En Glad Nora


En Tidig Födelsedagspresent

Imorgon är det ingen vanlig dag utan MIN 27-årsdag!!Så idag har jag städat av våran altan så har vi satt ihop en av mina födelsedagspresenter.Det blev super bra så nu kan vi sitta ute och äta!


Morsdag

Idag är det morsdag och den har vi tillbringat i Valla hos min mormor.Där bjöds det på rotmos och fläsklägg inte för min del för jag smarra loss på stek och potatis!Så denna morsdag som alla andra har vi glufsat mat nästan hela dagen för det bjuds på efterrätt , godis och sen fika också!Nu avslutar vi den med film.


Gräsänka

Det är vad jag är inatt med brudarna.Neo han sover hos mamma o pappa och älskling sover hos en kompis som fyller.Lite läskigt att sova själv nu eftersom förut bodde vi på tredje våningen och nu bor vi ju i radhus så folk kan ju glo in.Vem vet det kanske står och trycker ett pervo utanför!
Eftersom det varit jag och barnen idag så gick vi hem till mamma o pappa.Moder och jag gick en promenad som vi sedan åt upp och mycket därtill i form av pizza.Neo han röjde järnet som vanligt!!
Vi tittade också på Eurovision men vilket skämt det är!Vad är det för bidrag??Om detta nu är deras bästa så fruktar jag deras andra!!

Nova                                                  Nora







Nya Köksmöbler = Beställt

Igår åkte jag och moder iväg för att kolla jysks lagerförsäljning men den var ett stort skämt!Jag var/är på jakt efter utemöbler men har ännu inte hittat nått som passar min plånbok.Man är inte miljonär när man är mammaledig speciellt inte när karln är pappaledig också!Men tiden vi får tillsammans slår allt!!!
Vi stanna också till på Rum där jag blev helt vild och beställde nya köksmöbler.Vi har haft dom på span länge och dom visste inte hur länge kampanjepriset skulle vara så jag slog till.
Nackdelen är att dom har dom inte hemma och dom får inga förrän vi är 4st som ska ha samma grupp.Leverantören är lite speciell men förhoppningsvis får vi dom snart!Men dom ringde idag och förhoppningsvis kan min beställning få haka på två andra!Nu håller vi tummarna!!!


Efter Solsken Kommer Regn

Så var det här idag.Dagen började med strålande sol så jag slängde på mig bikinin och började steka fläsket.Neo haka på ut och utförde diverse tricks på studsmattan.Men sen framåt eftermiddan började det mulna på och så kom regnet!SKIT VÄDER!




Gigantiska Gubbar

Vi har fått jätte goda jordgubbar på jobbet, vi har köpt hur många liter som helst.Igår och även idag var dom gigantiska och super goda.Dom som vi köpte tidigare i veckan var som körsbär och dom igår/idag nästan som äpplen.




GRATTIS Tjejer!

Idag eller igår eftersom klockan är över tolv så hade tjejerna sin första namnsdag, det var Vilhelmina.Ett STORT grattis till dom och det firar vi med JORDGUBBAR mmmmm.


BVC Besök

Igår var vi och vägde samt mätte tjejerna.Det är helt galet vad dom lägger på sig hahaha.Nora hon sprängde 3kg som jag trodde , hon har så gosiga kinder nu!Allt var bara bra och nästa vecka ska dom få träffa en läkare.Lite tidigt men E ville hinna med det innan hon gick på semester.

Nova Läng 49,2cm Vikt 2810g +260g
Nora Lägd 49,2cm Vikt 3020g +310g

Vi Är Med Grill

Idag packade vi in oss hela familjen och åkte till Mantis för att göra ett besök på City Gross.Med oss hem hade vi en grilltunna som vi invigde idag trots regnet.Blev riktigt smarrigt, vi mumsade även loss på årets första FÄRSKPOTATIS!Det blev en riktigt festmåltid till middag och inte nog med det så ska vi strax mumsa blåbärspaj.Vi har billiga färska bär på jobbet så jag kunde inte tygla mig.



Grillmästarna



Den underbara pajen


NamnMobil

Idag kom dom efterlängtade namnmobil jag beställt!!!
Det blev så bra och nu blir det lättare för andra att veta vem som är vem i vagnen haha.


Kick Ass

I helgen såg vi filmen Kick Ass som älskling förövrigt trodde skulle vara skit kass men tji fick han.Vi både tyckte den var riktigt bra med en hel del skratt och blodiga fighter.

Om Kick-Ass:

Dave Lizewski är en vanlig gymnasieelev som har ett stort intresse för serietidningar. En dag bestämmer han sig för att bli en superhjälte, trots att han inte har några krafter eller någon egentlig anledning.














Delicato Helgtårta Lyx

Jag måste bara tipsa om delicatos nya tårta som moder bjöd på i helgen.
Den var riktigt mumsig så den måste ni testa!

Helgtårta Lyx

Vit chokladcurls pryder tårtan med mycket chokladsmak och lyxig äggkräm.



Helgen

Ja vi lever, jag har bara inte haft tid att blogga!Finns ju ett liv utanför internet också hahahaha.
I fredags packa vi in oss hela familjen och åkte till stan , jag hade lagt undan en sak åt tjejerna.Vi passade också på att käka på stan.Tyvärr så kommer vi inte in överallt med vagnen eftersom det på många ställen är 100 trappor och ingen hiss eller så är det alldeles för trångt för att vi ska kunna ha med barnvagnen in.Så vi fetta loss på Donkan , flötigt värre.Sen gick vi till Bosses för årets första kulglass.Inte nog med att alla smarriga smaker nästan var slut så blir man jätte stressad där inne så till sist tar man bara nått.90:- fattigare blev vi för våra 6 kulor sammanlagt , plus att mina var nästan helt smälta.




Hemma sen gav vi brudarna mat och begav oss till fotbollsplanen för match, Lelleboy mot Lillfisen.För husfridens skull så vann Neo hahaha.Vi blev även attackerade av MYGGOR!Satan i gatan så många bett jag har!Hemma sen kolla vi film och myste till det.

Nora                                                                              Nova


Lördagen bjöd på sol tills det att vi kom till mamma o pappa och jag var redo att sola , typiskt som Neo säger.Så jag tog med mig brudarna på promenad så kolla karlarna på hockeyn.Sen grilla vi och som alltid äter jag bara för det är gott inte för att jag är hungrig så jag höll på att sprängas.
Sen hade mamma köpt en ny tårta från delicato som var riktigt god mmmm.


Idag har vädret inte varit nått vidare, inte nattens sömn heller så jag tog mig ett vil på 3 timmar hahaha.Sen gick jag och brudarna och hämtade upp mamma så gick vi en promenad i blåsten.


The Human Centipede (First Sequence)

Igår såg vi den omtalade filmen The Human Centipede.Snacka om att vi blev besvikna!Vi var redo för värsta skräcken med tanke på vad man läst i pressen men icke!Visst att det var vidrigt att dom blev ihop sydda med arslet men vi var som sagt redo för värre.

Om The Human Centipede (First Sequence):

Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren.









Shopping

Idag kom det berömda shopping suget så det blev en tripp till ikano.Som vanligt hittar jag en massa till kidsen men också en tunika till mig.







Brudarna 6 Veckor

Idag blev våra små prinsessor 6 hela veckor!Det firades med att börja med niferx (järntillskott).Eftersom dom kom förtidigt så får dom varje morgon Protovit som är ett vitamintillskott och nu Niferx till dom kommit över 5kg strecket.
Idag var vi också på hörselkontroll och båda blev godkända =)






Julklappar På Plats

Nu har vi äntligen fått upp några saker på väggarna.Två tidningsställ som jag fick i julklapp och en vit sak man kan fästa tex kort på som jag gjort , fattas dock några så jag får fota lite.Sen vet jag inte riktigt hur jag vill ha det här hemma så det är fortfarande kaos vilket det kommer vara ett tag.Finns annat som är viktigare just nu!

I hallen


V-rummet


Brudarna På Sjukhuset

När vi bodde på sjukan passade jag på att filma babsen en snutt.Här är dom endast 4 dagar gamla och dom är pytte små!Dom har sond och Nova har fortfarande lite syrgas.Sen har dom en typ av sändare på foten som jag inte kommer ihåg vad det heter som har koll på puls och syresättningen.Den pep så fort dom blev arga och när den tappa kontakten vilket den gjorde en hel natt ZZZzzzzz.


Natten Utan Alarm

Då har vi sovit första natten utan alarm på mobilen.Tjejerna somna så sött efter 21 målet men inte lika sött efter 12 målet.Nova hon var jätte pigg och låg och små gnällde med världens största ögon till efter 1.Till sist somna dom båda och vakna 02:33 och då var det dags för käk.Efter käket somna dom fort och vakna sen igen 05:55 och var hungriga igen och lika så till 9 målet vakna dom.Så det känns jätte skönt att dom nu säger till!Jag känner mig mera avslappnad och inte lika stressad av klockan , speciellt nattetid.Ska bli spännande att se inatt hur det går , skulle sitta fint på iaf 4 timmars sömn!

Nova mitt i natten

SyskonKärlek

Neo han verkligen älskar sina systrar.Han pussar och kramar dom hela tiden så det gäller att man är med för ibland kan det gå lite väl vilt till.Idag tex skulle han testa sina hockeyhandskar på Nova!


Nora Tjurar

En liten filmsnutt på en små tjurig Nora


BVC Besök

Idag har vi varit på BVC för vikt och längd på brudarna.Snacka om att jag blev chockad över att dom gått upp så mycket på en vecka.Dom är så duktiga våra tjejer så nu kan vi dryga ut tiden mellan målen på natten , HURRA! Inte för att jag tror dom kommer låta oss sova mer än 3 timmar så känns det skönt att slippa alarm!!!

Nova Längd 46cm Vikt 2550g +230g
Nora Längd 47,5cm Vikt 2710g +260g

Kålpudding & SyskonMys

Idag styrde älskling upp sin första kålpudding.Inget jag skulle stoppa i munnen, inte ens mot betalning!Neo var inte heller direkt förtjust i det så älskling han har kålpudding så han kan gödsla med det hahaha.



Efter den otroligt goda maten åkte älskling och Neo till korpvallarna , älskling skulle vara målis.Neo träffa på sin bästis Svante så jag kan tänka mig att dom röjde järnet!Hemma sen passa Neo på att mysa till det lite extra med lillasyster Nora!


Dagens Ros

Idag i tidningen var Neos dagens ros med till personalen på avd 15!



Instängd 2

Igår lånade vi med oss filmen Instängd 2 från mamma och pappa.Den började där ettan slutade.Visst gick den att se men jag tycker att det är lite tamt när det är fula varelser som hoppar runt och käkar människor i underjorden.

Om Instängd 2:

Sarah lider av ett allvarligt psykologiskt trauma och har förlorat förmågan att tala, men gör sällskap med ett räddningsteam tillbaka till grottan, men återigen tar saker och ting en hemsk vändning.















Brudarna 1 Månad

Vilket underbart väder det varit idag , det trodde jag inte i morse när det regna.Sen var det ju givetvis tvunget att regna nu ikväll också men dagen har bjudit på underbar värme.Neo han har varit ute hela dagen och lirat fotboll med morfar så han sover gott.Jag och moder passade på att gå en promenad i värmen sen grilla vi , gött som tusan!Jag blev även lite firad då jag har namnsdag idag , Grattis till mig!!Tejerna fyller också 1 månad idag , fattar inte vart tiden tar vägen!!



Nova 1 månad



Nora 1 månad


Daim Summer Dream

Härom dagen fick vi med oss en nya daim hem från mamma , en så kallad limited edition.Den har en smak av mint och päron.Neo gillade den inte och inte vi heller , päron smaken var ingen höjdare!


Tack Sverre

Idag tog jag med mig brudarna ner till jobbet så dom skulle få se våra underbara prinsessor.Sverre hade köpt presenter åt dom , varsina jeansleggings och varsina klänningar.Jätte bra att vi får så mycket kläder för det går åt!Härom dagen avverka en av dom 4 bodys , är det inte kiss så är det bajs och är det inte det så är det kräks.


Brudarna 4 Veckor

Satan i gatan vad tiden flyger förbi , idag blir flickorna 4 hela veckor.Helt galet att det är 4 veckor sedan dom kom , känns som det var igår.

Nova 4 Veckor


Nora 4 Veckor



Tack Moder

Som ni redan vet är jag köpgalen och det har jag från min mamma.Så idag när vi svängde förbi där hade hon två påsar med mängder av med kläder dom köpt till tjejerna.


Gräsklippare = Check

Idag kunde jag inte tygla mig när Jula hade med en svart gräsklippare i bladet.Vi packade in oss hela familjen i bilen och åkte.Vi hann bara komma hem så satte grabbarna ihop den och test klippte gräset.




Första BVC Besöket = Check

Idag har flickorna varit på sitt första BVC besök.Dom skötte sig exemplariskt förutom att båda nästan kiss ner mig.Alla var framme och ville kika på dom , förstår inte vad som är så speciellt med tvillingar.
Vi prata en del om mitt pumperi då jag känner att det börjar ta orken ur mig.Känns som jag inte gör annat än pumpar och pumpar.Plus att jag börjat få ont av den jäkla pumpen också.Jag ska nu testa att dryga ut pumpningarna så slipper jag förhoppnigsvis pumpa var tredje timma.
Båda flickorna hade ökat i vikt , Nova 120g och Nora 150g sedan i torsdags.Så nu väger Nova 2320g och Nora 2450g med lite tur mullar dom på sig nu så vi kan dryga ut målen lite...iaf på natten.


Instängd

Idag när jag och brudarna var på promenad passa vi på att stanna till på Netto och handla.Allt flöt på bra tills vi ska betala då jag inte kommer igenom med vagnen.Tjejen i kassan letar efter en nyckel till att öppna den andra kassagrinden.Varför dom använder sig av en nyckel förstår jag inte men men.Efter mycket om och men och en kö utan dess like (dom hade bara en kassör) så visade det sig att den nyckeln var borta.En personal får då hjälpa oss ut via ingången.Tur att vi inte handlar där annars för så kan man ju inte ha det varje gång man handlar.

Namn = Check

Idag la vi på papprena till skatteverket med flickornas namn.Svårt att komma på bra namn men dom liksom Neo har ett från min sida och ett från älsklings sida.Neo har Axel från min morfar och Sam från sin pappa Nova och Nora får Birgitta från mig och Vilhelmina från älsklings farmors farmor.

Idag ska flickorna få bada igen , tänkte passa på att trimma till deras naglar också.Dom har rivit varandra lite när dom blivit förbannade så det är lika bra.Neo är hos en kompis just nu så det kanske är lika bra att få det gjort.Det går lite fortare när Neo inte hjälper till.

Blood And Bone

Eftersom Neo åkte iväg igår passade vi på att se en film medans flickorna sov.Vi hade lånat med oss från moder o fader filmen Blood And Bone.Riktigt bra film trots alla rätt overkliga fighter.

Om Blood and Bone:

I Los Angeles undre fightvärld tar en före detta brottsling omvärlden med storm när han bestämmer sig för att hedra minnet av en bortgången vän.














Tack Syster

Idag fyller El Steff år (Systers man) , vi valde att stanna hemma med tjejerna men Neo åkte med mamma o pappa.Han hade målat en underbar teckning till födelsedagsbarnet.Där hemma bjöds det på mumsig marängtårta som mamma o pappa hade med en stor bit av till oss.Jag har redan glufsat lite av den och den får väl godkänt.


Storebror Hjälper Till

Neo han är så duktigt på att hjälpa till med sina systrar så
ikväll hjälpte han till att mata Nora.




Besök

Idag har barnens gammelfarmor och farfar har varit här en sväng och hälsat på.Vi fick en jätte fin orkidé flickorna varsina täcken som farmorn sytt och Neo fick sig en ny bok.Fika gjorde vi också på smarrig kladdkaka (köpe), tiden räcker inte riktigt till att baka för tillfället.


Vilken Natt

Inatt fick vi verkligen känna på livet som småbarns föräldrar.Nova total vägra att sova efter 12 målet.Jag går alltid och lägger mig efter 12 målet men inatt gick det inte.Hon skrek och tjura i timmar till sist gav jag henne mat igen fast det egentligen var en timma kvar.Vi har ett schema som vi måste följa med 3 timmar mellan målen än så länge.Hon sluka maten direkt likaså Nora (vårat matvrak) sen tog det ca en timma innan hon somna.Nora däremot låg och drog timmerstockar och var så nöjd.Så hela dagen blev upp o ner då jag inte gick upp förrän efter 12 målet.Hoppas att vi snart kan låta dom själva säga till när dom vill ha mat för det är inte lätt att väcka en super trött bebis för att äta.


Marabou Polka

Jag måste bara tipsa om mitt nya beroende , Marabous nya chokladkaka med POLKA!Så jäkla god den är , jag vill inte ens tänka på hur mycket jag käkat dom senaste dagarna.


FredagsMys

Nu ska familjen P ha fredagsmys här hemma med smarr och Talang 2010!


3 Veckor

Idag fyller våra flickor 3 veckor.Helt galet att det gått 3 veckor sen dom kom.Det firade vi med att glufsa våfflor till middag hahahaha



Världens Bästa Storebror



Ja vad säger man hahaha


Små Shopping

Idag passade jag och moder på att åka en sväng till stan mellan 15 och 18 målet.Ja jag var/är helt redo att handla men tyvärr hitta jag inget direkt.Dom flesta storlekarna börjar vid 62 och det känns bara lite för stort till våra flickor.Men jag ska kolla runt på nätet , jag är ju rätt bra på att klicka hem saker =)


Utskrivna

Idag åkte vi igen till sjukan för vikt bland annat.Tjejerna har gått upp så bra och dom har käkat utan sonden i flera dagar så C fråga om vi ville bli utskrivna.Det kom lite som en chock då vi inte räknat med att bli det förrän på måndag tidigast.Hon tyckte inte att det var nån mening med att komma mer eftersom allt är så bra så nu är det BVC som gäller.Känns nästan för bra för att vara sant då det bara är 3 veckor sen dom kom.Så på onsdag ska vi på första BVC besöket med tjejerna.

Shopping

Ikväll åkte jag och moder en sväng till ikano i hopp om att hitta nått som vi kan ha på oss när vi ska ta kort till corren.Den enda som jag hitta en tröja till var Neo som förmodligen är för stor men den var så snygg att jag inte kunde tygla mig.Sen hitta jag lite till tjejerna och två linnen till mig.Lustigt att när man väl "måste" hitta sig nått hittar man inget men när man egentligen inte borde shoppa så finns det massor....skumt!






Sondfria

Inatt fastna jag i med Novas sond och den åkte ur.Vi har valt att inte sätta i den igen för vi ska till sjukan på torsdag igen så får vi se om hon ökat.Sen "råkade" Noras åka ur också och hennes viktökning är jag inte orolig över.Hon äter när som helst och börjar få såna gosiga kinder , pappas flicka som vi säger hahahaha.Sen har dom fått bada igen och är så rena och fina.Lite röda om kinderna sedan tejpen men vilken skilland att se dom utan slang och tejp.Dom är helt perfekta våra flickor.Neo tycker också det är bättre nu när dom inte har slang =)

Novas snusk sond



Sondfri Nova


Sondfri Nora



Nora passa på att göra sig till


Wallander - Arvet

Igår myste vi till det med nya Walle filmen.Den var som dom tidigare filmerna fast med lite mera naket från vissa ;)

Om Wallander - Arvet:

På Bräda Musteri hålls affärsmiddag för att lansera musteriets nya produkter då företagets VD Manfred Stjärne blir mördad. Vill någon konkurrent förstöra Brädas rykte eller var motiven till morden personliga? Wallander inser snart att pengar är inblandade och att någon eller några inte drar sig för ytterligare mord för att nå sina mål vad det gäller Bräda. Mordvågen fortsätter och kanske härjar en metodisk seriemördare i Ystad. Polisen dras in i en härva av hjärntvätt, otrohet och hatiska före detta anställda, en härva som kommer att påverka Wallander personligen på ett sätt han aldrig kunnat föreställa sig.

Sjukhus Besök

Idag har vi varit på kontroll av hemvården.Hon blev jätte glad över att det funkat så bra med flaska , dom äter nästan fulla mål varje gång.Nora hon är ett riktigt matvrak , hon äter även sovandes =) Nova hade ökat 90g och Nora 1hg , ett stort plus till dom.Hon fråga om att dra sonden på dom men jag vill ha kvar dom ett par dagar till.Vi ska tillbaka på torsdag och då åker dom och på måndag blir vi utskrivna om inget händer.Så nu håller vi tummarna att våra tuttfior fortsätter tutta på!

När Nova & Nora Kom Till Världen

Jag vill börja med att varna känsliga läsare då vissa bilder på mig kan verka stötande!

Torsdagen den 15/4 ringde klockan som vanligt men vi låg kvar och myste ett tag hela familjen innan jag och Neo gick upp.Jag kände mig jätte kissnödig och när jag reser mig upp känner jag hur nått varmt rinner längs benen.Min första tanke var men guu har jag kissat på mig?!Det fortsätter att rinna så jag skriker till älskling att mitt vatten har gått.När jag tittar på min hand ser jag att det är blod!Jag tar mig in på toan och blodet fortsätter att rinna och jag grips av panik.Älskling blir helt ifrån sig och vet inte vart han ska ringa så jag skriker 112!Blodet fortsätter att rinna och det har blivit en stor pöl på badrums golvet.Jag blir helt hysterisk och Neo blir livrädd.Jag trodde att vi var på väg att förlora våra tjejer....Älskling ger mig luren och jag får prata med en kvinna som är lugnare än en filbunke.Hon försöker få mig att andas lugnt och lugna ner mig tills ambulansen kommit.Det kändes som en evighet innan dom kom.Jag får lägga mig på båren och dom bär ner mig till ambulansen.Kan tänka mig att det blev en show för grannarna.Jag har fortfarande inte känt några fosterrörelse så jag är helt förtvivlad och inte kan ambulansvårdarna svara mig om dom lever för dom har ingen utrustning.Killen sa att dom knappt hade grejer för att klara av en förlossning vilket inte gjorde saken bättre.Dom slår på sirenerna och kör som en galning.

Framme på förlossningen står en massa personal redo att ta hand om mig.Jag är fortfarande helt hysterisk eftersom jag inte vet om dom lever.Dom kopplar på  CTG och jag får höra hjärtljud från båda.NU var det glädje tårar som kom och strax därefter kommer älskling som fick lämna Neo hos mamma.Nu känner vi oss lugnare men vi vet fortfarande inte varför jag blöder.
Klockan 09:00 kommer en läkare som undersöker mig och jag är öppen 2cm och hinnorna känns hela.Vilket förmodligen betyder att det är jag som blöder.Jag fortsätter att blöda och jag har fortfarande inte kissat så det fick jag göra i ett bäcken.Då kom det ett stort koagel.Dom gör ett ul då läkaren misstänker att det är en del av moderkakan som lossnat.Vilket hon också tycks se under ultraljudet.För säkerhets skull tar dom ett prov på blodet som visar att det är blod från mig.

Klockan 10 kommer läkaren och meddelar att det beslutats att jag ska akut snittas.Snittas jag inte kan jag förblöda eller så kan tvilling 1 ( Nova ) för syrebrist.
Nu är det snabba ryck som gäller så dom fixar till mig och jag rullas iväg för op.Operationsrummet är fyllt av personal , det var säkert mellan 10-15 personer.
Narkosläkaren sätter en spinal och kroppen blir varm och känseln börjar försvinna.Känslan var som att benen sov och jag kunde inte röra dom.
Det var två manliga sköterskor så var jätte roliga att prata med.Ett stort plus till han som gav mig näsdroppar då jag knappt kunde andas.

Innan jag rullas iväg

Klockan 10:45 tog Nova sina första andetag och 10:47 tar Nora sina.Båda flickorna skriker direkt och älskling får följa med och klippa navelsträng bland annat.Vi hade turen att det fanns 4 barnläkare på plats som kolla tjejerna.
Jag hinner se Nova en snabbis innan dom åker vidare till NEO-IVA.
Mig fixar dom till och jag rullas iväg till uppvaket.Det visade sig att det var en en tredje del av Novas moderkaka som lossnat och det var en fraktur på Noras.Det lustiga var att vi var på tul dagen innan och allt var bara bra så det kan vända fort.På sjukhuset förlorade jag mer än en liter blod och säkert ett par deciliter hemma men som tur var slapp jag få blod.

12:50 rullas jag vidare till special BB men vi stanna till hos flickorna innan.



Så gick det till när flickorna kom till världen.

Här plockades dom ut



Min otroligt sexiga hormonrand har inte försvunnit än men magen har dragit ihop sig rätt bra.Nu ser jag bara lite små gravid ut ;)



Sen måste jag ge ett stort plus till all personal på special BB och NEO-IVA!
Vilka underbara människor!

Nykaklat Kök

Nu i helgen har pappa varit här och styrt upp det i vårat kök.Det är inte riktigt färdigt men här kommer ett lite smakprov =)


Valborg 2010

Igår var det Valborg och planen var att Neo själv skulle bort till mamma o pappa och grilla.Vi skulle vara hemma och grilla eftersom vi inte ska ha tjejerna ute för mycket eller bland en massa folk.Men vi bestämde att gå hem dit och äta iaf , sååå pass gott det var.Rätt skönt att komma ut lite och få luft.Neo han hade fått sig en kickboard av mormor och morfar.Den gasar han nu loss på och bjuder på det ena trickt efter det andra.


RSS 2.0