New Moon

I ett helt år har jag längtat och i lördags var det äntligen dags för New Moon.Såååååå bra den va tyvärr alldeles för kort!Nu börjar nedräkningen till den 30 Juli då den tredje filmen kommer Eclipse.


Galen Unge På Trampbil

Idag när vi bytte däck på bilen passade jag på att ta ut Neos cykel.Men cykla på den gick inte ist skulle han trampa loss på sin trampbil.


Shopping

Igår lämna vi Neo hemma hos mamma o pappa så drog vi till stan/tornis för lite shopping.Alla klappar är nästan helt check som vi säger.Ska beställa en grej sen väntar jag på leverans.Det blev även liten shopping åt oss själva och Neo såklart =) Bild på älskling saker kommer verkligen inte upp!Han köpte en munkjacka , skärp och mössa i peak i den fulaste gula färg.Jag köpte mig två jätte sköna koftor från gina som passar utmärkt att ha när magen växer för växa kommer den granterat att göra =)


NEO SKA BLI STOREBROR

Jaaa det är sant , Neo ska äntligen få bli storebror!!!Han ska inte få ett syskon utan två!!!!Dom beräknas komma i Maj och Neo längtar som bara den.Han pratar om allt han ska lära dom , när han ska dra vagnen , gosa med dom , mata dom =) Han kommer blir världens bästa storebror!

Här är dom små i v.7+6


Alla mina plus , eftersom jag inte vågade tro på mitt första blev det ett x-antal tester.Tillsist köpte jag ett digitalt med texten GRAVID!



Dom små i v.13+0



Till sist bjuder jag på en tjockis bild.Magen började komma betydligt tidigare denna gång.När jag vänta Neo kunde jag dölja det till efter v.20 men nu går det nog inte längre då jag börjar bli en riktigt tjockis!


HAN KAN CYKLA!!!

Bara för att jag idag sa på jobbet att Neo inte kunde cykla fick jag mig en chock när jag kom till dagis.Runt hörnet kommer ungen i världens fart på en trehjuling.Jag blev helt chockad!Jag har försökt lära Neo att cykla men han har hela tiden sagt att han inte kan (han är för lat).Och när vi tränat har det varit jag som skjutit på.Fröken sa att cykla har han kunnat länge , när jag fråga Neo skratta han bara hahahaha vilket busfrö vi har!Nu ska här cyklas vill jag lova , Neo har ju sin tuffa spindelmannen cykel.


Våran Hockeykille

Neo är helt galen i allt som har med hockey och bandy och göra.Så idag hade älskling köpt honom en hjälm och skydd som han kan ha när han ska inta isen för första gången.Gladare kille fick man leta efter!!!


Nyklippt

Idag efter jobbet tog jag med mig Neo till frissan , han blev såååå snygg!


Skadad På Dagis

Idag ringde dom till jobbet från dagis.Neo och några till hade hoppat hopprep , Neo hade olyckligt snubblat på repet och landat på munnen.Så hans tänder hade fått sig en smäll , speciellt den ena framtanden som numera sitter en bit längre ner och är sne =( Jag ringde tandis på direkten så vi fick en tid så gick jag och hämta Neo.Stackarn så som han såg ut =( Hos tandis gick det jätte bra , han fick ta lite kort och fick sig ett suddgummi.Vi ska komma tillbaka nästa vecka eftersom det var förtidigt att säga nått.Men vad tandläkaren kunde se så var inte benet skadat.Hoppas bara tanden klarar sig så han slipper ha en glugg i flera år!


Pastagratäng Med Kyckling

Idag testade jag att göra pastagratängen dom demat på jobbet i helgen.Min blev så otroligt god måste jag säga , gjorde om receptet lite så det föll mig mera i smaken.Jag bytte bland annat ut gul lök mot purjo och krossade tomater till passerade.Jag la även lite riven mozzarella ovanpå innan gräddning.


Recept
Ingredienser
4 portioner
400g kycklingfärs
olja till stekning
1 msk chilipulver
1 gul lök
2 dl krossade tomater
1 msk torkad oregano
400g penne elle annan pasta
3 dl ostsås
salt och peppar

Tilllagning

Hetta upp olja i en stekpanna och stek färsen gyllenbrun.Tillsätt chilipulver , hackad lök , oregano och tomater.Låt koka i ca 20 minuter.Smaka av med salt och peppar.Koka pastan al-dente och spola kall under rinnande vatten.

Lägg färsen i en eldfast form.Blanda pastan med ostsåsen och fördela ovanpå.Grädda till gratängen fått en fin färg servera rykande varm med lite hackad persilja ovanpå.



Resultatet



Efter maten blev det skumbad , här blir Neo uppäten av hajar , bland annat HajAgust


Brüno

Igår såg vi filmen Brüno , blev rätt besviken faktiskt.Men visst var vissa scener rätt roliga med Borat är helt klart roligare.

Om Brüno:

Mockumentär som följer den österrikiske modereporteren Brüno. Efter ett intermezzo under modeveckan i Milano får han sparken från sitt program "Funkyzeit" och bestämmer sig i stället för att söka lyckan i USA.















Schleten

Satan i gatan så trött jag är , somna en liten stund efter jobbet men ändå vill ögonlocken stängas.Det har varit en fartfylld vecka som äntligen börjar närma sig sitt slut!Igår hade jag oturen att få frätandemedel på mig som vi gör rent grillarna med.Har jätte snygga frätskador på båda handlederna som absolut inte gör det minsta ont =( Nu ska vi se filmen Bruno innan jag intar sängen för uppladdning inför en heldag på ica igen , natti natt natt!

Tomten Kom

Det är sant han var här igår och hämtade Neos alla tuttnappar.Det blev lite tårar igår men sen var det inga problem , han har inte ens nämnt nått om nappar idag =) Hoppas bara inte älskling ger med sig när dom stora stora tårarna kommer och den lilla lilla läppen hänger.

Surrogates

I helgen såg vi en ny film med Bruce , länge sen man såg honom.Filmen var sisådära inte världens bästa men inte heller världens sämsta.

Om Surrogates:

I en nära framtid där människan lever isolerad och bara integrerar genom robotar, undersöker två FBI-agenter ett mystiskt mord på en collegestudent. Utredningen leder dem till mannen som skapade fenomenet som tillåter folk att köpa robotversioner av sig själva, vilket gör att människorna kan uppleva livet indirekt från sofforna i sina egna hem. Frågan är vem som är verklig och vem man kan lita på.






LHC Är Dom Bästa!

Igår var vi som sagt på hockey , Neos första live match!Han hann knappt komma ur bilen innan han började gasa mot entrén , sååå laddad!Vi skulle ha köpte en tröja åt honom men det fanns inte i hans storlek den han ville ha, typiskt som Neo säger =) Sen satt han som förtrollad när grabbarna kom ut på isen , det riktigt lyste i hans ögon.En bra match blev det också.LHC krossade Luleå med 6-2 skulle ha blivit 7-2 men som vanligt fick LHC ett mål bortdömt , men vad kan man räkna med när det är en penis som dömer?


Mot Cloetta

Nu ska hela familjen åka till Cloetta Center för Neos första hockeymatch live!Han är sååå taggad.Själv har jag bara varit där inne en gång när jag vänta Neo så det ska bli skoj för det är riktigt stort.

Heja Heja LHC!!!

Sjunger Med Den Ljuvligaste Stämma

Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gööööööööööööööööööööör!

GodMorgon

Nu ska jag bege mig till ica men sen är det heeeeeeeeeeeeeelg!!
Såååååå jäkla underbart att få vara ledig i 2 hela dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Går På Piller

När man väl blivit av med det ena då kommer det andra...suck.Denna eviga rethosta ger aldrig med sig och nu har även halsen börjat ömma som tusan.Igår när jag kom hem från jobbet mådde jag skit rent utsagt , tog lite varma koppen innan jag gick och la mig halv tio.Kan inte minnas sist jag släcka så tidigt men det var välbehövligt.Inte för att jag kände mig bättre imorse utan det blev till att ta alvedon innan jobbet.När jag kom hem väckte jag älskling så jag fick vila lite innan middagen sen blev det till o knapra mer piller för att ens kunna svälja maten =( Hoppas att det är bättre imorgon annars blir det nog en pling till vårdis för nu orkar jag inte att ha mera sömnlösa nätter.

Dagisfoto

Idag kom gruppfotot från Neos dagis och han var sååååååååååååååå snygg!


Farsdag

Denna farsdag tillbringade jag på jobbet.Det blev en hel del skratt med även lite gråt från min sida då jag skar mig i tummen =( Det var sjukt mycket att göra på jobbet så tiden rann iväg , vilket iofs är bra men stressande.Jag köpte med mig lotter till älskling från Neo blev även lotter till pappa och en Jätte räksmörgås som han kan ha med sig till jobbet imorgon =)

Chocolate Chips

I vårat veckoblad denna vecka hade vi med färdig kaksmet från maizena.Det finns 3 olika sorter , Chocolate Chips , Chocolate Dream och Lemon Twist , jag köpte dom två första.
Den första vi testa att baka var Chocolate Chips....men jag blev besviken så fort jag öppnade och smakade på smeten...fy.Jag som är en smet/kakdegs älskare.Inte blev den speciellt god färdig heller , Neo kläcker... - Detta var inte dott mamma Hahahaha =)
Nu återstår Chocolate dream kvar att testa men den är nog inte heller mycket till att hänga i julgranen , men det är kul att testa iaf =)




Vilket Mästerverk

Idag fick Neo med sig ett riktigt mästerverk som han gjort på dagis!


Britney Spears - 3

Se och njut!!!


Van Wilder Heter Den

I fikarummet för ett tag sen prata vi just om han som spelar mot Sandra Bullock i filmen The Proposal.Jag skulle försöka förklara vilka filmer han varit med i.Men jag kom aldrig på namnet på filmen utan försökte förklara en scen om hund sperma men ingen fatta hahahaha.Hann bara komma hem och fråga älskling så sa han VAN WILDER på direkten.Nu har jag hittat scenen på tuben som jag försökte förklara...Se och njut mohahahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=ZfLPnN_YMMM

The Proposal

När vi i fredags hade fredagsmyset såg vi även komedin The Proposal.Riktigt rolig måste jag säga =)

Om The Proposal:

Sandra Bullock spelar den krävande chefen som måste deporteras tillbaka till sitt land (Kanada). För att slippa detta blir lösningen ett giftermål, och närmsta man råkar vara hennes assistent.













RSS 2.0