbigt för honom!
Vi möblerade om förut i hans rum måsta säga att det blev riktigt bra , det svåra är bara vart 17 man ska ha alla hans leksaker!Så nu är vi redo att infför skaffa tv och dvd till hans rum ,lite lyx måste han ju ha =)


Bio Mys

Näst längst bak i mitten där satt vi igår på bion ,skit bra platser.Filmen som visades var nya Batman , sååå bra den va.Heat Ledger var skit grym som Jokern!Synd att det blev ett sådant tragiskt slut för en så lysande skådis!Hans sista film blev iaf en succe vill jag lova.Har du inte sett den tycker jag att du ska se den , på bio!


Feber

Som att det inte räckte med att jag var totalt genom förkyld en vecka på semestern nu har Neo fått feber....Att det alltid ska vara nått!

Små Blöt

Imorse när jag vakna så var det strålande sol och himlen var klar blå så vi bestämde att åka och bada.Hann knappt komma fram till Himna innan det hade mulnat på.Vi hann bada 2 gånger innan det började att regna.Där satt vi i våra stolar i regnet , vissa hade turen att ha roffat åt sig 100 parasol så dom blev ju inte blöt , egoistiska svin!Vi avvaktade ett tag med det sprack aldrig upp så vi packade ihop och åkte hem.Neo käkade lite hemma sen åkte vi till ikano , hade som plan att köpa nya blommor till köket...men det hann vi inte med utan jag kom ist hem med en massa kläder till Neo och en skit snygg munkjacka till.Ville egentligen ha den svarta men min stl fanns inte på ikano så dom la undan den i stan , så den ska jag köpa imorgon.Jag köpte nu ist den ljus gråa , skit snygg.Neo fick en mössa , fillingar , tröjor och strumpor =)
Vi hann knappt komma hem innan älskling åkte , han  pappa och lillebror skulle kolla på när LHC intar isen.Sen ikväll ska vi gå på bio! Ska bli så mysigt så =)


När Ska Man Få Sova??

Ända sen Neo fick sin nya säng har vi inte fått sova en hel natt , nått vi inte är vana vid.Igår vägrade han somna , fick honom att somna efter 11!!Sen vakna han vid 4 snåret och skulle ligga hos oss , han kommer med sin kudde och är urgullig.Men ni ska inte tro att han ligger still och sover nej nej...helst ligga på mig sparkas lite o sen ligga o små prata.När jag gav upp med att frösöka sova det var när han kom och bjussa mig på "kaffe"...busunge.
Eftersom det var rätt skapligt väder ute åkte vi till Himna och bada , inte alls samma hetta som igår.Fläkta lite så det var riktigt behagligt, i vattnet var det 27 grader , lite för varmt kanske...Neo han var lika vild i vattnet som igår , man ser riktigt hur kul han tycker att det är!


Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay

Igår såg vi filmen Harold And Kumar Escape From Guantanamo Bay , en riktigt rolig komedi som är sevärd.


Om Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay:

Den haschande duon Harold och Kumar ger sig ut på ett internationellt äventyr när de försöker undkomma myndigheterna som misstänker duon för att vara terrorister när de försöker smuggla ombord en bong på sitt flyg till Amsterdam.









Himna

Imorse runt 4 halv 5 vaknar vi av att våran dörr står på glänt , utanför ligger Neo o sover på sin kudde =)Jag tar in honom till sig och lägger mig hos honom tills han somnat om ,kände inte riktigt för att gå upp då.Vaknar sen av att han lagt sitt huvud i min hand , han var hur gullig som helst =) Då var det bara att gå upp och fixa frulle , vädret var inte det bästa men till slut sprack det upp och vi bestämde oss för att åka och bada.Vi var tvugna att inhandla simarmringar till Neo , vi köpte också en väst som skulle hjälpa honom att lära sig och simma.Den rekommenderar jag verkligen INTE.Gick 10 gånger bättre med ringarna , Neo han blev helt vild i vattnet.Han kasta sig i ,att vara under vattnet var inget.Han sken som en sol hela tiden han var i badet.


I Could Never Be Your Woman

Igår såg vi filmen I Could Never Be Your Woman.En mysig romantisk komedi som jag tycker att ni ska se om ni inte sett =)


Om I Could Never Be Your Woman:

En medelålders kvinna faller för en yngre man samtidigt som hennes dotter för första gången blir förälskad. Moder Natur styr deras kärleksöden och man vet aldrig vad hennes hyss kan ställa till.






Sommar

Dom senaste dagarna har varit helt otroliga , vilken SOMMAR!Varje dag har vi solat och badat , jag o Neo iaf.Älskling han tycker mera om att vara inne och spela.Undra hur det ska bli när vi åker till Turkiet ja menar han pallar inte den svenska sommar värmen hur 17 ska han palla med när det är ännu varmare?!
Imorgon är planen att åka till Himnabadet.....hör o häpna älskling ska med =O Så ska pappa , lillebror och eventuellt en kompis till honom.Så nu håller vi tummarna för att det är en stor fet sol med blå himmel imorgon.Frågan är bara vad jag ska ha på mig...hmmm undra om man får bada i brallor o tröja?!
Här kommer lite härliga sol o bad bilder från veckan........
Varning dom innehåller bikinibilder på mig!!!!




How Low Can You Go

Denna Sandra är till dig , ha tålamod så kommer det......sjunger i en halvliggande ställing How Low Can You Go.........


Never Back Down

Igår såg vi en bra film , Never Back Down.En action med lite drama och romantik i , rätt mycket fighter va det men dom var helt 0k.Ibland kan fighterna i action filmer bli så överdrivet men inte i denna.

 

Om Never Back Down:

Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.



Tack Älskling

Idag fick jag en present av älskling , Christina Aguilera nya parra.Den luktar jätte gott så den har hon lyckats med =) Nu ska vi köpa kinamat sen ska det bli en o annan kubb omgång! 

 


Den STORA Presenten

Igår fick sig Neo en redig present , en ny säng! Elle madrass som vi sedan kommer sätta ben på.Så nu ligger han i 90x200 så han syns knappt =) Det var inga problem alls att lägga honom och natten sov han som en stock.Märks så väl att han är en STOR kille!Pratet bara rullar på , mommo är nya favvo ordet sen har han lärt sig säga ebbe (sebbe) och en mängd andra.Ett till favvo ord är Kelli ,när vi handla förra helgen skrek han efter Kelli hela tiden.Så nu när vi är inne och handlar måste vi gå till Kelli.
Nu ska vi hem till mamma o pappa och sola o bada Ikväll sen blir det smarrig kinamat mmmmmm.....Vi ställde in Kolmården eftersom det är så varmt så åker vi en dag när det är lite svalare ute.





 

 

 

 

 


The Martian Child

Igår såg vi en riktigt bra givande film med bra budskap , The Martian Child.Den tycker jag verkligen att ni ska se om ni inte sett den.


Om The Martian Child:

Sedan hans fästmös tragiska död två år tidigare har David Gordon inte haft mycket till liv, åtminstone inte känslomässigt. Men han har alltid drömt om att bli pappa, och nu har han bestämt sig för att se till att drömmen går i uppfyllelse. Han adopterar Dennis, föräldralös pojke som väldigt gärna vill ha en pappa. Dennis lever i sin egen lilla värld och är övertygad om att han faktiskt är en utomjording från Mars.





Berg

Ännu en dag av strålande sol =) Jag blir bara rödare o rödare...undra när jag blir brun?!Idag råkade Neo bränna sig lite också =( Så imorgon ska jag dränka in honom 100 gånger med skydds faktor 50!På tal om imorgon....förhoppningsvis ska Neo få sig en STOR sak i present imorgon =)
Vi har också varit i Berg idag och kollat på båtarna och käkat glass.Neo var precis sjövild där , det gick så vilt till att min sko gick sönder =( Pappa fick bajs på sig där också , fågel bajs hahaha =)








Ändrade Planer

Det blir inget Stockholm iaf inte på semestern.Två från Malmö kommer upp om två helger så då kommer Dicken ner ist för att vi ska åka till honom.Ska bli jätte skoj att ses igen , hade så otroligt roligt sist =) Kolmården blir det på lördag , känner mig lite anti p.g.a att det kommer vara stek hett!

Ny Mobil

Den hade kommit redan idag!Så efter att ha pressat i ett ex antal timmar så åkte jag och hämta den!Den är bara sååååå snygg så jag är super nöjd med mitt köp.Väntar nu på att den ska laddas klart så ska jag lägga in sjukt mycket låtar , den har ett minne på 8gb så det får plats en hel del låtar.Älskling blev avis som väntat...ja vet att jag bara köper sjukt snygga saker =) Hahahahaha ååå min nya mobba =)

PRESSA

Det är precis vad jag ska göra hela dagen lång.Brännan Here I Come!!!!

Klätter Apa

Hemma igen...pjuu.En riktigt lyckad kväll i Mantorp måste jag säga.Träffade på en gammal kompis där Karlsson när jag skulle hämta en meny från pizzerian.Trodde först inte att han kände igen men det gjorde han visade det sig sen.Pizzerna var goda men som sagt inget slår La Kantarell.
Eftersom det var väder för bad idag fyllde Neo sin pool , sprutade ner allt o alla gjorde han också...busunge.Bad väder ska det vara hela veckan så jag är helt redo att pressa!!
Neos nya grej är att han ska klättra på allt o alla.Idag var han helt vild och klättra nästan upp på hus taket =O


Sol

Idag kom det äntligen lite sol , har legat ute hela dagen.Neo han har bott i poolen =) Känner nu att det svider lite och värre lär det nog bli ikväll sen.På tal om ikväll så bär det av till Mantorp till syster o steff ,  blir kubbspel och en pizza =)

Party All The Time

Fick en mindre chock igår när jag hittade Eddie Murphy sjungandes på nätet.Hade inte den blekaste att han kunde sjunga , släppt en skiva gjorde han på 80-talet.Sen är det visst han som sjunger Party All The Time , (orginalet).

Smultronstället

Idag tog vi oss en liten utflykt till Söderköping och besökte smultronstället.Kön var rätt lång men vi ställdes oss ändå , Neo var jätte snäll i vagnen medans vi vänta.Han frågade typ 100 gånger när vi skulle få glass.Vi hann typ stå i kön 10min innan Andy , Carro o lille Eliott kommer.Dom orkade inte stå i kön så dom skulle köpa runt hörnet.
Väl inne fick vi ett inne bord , kändes rätt ok eftersom det var rätt mycket mörka moln.Neo fick sig en egen glass för första gången.Finns typ 100 olika glassar att välja mellan men jag tog en som jag testat innan , så pass smarrig den var.Jag åt upp hela min vilket jag verkligen ångrade efter , kändes som jag skulle spricka...just nu vill jag aldrig mer äta glass!Vi gick runt lite sen o kollade på båtarna och lite i affärer men det dröjde inte länge innan det började åska så då åkte vi hem.Neo han somna i bilen , jobbigt att äta glass =)


Doomsday

Efter grillning och kubbspel igår (vilket jag ägde i ) satte vi på en film hemma , Doomsday.Visst den var bra men lite väl overkligen sen var det en scen som var lite väl grov , innehåller grillning.


Om Doomsday:

Tre decennier efter att ett dödligt virus vid namn Reaper nästan utplånat Skottland och världen tvingats bygga en mur runt landet, så dyker viruset upp i ett annat land. En elitstyrka ledda av major Eden Sinclair skickas till det avskärmade Skottland för att hitta ett botemedel.











Bokad

På fredag får jag min nya mobba =) Bokade på el-giganten och det blev en sjukt bra deal måste jag säga =) Jag är super nöjd , hoppas bara jag är lika nöjd när jag får den.Jag har inte sett den på rktigt än utan bara på nätet så det ska bli spännande =)

Forgetting Sarah Marshall/ Dumpad

Igår var det movie-time igen , valde mellan ett par olika men det blev til sist Forgetting Sarah Marshall.En riktigt rolig komedi extra plus poäng att man fick se en o annan pelle också =) Har du inte sett den så se den!

Om Dumpad:

Musikern Peter Bretter har under sex års tid idoliserat sin flickvän, tv-stjärnan Sarah Marshall. Han är killen som gärna håller hennes väska på paparazzibilderna och blir aldrig omnämnd i hennes tacktal. Men hans värld tar ny riktning när hon dumpar honom och lämnar Peter i sin ensamhet. För att rensa tankarna åker Peter till Oahu utanför Hawaii och där råkar han ut för sin värsta mardröm. Hans ex och hennes nya pojkvän Aldous, en brittisk rockmusiker, hamnar olyckligtvis på samma hotell som Peter. Medan han plågar sig själv med vetskapen om Saras nya liv finner han dock tröst i Rachel som han börjar flörta med.

Valla

Idag har vi varit i valla trots att vädret inte varit det bästa.Så fort vi gick till bilen började det regna men vi tänkte chansa , Neo var fast bestämd om att vi bara skulle dit!Väl framme hade det slutat regna och det  kom bara en pytte liten skur när vi var där o sen när vi skulle åka hem.Men vi hann hälsa på lite djur och leka lite.
Neo vilar lite nu så ska vi hem till mamma o pappa o grilla sen , älskling fick med sig en stor bit nötinnanlår från jobbet igår så den har jag skivat upp och lagt i marinad , göött =)
Känner mig fortfarande inte bra , har varit inne sen i tisdas om man nu inte räknar med igår när vi var o handla.Men det känns som att det är på g att gå över , nu har ist älskling fått ont i halsen....alltid ska det vara nått.




Varm Smörgåstårta

Som jag tidigare har skrivit så bjussa vi på varm smörgåstårta i lördas , nån ville ha recept så här kommer det jag gör =)

Ett pkt Polarkaka

En purjolök
Två paket bacon
En stor burk skivade champinjoner
En stor burk creme fraiche
Tomater, ost
Grovmalen svartpeppar
Skiva purjon och fräs upp i en panna, Tärna baconet och stek upp
den
tillsamman med purjo, svamp. Krydda försiktigt med lite
grovmalen
svartpeppar. Häll i creme fraichen och rör om ,
smaka av.
Lägg ut två polarkakor smeta ut hälften av
fyllningen sedan
på med två polarkakor till på med resten av
smeten.Ta dom två sista och lägg skivad tomat över hela
täck sedan med osten.

In i ugnen på 200grader tills den fått fin färg.

Vi brukar ha sallad till också.

Har tyvärr ingen bild att lägga in!


Semester Firande

Idag gick älskling på semester , så nu har vi 3 härliga veckors ledighet framför oss.Så ikväll ska det firas med köpe pizza från La Kantarell (sjukt goda pizzor) sen blir det myspys hela kvällen lång =)
Planerna detta år är Kolmården och sen en tripp till Stockholm till Dicken och förhoppningsvis en massa sol o bad.
Annars ska vi bara ha det lugnt och skönt , har inte behov av att fara runt som en stolle när jag har semester.Tycker bara att det är skönt att slippa jobbet!

Jack And Jill vs The World

Igår kväll var det movie-time här hemma , blev filmen Jack And Jill vs The World.Riktigt bra film tycker jag , hon Jill var lite små rolig =)


Om Jack and Jill vs. the World:

Jack jobbar som omotiverad reklamare i New York. Jill är ny i stan och letar efter äventyr. Av en slump träffas de två och kärlek uppstår. Vad Jack inte vet är att Jill har en hemlighet.










Jävla Snor

Trött jag blir alla jävla snorungar ute i bloggvärlden!Gör dom inte reklam för sina egna jävla bloggar på andras sidor så fuskar dom till sig popularitet.Kolla igenom spalten med mesta aktiva och det är inte svårt att hamna där , skicka bara en sisådära 200 kommentarer till dig själv så hamnar du snart där!Trött jag  blir på det , Get A Life Snor.

Tror Jag Är Käääär

Jag hatar min mobil som jag har nu , ett impuls köp som jag djupt ångrar.Kollade lite på Ericssons hemsida och hitta denna raring , jag bara måste haaaaaaaaa!!!
W980

Fool´s Gold

Igår fick jag välja film och det blev den nya filmen Fool´s Gold. Riktigt bra film tycker jag fast den är lite förutsägbar.

Om Fool's Gold:

Ett gift par som tillsammans har letat efter bortglömda och förlorade skatter i åtta års tid utan resultat, börjar nu tappa stinget, lusten och varandra. När en ny ledtråd uppenbarar sig återupplivas parets äventyrslust och kanske även deras känsla för romantik.








Vad Fan Är Det Frågan Om???

13-åring svårt misshandlad av

vuxengäng



Klicka på texten





Mår Bajs

Jag mår verkligen bajs, mår sämre nu än tidigare idag.Hoppas att det är bättre imorgon för så här kan jag inte ha det!Nu ska vi se på film och mysa elle försöka ha det lite mysigt mellan mina nysattacker och snorande!

Myggbett/Förkylning

Inte nog med att jag är totalt igentäppt i näsan så ska jag få myggbett också.Det är inte bara ett utan 100.Insidan av låren uppåt skinkorna(kul att nån gillar dom ;) )där sitter det två på varje sida , en på armen och ett på huvudet.Det lustiga är att älskling inte fått ett enda utan det är bara jag som blivit utsatt...snyft.
Natten var hemsk , jag kunde inte somna o inte älskling heller.Jag låg och snora och han vred o vände sig.Har säkert pumpat i en flaska nässpray och inte blir det bättre.Jag får lite panik känsla när jag inte kan andas genom näsan , mysigt att flåsa med munnen
då ...INTE.Huvudet det bara värker och har ett ständigt tryck...kul semester man har!

Återblickar

Sitter och kollar igenom lite gamla kort , så här kommer ett gäng!





Nu ska jag försöka sova , lycka till med mina igentäppta borrar!

Gullunge

Kan man göra annat än skratta?!  =)



Förkyld

Härligt det är att  vara "sjuk" på sin semester!Kände av det lite igår när jag vakna men idag var det värre , vänstra borren är helt täpp och det är ett ständigt tryck i huvudet.Nyser gör jag styp i ett , brukar nysa som 17 (ni på jobbet vet hahaha ) men nu är det värre!!!!Tror att jag behöver få lite SOL!Hoppas att det är bättre imorgon och att solen hittar hit.

Idag var jag på stan hos Gisella och fixa naglarna , blev super nöjd som alltid!Så nu är jag super fin =)Ser så frächt ut när dom är precis ny gjorda , allt som fattas är en härlig bränna!
När jag lagade mat förrut så passade Neo på att laga lite i sitt kök.Helt plötsligt kommer han springandes in i köket och måste ha grytlappar , fatta inte först...Men sen såg jag att han hade minsan mat i ugnen och var tvungen att ha grytlapparna.Fick det tyvärr inte på bild , såg så roligt ut.Han är bra rolig Lillfisen =)
När maten väl var klar dök han på citronen och vad vi skratta,  vilken min hahahaha!
 Gullunge!!!!!!
 

Baka Kaka

Neo passade på att baka en stund medans jag skalade potatis , han tycker att det är jätte skoj att laga mat och baka.Hoppas även att det håller i sig i tonåren =)


Böter

När älskling skulle hämta svärmor o gänget från flyget för 3 helger sen fick han parkeringsböter av en dryg lapplisa.På nått lustigt vänster fick han inte med sig lappen hem utan svärmor och böterna är inte betalda.Fick en påminelselapp hem idag att vi har 10 dagar på oss att betala.Så det blir att plocka pengar från semester kassan.
Vilket suger eftersom det är pengar som är till Neo så vi kan hitta på saker....

Kubb & Grillning

Igår kväll gick vi hem till mamma o pappa o grilla det bev även en omgång kubb , Sandra  , Steff och Ty var också där.Och som vanligt äter man för mycket så det känns som att man ska spricka , det är ju så pass gott med grillat.
Kubblagen var tjejerna mot killarna , såg inte så ljust ut för oss igår heller men vi vände och vann igår igen.Alltid kul att sparka lite stjärt hahahahaha.


Svensk Sommar

Nu har den svenska sommaren hittat hit , det regnar samtidigt
som solen skiner!

Nostalgi

Kollade runt lite på youtube nu när ljudet funkar och hitta denna låt , min mamma sjöng den för mig när jag var liten =)


Young People Fucking

Igår var det film mys , jag fick välja film och det blev den nya filmen Young People Fucking.
Lite små rolig ibland , speciellt en grej med sambo paret som vi skratta åt hahaha.Det involverar en strap-on hahahaha!

 

Om Young Pople Fucking:

Filmen är en fräck komedi om fem unga par med en lite väl avspänd inställning till sex. Under en natt söker var och en av dem efter en rolig och erotisk upplevelse – men de hittar bra mycket mer än de hade väntat sig. Trots alla försök att ha till synes okomplicerat sex helt utan några som helst känslor så upptäcker de snart att man inte kan ha «bara sex»...







Fika Hos Farmor

Idag på eftermiddan åkte vi en sväng till Neos farmor o Ronny och tog en fika.Vi köpte med oss butterkaka och brownie , så pass gott!Neo fick presenter från Turkiet.En byggare Bob tröja (som han även sover i =) ) , bob badlakan , adidas tröja , quicksilver shorts och billabong shorts.Neo blev super glad och skulle genast testa kläderna.Han skulle även hjälpa till att sopa deras uteplats i dom nya kläderna =)



HURRA Det Funkar

Nu har Emil varit här och fixa dator så nu ska den funka som den ska.
Lite nya drivrutiner så var den som ny =)

Kubb

Har precis kommit hem från pappa o mamma , vi gick dit en sväng och spelade en omgång kubb.Tjejerna mot killarna och det såg inte speciellt ljust ut för mig och mamma men sen vände det och vi vann!!!!Neo tyckte det var jätte kul att kasta pinnarna speciellt på oss...busunge.
Väntar nu på att älskling ska komma hem , Linus ville ha skjuts till stan.
Sen ska vi se film och mysa =)


Gäster

Idag har Kasper , Emil o hans tjej varit här.Vi bjöd på varmsmörgåstårta och jordgubbar med glass , smasken.Emil skulle hjälpa oss med min dator som inte är som den ska , tyvärr hann vi inte fixa allt för dom skulle till Småland.Han kommer imorgon igen och förhoppningsvis blir allt fixat då!Nu är det nått galet att jag inte ens kan ladda ner msn...grrrrrr!!!


tjuvlyssnat.se

Såg denna länk på en annan blogg och jag är bara tvungen att dela med mig , sååå rolig!
http://www.tjuvlyssnat.se/

Sol

Igår kom det äntligen lite sommar.Synd bara att jätte molnet Arne kom och förstörde delar av dagen.Men lite sol har jag allt fått på mig.Neo badade nästan hela dagen, kastade sig handlöst i poolen , drack lite pool vatten och var busig som vanligt.Synd bara att det är skit väder idag igen , inte kan det vela vara sånt här väder i 4 veckor till??????


Vilo Skita

Neo tar sig en paus på toan efter lunch.


Street Kings

Igår var det film mys igen , dom har uppehåll i WoW spelandet pga semtertider vilket inte är mig emot =) Det blev filmen Street Kings.Sandra sa att den var sååå bra , det var den också.En riktigt bra film som jag kan rekomendera.


Om Street Kings:

En polis mördas och hans kollega Ludlow ger sig ut på en intensiv jakt för att finna mördarna. Han stöttas av sin mentor och chef Wander men när bevisen pekar mot Ludlow själv tvingas han ensam lösa mordet för att rentvå sitt namn.








Ulf Steker

Äntligen har jag sett den nu , Mäktige och Grepen körde den hela tiden i Malmö....Icas nya reklam film när Uffe är en stekare.Vad vi har skrattat , tror aldrig jag skrattat så mycket som då hahahaha....Vilka minnen =)


Är Det Sant...????

Jag var tvungen att klia mig om o om igen i ögonen i morse....var det verkligen sant att solen sken och himlen var blå?Tittade ut nu igen och så är det....Helt otroligt eftersom det varit skit väder ända sen jag gick på semester.Så idag blir det att pressa med stort P =)

Malmö 4-6 Juli -08

Som jag skrivit tidigare så var det en sjukt rolig resa vi gjorde.Ner resan kändes som 100 år , väl framme fick vi leta taxi.Förstår mig inte riktigt på deras taxi system.När vi kommer fram möts vi av två killar som genast tar min väsk , inte ska du bära den... inte direkt vad man är van vid =) Jag och älskling fick eget rum på övervåningen precis vägg i vägg med Sussie o Ken.Lasse hade köpt partytält och grejer så det var bara att slå sig ner , festen var för övrigt i full gång.Alla var verkligen super trevliga , snacket gick som man känt varandra i 10 år.Jag som inte ens pratat med nån av dom.Första kvällen var den roligaste alla var verkligen på G och det hända sjukt roliga saker som jag INTE tänker nämna här....hahahaha.




Sen fanns det dom som inte riktigt hängde med.......älskling var snabbt framme och gav lite kärlek.



Dagen efter var det verkligen seeegt , folk låg och sov lite överallt.Grabbarna fick rycket och åkte och handla , bolaget var det som stod högst på listan.Ja , Ken  , Sussie och Grepen gick och skulle leta gatukök.Hittade en köttaffär där dom köpte burgare , jag köpte mig en glass.Sussie tog bara en tugga och sen slängde den för den var råååå sååå äckligt.


Sen dröjde det inte länge innan det började droppa in lite nytt folk och grillen tändes.



Efter en mycket lyckad grillning var festen i full gång igen , gissar på att vi var dryga 30 personer.Vissa bilder kan sticka lite i ögonen hahahahahaha.



Det gick åt sjukt mycket popcorn vi hade säkert mer än 20 paket med 3 i varje , att det gick åt så mycket popcorn berode nog på att Arjuna käkade vaken som sovandes.Jag har aldrig träffat på nån som käkat så mycket popcorn.Helt sjukt så mycket han åt...till frulle klämde han en hel limpa själv...fatta.Sen åt han två stora tallrikar med grillat och mängder med popcorn.Han tugga till och med när han sov , blev lite orolig ett tag att det skulle ploppa ut popcorn ur öronen på honom.


Sista natten åkte vi med Markus till Vellinge , vi hade planer på att ligga på stranden hela söndagen.Den planen gick rätt fort i kras eftersom det regna och var mulet.Men vi åkte ändå , inte varje dag man har chansen att se havet =)








Det var faktiskt varmare i vattnet än på land så ett dopp blev det , älskling var lite skeptisk i början men till sist gick han i!

En liten sammanfattning av våran resa , ska försöka fixa lite mer roliga bilder(alla mina kan jag tyvärr inte lägga ut hahahaha).En o annan fjortis fanns där också hahahahaha =)

The Happening

Igår var det film som gällde , The Happening.Och jag måste säga att den var inte alls som jag trodde , jag hade högre förväntningar om den.Men visst den gick att se men som sagt jag trodde att den skulle vara betydligt bättre!


Om The Happening:

En familj flyr från en naturkatastrof som i stora skalor är förödande för männskligheten. En gymnasielärare, Elliot Moore, försöker lista ut hur man ska lösa problemet som människan har ställt till med.










.

Hemma

Nu är vi hemma igen efter en sjukt rolig helg i Malmö , vilket folk det finns hahahahaha....

Mot Malmö

Snart bär det av , ska bli så jäkla kul.Är laddad till tusen!!!

After Work

Lite bilder från helgens After Work som blev otroligt lyckad måste jag säga.Alla bjöd verkligen på sig själva...vissa mer än andra =)

Börja gjorde jag,Anna o Kellan hemma hos Empa


På jobbet var det lite stelt i början men när alkoholen gjort sitt ......



....blev det helt galet!!!



Jaaa vad säger man......vilket folk



Andreas uttrycker sin STORA kärlek till ölen....



Harrys var det sen som gällde, Kellans bror körde oss och det var en sjukt rolig resa men smärtsam...Mina bröst ömmar än Sara o Anna!!!!!



Skakade rumpa och hade skoj tills kellan spiller en öl på mig så då var det dags att åka hem!


Skoskav

Sååå ont....idag har jag fått värsta skoskaven av mina nya skor.Jag har endast haft dom till dagis och jobbet vilket inte är en lång strecka alls.Blåsorna är gigantiska och gör svin ont...men ska man vara fin får man lida pin!Tur att jag har mina scholl!
Idag kom också våra tågbiljetter hem...kosta endast 1542:- BILLIGT elle kanske inte.Ner blir det 1:a klass och upp 2:a...Ska verkligen bli skit skoj.Jag och älskling har inte gjort något direkt tillsammans sen vi fick Neo.Några åkte ner redan idag och skulle köra 4 dagars men jag tycker att det räcker med 2...Fatta jag som blir sååå bakis!!!

Nya Skor

Efter ett par välbehövliga timmar i solen (ser ut som en kräfta)kom älskling och hämta oss hos mamma o pappa.Vi åkte bara hem och vände , Tornby var det som gällde.Vi behövde köpa en nätverkskabel så vi kan ha internet i båda datorerna.Sen var jag lite sugen på nya skor...testade ett par skit snygga stövlar på skopunkten i fredas så jag var lite sugen på att testa dom igen.39 var lite tajt om foten och 40 glappa så några stövlar blev det inte utan dessa raringar hitta jag...Och jag vet Sandra att du har likadana fast jag betala bara 99:- för mina hahaha!Elle jag var det ju inte som betala...fick alla skor av älskling!
Dom har Sandra




Egen Dator

Igår när jag kom hem efter jobbet hade älskling varit och köpt sig en ny dator...i smyg.
Så nu har vi två dvs varsina...om nu det är nödvändigt?
Idag är jag ledig så jag o Neo går nog hem till mamma o pappa så ska jag försöka sola lite , solen har hittat hit idag fast det verkar blåsa lite.Men jag ska nog göra ett försök =)
Älsklings nya iMac

RSS 2.0