Ny Pasta Med Dinkel

Eftersom vi har riktigt billig kassler på jobbet denna vecka fick det bli pastasås med kassler till middag idag.Till det hade vi en ny pasta med dinkel.Den smaka som vilken pasta som helst plus att den är nyttigare.Neo var lite skeptisk i början till formen på den men det slank allt ner.

Novas Nya Kudde

Igår var vi på sjukan igen med Nova.Sjukgymnasten tyckte att det kändes lite mjukare på höger sidan.Så vi ska fortsätta som vi gör sen ska hon sova med en positions kudde som vi fick låna.Hon skulle ha haft den redan igår men jag ville tvätta fodralet innan.Ska bli spännande att se hur det går inatt.

Festmåltid En Måndag

Till middag idag kryddade jag en fläskytterfilé med santa marias black & white som jag först brynde på och sen fick det stekas färdigt i ugnen.Jag gjorde även egna potatisklyftor som jag också kryddade lite lätt med black & white.Köttet blev helt underbart gott och riktigt saftigt.Potatisen blev också god men tyvärr så fastnar det i plåten...morr.Det blev även en liten sallad till maten.

Salt

Igår såg vi Angelina Jolies nya film Salt.Trodde inte att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde.Angelina gör en jätte bra roll som Salt.Men vissa scener är lite väl överdrivna/overkliga men i helhet en mycket bra actionrulle!

Om Salt:

Evelyn Salt är en CIA-agent som har svurit att skydda och älska sitt land. När en avhoppad rysk agent anklagar henne för att vara spion så måste Evelyn fly för att rentvå sitt namn.

















Dopkort=Check

I eftermiddags gick jag och barnen hem till mamma och pappa.Älskling han ligger ändå bara och sover och leka tyst är inget för Neo.Regna gjorde det ute så det var perfekt time att fixa till dopinbjudningarna med hjälp av bror.Jag gjorde ett försök att fota lite hemma men tjejerna vill inte som jag hahahaha.Men till sist tror jag minsann att vi fick till det.Roligt med egna inbjudningar tycker jag, gjorde till Neos dop också.Känns meningslöst att lägga en massa pengar på kort som ändå kastas som mamma sa hahaha.

Prince of Persia: The Sands of Time

I fredags såg vi filmen Prince of Persia.Jag trodde inte att den skulle vara så bra då denna typ av film inte riktigt tilltalar mig men jag blev positivt överraskad.

Om Prince of Persia: The Sands of Time:

Den äventyrslystne prins Dastan gör gemensam sak med prinsessan Tamina för att hindra en ond härskares från att lösgöra en sandstorm som kan förstöra världen. Filmen är baserad på tv-spelet Prince of Persia



















Lördags Shopping

Efter Neos kalas åkte vi till Tornis på jakt efter jeans till Neo.Vi kom därifrån med en hel del annat också.Jag hade en kupong med 25% på valfritt barnplagg på KappAhl så Neo fick nya mjukisbyxor.Han fick också jeans och en ny tröja på H&M.Bara för vi har Iphones och laddat ner H&M i telefonen fick vi 20% på valfri vara.Neo fick sig jeansen och jag fick ett par nya mjukisbyxor som jag måste byta till en mindre storlek.Köpte den jag alltid har utan att prova men denna gång blev det förstort.Tjejerna fick sig tossar nu inför hösten.Vi kom även därifrån med en hockeyklubba till Neo och en ny dvd.



Vad Blev Det Till Middag?


Tätt Intill

Jag tog mig i kragen och passade på att städa under tiden grabbarna var iväg.Tjejerna tyckte inte det var så kul speciellt inte Nova.Men dom fick ligga på en filt och underhålla sig själva ändå.Många arga toner men till sist tystna det.När jag gick för se vad dom styrde med fick ja se detta......jag smälter....

Redo För Kalas

Grabbarna åkte precis, Neo ska på kalas på Busfabriken.Han var sååå taggad!!Jag fick fixa hans hår och sen färga det, kommer nog inte se ut så länge till men han var iaf skit snygg!
Jag funderar på att städa nu när dom är borta.Rätt skönt att göra det själv så det blir gjort på mitt sätt.Älskling är bra på att fuska vilket Neo också är...morr.
Sen blir det Ikano en sväng.Vi sa försöka hitta ett till par jeans till Neo sen har jag lite jag ska kolla upp!

Ljungsbro Marken

Det blev en sväng till Ljungsbro marknad nu ikväll.Vi möte upp Emil, Charlotte, Casper, Lucas och Åsa.Empa och Linus kom sen också....bättre sent än aldrig hahaha.Blev inga fynd mer än smaskens bollar till mig.




Tjejerna Bjussar på Fika

Tjejerna har ju fått en massa fina presenter av mina jobbarkompisar och som tack för det bjöd dom på fika idag.Jag hade styrt upp en massa kladdkakasmuffins i somras som gottat till sig i frysen.Hoppas bara dom var lika goda som när dom var färska.

Träna Träna

Efter middagen fick tjejerna träna lite genom att ligga på mage.Nora hon gillar det men Nova tycker att det är sisådära.Hon orkar inte riktigt hålla huvudet så högt som syrran så det är rätt jobbigt för henne.Sjukgymnasten sa att ligga på mage är bästa styrketräningen för en bebis.Nova ska ligga så korta stunder under dagen för att träna.
Storebror skulle givetvis vara med och hjälpa till.Sen ville han att jag skulle ta lite syskonkort.Han tjatar väldigt mycket....Mamma ta kort på mig!



Sjukhus Besök

Nova har idag träffa en barnläkare och en sjukgymnast.Dom tyckte hon var en sån fin och glad tjej!Ingen av dom var direkt orolig då allt kändes och såg bra ut men visst hon drar gärna åt vänster.Och det kan göra att ansiktet bland annat kan bli lite förskjutet eller vad man ska säga.Så övningarna är rent kosmetiska sa dom.Vi fick lite tips som jag iofs redan gör och sen ska vi tillbaka på måndag så ska vi få låna en speciell kudde.

Tjejerna hade på sig nya kläder även dom i stl 62 och dom var bara liiite förstora.Men som Neo sa Va fina dom är i nya kläderna.

Clubdag

H&M hade clubdag idag med 10% på hela sortimentet.Vi var givetvis där för att kolla läget.Jag var helt laddad att bränna pengar men tyvärr hitta jag inget direkt.Det blev två tröjor till Neo och två par Ben 10 fillingar.Neo blev iaf nöjd då bara han fick kläder hahaha.Men jag tycker att storlekarna är lite knepiga.Ta fillingarna till Neo, dom har storleken 98/104 det är lagom för barn mellan 2-4år.Han ska egentligen ha 110 men dom ramlar av bara för han är så smal.Den ena tröjan vi köpte har storleken 122/128 det är lagom för barn mellan 6-8år.Så till honom är det inte bara att ta den storleken som är rekommenderad.

Neo fick även två par nya gymnastikskor som han själv valde.Dom ena åkte på så fort köpet var gjort och dom andra har i sängen nu hahaha.Där fick vi också 10% bara för att vi blev medlemmar plus att ena paret gick för halva priset, me like!
Hemma hos mamma o pappa hade syster med varsin t-shirt åt tjejerna som hon fyndat på rean, tack så mycket!


Redo För Match

Efter dagis idag styrde jag och Neo upp en paj som ska avnjutas till kvällens hockeymatch.Det blev den berömda blåbär/hallonpajen.Hoppas bara det blev några bär kvar i pajen då Neo är kvick som tusan att stoppa dom i munnen.Tjejerna hjälpte också till genom att snällt ligga på en filt och kuckilura.


Ny Storlek

Idag kollade jag igenom tjejernas garderob lite.Dom har rätt mycket kläder i stl 62 som dom ännu inte kunnat ha.Men idag testa jag en ny body och strumpbyxor på dom, det hängde lite här o där men det funka.Dom blev så fina i sina nya kläder att jag nästan ville äta upp dom hahaha.Kanske läge att kolla igenom vad dom kan ha och inte....börjar bli rätt fullt i garderoben.

Byta Namn?

Kan inte låta bli utan att störa mig på konstiga namn i almanackan.Ta mitt namn tex, Sofie det finns inte med fast det är 28425st som bär det.Men dagens namn Bartolomeus som jag för det första aldrig hört innan ska vara med och det är endast 53st som bär det.Man kan ju undra vem det är som bestämmer vilka namn som ska vara med....kanske dags för en uppfräschning!!??


Vilken Lycka

Första pw sedan förra söndagen var jag ute på idag.Tiden räcker inte riktigt till nu när älskling jobbar sen har han iofs styrt med sin dator och haft fotboll förra veckan så jag fått offra min pw.Men denna vecka ska fettet trimmas!Efter min svettiga pw klippte jag vårat gräs som hunnit bli flera decimeter.Det är så blött i gräset att alla stråna bara viker sig för att sen resa sig, som ungdomarna säger fett irriterande!Men nu ser det iaf bättre ut.
Efter middagen sen bar det iväg till Tornby.Neo ska på kalas på lördag så vi skulle leta present till G.Efter mycket om och men köpte vi Ben 10 gubbar åt honom som jag hoppas blir bra.Neo han fick välja sig en Ben 10 klocka för han slutat med stödhjul.Han har tjatat och tjatat om en sån klocka och nu har han en och är hur lycklig som helst.Han har den till och med på nu när han sover hahaha.

Nöjda Tjejer

Brudarna har precis fått mat, först blev det morotspure som Nova hets åt hahaha tjejen gillar "riktig" mat!Sen blev det den underbart goda ersättningen.Tänk att äta samma dag in och dag ut, undra vad man skulle välja...hmmm blir nog kyckling för min del...otippat va hahaha!Nu ligger dom och är så nöjda på en filt och kuckilurar.Vi ska strax iväg och hämta storebror.Han kände sig så tuff imorse när cykeln åkte med utan stödhjul!

God Morgon!

Har iofs varit morgon här ett tag eftersom tjejerna vakna mellan 5-6, underbart!Har inte blivit så många timmars sömn för Neo vakna inatt och hade växtvärk så jag somna inte förrän mellan halv två två ZZzzzz.Jag hoppas på att tjejerna ska somna till en stund nu så ska jag vila lite.Men just nu ligger dom och pratar och skrattar....inte så lovande med andra ord....På dagarna nu får dom sova i sitt rum, bra att dom övar lite hahaha.

Grown Ups

Igår såg vi komedin Grown Ups.Den hade inte fått så jätte bra kritik men vi gillade den.Blev en hel del skratt så den kan jag rekommendera.

Om Grown Ups:

En komedi om fem vänner som är före detta lagkamrater som har förenats för att hedra sin gamla tränare som har gått bort. Tillsammans med fruar och barn spenderar de en weekend tillsammans.




















Tivoli

Det har varit Stadsfest här i stan så igår åkte jag och Neo med pappa och bror ner till tivolit.Neo vill så gärna åka karusell.Fanns inte så många att välja på men han åkte tre olika.En berg-och dalbana åkte han själv, jag och bror åkte virvelvind med honom.Sist fick han upp mig en i värsting som åkte runt och upp och ner as högt upp.Jag är höjdrädd så den var ju inte så jätte kul.Neo tyckte den var trist efter ett tag ville han att den skulle ta slut hahaha

Utan Stödhjul

Idag gjorde vi ett nytt försök med att plocka Neos stödhjul.På första försökte kunde han!Det han tycker är svårt är att starta men det får han träna på.Efter ett lyckat försök ville han genast köra tävling med morfar....han på cykel och morfar på spark hahaha.Han måste träna mera innan han kan köra några tävlingar.


Titta Vi Har Händer

Det händer allt mer och mer med tjejerna.Nu har dom upptäckt att dom har händer.Nova tycker om att äta på sina och Nora tycker om att försöka greppa saker.Nora hon kan sitta i babysittern eller ligga i gymmet i evigheter och veva med händerna.

Neo Visar Vägen

Idag var vädret betydligt bättre så efter lunchen gick vi ut.Neo ville att vi skulle gå till en lekpark som han varit i med Es mamma o pappa.Jag hade inte en aning om vart den låg så han fick visa vägen.Det var en bra bit bort och ett tag trodde jag att han lurat bort mig men icke.Jag blev hel impad att han kom ihåg vägen efter bara ha varit där en gång och sen var det i ett området vi inte tidigare varit.Vi avsluta det hela med fotboll.Jag hade tvättat hans fotbolls dress igår och nu är den lika smutsig igen....tur man har tvättmaskin!



Älsklings Nya Leksak

Dom senaste kvällarna har älskling med hjälp av min bror ägnat sig åt att bygga hans nya dator.Han går som på små moln nu och är så lycklig över sin nya dator.Karlar och deras elektroniska leksaker hahaha..

Vilken Tur

Vi hann precis komma in innan spöregnet kom.Jäkla skit väder det ska vara hela tiden.Vi hann iaf med en liten promenad och lite fotboll.Neo tjura om att vi skulle gå till en lekpark som låg jätte långt bort men jag var lite skeptisk eftersom himlen var mörk och det kom lite lite regn.Och tur var det för vi hade blivit genom blöta.Sen har regnskyddet till tjejernas vagn pajat...super bra kvalite!Ska åka till Babyproffsen och kräva ett nytt.Känns meningslöst att jag ska behöva köpa ett nytt när jag måste köpa yttligare ett nytt när dom sitter.Tydligen passar inte regnstället till sittvagn.Sen ska ju regnskyddet hålla för mer än 5 gånger!!

Farbror Doktorn

I eftermiddags hade vi en läkartid till Nova på BVC.Läkaren skulle kolla hennes muskler m.m. eftersom hon envisas med att ligga på vänster.Vad han kunde se/känna så var det inget han reagera på men han skicka en remiss ändå.Det är lika bra att ta det säkra före det osäkra.Det finns ingen sjukgymnast för bebisar så därför blir det US.

Så Jävla Glad

Jag vill bara skrika ut min glädje!!Jag är så jäääääääääääääääääääääävla glad!

Trött

Igår somna tjejerna strax efter 7, dom var super trötta.Men Nova vakna sen igen strax innan 9 och skulle inte sova.Hon låg hos mig i soffan och tittade på mig och log.Jag fick henne att somna igen efter 12 och vid 5 vakna hon igen.Nora däremot hon drar timmerstockar.Så nu försöker jag få henne att somna igen vilket går så där....Nora har redan somnat om och ligger och sussar så sött.Älskling ska strax åka med Neo så då ska jag passa på att vila om Nova somnar.Sen har jag lite saker jag måste styra upp!

Dop=Bokat!

Jag ringde förra veckan till kyrkan och då hade dom inga doptider den dagen vi önskade.Jag skulle höra av mig nu i veckan för då kom deras chef tillbaka och det kanske kunde komma nån tid.Jag ringde idag på förmiddagen och då fanns det inga men hon skulle prata med chefen och återkomma.Timmarna gick men till sist ringde hon och vi fick den dagen!!Det kommer bli kyrkoherden som kommer döpa tjejerna och dopklänningar kunde vi få låna.Så nu kan jag äntligen börja pilla med inbjudningskort samt boka tid hos frissan....min utväxt är inte att leka med hahaha.

Pengar På Posten

Alltid lika kul att få roliga brev på posten.Idag fick jag en bonuscheck från H&M på 100:- och lite andra rabatter.Det kommer även vara clubdag den 28/9 med 10% och då ryker nog bonuschecken illa kvickt.
Älskling blev besviken när posten kom för han trodde att han skulle få hämta ut sin nya dator men icke....Men som dom säger den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

Nöjd Nova

Nova är väldigt sällskapssjuk, hon vill gärna att man ska bära henne eller ha henne hos sig hela tiden.Nora däremot tycker att det är jätte skoj att sitta i babysittern eller ligga i gymmet och försöka rulla runt.Nova tycker att det är kul väldigt korta stunder och kan bli riktigt arg när hon tröttnat.Men när hon får som hon vill skiner hon upp som en sol och man smälter!

Mys Med Mig Själv

Kidsen sover karln har åkt till jobbet så nu ska jag mysa till det i min ensamhet med en smarrig smoothie och lite tv.Först ut är CSI på 5:an sen blir det lite Sex Education på 3:an.Det är en rätt rolig Brittisk dokumentärserie om sex.


Banangröt

Banangröt bjöds det på idag för tjejerna.Nova hon älskar det!Hon tuttar i sig från skeden och syrran ska absolut inte få smaka utan det är hon som ska ha.Men Nora hann med att få smaka lite iaf.

Första Dagen = Check

Första dagen som föräldraledig utan älskling gick smärtfritt!Tjejerna sov som vanligt som stockar inatt (peppar peppar).Neo däremot somna tidigt sen vakna han framåt halv elva och då var det det ena med andra.Men till sist somna han så jag också kunde sova.Klockan ringde 07:15 och Neo hade inte kommit in till mig, hurra!Han blir så upprörd över att jag aldrig kommer in till honom och väcker honom...hmmm han brukar alltid komma in till oss under natten och så tidigt vill inte jag gå upp iaf.Så denna morgon började bra, inget tjafs eller sura miner.Han var vela så laddad inför dagis hahaha.Han skulle även ha jeans för han skulle minnsan vara tuff på dagis hahaha.
När älskling lämnat Neo på dagis tog jag och tjejerna oss ett skönt vil på ett par timmar.Sen blev det lite tvätt och mat innan det var dags att hämta storebror.Han hade haft en som han uttrycket skit bra dag på dagis.God mat hade dom också fått, kycklingpytt.På vägen hem hade vi sällskap med S mamma och syster så det blev en sväng i lekparken.Hemma sen fick han bullar till mellis, lyxigt ska det vara efter första dagen.

Nya Leggins

I helgen fick ett par nya leggins följa med mig hem.Jag hade sett dom på nätet och blev lite sugen.Det enda som inte riktigt stämde var färgen.Jag har tyckt att dom sett svarta ut men dom var mera blå/gröna ormskinnsmönstrade.Kostade bara 99:- så jag slog till.

Ledsen i Ögat

Usch jag har känt mig så nere och haft sån ångest idag.Älskling började nämligen jobba nu ikväll.Tror nästa jag haft mer ångest än honom.Det är inte för att han ska jobba utanför att tiden gått så himla fort.Känns som det var igår tjejerna kom och vi hade 4 härliga månder tillsammans.....PANG så var allt över.
Men nu blir det ordentliga rutiner för barnen och Neo får äntligen komma tillbaka till dagis.Han har längtat som bara den.Hans tjej Alice började förra veckan och det var tufft för honom för han ville också gå dit.
Nu ska jag fortsätta dricka smoothie och tycka lite synd om mig själv i min ensamhet......

Smakisar

Eftersom brudarna fyller 4månader idag firade vi med en liten smakis bestående av
majs och potatis.Tror nästan allt kom ut igen men dom tyckte det var lite spännande.

Brudarna 4 Månader

Idag fyller Nova & Nora 4 månader.Kan inte fatta att det är 4 månader sedan dom kom, tiden går så fort.Det händer så mycket med dom nu att jag hinner inte med.


A-Team

Efter att vi kom hem från mamma och pappa igår såg vi filmen A-Team.Jag somna givetvis efter halva inte för att den var dålig men jag var så otroligt trött.Älskling sa iaf att den var bra, lite små rolig mellan varven.

Om The A-Team:

En grupp veteraner från Irakkriget försöker rentvå sig inför den amerikanska krigsmakten, som misstänker de fyra männen för ett brott som de inte har begåt
























LöRdAg

Denna lördag blev det en snabb sväng till stan.Jag skulle kolla upp två klänningar jag sett på H&Ms hemsida.Deras storlekar är så svåra så jag vill inte beställa utan att veta att det passar.Den ena klänning fanns inte och den andra fanns inte i min storlek(oväntat).Men jag testade en liknande så nu vet jag vilken storlek som blir bäst.Men jag vet inte om jag ska beställa för jag hitta en klänning i garderoben som jag endast använt 1 gång som också skulle passa till dopet.Om det nu blir dop nån gång....tydligen jätte svårt att få en tid man vill ha!
På kvällen grillade vi hemma hos mamma och pappa.Neo tränade motvilligt på att cykla utan stödhjul och han kan cykla det är bara att han inte vill.Han är van att kunna cykla och styra med 711 andra saker samtidigt.Imorgon sa han att då skulle han försöka igen....jag har mutat honom med en Ben10 klocka hahahaha.
Nu ska vi se film, käka popcorn och dricka herrljunga cider mmmmmm.

Colour Catcher

På posten igår fick jag hem ett prov jag beställt på nätet.Det var två små dukar(Colour Catcher) som man ska placera i tvättmaskinen innan man lastar den så kan man bland färger hej vilt.Jag var lite skeptisk i början plus att dom lukta as.Men jag lasta och blanda hej vilt med färgerna och det funka faktiskt!Hur smidigt som helt!Ska kolla nästa gång vi handlar vad dom kostar men jag kan tänka mig att det är rätt mycket.


Hurra!

Avin kom idag på posten, så jag och brudarna begav oss till centat för att hämta ut det efterlängtade paketet.Vi svängde även förbi macken för att jag tänkte pumpa däckena på vagnen.Men munstycket passa givetvis inte så vi fick gå hem till pappa som hjälpte mig ist.
Sakerna jag beställt var super fina!Skorna ser lite stora ut men dom ska ju inte ha dom förrän nästa år så förhoppningsvis passar dom då.


Kyckling Wok

Wok blev det till middag idag här hemma.Såå otroligt gott det blev, Neo sa att det smaka kinamat.Vi wokade loss med Uncle Bens färdiga woksåser super smidigt och gott!


Invigda

Mina nya skor invigde jag idag!Måste bara göra lite nya hål i spännena för dom sitter lite löst runt benen.Såg även ett par andra skiiiiit snygga skor i samma affär idag som jag nästan ångrar nu att jag inte köpte.Dom var det också 70% på men lilltån ville inte riktigt vara med som jag sket i det....men som sagt nu nästan ångrar jag mig...typiskt!


4-Månaders Kontroll

Idag var det dags för tjejernas 4-månaders kontroll och som väntat fick dom MVG!Våran BVC tjej säger jämt till oss att dom är så otroligt fina våra tjejer*stolt*!Smakisar kunde vi börja med om vi ville så vi får se hur vi gör.Nova ska få träffa en läkare nästa vecka som ska se hur det är med hennes nacke.Hon envisas med att ligga åt vänster hela tiden vilket kan göra att hon får besvär.Så hon kanske ska få gå på sjukgymnastik, 4-månaders och går redan hos sjukgymnast.

Nova Vikt 4890g+580g Längd 57,3cm+2,7cm
Nora Vikt 5180g+580g  Längd 58,7cm+2,3cm

Domen

Då var undersökning klar!Jag träffade en mycket trevlig kvinna som prata om allt och lite där till hahaha.Jag har visst ett hål som ska lagas sen har jag tandsten som ska bort.Det lustiga är att jag aldrig känt av att jag haft hål någon gång men ändå har jag det.Hitta en tid som passa för lagning är inte det lättaste heller då man har en karl som jobbar natt och två små bebisar att ta hand om plus en vild 4-åring.Men vi boka en tid i september som jag förhoppningsvis kan gå på.

Jag Vill Inte...

...gå till tandläkaren!Det kostar bara en massa pengar och sen kommer jag säkert ha hål som jag måste laga.Det kostar svin mycket pengar sen gör det ont också.Jag vill inte jag vill inte!!!

Men först ska vi till BVC för 4månders kontroll, se vad hon säger om att börja med smakisar!


Regnet - Sofsan 0-1

Idag vann jag över regnet när jag var ute och gick.Värre var det i förrgår men det är älsklings fel då han envisades med att sova halva dagen.Just nu vräker det ner och åskar ute.Nån av oss måste ge sig ut och hämta Neo sen som är hos en kompis.Tror vi kör en röstning tjejerna mot killarna hahaha...känns kört för älskling.

Irriterad

Nu har jag gladligen väntat på posten i 2 dagar i hopp om att avin om att sakerna jag beställde från H&M har kommit.Igår liksom idag så kom det ingen avi!!!Det har stått på min sida att varorna är levererade den 7 och idag är det den 11så då borde jag ju fått mina varor!

Händelse Datum Varuvärde Frakt Summa Kollinummer
Leverans 2010-08-07 525,50 39,90 565,40

Små Shopping

En sväng till Ikano var det som gällde i eftermiddags.Syster hade köpt ett par snygga skor på rea , hela 70% rabatt!Inne i affären hittar jag ett par 39, det var dom sista....tolkar det som att det var menat att jag skulle köpa dom.Efter en super bra affär svängde jag förbi H&M och där hängde urgulliga Hello Kitty fleeceoveraller som skrek mitt namn.Det fanns bara 2st 62 kvar så jag tolkade det som att det var menat att tjejerna skulle ha dom.Jag var lite orolig över storleken men tjejerna drunknar i dom just nu så det blir nog lagom i höst.


Grillat

Grillade hamburgare bjöds det på hemma hos oss idag, kycklingfilé blev det för min del.Äter ju som sagt inte färs.Nån bra glöd ville det först inte bli så älskling öste på med tändvätska och ett tag trodde jag hela gården skulle brinna ner.Men vilken glöd det blev till slut, den var minsann inte att leka med hahaha.

Jag Har Samlat

Idag fick jag min belöning från Libero, två värdecheckar på 50:- som jag beställt.Skit bra att dom har ett samlar system, synd bara att inte Pampers har det också.När tjejerna var nyfödda fick jag dubbla rabattkuponger från Libero men nada från pampers...dåligt.Jag som tvillingmamma måste ju köpa dubbelt så många blöjor vilket gör att dom kan tjäna lite extra på mig...synd att pampers inte fattat det!


Glada Tjejer

Om det är nått som tjejerna är så är det glada.Dom skrattar och ler nästan hela dagarna.Nu har dom börjat skratta högt också och det är så roligt att få höra lite ljud ifrån dom mer än skrik.Och på tal om skrik....när dom ska sova brukar dom jävlas lite genom att ligga och skrika och så fort vi kommer in börjar dom skratta som aldrig förr.Det är precis som att dom tänker Hahaha hon gick på den.



När Det Regnar.....


Gangster

Igår såg vi en av dom sämsta filmer jag sett, svenska filmen Gangster.Den var så dåligt pinsam ibland att jag var tvungen att blunda.Skådespeleriet (undantag Persbrandt) var så otroligt dåligt och pinsamt att jag skämdes.Usch vilken pinsam film!

Om Gangster:

Thomas Ståhl styr sitt maffiaimperium med järnhand och hans inflytande överskrider alla gränser. I historiens centrum står gangstern Antonio Moro som kämpar för att lämna maffian och överklasskillen Alexander Klintberg som samtidigt dras in i den kriminella världen. Civilpolisen Tanya Pilfors och hennes kollega kriminalkommissarie Kent Lundstedt leder Stockholmspolisens kamp mot den organiserade brottsligheten








Innebandy Söndag

Idag överraskade vi Neo med att gå på bandymatch.Linköping hade träningsmatch mot Skoghall.Det började inte så bra men dom vände 0-3 till 5-3.Det blev ett lite drama också när Skoghalls tränare fick skäll av domaren.Tydligen gillade domaren inte hans språk så han fick flytta upp på läktaren.Neo skrek då till han Du fick skäll hahahaha, sicken unge.



Ny Kycklinggryta

Till middag idag styrde jag upp en ny kycklinggryta, alltid kul att testa lite nytt.Blir lätt att man äter samma vecka in och vecka ut.Jag gjorde en kycklinggryta med kantareller, champinjoner, purjolök och creme fraiche kantarell & cognac.Det blev jätte god så den kommer vi garanterat göra igen.


Duschcreme Smoothie Sommarfrukt

Igår när vi handla fick ytterligare en ny duschcreme följa med hem.Barnängen hade visst kommit med två nya.Den andra heter Smoothie Sommarfrukt och doftar physalis och passionsfrukt.Åååå den luktar så underbart gott, testa den!!Bäst att passa på för ryktet säger att det är en Limited edition!


Saknar Min Prins

På dagen idag åkte Neo till sin farmor, han ska sova där inatt.Men vi är redo i fall han vill bli hämtad.Det är andra försöket att sova där.Första gången var när jag låg på sjukan och då var det så mycket som hände runt om honom att han ville åka hem.Så vi får se hur det går inatt.
Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt.Pappa kom förbi en sväng och hjälpte oss skruva upp rullgardiner.Sen lämnade vi tjejerna hos mamma o pappa så handla vi.Hemma sen grillade vi kycklingfilé och åt sallad och vitlöksbröd till, möms!Tjejerna fick bada skumbad vilket dom gillade som tusan, Nora hon bara skrattar.Nova däremot var så trött i mössan (ovanligt) hahaha.

The Karate Kid

Igår såg vi den nya Karate Kid.Helt okey film, mycket påminde om tidigare Karate Kid.Får godkänt men dom första Karate Kid är bäst...wax on wax off.

Om The Karate Kid:

En ensamstående mamma blir tvungen att flytta till Kina med sin son för att inte bli av med sitt arbete. Väl på plats lär sig sonen karate av en gammal karatemästare.



















Kidsen Får Presenter

Igår var vi hemma hos mamma o pappa och grilla.Sandra och Stefan hade med presenter till barnen och jag fick också en present!Dom har i veckan varit i Go Ulla och shoppat loss.Längtar som tusan till jag ska dit, i höst då smäller det!Neo fick även en hoppboll som inte är med på bild.



Hur Kunde Jag Glömma...??

Jaa hur kunde jag glömma att berätta om mina lampfynd????Jag fyndade solcellslampor på rusta för endast 9:- ord.pris 29:-.Inte världens bästa kvalite men va tusan.Vi har dom på framsidan så det är inte säker att dom får vara hela eller vara kvar för den delen.Nu ikväll när vi kom hem lyste dom så fint så!


Shoppat

Det blev en del fynd på stan.Känns alltid bra när man gjort en bra affär.Neos innebandyskor/fotbollsskor kosta ordinarie 400:- nu var dom nersatta till 290:- sen hade jag ju min rabattkupong så jag betala bara 50:-, BILLIGT!Hitta två tröjor till tjejerna som var nersatta till 49:- sen var det halva priset på det, billigt!Blev även en del annat som det inte var rea på.



Redo För Stan

Just nu avnjuter jag en iskall smoothie, sååå gott.Jag har varit ute på en välbehövlig pw.Det har blivit alldeles för många smaskens och kladdkaksmuffins.Men va tusan man lever ju bara en gång!
Efter lunchen nu ska vi packa in oss och åka till stan.Jag har fått en bonuscheck på intersport på 250:- så Neo ska få sig ett par innebandy skor.Förstå hans lycka hihihi.Sen har jag även ett par saker jag ska kolla upp till brudarna.
Sen ikväll är det grillning hemma hos mamma o pappa.Om jag har förstått det rätt så ska det vara nån form av presentutdelning till oss alla!


Nananananaa

Vi lurar små barn vi lurar små barn med våran glass reklam....det är precis vad vi blivit idag hahaha.Neo kom inspringandes och skrek att glassbil var här.Älskling riktigt sprang ut för att köpa glass hahaha.Dom valde varsina paket, Neo valde några stora isglassar och älskling sandwitch.


Klick Klick

Nu har jag klickat hem lite nytt från H&M till kidsen.Blev mest till tjejerna men Neo fick sig ett par mjukisbyxor för halva priset.Han har så svårt att bestämma sig för vad han vill ha så då får det va.Beställde ett par jätte tuffa skor till tjejerna och benvärmare som är tänkt att dom ska ha i vår.Hoppas bara det blir bra med storleken jag tagit.





Lekparksrunda

Idag hitta solen hit så jag tog med mig alla barnen och gick på en lekparksrunda.Vi hann med 4st innan det var dags att gå hemåt.Vi stanna även till hos mamma o pappa för en festis, Neo höll på att törsta ihjäl.
Hemma sen klippte jag gräset, det var helt vildvuxet.Men det var lite blött för sen reste sig det ena grässtrået efter det andra...morr.Men det ser iaf bättre ut än innan




Hemma

Nu är jag hemma efter ett par timmar på marknaden.Hitta inget värt att köpa mer än bollar, remmar och sen en leksak till Neo.Tyvärr blev det inget med Iron Man utan Spindelmannen men han blev glad ändå.Kallt var det också, jag frös nästan hela tiden.Så nu ska jag hoppa in i varm dusch innan tvn ska intas!


Marken Here I Come

Nu är jag redo att inta Skänninge Marken.Prio ett är smaskens bollar och remmar till älskling.Neo tjatar även om att jag ska kolla efter Iron Man och Spindelmannen.Hoppas bara regnet håller sig borta!

Jag Älskar Mina Systrar

Det är nått som Neo säger flera gånger om dagen till sina systrar, att han älskar dom.Sen ger han dom kärlek genom en hård kram eller stans blötaste puss.På kvällen innan han ska sova brukar han stå utanför våran dörr och ge dom släng pussar och säga sov gott.
Nått som jag var lite orolig över var att han skulle bli avundsjuk/arg på dom eftersom dom får mycket uppmärksamhet.Men det är inget han visat någon gång mot dom utan det är oss han ger sig på ist för att få uppmärksamhet.Han har ju varit själv i 4 år och helt plötsligt får han inte ett utan två syskon.Och det kan inte vara så lätt alla gånger.Men nått som är säkert är att han är så stolt över att ha fått två systar på en gång för det är inte alla som får.



84 Kladdkaksmuffins

Det är precis vad jag har bakat idag.Lyckades även bränna mig inte en gång utan två.Nu ska dom bara svalna till så ska dom flesta in i frysen.Skulle behöva baka bullar också men orka...all denna jäsning hit jäsning dit.


The 41 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

Igår såg vi en film med världens längsta titel, The 41 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It.Filmen var ingen höjdare utan mest äcklig.Jag brukar inte vara känslig men det blev för mycket kräks och bajs sen var slutet äckligt!



Om The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It:

Andy är i desperat behov av sex. Han har inte haft det sen evigheter tillbaks och vill nu göra allt för att bli ihop med en blond snygging han har lagt sina ögon på. Till sin hjälp får han sällskap av sina extremt kåta vänner som också vill ha sex snarast möjligt.











KvällsMys

Innan kidsen intog sängen ikväll passade vi på att mysa till det med lite melon.Vattenmelon är verkligen en sommar favorit.Melonen som jag köpt var sisådära...jag gillar när det är krispigt...den här var inge krispig direkt men Neo gillade den.



Första Ispasset=Check

Efter den otroligt goda hemmagjorda pizzan som jag gjorde till middag idag åkte vi till CC.LHC gick på is och det kunde vi bara inte missa.Neo han var helt redo att se grabbarna i sin matchtröja och flagga.Mycket folk och trevlig stämning!






Den Är Här Nu....

...den svenska sommaren verkar det som.Vilket är skit trist, jag som älskar att sola och bada.När vädret är grått och trist försvinner även lusten och orken...känner inte för att göra nått.Men när älskling och Neo kommer hem ska jag vila en stund.Sen i eftermiddag/kväll ska vi till CC och kolla på när LHC går på is, nått roligt med denna regninga dag!


Duschcreme Yoghurt Smoothie Röda Bär

Idag fick en ny duschcreme följa med hem.Barnängen kom med en ny nu i sommar, Yoghurt Smoothie Röda Bär.Den dofta granatäpple och hallon.Fattar inte hur jag missat detta då den doftar underbart!Den rekommenderar jag verkligen!


The Losers

Härom kvällen såg vi filmen The Losers.Rätt underhållande
film med en hel del skratt så den kan jag rekommendera!

Om The Losers:

Komisk actionpackad film om specialstyrkan The Losers som hamnar i krig med CIA efter att ha blivit förrådda av dem.

















Grått & Trist

Idag är vädret ingen höjdare.Regnar mellan varven och det är grått och trist ute.Jag ska försöka ge mig ut på en pw men vädret är inte lockande.Eftersom vi varit inne så passade jag på att fota lite med min omtalade kamera.Jag ska köpa album till tjejerna med deras första år så det behövs lite kort.Neo han har två album ett med första och ett med andra.




RSS 2.0