Söndags Shopping

Efter Neos träning lämnade vi honom hos mamma o pappa så åkte vi till ikano.Jag skulle byta mina nya byxor som det var HÅL i...morr.Jag hittade mig även två par nya mammabyxor , typ mysbyxor.Jag köpte även två bh:ar och ett par fluffiga strumpor.Neo fick sig lite också bara för han var sååå duktigt på skridskoskolan.Vi fyndade även med oss två fåtöljer från ikea hem , super sköna att sitta i.Sängläge

Guuu nu är jag helt matt efter allt detta firande.I torsdags firade vi loss igår gjorde vi smörgåstårta och idag var det stora kalaset.Så nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film.Imorgon bär det av till ishallen igen , Neo ska till skridskoskolan och han vill att jag ska följa.Om jag ska orka så är det bäst att jag snart somnar för jag är helt matt!
Natti natt natt!

Grattis Moder

Idag har det inte varit en vanlig dag utan idag har/är det varit min mammas 50-årsdag HURRA HURRA HURRA!
Jag och Neo började denna födelsedag med sovmorgon , gött!Sen kom Sandra o Steff o hämta oss så åkte vi till mamma o pappa för en o annan present utdelning.Vi smarrade även loss på räkmackor , jag tog mig giffel med kräftstjärtar.Sen bar det av till Mantis där Sandra styrde upp en fläskfilégratäng med potatisklyftor och sallad efter ett dramatiskt brandalarm.Vid den här tiden hade vi lyckats få liv i älskling som efter ett dramatiskt stängade av garagedörren lyckats ta sig till Mantis.Vad är en födelsedag utan lite drama?Hockey var det som gällde sen och fika.Turligt nog blev det vinst för LHC!


Buketten vi gav


Mamma fick även en svart jordglob från Nordik och biljetter till Buddy Holly av oss barn med familj.
Neo gav henne en handkräm med doft av cocos som hon velat ha och ett mästerverk som han klippt och klistrat på dagis.


Besök Hos Frissan

Idag har jag o Neo varit hos Proffs & Lärling och blivit snygga i håret.Jag blev nästintill korthårig!Men nu är iaf allt slitet hår borta.Jag passade på att höra mig för lite om slingor , jag är sugen på att slinga håret till våren.Eftersom mitt hår har mer än 100 färger efter avfärgning med mera så vågar jag inte slinga själv.Så förhoppningsvis hinner jag med det innan min frisör går på mamma-ledighet.Neo han blev super nöjd med sitt hår.Han vill tillbaka imorgon och klippa sig igen =)


Graviditets Vecka 24

I magen:

Graviditetskalender vecka 24

Även om barnet fortfarande får syre genom moderkakan så börjar lungorna att producera surfactant för att förbereda fostret inför ett liv på utsidan. Det är ett ämne som gör att alveolerna hålls utspända så att lungorna inte kollapsar och klibbar ihop sig när vi andas ut. Innerörat är nu helt utvecklat och fostret kan känna skillnad på upp och ned. Innerörat kontrollerar nämligen balansen.

 

 

 

vikt.JPG langd.JPG

700 gram

27 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

Din fundus, det vill säga toppen av livmodern, har nått över naveln. Du känner fostrets rörelser väl och kanske kan du till och med avgöra när fostret är vaket och när det sover.

Det är vanligt med halsbränna, ryggont, täta urinträngningar och ont i benen. Vissa kvinnor samlar vatten i vävnader och får svullna ben, framför allt på eftermiddagar och kvällar. Lägg upp benen när du sitter och lägg en kudde under benen när du sover. Du kan också använda stödstrumpor för att lindra besvären.

Ungefär två procent av alla gravida kvinnor drabbas av havandeskapsförgiftning. Oftast sker det i slutet av graviditeten, det är ovanligt att man drabbas av det innan vecka 24. De vanligaste symptomen är svullna händer, svullna fötter eller svullet ansikte samt en snabb viktökning. Tack vare regelbundna blod- och urinkontroller på mödravårdscentralen kan tillståndet nästan alltid upptäckas innan det blir allvarligt.

Partner:

Du kan troligen känna fostrets rörelser när du lägger handen på magen!

Mödravården:

Du går fortfarande på mödravårdens regelbundna kontroller var fjärde vecka fram till vecka 28.

 

Tvillingar:

De som väntar tvillingar föder oftast tidigare än de som vänta ett barn. På vissa mödravårdscentraler kontrollerar man därför livmoderhalsen regelbundet från och med nu.

 

 


Wallander - Dödsängeln

I helgen såg vi den nya Walle filmen.Var vela helt ok med lite oväntat slut.

Om Wallander - Dödsängeln:

En gästspelande kör av unga kvinnor gör succé på premiären i en landsortskyrka utanför Ystad. När en av medlemmarna, 18-åriga Miranda Dahno, försvinner spårlöst från skolan där kören bor, kallas polisen snart in. Till en början tyder det mesta på att Miranda har gett sig av frivilligt – men snart hittas spår som pekar på motsatsen.

Shopping

Idag bar det av till ikano för lite uppstyrning av födelsedagspresent till en viss person som fyller nu i veckan.Jag lyckades även hitta mig ett till par mammabyxor.Har inte direkt många byxor att välja på längre!Jag stanna till sen på stan där jag köpte lite till twinsen och Neo.Jag fick även syn på byxorna jag köpt på hm att dom fanns i svart och dom bara måste jag ha.Givetvis fanns det inte min storlek kvar men förhoppningsvis kommer det in eftersom det var nytt för våren.Sen möte jag upp svärmor , älskling och hans kompis för en lunch på Ming , smarrigt!Älskling hade köpt sig en hockey utrustning för en förmögenhet så nu väntar jag på NHL kontrakt!Tyvärr får jag inte lägga ut nån bild på honom men han var såååå het i den =)
Och som vanligt när jag är iväg och styr får jag lida för det efter , satan i gatan vad ont jag har nu.Går som en gammal kärring =( Så imorgon blir det endast färd fram o tillbaka till dagis för min del!!


2 Tapeter = Check

På eftermiddan åkte älskling o Neo och tittade på innebandy.Jag passade på att åka med moder och lillebror och kika på lite tapeter som jag sett på nätet.Hittade några intressanta på Rusta som jag tog med lite prov hem av.Två fastna jag lite mer för och likaså älskling.Så valet blev enkelt för en gångs skull.Dom ska vara fondvägg i sovrummet och matrummet , frågan är bara vilken som ska vara var!?Jag ska ta med dom till Flugger för lite professionell hjälp.Jag köpte också en ny tvättkorg och lite flyttkartonger så jag kan börja packa lite smått.Ska säga till på jobbet att jag vill ha en miljon banankartonger också.Här ska packas och rensas , jag är helt redo med sopsäckar.Efter allt detta spring idag har jag fått förbannat ont så nu blir det soffläge!

Tapet 1Tapet 2


Skridskoskola

Idag har Neo varit på sitt första träningspass på skridskoskolan.Jag fick lyxen att ligga hemma och sova =) Neo tyckte det var jätte kul men svårt.Han trodde att han skulle kunna åka på direkten.Bilderna är inte världens bästa men som sagt det är inte JAG som fotat utan älskling hahaha.


Jennifer´s Body

Igår avslutade vi kvällen med en film.Älskling valde och jag förstår varför han valde när Megan Fox var med hahahaha.Filmen var inte jätte bra men inte jätte dålig heller så den gick att se.

Om Jennifer's Body:

En ny besatt cheerleader förvandlas till en mördare som specialiserar sig på att mörda hennes manliga klasskamrater. Kan hennes bästa kompis få ett avslut på hemskheten?Fredagsmys

Jag är helt matt!Vi har städat här hemma för imorgon kommer det en och ska kika på våran lägenhet.Neos rum var en mindre katastrof!!Bland hans grejer ska det RENSAS när vi flyttar.Hoppas hon vill ha lägenheten för jag tycker det är lite obehagligt att ha okänt folk hemma.Neo fick vara hos moder o fader så nu är älskling och hämtar honom samt KINAMAT!Sen är det fredagsmys som gäller här hemma!!

Tack Moder

Eftersom min mamma skulle till stan idag bad jag henne kolla efter ett par mössor till "twinsen".Med turen på min sida fanns det =) Mamma blev även helt vild och köpte en ny jacka till Neo.Han har en liknande brun som börjar bli lite liten och den kallar han för " Tuffa Jackan".Neo blev super glad över sin nya jacka så nu tror han säker att han ska få ha den till dagis imorgon ;)


God Morgon

Just nu väntar jag på en juice leverans av älskling.Juicen räckte bara till Neo imorse och jag vägrar käka frulle utan juice.Älskling är på väg hem efter ha spelat ishockey med några grabbar från jobbet.Som tur var överlevade han i målet trots att han inte stått på ett par skridskor så länge vi varit tillsammans vilket snart blir 11år!Men han lär nog känna av det senare sen hahahahaha.

This Is It

Igår kollade jag på This Is It , dokumentären om Michael Jackssons.Så jäkla bra den var!Jag satt och drömde mig tillbaka då mina väggar var fulla av MJ.Då jag och Therese hade våran dansshower till hans musik i trädgården för våra föräldrar.Det var tider det =)Fruktansvärt tragiskt att hans liv fick ett sådant slut.Att döma av filmen så skulle konserten ha blivt så jävla grym.Satan i gatan vad den mannen kunde dansa och sjunga.Han var verkligen The King Of Pop!Förhoppningsvis har han det bra där uppe bland molnen för att leva en dag i hans skor var nog ingen dans på rosor.R.I.P MJ

Om This Is It:

"This is it" är framtagen från hundratals timmar av repetitioner och inspelning bakom kulisserna när Michael Jackson förberedde sig för sina 50 konserter i London, allt i high definition och med digitalt ljud. Filmen kommer att visa Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv och innehåller intervjuer med några av hans närmaste vänner och samarbetspartners.


Graviditets Vecka 23

Vecka 23 Here I ComeI magen:

Foster i vecka 23

Hudens pigment tillkommer och även om fostret ackumulerar kroppsfett så sitter huden löst, vilket ger fostret ett skrynkligt utseende. Det händer för att huden produceras snabbare än kroppsfettet. Fostret rör på fingrar, tår, ben och armar och det kan hända att kvinnan känner fosterrörelserna tydligt. Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler.

Om fostret föds nu finns det en liten chans att det överlever med kvalificerad experthjälp och chansen för överlevnad ökar nu för varje dag.

 

 

 

vikt.JPG langd.JPG

600 gram

26 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

Ju närmare förlossningen du kommer desto svårare kan det bli att sova. Nattsömnen kan bli kort på grund av exempelvis täta urinträngningar, halsbränna och kramp i benen. Kanske ett varmt bad, en kopp örtte, lugnande musik eller en god bok kan hjälpa dig att somna lättare. En del läkare rekommenderar att kvinnan sover på sidan med en kudde mellan benen.

Tänk på att inte stressa eftersom det får din puls att öka. När din puls ökar så ökar också fostrets puls. Det kan märkas genom att barnet kan sparka. Prova avslappningsövningar eller vila för att lugna fostret.

Partner:

Hjälp din partner att stressa av. Prata med varandra och ta reda på vad som gör henne stressad. Ofta kan det vara osäkerhet om framtiden, exempelvis er ekonomiska situation eller frågor inför förlossningen. Prata, prata och prata! Det kan också vara lugnande för henne om ni diskuterar och planerar förlossningen och tiden strax efter den. Läs mycket tillsammans om de saker som gör henne orolig. Det får också dig att känna dig mer delaktig i graviditeten.

Mödravården:

Du fortsätter att besöka mödravården regelbundet, ungefär var fjärde vecka fram till vecka 28.


Vattenkammat Slick

Efter duschen ville Neo fixa frillan , det resulterade i vattenkammat slick!Sen åkte brillorna på han fått av Moa


OTH Is Back

Nu har jag precis sett ett nytt avsnitt av OTH , sååå himla bra!Jag har längtat som tusan efter att alla serier ska dra igång och nu äntligen!


Uttråkad

Nu börjar jag bli less på att gå hemma , samma visa dag in o dag ut.Om tiden ändå kunde gå lite fortare!!Nått positivt är att det går mot ljusare och varmare tider.
Ge mig sol ge mig värme GE MIG VÅÅÅÅR!

Sommaren Med Göran

Nu har vi sett filmen Sommaren Med Göran , så himla rolig den var!Det är verkligen en rolig film som jag varmt rekommenderar.Länge sen det kom en bra/rolig svensk film!

Om Sommaren med Göran:

Sommaren med Göran utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv. Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början i jakten på den stora kärleken och kuliminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.

Långfilmsdebuterande Peter Magnusson är känd för den breda publiken genom tv-serien Hey Baberiba tillsammans med David Hellenius och Christine Meltzer. Vi ser även de i filmen tillsammans med Mirja Turestedt, Moa Gammel, Peter Dalle, Dan Ekborg och Alexandra Rapaport. Peter har skrivit både manus och spelar huvudrollen.

Till Min Syster


Barnkalas På Busfabriken

Idag har Neo äntligen haft sitt efterlängtade kalas på Busfabriken.Kalaset blev sååå lyckat och alla barnen hade skit skoj.Neo fick en massa fina presenter som han genast skulle leka med när vi kom hem.Kalas där kan jag verkligen rekommendera.


Hardwired

Igår hade vi lite filmmys.Det blev filmen Hardwired med Val Kilmer och Cuba Goooding Jr.Ingen av oss tyckte direkt att filmen var nått vidare bra.Men i brist på annat kan man ju se den hahaha.

Om Hardwired:

Luke Gibson vaknar upp på ett sjukhus utan något som helst minne av vem han är eller vart han kommer ifrån. Han får snart reda på att han varit med i en bilolycka och att hans gravida fru är död och måste nu försöka ta reda på vad som egentligen hänt.
Bilbesiktning = Check

Igår var älskling som sagt och besikta våran bil och som väntat gick den igenom utan anmärkning =) Tråkigt när det kommer oväntade utgifter.Finns roligare saker att lägga pengar så som shopping hahahaha.
Nu ska jag nog väcka älskling för nu har han sovit länge nog!

Kontrakt = Check

Idag kom äntligen vårat nya kontrakt , jag har redan skrivit på så jag är redo.Hoppas tiden går fort nu för jag vill flytta NUUUUUU!
Nu ska jag styra upp lite här hemma innan jag ska väcka älskling så ska han åka och besikta bilen så släpper han av oss hos mor o far.Där blir det kyckling tikka masala och hockey.Jäklar om inte LHC smiskar rumpa idag!

Elin Lanto - Love Made Me Stupid

Hörde Elin Lantos nya singel härom kvällen och jag måste säga

att det är nog en av hennes bästa!


Graviditets Vecka 22

Då var det dags för vecka 22 =)


I magen:

Fostrets fem sinnen utvecklas dagligen. Smaklökar har bildats på tungan och fostret har nu känsel. Fostret experimenterar med känseln genom att stryka sig över ansiktet och känna på olika kroppsdelar. Ögonlocken täcker hela ögonen. Lungblåsorna utvecklas men de är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln. Om det är en flicka utvecklas slidan den här veckan.Från och med vecka 22 kallas även det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster.

 

vikt.JPG langd.JPG

510 gram

25 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Ultraljud vecka 22+5

Mamma:

Många känner att sexlusten ökar. När blodflödet ökar är det en del kvinnor som för första gången får orgasm eller multipla orgasmer. Många oroar sig för att barnet kan skadas av sex men det är väl skyddat där det flyter omkring i livmodern. Såvida din läkare inte har avrådit dig från sex så är det hälsosamt med sex under graviditeten. Ni kommer ofta varandra närmare och det stärker ert förhållande. Kanske ni måste börja vara lite kreativa med ställningarna eftersom magen lätt kan komma i vägen.

Hormonerna kan göra att ditt tandkött svullnar upp och det kan blöda. Bäckenlederna mjukas upp under graviditeten. Det sker för att utvidga bäckenet så att barnet kan komma ut vid förlossningen. När bäckenet mjukas upp blir det mer rörligt och ostadigt. Det gör att många kvinnor känner värk i korsryggen, bäckenet, i skinkorna eller värk från blygdbenet ut mot ljumskarna.

Du kan känna att din livmoder övar sig inför förlossningen genom oregelbundna sammandragningar som kallas Braxton Hicks kontraktioner. I Sverige brukar vi kalla dem förvärkar, falska värkar eller avstannade värkar. De känns längst upp i livmodern. De är inte farliga vare sig för fostret eller för dig. Om sammandragningarna skulle bli smärtsamma och du har fler än fyra per timme bör du kontakta sjukvården eftersom det då kan röra sig om en för tidig förlossning.

Partner:

Lyssna till dig partners sexuella behov. Det är viktigt att ni under graviditeten fortlöpande diskuterar känslorna runt sexlivet och hur ni vill ha det.

Utnyttja tiden innan barnet kommer till att göra och uppleva saker som ni inte kan göra sen när barnet kommer.

Mödravården:

Fortsätt att gå på regelbundna kontroller ungefär var fjärde vecka fram till vecka 28.


Neo Möter Sin Idol

Idag när jag prata med mamma sa hon att pappa läst på LHCs hemsida att dom hade autografsskrivning nere på CC.Så efter maten åkte vi dit.Neo hade med sig sin tröja sen fick man även en plansch som dom signerade.

Han fick även möta sin LHC idol Jan Hlavac!Hemma skulle planschen direkt in i en ram


Förbannat Kallt

Nu har jag lämnat Neo på dagis , han var sååå taggad =) Jag var helt inställd på att ge mig ut på en lite promenad efter att jag lämnat honom men så blev det icke.Det är sviiin kallt ute , jag hann bara trä ut näsan så höll jag på att avlida hahahaha.Promenaden får vänta tills varmare grader så nu intar jag soffan tills det är dags att hämta honom.

Tv-Kväll

Måndagar är ena rediga tv-kvällar numera.Just nu är det reklam i familjen annorlund , jisses vad ungar dom har.Inget jag skulle klara av så när twinsen kommit får det vara nog =) Efter det är det dags för CSI sen avslutas kvällen med lite sex och intriger i Paradiset.En perfekt måndakväll!

Uppstyrningar = Check

Nu har jag ringt runt och gjort diverse uppstyrningar.Pratade bland annat med dagis om nya tider för Neo.Så nu ska han gå 9-14 varje dag under min sjukskrivning.Känns bra att ha fasta tider som gäller varje dag , annars har han haft ett väldigt oregelbundet schema.Jag måste även akut köpa ett brevporto så jag kan posta brev till försäkringskassan.Dom måste verkligen älska pappersarbete.

2012

Igår såg vi filmen 2012 , jag tyckte inte att den var så jätte bra.Den var rätt långdragen sen kunde man ana vilka som som skulle överleva.

Om 2012:

Det är år 2012, året då mayaindianerna förutspått att tideräkning inte längre behövs. På grund av ovanligt kraftig solaktivitet börjar Jordens kärna hettas upp, och jordskorpan blir skör, vilket leder till naturkatastrofer över hela Jorden. Världens regeringar vet om detta, men gör allt för att inte befolkningen skall få veta och orsaka upplopp. En okänd författare/privatchaufför får nys om konspirationen och gör allt för att rädda sin familj genom att få dem ombord på de "stora skeppen" som världens ledare har byggt i största hemlighet.

Förkyld

Hur länge ska man behöva vara förkyld egentligen?Min förkylning börja innan JUL!Nu är det så illa att jag pumpat upp ett nässpray sen i måndas och måste akut införskaffa mig ett idag.Natten är värst när det täpper till och jag nyser som en idiot.Igår fråga älskling om jag inte kunde ta nått mot mina nysattacker.WTF liksom om det fanns nått mot det så hade jag ju redan tagit det!Ett lagom straff är att han nu också börjat bli förkyld hahahahaha!

Bilbarnstol+Bärsele+Babysitter=Check

Imorse kom älskling hem med en till bilbarnstol , babysitter och bärsele.Jag är VÄLDIGT anti att köpa begagnat men eftersom läget är som det är med min sjukskrivning , flytt osv fick det bli så med dom sakerna.Vi fick ett riktigt bra pris för allt av en jobbarkompis till älskling och sakerna är från våren -09.Så nu har vi dubbelt utav det och börjar sakta men säkert bli redo.Längtar som tusan till vi ska beställa vagn och det blir inte en billig historia.Mum & Baby Allround oil - Lundmyr

Tänkte tipsa om den oljan jag beställde.Jag använde den när jag vänta Neo och var super nöjd.Butiken jag köpte den i då har tyvärr slagit igen men jag hittade den på nätet.Det billigaste jag har hittat den för är 99:- här.Jag smörjer mig med den varje dag när jag duschat.Eftersom magen växer snabbare denna gång är det extra skönt att smörja in sig efter som det spänner.Produktbeskrivning

1. Förebygger graviditetsstrior (på lår och mage etc)
Ökar bindvävens elastisitet Ger slätare hud

2. Mellangårdsolja
Förebygger hudbristning under förlossning. Ökar smidighet i underlivet (mellangården) inför krystning.

3. Spädbarnsmassage
Rekommenderas för tunn och känslig barnhud, masserande hand glider smidigare

4. Dagligvård för barn/ vuxna
Bad-, dusch- och kroppsolja som vård och rengöring av spädbarn.

SV: Tistelolja eko, rapsolja eko, sheasmörolja, E-vitamin naturligt. Innehåller 90 % ekologiska råvaror.

INCI: Carthamus Tinctorius Seed oil, Brassica Napus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Tocopheryl Acetate.

Bäst före utgången av se förpackning.

100 ml

Paket

Idag var jag nere på jobbet och hämta ut ett paket.Där i låg det två oljor och en tröja.Alltid kul att få hämta ut paket =)


Lägenhetsuppsägning = Check

Idag ringde jag och sa upp våran lägenhet för den 1/4 får vi nycklarna till ett radhus!!Nu slipper alla trappor plus att vi får tomt!!I sommar kommer vi kunna grilla , sola Neo kan leva rövare på tomten allt kommer bli perfekt!

Graviditets Vecka 21

Då kör vi vecka 21 , detta går ju som en dans =)


I magen:

Fostervattnet som skyddar barnet som en stor kudde har nu fått ytterligare en uppgift - att förse barnet med socker. Fostrets tarmar har utvecklats så att små mängder socker kan tas upp från fostervattnet som fostret sväljer. Det kan sen passera genom tarmarna till tjocktarmen men självklart kommer nästan all näring fortfarande från modern via moderkakan. Fram tills nu har barnets lever och mjälte producerat blodceller men nu börjar också benmärgen att bidra till produktionen.

vikt.JPG langd.JPG

420 gram

24 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

För de flesta är det här en ganska bra tid. Magen syns väl med den är inte för stor. De flesta är mindre trötta och mår inte illa längre. Diverse krämpor som kan uppkomma i slutet av graviditeten har inte kommit ännu. Oron för missfall brukar ha avtagit väsentligt.

Många kvinnor undrar om motion är farligt under graviditeten. Motion är bra så länge som du motionerar under rimliga former. Ta det lugnt, du ska inte träna för ett triathlon. Eftersom dina ligament blir mjukare under graviditeten är risken för skador lite högre. Därför lämpar sig så kallad low-impact-motion som yoga, simning och promenader allra bäst.

Partner:

Det är säkert skönt att din partner mår bättre. Det kan också göra din tillvaro lättare.

Mödravården:

Ni fortsätter att gå på regelbundna kontroller cirka var fjärde vecka fram till vecka 28.

Tvillingar:

Har du ont i ryggen? Var noga med din hållning och tänk på hur du lyfter saker. Lyft med rak rygg och böj benen.


Coconut & Lime Spice Mix

Härom dagen testade vi en ny wokmix , coconut & lime spice mix.Luktade samt smakade gott , Neo tyckte den var lite stark.Visst fick den näsan att börja rinna lite men god var den.


Wallander - Skytten

Härom kvällen såg vi den nya Walle filmen.Riktigt bra var den men såå ofräsch Walle såg ut.Orakad och allmänt ofräsch....nästan lite alkis utseende.

Om Wallander - Skytten:

En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död.
LHC - Timrå

Efter ha legat i sängen hela nyårsdagen och igår fick jag nog och vi bokade hockeybiljetter till kvällen.Vilket jag fick lida för igår , inatt och även idag...satan i gatan vad ont i ryggen jag fick.Men det var sååå värt det , Neo tyckte det var sååååå kul.Det riktigt lyste om honom hela matchen!När det var periodpaus kom Björnligan in och lira.Neo sa bestämt att han också ville spela =)Synd bara att det inte är förrän man fyllt 6 , men han ska börja på skridskoskola ist.Tur hade vi också att vi vann , men det blev en riktigt rysare på slutet.

Vi var typ först där hahaha
Björnligan


Älskling Har Känt Sparkar

Härom kvällen när vi låg i soffan och kollade på film började tvilling nummer 2 som den kallas sparka för fullt.Så jag sa till älskling att han skulle skynda sig och lagom tills han hann lägga handen sparka det till ordentligt.Nu är det bara Neo kvar som måste få känna , det är sååååå jäkla coolt!!!!

Nyår 09-10

Igår skåla vi in det nya året , känner på mig att detta kommer bli ett helt underbart år för oss.Vi var bjudna hem till mamma o pappa som vi är varje år.Där bjöds det på hasselbackspotatis , kycklingfilé och sallad sååå gott.Skulle ha blivit oxfilé men affären på älsklings jobb öppnar inte förrän i 8 januari.Och priset i butik är helt galet så det fick vara i år så kör vi nästa ist.

Kvällen i bilder

Neo i sin snygga LHC tröja som han fått av mormor o morfar


Lillebror skjuter raketer!

Efter alla raketer


RSS 2.0