Sommartid!

Glöm nu för 17 inte att ställa fram klockan en timma inatt!

 

Sommartid

Sedan 1980 har Sverige "sommartid" under årets ljusa månader.
Den inträffar sista söndagen i mars kl. 02.00 på morgonen då
klockan flyttas fram till 03.00. Sommartiden avslutas sista söndagen
i oktober kl. 03.00 då klockan flyttas tillbaks till 02.00.

Island tillämpar inte sommartid.

Sommartid infördes för att bättre ta vara på dygnets ljusa timmar.
Dessutom kan man spara energi genom att slippa ha belysning tänd så länge.

Svensk normaltid är lika med den medeleuropeiska tiden, som också
används i västra Europa utom Storbritannien och Island (-1) och
Finland och Baltikum (+1).


Paket!

Igår kom det , paketet med kläder från H&M som jag beställt.Neo skulle självklart börja prova tröjorna , jag fick mig ett vitt linne och ett par byxor GRATIS!

image879

När älskling kom hem åkte vi och lämna Neo hos mamma så åkte vi till stan för att kolla på en ny jacka till honom.Hitta en i Peak affären som han föll för , kosta bara 2500:- , är ju för faan inte klokt.Jag ska nog investera i en symaskin som syr text så ska jag köpa billiga kläder och sy dit peak åt honom i smyg , hahahaha.Neo fick sig också en ny tröja sen käka också på Ming , mycket gott!


Jag möte upp mamma sen så åkte jag med henne ut till tornby en sväng.Där hitta jag mig ett par örhängen och två over size t-shirts.Vi var inne på Ikea så kolla jag om lampan fanns och mycket riktigt fanns den , fanns typp 100 tals men jag köpte ingen som straff för sist när jag inte fick köpa den , men det blev ett ljus till min svärmor som hon ska få till lyktan dom fick i julklapp.Hemma sen kolla jag på efterlyst och insider sen somna jag sååå sött.Nu är det mitt favvo pass som väntar , 10-20 i deli , GUUU GE MIG STYRKA!


Världens Sämsta Mamma!

Usch jag kan inte släppa det som hände igår , tänker på det hela hela tiden och känner mig som världens sämsta mamma!

Snacka Om Rysare

Igår åkte vi ut till Tornby, stannade till på Toys"r"us för att Neo skulle köpa nått för sin påskpeng.Mitt i allt bil letande är Neo helt plötsligt bort , känner hur paniken börjar komma ungen är helt borta!Vi sprang fram o tillbaka säkert 100 gånger , fråga i kassan om hon sett nån liten kille vilket hon inte hade.Tänkte det att jag kollar på parkeringen ,och vilken lättnad.... ser ett par svarta små ben med vita streck på och ber till gud att det ska vara Neo och det är det!En kille hade hittat honom irra omkring på parkeringen ensam , stackarn.Tackade honom tusen gånger!Neo måste ha smitit ut genom ingången på nått vänster.En sak som är säker , sista gången Neo får gå i en affär.Paniken blev värre sen efter , tänk om det hade hänt honom nått.....tänk om nån tagit honom kört på honom...

Gick sen själv in på skopunkten där jag hittade mig ett par jumpaskor som jag trodde skulle kosta 249:- men som kosta 299:-.Roligare när det är åt andra hållet.

image875

På ikano blev det en skit snygg tunika från Gina som jag ska ha när jag ska gå ut , blev även ett par leggins på ahlens.Älskling hitta sig en jacka men då fanns inte hans storlek så vi ska åka till stan imorgon och kolla lite , jag köpte även lite Bläck fillingar till honom snäll som jag är =)

image876


Denna tunika är väldigt lös på överdelen och sen smiter den åt över rumpan och slutar strax därefter så jag köpte ett par rätt tjocka leggins så inte stjärten ska lysa igenom.Jag ska nog ha mina Cowboy boots till.

Var inne på ikea för att köpa lampan jag sett , såg två visningsex men inga mer.Fråga om hjälp så tjejen ringde , jag hade kollat saldo på nätet och det skulle finnas.Tydligen var dom slut ändå så jag fråga om jag inte fick köpa ett visningsex vilket jag inte fick för dom fick minsann inte hålla på med el.Om dom nu är så pass rädda för att dra ut en kontakt så kunde jag ha gjort det.Så jag köpte den svart/gråa med stenar ist.Blev skit snyggt med mina nya svarta krukor och plast blommor som jag köpt på Plantagen.

image877

Jag är som sagt en riktig hejare på inredning.
Käka gjorde vi på en pizzeria där ute med Linus och Emil som vi stötte på , inte världens goaste men den gick ner.
Hemma sen blev det film , Meet The Spartans.

image878Filminfo:

Den heroiske Leonidas, beväpnad med inget annat än läderkalsonger och mantel, leder en grupp på 14 spartaner för att försvara deras hemland mot de invaderande perserna vars armé inkluderar Ghost Rider, Rocky Balboa, the Transformers och en puckelryggad Paris Hilton.















Trodde faktiskt att den skulle vara roligare men vi såg inte klart den så vem vet slutet kanske är skiiit skoj.

Dajmrulltårta!

Nu kommer det efterlängtade receptet så håll i hatten =)

Innan bakningen, sätt ugnen på 250 grader ta fram smöret till smörkrämen.

Ingredienser till själva rulltårtan:

3 ägg
1½ dl socker
2 tsk bakpulver
2dl mjöl
1 msk vatten (Jag tog kallt)

Vispa ägg och socker poröst, blanda mjölet och bakpulvret tillsätt sedan och vispa försiktigt , ta en msk vatten jag som sagt tog kallt.Ta en plåt (jag använde en med höga kanter) med bakplåtspapper och bred ut smeten.In i ugnen i ca 5-8 min , jag hade endast inne i 5 min.Vänd sedan kakan på ett annat bakplåtspapper med lite socker på , inte ett måste men jag tycker att det blir godare så , låt svalna.

Smörkräm

100g smör
1½dl florsocker
1 ägggula
2tsk vaniljsocker
2 dajm

Smöret ska ha varit framme så det är riktigt mjukt , blanda sedan allt i en skål.Jag använde mig av en elvisp för att få det ordentligt blandat.Hacka dajmen och blanda i , smeta sedan på rulltårtan.

Jag tycker att smörkrämen är lite snålt tilltagen så när jag gjorde så gjorde jag 5 dubbelsats till 3 rulltårtor.


/ Lycka till



Ett Måste

image874




Guuu kolla lite på ikeas hemsida i pausen av CSI och vad får jag se...en skit snygg lampa som jag bara måste åka och köpa imorgon!!!!








Mantorp

Idag var vi som sagt och hälsade på i Mantorp , höll nästan på att somna i bilen på väg dit för det är sååå långt hahaha.Snöa gjorde det också som 17 så det var lite svårt att se , speciellt när mammas o pappas bil skvätte så pass på våran ruta!Inte nog med det så var alla Sveriges traktorer ute och åkte i slowmotion.Väl framme gick vi husesyn , jag passade även på att testa bastun lite!Sen bjöds det på fika av alla dess sorter , Neo skulle självklart ha av varje sort.Men äta skulle han inte , han har nästan inte ätigt nått idag vet inte vad det är frågan om.Han ska äta lunch på dagis imorgon så då lär han äta!


Nu blir det CSI sen en välbehövlig dusch , har precis kört 30 min på Orbi.Sen blir det nog att se färdigt filmen vi börjde se igår och om jag orkar ska jag se Shark som numera sänds nattetid 23:20-00:20.

Påsken -08

Snipp snapp slut så var denna påsken slut.....

Långfredan var det lite jobb som gällde , 7-15 i deli.Inte mig emot eftersom jag har dubbelt betalt hela dagen , klirr sa det i kassan!Efter jobbet var det lite handling som gällde , hemma sen var det bara att ta tag i middagen.Blev fläskfilé med pommes och beasås.Neo han fick hamburgare och en massa grönsaker och som alltid var det grönsakerna som gällde , vem vet  Neo kanske blir vegetarian!Älskling skulle spela WoW (ovanligt) så jag kolla lite på tv efter jag lagt Neo , dröjde inte länge innan han ropa mamma.Så vi la oss i våran säng , dröjde inte länge innan vi båda sov.Jag vakna till vid 12 och blev helt chockad , jag skulle ju bara söva Neo inte sova själv!Älskling han satt helt oberörd och spela...Jag tog mig bara en dusch sen la jag mig i sängen och kollade på filmen Porky sen somna ja.

Påskafton fick vi sovmorgon , skööönt.Väntade på att älskling skulle vakna så Neo kunde leta påskpresent.Jag laddade videokamran och letade efter diggin som var spårlöst bort.Letade så jag höll på att bli tokig , till sist gav jag upp och vi filmade det hela ist.Tog inte lång tid innan Neo hittade paket och rev bort pappret.Så fort vi satt ihop stativet började han sjunga för fulla muggar , lite gitarr lir blev det också.Sen leta han efter godisskålen jag gömt.

image856


Älskling och Neo gick hem till Majnor och Göran (Ronnys mamma o pappa) på påskbord.Jag letade åter igen efter kamran , passade också på att dammsuga och vaska golven.Väl i duchen kommer jag på vart kamran är...kommer inte berätta vart elle varför..mohahaha.Jag gick sen hem till mor o far för att hjälpa mamma lite.Blev ju som sagt inbakadfläskfilé med potatisgratäng , sås och vitlöksbröd mumma.Pappa åkte och hämta mormor sen hämta han upp Neo och älskling.Åt mat så jag trodde att jag skulle sprängas men det var ju sååå otroligt gott.Efter maten var det dags för Neo att leta påskpresenter igen.Han hade fått påskpresenter hos Majnor och Göran också , godis , pengar och fillingar.



Neo fick godis och en ficklampa som var en tupp och varje gång man ska få den att lysa så gal tuppen.
På vägen hem sen somna Neo i vagnen , han var helt slut efter en dag av påskpresents letande.

Påskdagen då åkte vi hem till Neos farmor på middag , blev en otroligt god stek.Sen var det fotboll som gällde så vi gick en sväng till lekparken och sen till gamla bonus och shoppa lite.



Hemma sen blev det lite fika på en citronkaka som Majnor bakat , super god.Neo skulle självklart hjälpa till sen med disken.


Efter första halvleken i Arsenal matchen fick vi gasa hem , älskling skulle spela WoW....suck.Jag och Neo sjöng och spelade lite , Neo är hel grym på att lira gitarr och sjunga =)
image865image867

På kvällen sen började vi titta på filmen Michael Clayton , rätt bra än så länge.

image869Filminfo:

Klockan är 3 på morgonen, det snöar på Manhattan och inne i en av skyskraporna brinner fortfarande flitens lampa inne på en framgångsrik och välrenommerad advokatbyrå. Här råder febril aktivitet. I en fängelsecell i Milwaukee berättar den framstående advokaten Arthur Edens exakt vad det var som fick honom att ta av sig alla kläder under pågående domstolsförhandling och förklara sin kärlek till en 19-årig flicka som är närvarande i rätten. På en liten landsväg kör Michael Clayton in sin bil till vägkanten för att stanna och ta lite frisk luft. När han går iväg från bilen exploderar den plötsligt. Vad är det som förbinder dessa tre situationer?


Annandag påsk (idag)
Har fader varit här och hjäpt oss sätta upp alla rullgardiner jag köpt , blev skit bra.Sen ska vi åka och hälsa på syster och Stefan i deras nya hus i Mantorp.Nu blir det nog att sola sen köra ett pass på Orbi och sist men inte minst middag vilket nlir ris , kyckling och currysås , mumma!



GLAD PÅSK!!!

Ett prasslande ljud sen ljudet av att något åker i golvet , elle rättare sagt många små saker åker i golvet.Neo har då tagit sin stol och klättrat upp efter godispåsarna han fick av sin farfar igår.Mängder av små små gummibjörnar på köksgolvet.Så började dagen denna påskafton.Tittar ut och blir sjukt deprimerad , inte ska det ju vara snö nu.Kan det inte behaga att vara snö jul så kan det lika gärna va.
Idag skulle vi ha invigt grillen men eftersom vädret är som det är så blir det inbakad fläskfilé ist hos mor o far.Neo och älskling ska åka och käka påskbord hos Neos plastfarfars föräldrar.Så kommer dom sen lagom tills vi ska käka.
Jag ska hjälpa mamma hade jag tänk med all mat , min mormor kommer också.
Väntar nu på att älskling ska orka ta sig upp ur sängen så Neo kan leta påskpresent , har faktiskt en påskskål åt dom båda att leta efter också.

GLAD PÅSK PÅ ER!!

Förbannade SNÖÖÖÖ

Vad faan är detta?!

Vad Är Nu Detta??

Vaknade tiitade ut....var tvungen att gnugga mig i ögonen...trodde inte att det var sant....SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Vad 17 är det frågan om egentligen?!Ena dagen är det vår på G som tusan nästa är det vinter.Blir inte klok på detta skit väder , vi som hade planer på att grilla Påskafton!Allt är förstört!

I lördas var älskling ute och svängde sina lurviga och på nått lustigt vänster lyckades han glömma kvar sin jacka i taxin med bilnycklar , körkort och bankkort i.Bara jackan kostar 2600:-!Ringde taxi och polis men ingen jacka , vilket är väldigt märkligt eftersom vi vet att den är glömd i taxin och chaffisarna ska lämna in kvarglömda saker till polisen.Så det blev till o spärra alla kort beställa nytt körkort och boka in ett låsbyte på bilen.Känns som att det skulle vara roligare att lägga pengarna på nått roligare.Nått positivt är att på Biva kodar dom om larmet och dom beställde en nyckel åt oss, det kostar 1000:-.Vi trodde att detta skulle gå loss på flera flera tusen!Kan ju chaffisen stå där med en värdelös nyckel och kort!Hoppas jackan passar!

Igår
var det jobb som gällde , jobbade 7:15-14 i kassan.Var lite körigt fram till lunch sen dog det ut.Vi båda hämta Neo på dagis så han blev överlycklig.Jag hade köpt med en rostbiff stek hem så det var bara att sätta igång med maten.Blev rostbiffstek med färskpotatis (cypern) egen gjord sås och en extremt god sallad.Och som vanligt äter Neo mer grönsaker än "mat".Tänka sig att det är grönsaker som gäller annars brukar det vara tvärtom =) På kvällen var det LHC-Djurgården som gällde!Som väntat sparkade LHC stjärt så nu är det GULDET som gäller!Jag passade på att kolla färdigt på Förtrollad, rätt bra!

image854

Filminfo:

Den onda drottningen vill hindra prins Edward att äkta Giselle och sänder henne därför från den animerade världen till New York. Anpassningen till verklighetens värld blir svår, men hon får hjälp av advokaten Robert och blir strax kär i honom också.





Idag hade vi lite sovmorgon , jobbade 9:30-15.Rätt mycket folk med det är inget emot imorgon.Nästan så jag ska försöka få tag på lite lugnande , värsta dagen på året.Folk är helt vilda när dom handlar , sjukt mycket pengar folk lägger på mat.Många som var inne idag sa att dom skulle komma igen imorgon.(?!)Drog till Tornby direkt efter jobbet , var i stort behov av dvdfodral , blev även lite leksaks bilar till Neo =) Stanna till på stan för jag skulle in på Village , mamma hade köpt en snygg klocka till lillbrors rum som jag var lite suugen på.Är nästintill likadan som den jag köpte på Nordik som vi har i v-rummet.Denna klockan skulle vara i köket , skiiit snyggt blev det.Jag är verkligen en hejare på detta med inredning , hahahahaha!
Johanna fråga idag om jag skulle mä ut lörda om två veckor , blev allt lite suugen.Inget slår att få skaka lite rumpa emellanåt.Fråga älskling om det var OK , det första han säger är -Du ska ju på vårfest.Hahaha den är liksom den 17 Maj dvs evigheter tills dess.Lyssnar precis på min favvo Brittan och då kan man ju inte bli annat än partysugen så det lutar nog åt lite partaj , Linda fick sån mersmak =)Nu är det dags för ett rejällt pass på min Orbi älskling , bort fett bort!

image855

Helt Vild!

I brist på annat kollade jag in hms hemsida igår , såg en snygg tröja där igår men den fanns inte i hans storlek.Och mycket riktigt fanns den där plus en hel del andra snygga tröjor.Blev 7 tröjor och ett linne , jag fick ett par byxor och ett linne på köpet.Inte nog med det fick jag 10% på hela köpet =)

image846image847image848image849image850image851image852image853

Visade Neo precis vad jag beställt och när jag visade linnet med tigern på säger han tiger =)

Vilket Drama!

Tack gode gud att det är söndag idag!Har en riktigt bra vecka framför mig fast det kommer nog att vara full rulle på jobbet.På lördag är det påskafton och då blir det förmodligen invigning av grillen om det nu inte blir snö som jag hörde det ryktas om.


Igår på jobbet gjorde Neos och min suprise succé!Suprisen var otroligt goda dajmrulltårtor som jag och Neo bakat , dom blev otroligt lyckade måste jag säga.Receptet kommer lite senare sen!Full rulle var det på jobbet , alla skulle visst ha mackor och diverse.Vi hade sjukt kul på jobbet , skrattade åt flytande bajs i simhallen till kokt elle var det grillad korv =) Efter jobbet var laddning inför Go Melodi , som slutade med total katastrof.Min fråga är -VARFÖR SKA FOLKET RÖSTA NÄR DET REDAN ÄR UPPGJORT?Pengakåta as! Satt nästintill och skrek i soffan , Sannas låt vann för det var den VI röstade fram!

Idag jobbade jag 9:45.14:30 , en riktig glidar tid.Fast det var sjukt mycket folk på jobbet , men som tur var kom några lite tidigare och styrde upp det hela.Brukar inte inte vara total katastrof annars om söndagarna , men vi var en en kort och det märktes.Efter jobbet var det Ikea som gällde , stanna till på Blomsterlandet och shoppa lite ja vad ska man säga svarta plastiga prynads blommor som jag har i en vas med lampor , blev skiit bra som alltid =) Jag var fast bestämd om att hitta en påskpresent till Neo och det gjorde jag också på Sagoland.En mikrofon med stativ som INTE är rosa!På Ikano hitta jag ett nytt svettband till Neo (det som gäller dag som natt) en t-shirt och nya fillingar.Inne på självaste Ikea köpte jag rullgardiner , en super lång till Neos rum som är blå och två svarta en till sovrummet och en till v-rummet.Har letat och letat efter svarta men inte lyckats hitta , kollade senast igår på Ikeas hemsida men idag hade dom visst fått hem.Handlade rullgardiner för 600:- så jag hoppas verkligen att det blir bra!Hemma sen var det Singing Bee, hon som vann var super duktigt!Jag skulle också vilja vinna 100 000:-Se om jag ställer upp nästa gång , dom säger ju att man inte behöver sjunga bra bara rätt =) Nu blir det film , lutar nog åt Förtrollad!

Feber Friiiiiii

Tänka sig att man kan ha sååå tråkigt av att gå hemma.Igår kväll var jag helt feberfri vilket jag även är idag.Så för att fördriva tiden ska jag och Neo göra en suprise till brudarna på jobbet =) Igår låg jag halvdöd i sängen nästan hela dagen , frös som 17 så jag hade på mig dubbla täcken.När älskling kom hem sov jag o Neo så nån mat var inte klar , inte hade jag tagit fram nått heller.Jag skulle ju egentligen ha jobbat sååå......Älskling åkte och köpte kinamat.Man kan nästan tror att vi lever på kinamat , men det är ju sååååå gott.Neo käkade nästan upp en hel stor tallrik.



På kvällen började vi se filmen Jumper, än så länge är den skit bra!Vi får se färdig den sen när älskling kommit hem.Han ringde imorse och fråga om det OK att han jobbade dag ca 1år till.Tydligen ska han "träna" upp sig ordentligt innan han jobbar natt igen.Blir några tusen mindre varje månad men det är det värt eftersom vi får mer tid för varandra.


image837

Filminfo:

Ett genetiskt misstag har gett en ung man förmågan att teleportera sig själv vart som helst i världen. Han upptäcker att denna förmåga att hoppa i tiden har existerat i tusentals år, och han hamnar mitt i ett uråldrigt krig mellan "Jumpers" och de som har svurit att döda dem.












Idag började Neo dagen med att köra ett pass på min Orbi =) Gick vela sisådära....Nu är det dags att ta tag i SUPRISEN!!!
image840
image841


Nya Ord.....

Satt och kollade på tv när Neo tar fram sin pekbok och pekar på grisen och säger diis =) Pekar på fåret och säger bääbää tyckte mig nästan höra honom säga häst också.Han har också sagt sitt och titta i dag!Om detta nu fortsätter så har vi snart en redig pratkvarn =)

Feber

Skit också......kände redan igår att jag frös så jag tempa mig och jag hade 38 , tänkte inte mer på det.Idag vakna jag igen och frös som attan , tempa och hade 38,7 i feber.Hostar , ont i halsen och snorig...kul jul!Tempa av o till hela morgonen i hopp om att den skulle gå ner...men icke sa nicke.Känner mig ändå inte så "sjuk" men lite tjockt i huvudet( mer än vanligt) är det allt.Jag som ALDRIG är hemma!!!Mår jag ännu sämre av alla pengar jag förlorar...snyft...Skulle höra av mig innan 14 i eftermiddag , jag fick inte komma till jobbet om jag hade feber.Nu håller vi tummarna att den har gått ner!!!

Uppdatering!

Redan onsdag men tänk om det kunde vara söndag så denna skit vecka kan vara slut!Idag var det 14-21:15 som gällde , kul!Imorgon 15-21 i deli och sen på fredagen passet som jag hatar av hela mitt hjärta 10-20.Lördagen då jobbar jag i kallis 6:30-16 blir nog en hel del då eftersom det är finalen i Go Melodiii!

Söndagen
då var jag rätt "sjuk" , blev lite väl mycket SPRIT!Men som sagt det var en sjukt kul kväll =) Älskling och Neo åkte och titta på när Linus spela match så jag kunde "vila" i fred.Hade lite svårt att sova så jag satte på filmen Death To The Supermodels , skit dålig film!

image829

Filminfo:

Världens fem högst rankade och absolut snyggaste supermodeller samlas på en tropisk ö för att bli fotograferade av tidningen Merle till vad som skall bli det bästa bikininumret någonsin. Dagen efter ankomsten börjar plötsligt mystiska saker hända.





Neo och älskling köpte med kinamat hem guuuu så gott det var.Neo hade också fått ett halsband av Kasper som han hela tiden skulle ha på sig.Han har på sig halsband , svettband och mina pumps....hur ska detta sluta!?Sen myste vi hela kvällen lång!Jag såg även filmen Blind Dating när älskling sov , den var sisådära.

image830

Filminfo:

En ung blind man tror sig ha hittat kärleken tillsamman med en indisk kvinna. Deras relation tärs dock av kulturella skillnader.















Måndag
då var jag ledig och älskling hade semester.Vi gick till jobbet och köpte icas frysta kanelbullar , sjukt goda bullar!Smakade som hembakat!Vi tittade också på film , blev Moving McAllister trodde den skulle vara roligare men den gick helt klart att se.
image831

Filminfo:

När Rick Robinson bara har fyra dagar kvar till sin advokatexamen får han den ovanliga möjligheten att skaffa poäng hos sin chef, och utan att tänka tackar han ja till något han egentligen inte borde ha tackat ja till.












På kvällen sen var det serietime först ut var outsiders sen CSI och sist men inte minst Shark , tittade också lite på nätpeddona , sjjjuuuuuuuuuuuuuka gubbar!

Igår jobba jag 14-19 i kassan , hade blivit nått galet med min tid så vi var två på den så jag var på golvet och körde lite varor.Skiit kul att får göra nått annat , kände mig lite som en praktikant eftersom jag inte kan deras rutiner.Det blev till o gasa efter jobbet hem till mamma o pappa , finalen var i full gång och den sändes på kanal 9 som vi inte har.Hemma sen blev det sängen!

Idag
började jag också 14 så jag passade på att träna lite , körde en miiil på min OrbiTrac.Har kört en mil varje dag denna vecka vilket känns bra , bort med fettet!!!!Neo tycker också att det är kul att träna , fast han sitter mest på den =) Jobbade gjorde jag till 21:15 , skiit kul att stänga....NOT!Idag var det många som mucka med mig så jag kände för att dela ut en o annan bitchslap kan jag lova!Nu ska jag hoppa i säng och kolla lite på tv4 fakta , ZZZzzzZZZzzZZZZzzzzzzzz

Nya Ord....

Nu i helgen har Neo lärt sig lite nya ord bl.a moffa (morfar) bompa (bolibompa) soppa/sopa och kudde.Kan inte bli annat än stolt när jag hör honom säga ett nytt ord , han är sååå duktigt Lillfisen.Nu ska ja hem till mor o far där slutspelet är i full gång , Heja Heja  LHC!!!

Tjejfest!

Snacka om sjukt kul jag hade i lördas , gick hur vilt till som helst.Innan vi gick till Rosie kom Empa , Johanna , Anna och Linda hem till mig.Vi tog oss en cider och snacka lite skit.Johanna fick också hjälpa mig med mina lösögonfransar som var skit svåra att få dit , bra blev det till sist iaf.


Vandrade sen hem till Rosie där festen redan var lite på G.Bodil stekte köttfärs till ett helt kompani , blev tacobuffé som var super god.


Efter mat var festen i full rulle , Johanna hade med sig sin tequila som vi snabbt snapsade upp.


Trodde inte att "tanterna" på jobbet skulle vara så på G , dom var nästan vildare än oss =) Rosie hon var helt vild och shakade ass som aldrig förr!Synd bara att tiden går så jäkla fort när man har kul.


Till stan bar det av sen , Harrys var det som gällde.Taxin som vi åkte var det VÄRSTA jag varit med om.Empa fråga lite snällt om han bara kunde byta till East vilket han inte kunde för han var minsann 60år och hörselskadad.Saken var den att hon bad honom inte höja utan bara byta kanal.Till sist blev han så arg att han var på G att släppa av oss så vi skulle ha fått gå.Väl framma fick vi betala 250:- medans dom i taxin bakom betala 150:- ...mycket märkligt.En sån som han ska inte vara chaffis speciellt inte köra natt!


Nere på Harrys träffa vi på halva Ica som var lite runda om fötterna.Hade sjukt kul på Harrys hela kvällen lång , Johanna var på hugget vilket jag fick känna av , tack för det säxiga märket =) Vi skaka rumpa fram tills det stängde sen svängde vi förbi SubWay , vilket är självklara matstället för mig numera.Sjukt goda mackor kan jag lova!

Baaaaaaakis

Bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis

Aldrig Mer

En sak är iaf säker och det är att älskling ALDRIG mer ska få färga mitt hår , ser för fan inte klok ut!

Heeeeeelg!

Jiiiiippi det är helg , äntligen!!!Nu är det bara till o ladda inför tjejfesten imorgon =) Känner mig rätt trött så det får bli att ladda imorgon , måste till bolaget också!Ska bli så jäkla kul imorgon , har köpt så mycket nytt jag ska ha =)

Igår var vi och bokade en tid för nytt bilglas , självrisken blev omkring 18-1900 , kul!Sprickan blir allt större och större så det är lika bra att få det gjort!Förbannade stenas!Innan vi åkte dit stanna vi till och tvätta bilen , Neo blev jätte rädd och skrek nästan hela tiden.Sen efter när jag fråga honom om han blivit rädd svara han Nej , hahahaha!Bilen blev inte 100% ren , var rätt skiiitig innan.Nya skattmärket är på också , inte direkt billigt med bilskatt!Stanna till på stan och bytte mina pumps så nu har jag två hela skor =) Helt redo för dangolvet är jag nu!Blev även kinamat till lunch sen blev det till o gasa till jobbet , mätt som bara den så jag hade nog behövt vila mig lite ist för jobba!Jobbade passet 14-20 i deli vilket kändes som en evighet.Hemma sen körde jag ett pass på Orbi sen blev det sallad och baguette.Vi kollade också på film , I Want Candy.Rätt rolig film måste jag säga fast jag var lite skeptisk eftersom Carmen Electra är med!

image806

Filminfo:

Joe och Baggy beslutar sig för att göra ett annorlunda examensarbete som ingen på deras filmskola kommer att glömma. Istället för en tråkig och traditionell film efter konstens alla regler får de chansen att spela in en porrfilm med porrstjärnan Candy i huvudrollen. Men killarna märker snart att det inte är helt problemfritt att spela in en porrfilm på dagtid hemma hos sina föräldrar...


Ensam Hemma

Kul jäkla jul då , vi har fått ett stenskott på våran bil som gjort att det blivit en jätte stor spricka....Så imorgon innan jag börjar jobba blir det att åka till Bilglas i Linköping och se vad dom säger.Vi måste nog byta ut hela glaset , billigt!Hoppas bara att försäkringen täcker och vi "bara" betalar självrisken.Att det ALLTID ska vara nått!
Idag fyller som sagt min lillebror 18 år så vi var där en stund nu på kvällen och fika.Blev rätt sent innan vi kom iväg för Neo vägrade äta.Efter dagis har han nästan skrikigt konstant , vet inte vad som var fel.Han tog sig om benen och sa ajajaja så till sist gav jag honom en tablett , men inte skulle han äta inte.
Älskling åkte sen på innebandy träning så nu väntar jag på att han ska komma hem , träningen slutar 23:00.Vilka jäkla tränings tider egentligen.Ska bli intressant att se hur länge han pallar , hahahaha.Nu blir det sängen och lite Tv 4 Fakta , skit bra kanal!

GRATTIS Lillebror!

Idag fyller min lillebror 18 år , GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Sömnlös Natt!

Trött tröttare jag...så har det varit hela dagen lång idag.Allt började igår när Neo skulle sova , tog jätte lång tid innan han somna och strax därefter vakna han.Så jag tog in honom till oss för jag kollade på CSI , tog inte lång tid innan han somna så jag la honom i hans säng.Ser färdigt CSI och sen Shark blandat av lite Nätpedofilerna på 5:an sen när vi ska sova gissa vem som vaknar då?!Neo skriker efter mamma så det var ju bara att hämta honom igen , Neo han ligger halft på mig samtidigt som jag försöker att ge älskling kli eftersom han skulle upp 05:30 och vi hade en rejäll sovmorgon.Neo han somnar igen så jag bär in honom kollar lite på tv innan jag släcker , sover som en gud tills jag väcks av älskling...
-Neo är vaken!!Så det var ju bara att gå upp IGEN!Tar in honom till oss men han har nu inga direkta planer på att sova så efter typ en timma går jag upp och gör välling åt honom.Käkar nästan upp allt och det dröjde inte länge innan han somnar , slumrar själv till en stund.Vaknar av att Neo är helt svett och min tröja är blöt...mysigt!Bär in honom nu för sista gången runt 5 snåret.Dröjde inte länge innan klockan ringde och älskling gick upp , nu tänkte jag att Neo han kommer nog sova till 10 eftersom han varit vaken halva natten...men icke sa nicke.Runt 8 vaknar han pigg som 17 så det var ju bara att gå upp.Jätte fint väder var det ute så jag var lite sugen på att gå ut men det behövdes städas här hemma så det blev till o dammsuga , torka golv och plocka iordning.Neo tyckte det var jätte skoj , sprang omkring och skrek damm damm.När han sen sov middag passade jag på att köra ett pass på min Orbitrac , blev en halv mil och sen duschen.Blev lite stressigt innan vi kom iväg , Neo han ska styra med så mycket annat än vad han ska!
På jobbet gick tiden jätte fort fast att det var jätte lugnt , imorgon blir det deli 7-15.Vi ska även hem till min mamma o pappa för min lillebror fyller 18 FATTA 18!!!Nu blir det sängen och förhoppningsvis en full nattsömn! ZzZZzzzzzz

Ny Outfit!

Har precis kommit hem efter en rejäll shopping runda på stan med Johanna och Empa , Neo han var nästan snäll hela tiden.Tror nästan att han blev lite kääär i Johanna =) Trodde att det skulle bli Johanna som skulle shoppa som en galning...ist blev det jag.Nya diadem , örhängen , väska , leggins , pumps , tunika , lösögonfransar m.m.



Neo han fick sig ett gäng boxer , badshorts och en svea mössa , har länge tänkt köpa en till honom så idag slog jag till.Han blev jätte söt i den och skulle ha på sig den på direkten!



Macka på SubWay blev det också , första gången för Johanna och hon gilla det!Lustigt nog kändes det som att vi träffa på nästan alla från ica på stan.Många som är lediga måndagar så då är det bästa att passa på att shoppa!Mina pumps som jag köpte var lite defekta så jag fick 10%....vad är liksom 10% på ett par defekta skor?!Hon kollade och dom skulle få in nya i veckan så jag köpte dom här så ska jag byta sen när dom nya kommer in.Köpte dom bara ifall att dom inte skulle få in några nya.Letade som en galning i alla skoaffärer men alla som är snygga ligger runt 600-700 och det tycker jag är liiiite dyrt.Pumps är liksom inga vardags skor för mig!Så nu är jag helt redo inför lördagen med min nya outfit , testade tunikan när jag kom hem och jag vet inte om jag ska ha leggins elle bara vanliga (dvs inte svarta) strumpbyxor...hmmm.Kollade också efter en mikrofon åt Neo , han vill så gärna sjunga nu när jag har singstar.Den med stativ var slut och stativ måste han ju ha!
Blev också en klänning med solhatt till lilla Maja som vi ska hälsa på.
Så roligt att shoppa lite "tjej" kläder!!!!




Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissa

Ääääntligen är denna helg snart slut!Pjuuu har varit en rätt stressig helg , mycket att göra på jobbet.Idag blev jag till och med inringd tidigare eftersom det var så många sjuka , inte mig emot eftersom jag har 100% i OB =) Så idag blev det bra stålar , passar prima eftersom det bär av till stan imorgon med Empa och Johanna.Här ska shoppas inför tjejfesten på Lördag!Ska bli skit kul , Rosie ska till och med bjussa på tacobuffe!Hoppas bara att det finns nått som passar , tycker mest att det väller över lite här och där.Så blir det nog en macka på Subway!

Igår jobbade jag 7-14 i deli sen sola jag och handla.Vi hade bjudit över oss till mamma o pappa på käk och lite schlager!Blev pizza från La Kantarell , inget annat som duger!När mamma o pappa hade åkt för att hämta så duka jag och Neo fram.Och när mamma ringer på dörren rusar Neo dit och skriker piiiiiiiiissa!Helt chockad blev jag , sa han verkligen pizza?!Mycket riktigt gjorde han det...elle sa o sa ...han skrek!Jätte kul att höra honom säga nya ord hela tiden!Sen glufsa vi pizza som aldrig förr och strax därefter började Go Melodi!Inget direkt bra bidrag men Lindas låt dög och det gjorde Charlottes också.Men en sak som inte dög var hennes sminkning...herre guuu så hon såg ut!Hon såg ju för 17 ut som Alien!

Lika som bär

image790image791

Idag har jag som sagt jobbat , blev 10:45-19:15 ist för 14-19:15 och det tackar man ju för.Rätt lugnt på jobbet idag , många var nog lite trötta efter Vasaloppet.Efter jobbet var det dags att fixa lite mat , jag var vrålhungrig.Blev oxfilé med klyftisar och pepparsås och foccacia bröd , jag är sjukt beroende av det brödet nu.Om ni inte testat så testa!Köper det vi bakar själva på jobbet , grymt gott.Nu är det strax dags för sängen , älskling vill se film men jag vet inte om jag orkar.Har kännt mig fruktansvärt trött, yr och lite frånvarande ett par dagar nu så det blir nog sängen så jag orkar SHOPPA imorgon!

RSS 2.0