Vi Brudar

Grabbarna P åkte till sporthallen förut för att kolla bandy.Vi brudar har varit hemma och styrt upp det.Eller försökt iaf , Nova är verkligen inte på humör.Hon är en envis liten tjej som vet vad hon vill....att bli buren hela tiden bland annat!

Streets Of Blood

Det har blivit mycket film dom senaste dagarna och en rätt bra vi sett är Streets Of Blood.Det är en film med Val Kilmer , 50 Cent och Sharon Stone bland annat.

Om Streets Of Blood:

En kollega till en polis i New Orleans omkom när orkanen Katrina drog in över staden, men han upptäcker senare att hans kollega har blivit mördad. En utredning följer, vilket leder polisen och hans nye kollega ner på djupet i den undre världen i New Orleans.








30-Årsfest

Det blev en riktigt lyckad fest hos syster , god mat och glatt humör.Hon blev jätte glad för alla presenterna , tror älsklings present var den hon gillade allra bäst hahaha.Vi stanna inte så jätte länge för det kom så mycket folk och det blev ont om sittplatser.Tjejerna blev trötta för dom hade inte sovit nån middag så det var lika bra att åka.Vi åkte hem till mamma och pappa så kolla vi hockey där som var katastrof!
Nu ska vi se film innan sängen ska intas , natti natt natt.




Redo För Fest

Nu ska vi packa in oss och bege oss till Mantis för 30-årsfest.Det är min syster som fyller nästa vecka som har sin fest idag.Där kommer det bjudas på buffé och god dricka.Vi har köpt en massa braiga presenter som jag hoppas hon blir glad för.

Arg Som Ett Bi

Det är precis vad jag är.Jag är så jävla förbannad rent utsagt att jag inte vet vad jag ska ta mig till!Stunder som dessa önskar jag att jag hade en slagsäck på uteplatsen som jag kunde ge en omgång!

Shopping

Idag blev det en sväng till stan och en snabbis till Tornis.Hann tyvärr inte med alla inköp så det får bli en annan gång.Köpte iaf ramar till min stege , byxor till Neo , diadem och födelsedagspresent till syster bland annat.
Efter all shopping gick vi hem till mamma och pappa och mumsa varm smörgåstårta och kolla hockey som sööög!

Beck-Levande Begravd

Idag såg vi den nya Beck filmen , Levande Begravd.Den var riktigt bra , en av dom bästa faktiskt.Gunvald var suverän som alltid och det blev även tuffa tag från oväntat håll!Den fick oss också att hoppa till en gång....eller mest älskling hahaha.

Om Beck - Levande begravd:

I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållandes en känd och respekterad åklagare. Beck och co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, och ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare.













Shopping

Idag blev det en sväng till stan.Jag hade sett en snygg vinterjacka på peaks hemsida till älskling.Han har lyckats "slarva" bort två andra peak jackor.En glömde han i en taxi som bara försvann i taxibilen enligt chaffisen....elle hur!
Älsklingen gillade den också så han slog till.Vi sprang även in en sväng på H&M där jag hitta ett set till tjejerna och en Ben 10 tröja till Neo.Neo han blev sååå glad och ville byta tröja redan i affären.
Vidare sen till Babyproffsen där jag köpte åkpåsar till tjejerna.Dom är så stora nu att dom snart kommer vilja sitta.Men jag kommer försöka ha dom liggandes tills dom protesterar för när dom sitter kan dom inte sitta emot oss.Enda nackdelen med våran vagn!Åkpåsarna var sänkta med 100:- så jag "tjänade" 200:- kan man säga hahaha...undra vad jag ska köpa för dom mohahaha.



På kvällen nu har grabbarna varit på hockey med barnen farfar så kom deras farmor hit och hjälpte mig med tjejerna.Nova var lite tjurig men Nora hon skratta nästan hela tiden.

Den Är Här Nu!

Jag blev sååå glad när jag gick förbi kyldisken idag och det låg pepparkaksdeg där i!Givetvis fick en följa med hem och jag och Neo satte genast igång och glufsa.Sååå jäkla gott det var!

Strawberry Fizzers

Ikväll tog sig grabbarna P ett jätte skumbad.Det blev skum och vatten i hela badrummet vilket inte var uppskattat hos mig!Vi har tvättmaskin i samma badrum och jag höll på med tvätt...morr!
Dom testade en typ av badbomb jag köpte i Go Ulla , en Fizzers med jordgubbs doft.Bubbla inte så värst men det lukta gott iaf.

Neo Går Loss

Älskling och Neo åkte en sväng till Ikano förut.Neo han hade en peng han fått av sin gammelfarmor och gammelfarfar som han skulle sätta sprätt på.Jag blev inte direkt förvånad när Neo kommer hem med en as stor kartong med lego.Vet inte vem som tycker det är roligast , Neo eller älskling!

Terror på Elm Street 2010

Nu har vi äntligen sett den nya Terror på Elm Street filmen.Den fick mig att hoppa till ett par gånger.Men jag hade velat se Englund som Freddy ist , han är ju liksom Freddy!

Om Terror på Elm Street:

En grupp tonåringar från förorten blir alla förföljda av Freddy Krueger, en brännskadad seriemördare som jagar dem i deras drömmar. Så länge de håller sig vakna kan de skydda varandra, men när de somnar finns det ingen utväg...













Höjdhopp

Idag har Neo varit på sin träning igen.Dom hade hoppat höjdhopp bland annat och det hade varit jätte kul sa han.Jag fråga honom hur högt han hade hoppat men det var hemligt hahaha.Nästa träning blev på lördag men den får vi hoppa för då vankas det 30-årskalas.Men gången efter det var det INNEBANDY!

Ny Pyjamas

Nu är iaf 2/3 barn i säng , Neo kollar Bumbibjörnarna och äter godis.Vi ska också sätta på en film och mysa till det.Tjejerna fick på sig sina nya pyjamasar innan sängen.Dom var lite stora så vi fick vika några gånger.Neo han tyckte dom var fula men det är det mesta enligt honom hahaha.

RED

Igår såg vi äntligen färdigt filmen Red.Det tog oss hela 3 dagar att se färdigt den haha.En helt okey actionrulle med en hel del skratt och bra skådisar.

Om Red:

Frank, Joe, Marvin och Victoria var en gång i tiden CIAs bästa agenter, men hemligheterna de känner till har nu gjort dem till organisationens främsta mål. De är efterlysta för mord och för att ligga steget före sina förföljare så måste de använda sig av deras gemensamma erfarenhet, list och samarbetsförmåga för att överleva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Chokladpudding+Idol

Nu har jag och Neo haft lite fredagsmys med mumsig chokladpudding och idol.Neo skulle ha snuskig spraygrädde på sin pudding men jag körde utan , så mycket godare!
Idol blev som alltid lite av en rysare men våran favvo Jay sitter som alltid säkert =)

Grillat Till Middag

Idag åkte min älskade elgrill fram till middagen.Vi grillade kycklingfilé
som jag lagt i marinad och hade grönsaker till.Det blev super gott som vanligt haha.

Besök På Vårdis

Idag har Neo varit och plockat bort sitt stygn.Det hade gått jätte bra och han hade varit super duktig.Han fick presenter av sköterskan.Sen sa han till älskling när han var klar....- Nu ska jag få nånting!Hahahaha så dom gick förbi macken så fick han tuggummi och en plopp.

Vitt På Backen

Nu har vi precis fått alla barnen i säng efter en hockeykväll hemma hos mamma och pappa.Tyvärr blev det förlust för LHC men vi hade det trevligt ändå.När vi åkt hem började det snöa och nu ligger det lite vitt på backen.Kommer garanterat inte ligga kvar men lite mysigt är det!



Mellis Favorit

Neo har fått en ny mellis favvo.I vanliga fall brukar han ta en frukt eller en macka men i tisdags köpte jag hem fyllda pannkakor från Billys.Det finns 3st olika , choklad , hallon och äpple.Den med hallon gillar han allra bäst!Skit smidigt att bara stoppa in i micron i 1½min och sen är det färdigt.

Ingen Ork Eller Tid

Idag har verken tiden eller orken funnits att blogga.Det har varit en fullspäckad dag och nu ska vi varva ner med film och MYS!För om det är nått folk i blogg världen gör så är det att MYSA!

Tacos Till Middag

Neo fick bestämma vad vi skulle käka till middag och det blev tacos.Inte så otippat då det är en favorit sen får man ju äta med händerna också vilket är ett stort plus.Tallriken blev nästan helt överfull men han åt upp nästan allt.
Eftersom jag inte äter vanlig färs så gör jag egen färs av kycklingfilé och det blir sååå gott.Lite jobbigt att göra men helt klart värt det.

Fullt Upp

Idag ska mycket hinnas med.Jag har redan tvättat och hängt en maskin , kört diskmaskinen och storhandlat.Nu ska det bara städas , bäddas rent i alla sängar och resten av tvätten ska tvättas och hängas.Tråkigt när man har allt framför sig men sååå skönt när det väl är gjort.Städningen tänker jag verkligen vänta med till älskling gått upp för allt tänker verkligen inte jag göra.Fast jag gör det gärna själv för då får jag det som jag vill sen är älskling rätt bra på att fuska med städningen hahaha.

Tänder På G?

Dom senaste nätter med undantag för inatt så har det inte blivit mycket sömn.Nova har haft jätte svårt att sova och haft lite feber , vet inte om det är tänder på G.Bajset har även sett annorlunda ut vilket jag har för mig att det kan göra.Senaps gult och slemmigt...usch!

Nora har dom senaste veckorna börjat sova på magen.Det svåra för henne är bara att hitta rätta läget.Så det kan bli lite gnäll innan hon somnar för natten.Sen har hon sovit närmare 12 ja ni hörde mig 12 timmar utan att vakna.Hoppas bara det håller i sig , peppar peppar ta i en jävla massa trä!

Presenter Från Turkiet

I lördags fick ju Neo också en massa presenter.Han fick bland annat en massa kläder som barnen farmor och man köpt i Turkiet.Så idag rensade jag lite i hans garderob för kläderna fick inte plats.

Tjejerna Testar

Igår invigdes tjejernas nya haklappar och pipmuggar.Gick inge vidare för dom att dricka ur muggarna så jag ska se om jag hittar nån som påminner mer om nappen på flaskan.Haklapparna funka bra iaf , nu kan dom inte mosa ihop dom och trycka in dom i munnen hahaha.Nora har också testat diademet och hårbandet jag köpte.Hon blev såååå söt men det kommer dröja innan dom kan ha det.

SöndagsMys

När tjejerna sov middag förut myste vi till det med popcorn och film.Det blev filmen Draktränaren.Det hela sluta med att det bara var jag och älskling som satt och kolla.Neo han började spela bandy...ovanligt!

Om Draktränaren:

Ett äventyr som utspelar sig i en mytisk värld befolkad av väldiga vikingar och vilda drakar. Historien kretsar kring en tonårig viking som lever på ön Berk, där det är en livsstil att slåss mot drakar. Snart är det dags för initiering, den stora chansen att visa sig värdig för hans stam och hans far. Men när han möter, och även blir vän med, en skadad drake vänds hans värld upp-och-ner. Filmen är baserad på en bok av Cressida Cowell.

Nova & Noras Dop

Igår var det äntligen dags för dopet , allt gick bara bra i kyrkan.Nova blev bara lite arg när prästen blötte hennes hår , Nora däremot tyckte det var skit kul och skratta.Efter kyrkan bjöd vi på smörgåstårta hemma hos min mamma och pappa.Så hade vi presentöppning och det var jätte fina presenter som tjejerna fick.Neo fick sig också en massa presenter.







Besök På Akuten

Precis innan vi skulle åka hem från mamma och pappa igår så snubblade Neo och slog i deras soffbord.Det blev en redig smäll och han spräckte ögonbrynet.Blodet forsa och han blev jätte rädd vilket jag också blev.Men det ser ju så mycket värre ut än vad det är.Så det blev en tripp till akuten med honom.Typiskt att det skulle hända dagen innan dopet men men.Uppe på akuten tog det som alltid 100år.Neo han somna i väntan på sin tur på en brits.När läkaren väl kommit konstaterades det att det skulle sys för att ärret skulle bli så fint som möjligt.Det första Neo sa när vi sa att vi skulle åka till sjukhuset var att han INTE ville sy.Men det hade gått bra ändå , han hade varit så duktig så!Hem kom dom strax innan halv tre på morgonen...ZZzzzz.

Brudarna 6-månader

Igår var det ett helt halvår sedan dom kom.Vart tar tiden vägen frågar jag mig?!

Smörgåstårtor=Check

Denna dag har verkligen gått i ett!Dagen började med en sovmorgon sen var det handling till smörgåstårtorna.Efter det blev det ett frisörbesök på 3 timmar.Slingade håret och klippte , Neo blev också snygger i håret.Sen ett besök på ica igen för jag hade glömt köpa strumpbyxor tills i morgon.Hem sen till mamma och pappa där vi gjorde 3 gigantiska smörgåstårtor tills imorgon.Sist men inte minst köpte vi kinamat , oxfilé med vitlök och pepparsås blev det för min del...såååå gott!

En Dag På Gekås

Nu har jag äntligen packat upp alla påsar...pjuuu...det var verkligen en pärs vill jag lova.Vi var inne 3 gånger och jag brände sjukt mycket pengar.Slog rekord faktiskt hahaha.Men det är ju inte så konstigt egentligen.....vi har två små barn till som behöver kläder osv.
Köpte ett gäng nya nappflaskor till tjejerna , dom som dom har nu är för små.Dom fick även nya haklappar och pipmuggar och mängder med nappar.Fanns jätte mycket kläder för en gångs skull!Jag köpte jätte många t-shirts till Neo , några fick han idag dom andra blir födelsedagspresenter/julklappar.Känner mig jätte nöjd efter dagens tripp måste jag säga.Kläderna jag köpte till Neo blev jätte bra, jag var lite orolig då jag fick köpa rätt stor storlek i ytterkläderna.Neo ska absolut inte ha overall i år utan 2-delat.Och dom började på storlek 128 och tro det eller ej det passa , han har i vanliga fall 116 och ibland mindre.
Hittade också en hel del leksaker som blir födelsedagspresenter/julklappar.Det fanns inte så jätte mycket till tjejerna men lite hitta jag.
Neo fick också nya bandyklubbor och en ny tränings outfit som genast åkte på.Sen lirade han bandy så jag nästan blev gråhårig hahaha.
Några fynd jag gjorde!







Mot Ullared!

Nu är iaf jag redo att inta Gekås!Trots en jätte dålig nattsömn , Nora skulle absolut inte sova.Hon skulle ligga och göra en massa olika ljud och skratta.Tjejerna har sovit jätte bra hela veckan men just inatt skulle det givetvis bråkas bara för jag skulle upp 04:00.Älskling gick iaf ut med henne och då var klockan 00:30 så ett par timmar har jag sovit iaf.
Jag är helt laddad att bränna pengar så jag hoppas verkligen att det finns en massa värst att köpa.
Igår styrde jag upp Go Ulla fika, dumlekakor och fyllda vaniljbullar mmmmmmmmmmmmm.

Sjukgymnast Besök Igen

Idag var jag och Nova hos hennes sjukgymnast.Allt var bara bra och hon börjar bli mer rörlig åt höger och mjukare.Det platta i bakhuvudet har börjat bukta ut eller vad man ska säga.Vi ska tillbaka en sista gång i december och då ska vi lämna tillbaka hennes kudde.

Höstigt

Brudarna och jag har varit ute på en lång höstpromenad idag.Tror vi var ute och gick i närmare 2 timmar.Stötte på farbror Linus som styrde upp det med panel byte av garage.Vi såg även lite får och en himlans massa löv överallt.Vi stanna till på jobbet och handla lite innan vi hämta gangstern Neo på dagis.Han följde med hem utan protester idag...kan ligga nått i att jag åker till Go Ulla imorgon och jag skulle köpa bandyklubbor åt honom.Hans börjar gå sönder....förstår inte varför!
Nu ska vi åka till sjukan med Nova, förhoppningsvis sista gången!

Fler Besökare Till Bloggen

Jag hitta en ny sida som gör att man får fler besökare till bloggen.
Klicka på namnet så kommer du till sidan.Länkar även till några gamla sidor.

Blogstart

Mer-Trafik

Bloggtrafik

Sidbyte

Mums Filibabba

Sempers risgröt med mild yoghurt , mango , ananas och päron fick tjejerna testa idag.
Den var en STOR hit!Tjejerna dela på en burk utan problem så den kommer jag köpa
hem fler av.Neo gillade den också när han var liten.Nova äter allt hon får utan större
problem , Nora däremot vill hellre ha fruktpuré och har inte riktigt fått in rätta knycken
men det kommer.



Jag försökte ta lite syskonkort idag och det är inte det lättaste.Antigen tittar Neo åt ett helt annat håll , gör nån ful grimaser eller bara tramsar när kortet ska tas.Men med på bild ska han vara!

Vilken Sida??

Nu har jag kommit hem efter en promenad med tjejerna och hämtning av Neo på dagis.Och som alltid när jag är ute och går får jag flytta på mig.Går jag på höger sidan får jag möte och givetvis är det jag som ska flytta på mig.Går jag på vänster sidan går jag också i vägen och måste flytta på mig.Går jag i mitten går jag också ivägen....Vart fan ska man gå?????????

Piranha

I helgen såg vi filmen Piranha.Filmen var i 3D vi hade inga såna glasögon men den gick att se ändå.Inte världens bästa film direkt men den gick ändå att se.Älskling tyckte den var bra för det var mycket tuttar med hahaha.Sen var det en jätte rolig grej som handlar om en snopp hahaha guuu så kul!

Om Piranha:

En skälvning på en sjös botten släpper lös stora stim av förhistoriska pirayor. Polisen Julie Forester tvingas ta stora risker för att försöka rädda invånarna i sin lilla stad.
















6-Månaderskontroll

Idag har vi varit på BVC för tjejerna 6-månaderskontroll.Vikt, längd och läkarbesök var det som gällde.Tjejerna växer som dom ska och allt var bara bra sa läkaren.Lite skumt bara med Noras längd....hon har bara växt 0,5cm.Så nu är hon bara 3mm längre än syrran men hon kan ha betydligt längre byxor än Nova.

Nova Vikt 6000g+330g Längd 62,2cm+1,7cm
Nora Vikt 6310g+390g Längd 62,5cm+0,5cm


Jätte trötta tjejer

Middag I Valla

Idag har vi varit och firat min mormor.Hemma hos henne bjöds det på middag.Rotmos och fläsklägg för dom som gillar det och stek och potatis för oss andra.Som alltid smakade maten underbart gott!Äppelpaj(kaka), ostkaka och glass med tillbehör till efterrätt mmm.Älskling, tjejerna och jag åkte strax efter maten men Neo stanna kvar och röjde järnet med Joakim och mina kusiner.Hemma körde han ett par bandymatcher, käka en macka och tog en dusch innan han däcka i sängen.Så just nu sussar alla barnen så sött....hoppas det förblir så också!

Dumlekakor

Jag var inne hos Empa och såg att hon bakat dumlekakor.Givetvis var jag tvungen att testa att baka dom också.Dom blev som väntat super goda!När man väl tagit en kan man inte sluta hahaha.


Receptet
200 g smör
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
20 st dumlekolor
20 nobless chokladbitar

Rör ihop alla ingredienserna i en bunke. Rulla smeten till en avlång rulle & dela i 20 delar.
Rulla bitarna & lägg i aluminiumformar, tryck i en dumlekola i varje kaka. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i  ca. 10 minuter. Lägg en nobless på varje kaka när du tagit ur dom ur ugnen. Förvara i kylskåp, dom går även bra att frysa.





Kvällens Middag

Idag styrde jag upp en fläskfilégryta till middag.Den blev som väntat super god!
Serverade den med råris och sallad!

IdolMys

Nu har jag och Neo kollat på idol.Jag blev lite fundersam över Lailas val av kläder.Tyckte det saknades lite tyg hahaha.Såg även ut som hon hade mamelucker under, nya modet kanske mohaha.
Min röst faller på Jay, så jäkla bra han är!!!Neo han blev helt vild och shakade loss med sin elgitarr när han sjöng!
Neo han kunde inte bestämma sig för vem han skulle rösta på.Han ville rösta på alla till slut för då kanske dom blev glada sa han hahaha sååå gullig!

Måste Trimmas

Neos hår det växer verkligen som ogräs!Det har blivit så långt nu att han kan ha en liten tofs hahaha.Tur att jag har bokat klippning nästa fredag för han är verkligen i behov av trimning.Och det är han inte ensam om....mitt hår är KATASTROF!Tur att jag också ska fixa håret då.Slinga och klippa till fågelboet.Hoppas bara jag får nått hår kvar för jag har tappat massor av hår och gör fortfarande...jäkla hormoner!

Vad Händer Idag?

Idag är schemat nästan fullspäckat.Fört ska vi till kyrkan så ska tjejerna prova dopklänningar.Älskling ska bara få sova några timmar till.Sen ska vi storhandla som säkert resten av Linköping också ska göra.Så mysigt att gå och trängas i affären.Bandy är det sen som gäller, älskling har match med jobbet.Se om jag och tjejerna också följer med...har inte bestämt mig än.Hemma sen ska mat fixas, får bli en sen middag idag....måste bara komma på vad vi ska äta.Sen rundar vi av kvällen men Idolmys.Neo tjatar hela tiden om att han vill se Erik....han har inte hajjat att han vann förra året och kommer inte tävla mer.

Birgittadagen

Idag har Birgitta namnsdag vilket betyder att vi tjejer har det, mamma och syster har också namnsdag.Lämnade ett kuvert fullt med lotter till mamma igår.Jag har inte hört nått så miljonärer blev nog inte.

Skit Väder

Underbart det är att vakna till spöregn ute.Nått positivt är att jag inte ska hämta
Neo på dagis för han är ledig.Inte så kul att ge sig ut med vagn i spöregn.

Lite Shopping

Blev en snabb sväng på stan idag.Jag letade efter namnsdagspresent till tjejerna men hitta inget värt att köpa.Blev istället en tröja, mössa och Ben 10 gubbe till Neo.Jag ska egentligen inte handla en massa nu eftersom jag åker till Go Ulla nästa vecka men jag kan inte tygla mig!

Avdammad

Efter ha stått och sett lite ledsen ut i hörn full med damm har jag äntligen dammat av den...min underbara Orbi.Körde som fan på den innan jag blev gravid med tjejerna.En gång varje dag i 30-60 min plus att jag var ute på en pw.Sen blev jag gravid och mådde skit rent utsagt så då blev det ingen träning.Sen fick jag order om att ligga på soffan så då var det inte till o tänka på att träna.
Så fort tjejerna var ute riktigt längtade jag till att ge mig ut på en pw....tänk att kunna gå utan att få ont eller få sammandragningar!!Många pw blev det när älskling var ledig med oss men nu finns inte riktigt tiden.Jag tycker om att gå själv i min takt och rensa huvudet.Ibland har jag gått med tjejerna när Neo varit på dagis men bäst gillar jag att gå själv.

Idag gick jag ett varv med tjejerna som vi kallar för lilla Hjulsbro.Sen plocka jag fram Orbin och körde en mil på den och det kommer garanterat kännas imorgon.Det var riktigt jobbigt att stå där och trampa men jag kämpade på.Nu ska tjejerna väckas , dom ligger och sussar så sött i sitt rum.Sen ska vi åka iväg och styra upp en sak vi ska också hämta ut ett paket.Där i ligger det nått som älskling kommer bli skit glad för!

Vad Är Det Frågan Om?

Den senaste veckan har tjejernas nattsömn inte varit den bäst.Dom somnar utan problem med en flaska välling mellan 19-20.Men sen vaknar dom antingen strax efter älskling åkt eller mellan 23-00.Igår tex vakna dom strax efter han åkt till jobbet och var vakna till efter tolv.Dom som brukar kunna sova mellan 8-10 och ibland 12 timmar utan problem!Eftersom dom sover dåligt gör jag det också, känner mig tröttare än tröttast.Men på lördag är det JAG som tar sovmorgon!

Pajaskonster

Neo gör som han själv uttryckte det pajaskonster för Nova.
Hon tyckte det var skit skoj och skratta som tusan.

Busfrön

Det riktigt lyser bus i tjejerna ögon.Dom kommer nog hitta på ett o annat hyss kan jag tänka mig.När Neo var liten sa hans BVC tant att han såg ut som Emil.Tänka sig så rätt hon hade, han är en riktig busunge som hittar på det ena hysset efter det andra.

Tröttmössa

Igår var jag jätte trött så jag kom i säng runt halv tolv, vilket är tidigt för mig.Jag har jämt så mycket att styra med om kvällarna så tiden brukar rinna iväg.Efter att jag stängt av tv:n vaknar Nova och bajsar två gånger.Efter mycket om och men somnar hon om men då har syrran vaknat.Nora ska verkligen inte sova utan hon ska ligga och prata och göra alla möjliga ljud.Så låg hon i ett par timmar innan hon väl somna.Så så blev det med den sömnen.....imorse vakna jag med huvudvärk som fortfarande sitter i...underbart!
Nu ska jag försöka få tag i BVC för dom har ju inte hört av sig om nån ny tid.Nästa gång är det 6-månaderskontrollen och då är det läkarbesök.Vi har rätt mycket planerat i okt så jag hoppas vi kan få en tid som passar.Dåligt av dom att inte höra av sig vilket vi tog förgivet.Inte vi som missa tiden utan dom!

Bullar Överallt

Eftersom det är kanelbullensdag idag kunde jag inte motstå att baka bullar.Det blev bullar med kanel och vanilj.Dom blev som väntat super goda!!Så till tv:n ikväll ska vi mumsa på bullar mmmmm.


Nöjd Kille

Igår fick Neo sin efterlängtade träningsoverall.Han tog på sig den så fort dom kom hem från matchen och han såg så nöjd ut!Dom skulle ha köpt den på förra matchen men då hade dom inga kontanter.Vi handlar jämt med kort och har nästan aldrig kontanter.Nån bankomat fanns inte heller i närheten, typiskt som Neo säger.Så älskling köpte den igår på matchen istället.Han fick med sig t-shirts och en mössa också.En t-shirt är visst till mig som jag ska ha på matcherna....det återstår verkligen o se hahahaha.

Vinst Igen

Gårdagens match slutade med vinst för LHC , dom är fortfarande obesegrade på ordinarie matchtid!Under matchens gång fikade vi på allt möjligt.Min berömda paj, chokladpaj, morotskaka och  glass med marsipan som jag verkligen inte åt.Marsipan är inget som går hem hos mig.Sen köpte vi pizza så det var en riktigt svullar lördag!

Rullande Spegel

Bland Neos gamla leksaker hitta jag hans gamla rullande spegel.Den blev blev en stor hit hos tjejerna.Dom tycker det är jätte kul att se sig själva sen försöker dom äta upp den som allt annat dom får tag i haha.


Hole in One

Igår kollade vi på film.Vi började titta på en men bytte och inte blev det till det bättre.Filmen vi såg heter Hole In One.En komedi med rätt kasst skådespeleri men den fick oss att skratta ett par gånger...men det är ingen film jag rekommenderar.

Om Hole in One:

Eric är en skolelev som har ett alldeles för stort ego. Hans enorma ego leder till att han förlorar en tävling i golf emot en mycket sadistisk plastikkirurg. Pengarna han har förlorar har han inte på långa vägar, vilket leder till en massa problem för honom på olika komiska sätt.


















Full Rulle

Nu har grabbarna stressat iväg till ishallen, dom ska se LHC.Neo var som alltid helt laddad, popcorn och dricka har han redan bestämt att han ska ha.Precis innan dom åkte kom dom hem från älsklings bandymatch, dom vann med 5-1 om jag inte minns fel.Den var givetvis försenad så därför blev det så stressigt för dom.
Jag och brudarna ska hem till mamma och pappa och kolla matchen.Jag har även bakat den berömda pajen då jag fick en beställning igår.

Bilder Från Förr

Älskling jobbar inatt och barnen sover så jag har kollat på lite gamla kort.Tänka sig att Neo varit en liten skit på 3260g och 50cm...helt otroligt att tiden gått så fort.Jag titta på lite kort på tjejerna när dom var nyfödda, helt galet så små dom var.Tur att jag fotar så mycket som jag gör så jag kan se tillbaka då tiden rinner iväg...



Nytt Till Tjejerna

Tjejerna har fått nya fina pyjamasar med Lilla My på, hur söta som helst.Två nya Hello Kitty bodies hänger också i garderoben.Mer nytt kommer det garanterat bli efter Go Ulla, som jag lääängtar!Jag är helt redo att spendera pengar inne på Gekås.Hoppas bara det finns massor värt att köpa.Sist blev jag lite besviken.Men det viktigaste är ytterkläder, julklappar och födelsedagspresenter till barnen.

Jordgubbar/Smultron i Oktober

Vi har små smultron/jordgubbsplantor på baksidan.På dom växer det fortfarande jordgubbar och smultron.Gubbarna är inte direkt mogna men smultrona smaka smaskens.

RSS 2.0