Dunder o Brak

Så lät det idag när jag ramla i trappen på jobbet.Gjorde riktigt j*vla ont , knät är svullet armbågen ömmar och min nya mobban är repig.Jag skulle dra ett mess till Sandra att hon skulle baka Go Ulla muffins och på nått vänster missar jag trappsteget och faller som en fet säl i trappen.Känns sisådära inför Ulla resan men förhoppningsvis är knät bättre.Tur att jag inte ska ha nått kort kort. på lörda , inte vidare sexigt med blåslagna knän!

-Mamma Ja Jobba

Vi var ute en sväng på förmiddan , sluta med att vi hamna hemma hos mamma o pappa.Dom har ett äppelträd och där under låg det fullt av äpplen så Neo började städa som han kalla det.Efter ett tag frågar jag honom om vi inte ska träna på att cykla , han svara mig då....-Mamma ja jobba! Hahahahaha såååå söt!


Pågen Subs

Mamma tipsa mig om ett nytt bröd från pågen , ett ljust bröd som innehåller lika mycket fibrer som ett mörkt bröd.Vilket passar mig alldeles utmärkt!Köpte hem ett paket idag och kunde inte motstå att testa det till lunchen , såååå gott.


Byggare Neo

Äntligen är denna helg snart över , har tillbringat hela dagen på underbara ica 9:45-19:15.
Igår var det myskväll , blev inbakad fläskfilé och den nya tecknade Ariel filmen.Visste inte att det fanns en innan den "riktiga" Ariel.Neo tyckte den var riktigt bra , satt still hela filmen =)
Innan läggning var Neo tvungen att jobba lite i sitt rum , han blev Byggare Neo =)


Färgar Håret

Sitter nu med en flaska färg i håret , kliar som satan!Jag har inte färgat håret sen innan sommaren så ni kan ju förstå vilken utväxt jag hade!Än så länge har lyckats hålla färgen borta från naglarna , peppar peppar ta i trä!Lyckas alltid få en massa färg på dom fast jag har handskar , denna gång körde jag med dubbla!
Ska nog ta o trampa lite på min Orbi , 40 min innan jag ska skölja!

BRITTAN ÄGER!

Såååååååååååååååååååå bra hon är!!!!




Ett måste nästa lörda o sen Womanizer!

Gräsänka!

Jaha ja då var man gräsänka en fredag som denna.Älskling är ute med jobbet och jag är glad att jag slipper ta del av denna fest.Ett 20-tal fulla slaktare är mer än jag klarar av!Så inatt lär det nog inte bli mycket sömn , jag har jätte svårt att sova när han är ute för jag vill veta att han kommer hem ordentligt så inget hänt.Lite av en tönt kanske hahaha =) Imorgon skulle jag ha jobbat 6:30-16 men jag har tagit semester eftersom älskling kommer nog inte vara direkt social imorgon.Han blir som jag sjukt bakis!Känns rätt skönt med semester med tanke på beställnings bunten!!Märks så väl när det är lönehelg!

Bild

10-20

Då var det dags för passet jag hatar av hela mitt hjärta , 10-20 i deli.
Fyyy faaaan säger ja bara!

GRATTIS ELLIOTT

Ett STORT grattis till Elliott på 1-årsdagen!!! HURRA HURRA HURRA!!!!



Grattis Sofia & Konta

Ett STORT grattis till Sofia & Konta som fick sitt första barn sent igår kväll.
Det blev en liten flicka som ska heta Alice!

Fotografering

Nu är det över , svettigt värre vill jag lova.Fattar inte hur fotografen orkar med allt.Gruppfotot hade visst varit en pärs , många små barn nu på avdelningen och alla samlade på en gång är lika med kaos.Neo han hade varit så duktig så , snygg också i sina nya kläder.På gruppfotot fick han ha nya jeansen och den grå spiderman tröjan , på det enskilda blev det skjorta.Tur var det för halva mattallriken fanns på tröjan =) Att få Neo att le gick inte , räckte han inte ut tungan så gapskratta han hahahaha.Det blev som det blev =)

Nästintill Vår!

Inget blir bättre av att sitta hemma och hänga läpp så jag och Neo gick ut en sväng på eftermiddan.Solen sken och himlen var nästan helt blå , kändes som vår ute , så härligt!Planen var att vi skulle gå till en lekpark som har en linbana men när vi kom fram hade dom tagit bort den =( Så vi gick hem till mamma o pappa och var ute där en sväng ist.Plocka lite äpplen och käka , Neo var helt övertygad om att det var päron och inte äpple.För fridens skulle är det bara att  =)


Pain

Idag har jag ont i magen , finns ju roligare saker att göra än att ligga och ha ont i magen när man är LEDIG!

Britney Spears - Womanizer

Brittans nya singel , tyvärr är ljudet inte det bästa men låten rockar =)
Hon släpper sitt 6 studioalbum den 2 dec Cirkus!


Tv-Kväll

Nu är jag hemma efter en låång dag på jobbet , tycker dagen gick rätt fort.Det var otroligt segt att gå upp imorse , så mörkt ute nu.Rätt händelserik dag måste jag säga , Elin fick backar i ansiktet återstår att se om hon får ett blåöga , Jojo kopplar bort kunder hahaha =)
Ikväll är det tv:n som gäller , först ut är LHC hoppas på ännu en vinst.Sen vid åtta blir det att gläppa lite emellan två kanaler för det är outsiders på 5:an som ska handla om naket.Tänker ju inte missa chansen att få så lite pellar hahaha kommer säkert bara vara en massa snusk gubbar ;) Sist men inte minst CSI och idag drar det "vanliga" CSI igång.

Söndag

Då var denna lediga helg snart över , imorgon väntar ett häst pass 6:30-18:00.
Igår gick vi hem till mamma o pappa för att kolla på hockeyn Sebbes kompis kom också så jag mamma och Neo åkte iväg en sväng.Hitta tyvärr inget värt att köpa hahaha ;)



Idag är det tvätt som gäller , tog en paus mellan tvättar förut och gick ut en sväng.Svängde förbi mamma o pappa  , tänkte öva lite med Neo så han kan cykla.Planen är att han ska få en "riktig" cykel till våren.Än så länge trampar han bara om man skjuter på , lite av en lat mask.På vägen hem stanna vi till i lekparken och lekte lite.



Naglar

Idag fixade jag som sagt mina naglar , kände mig lite vild och valde att ha blommor på tummarna.Blev hur snyggt som helst , bilden är inte den bästa men den får duga!


2 Tröjor

Idag var jag en sväng på stan , fixade naglarna och kikade lite i affärer.Hittade två spiderman tröjor till Neo som jag inte kunde motstå att köpa =)


Baby Mama

Den andra filmen var komedin Baby Mama , älskling var lite anti i början men det fick hans minsann äta upp.Blev en hel del riktiga as garv i filmen , helt klart godkänt =)

 


Om Baby Mama :

Kate är en framgångsrik kärriärkvinna som känner att den biologiska klockan börjar ticka. Hon är singel och upptäcker dessutom att hon inte kan få barn. Hons beslutar därför att skaffa en surrogatmamma som får flytta in hos henne tills barnet är fött. Detta visar sig vara ett stort misstag, Angie är Kates raka motsats, i allt, vilket bidrar till att samboskapet blir en rejäl prövning.

 

 

 

 

Bild


Tortured

Igår kväll hann vi se 2 filmer , först ut var Kriminalaren Tortured.Jag var rätt trött så jag råkade slumra till lite under filmen , fast den var riktigt bra.Älskling tyckte den var skit bra!

 

Om Tortured: En FBI agent som arbetar undercover lyckas infiltrera världens mäktigaste brottssyndikat. När han väl har arbetat sig in till syndikatets innersta krets ställs han inför ett dilemma då han beordras att tortera en av syndikatets medlemmar som de misstänker för bedrägeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bild


Fredas Mys

Nu har precis Emil , Casper och Charlotte åkt hem.Dom kom hit en sväng så köpte vi pizza och smarra, Emil hjälpte älskling med ett spel också som han ej fått igång.Neo och Casper levde rövare , vände upp o ner på hela Neos rum , sängen trodde dom visst var en studsmatta.En o annan film hann dom också se =) Nu blir det film o lite jordgubbar mmm..



Vad Lurar I Busken?

Äntligen helg och jag är ledig =) Efter jobbet stanna jag o Kellan o snacka lite vid cykelstället , jag ser två killar som går emot oss och den ena kastar in nått i busken.När dom försvunnit smyger vi oss fram och gissa vad han kasta?!
Två paket kondomer! Kellan kunde inte låta bli att titta om dom var tomma vilket dom inte var.Den stora frågan är...
Varför kasta två fulla paket med kondomer i en buske utanför ic
a?


Bild

Inne Dag

Idag har jag inte gjort ett skit , bara slappat.Gick ner till jobbet o handla lite annars har vi varit inne hela dagen.Så vi har bakat , pärlat , målat och sett på film.Rätt skönt med såna här dagar då man bara låter allt vara , men när jag ser tvättkorgen får jag lite ångest...måste nog slänga in en maskin eller två sen.Älskling ska ju åka på LHC så då kan jag passa på att styra upp tvätten.Nu är maten snart klar blir flygande jacob såååå gott.


SATC

Nu har vi också sett filmen alla pratar om , Sex And The City : The Movie.
Så jävla bra rent utsagt!!


Om Sex and the City:

Filmen tar vid där tv-serien slutade. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare. Vi får följa de fyra väninnorna genom sex, kärlek och relationer i staden som aldrig sover.

 

 

Bild



Dagens Middag

På jobbet hade vi billig kalkonfilé så jag testade  att göra en gryta på det , gissa om den blev smarrig =)

Stekte kalkonen med salt och peppar , blandade i minimajs , vattenkastanjer , färska champinjoner , morötter och bambuskott.Hällde i milda mini mat och smaksatte med soya sååå smarrigt.Jag hade stekt lite sockerärtor som jag också hade vi sidan av , inget älskling ville ha eller Neo.Serverade med jasminris och körsbärstomater mumma =)

Resultatet



The Incredible Hulk

Igår såg vi nya Hulken  , rätt bra.En fartfylld action film som får helt klart godkänt.Anar att det kommer en till efter denna med tanke på slutet =)


Om The Incredible Hulk:

Bruce Banner lever i skuggorna och söker överallt i världen efter ett botemedel mot sitt tillstånd. Men krigshetsarna som gör allt för att kunna utnyttja hans omänskliga krafter ger honom ingen ro, inte heller får han chansen att vara med kvinnan han älskar, Betty Ross. Den gode doktorn blir förföljd av The Abomination, en mardrömslik varelse av rent adrenalin och aggression vars krafter kan mätas med Hulks egna.

 




Bild


Dagens Ris

Idag går dagens ris till den fega jäveln som smällt upp sin bildörr i våran så det blev en buckla.Nästa gång är det kanske din bil , man kan ju alltid hoppas!

CSI & Ben & Jerry´s

Nu är det dags för CSI som för övrigt blev inställt förra veckan för den jäkla kristallen var då grrr.Så nu blir det tv och lite brownie mmmmm.

BildBild

Delirious

Igår blev det en film , jag valde och det blev Delirious.Hade läst att den fått bra betyg så jag hade höga förväntningar.Men vilken katastrof , sååååå dålig!En av dom sämsta filmer jag sett på länge , snabbaspola slutet.Inte sett?....Se den INTE , ingen film jag rekomenderar!


Om Delirious:

Les vill inget heller än att få igång sin fotografskarriär och ger allt för att få en bild som kan göra honom berömd. För att försöka ändra på sin situation anställer han en assistent som dessvärre gör det hela ännu värre.







Bild

Red Curry

Till middag idag testa jag nått som Sara tipsat om.Riktigt smaskigt och super enkelt , Sara sa att den inte skulle vara stark och det kan jag inte riktigt hålla med om....den fick min näsa att börja rinna!

Strimla kycklingfilé/fläskfilé stek , blanda sedan i kryddmixen och i med kokosmjölken , låt koka 3min.Serveras med ris eller nudlar hur enkelt som helst!


Resultatet



Lekparken

Idag har vi varit en sväng i lekparken medans älskling städa här hemma.Vi hann inte vara lång stund innan vi var tvungna att gå hem och hämta vantar till Neo , han tyckte att det var så kallt.I lekparken hade han fullt upp med att kasta äpplen och leva rövare.



Sen gick vi en sväng för att se om vi kunde hitta lite grävskopor innan vi gick till jobbet , jag hade akut behov av lypsyl!Nu ska jag laga middag , är super hungrig!

Neo tog sig även en vild ridtur =)


Sälja Sin Oskuld

Säljer Sin Oskuld På Aktion


(klicka på texten )

Vart är världen på väg......

Så Skönt.....

....att inte vara bakis idag!Kan tänka mig att det var livat värre hemma hos Johanna o Carl igår.Tråkit att jag inte kunde elle kunde kunde jag ju men jag kan inte jobba bakis så det var ingen idé att ens tänka tanken.Så imorse kändes det super skönt att inte känna sig bakis.Jag blir fyllesjuk flera dagar efter , kan ju bero på att jag typ aldrig dricker.
Sen jag fick barn har jag börjat prioritera annat.Sen finns det roligare saker att göra för pengarna än att dricka upp dom , som att shoppa =)



         VS









Taken

Efter grillningen blev det film och jag fick välja , valde Taken. Riktigt bra film rätt hemskt med tanke på att det är så handeln av människor går till , riktigt sjukt.Inte sett den? Se den den är  verkligen sevärd!

Handling - Taken

En före detta spion återupptar sitt forna yrke för att rädda sin dotter Kim som tvingats in i slavhandel.











Bild

Grill Time

Än är inte grillsäsongen över...inte för oss iaf.Så snart ska vi hem till mamma o pappa och grilla , ska bli smaskens.Idag på grillmenyn står , fläskfilé , tigerräkor , flinta bland annat.Kommer bli hur smarrigt som helst =)
Sen ikväll blir det nog att mysa till det med nån film , vi började se Narnia Prins Caspian igår så det blir nog först till o se färdigt den.


Snyggaste Killen

Idag har vi shoppat nya kläder tills Neo ska fotas på dagis.Blev ett par tuffa jeans och en snygg skjorta.Synd bara att Neo är smal som en tarm så alla byxor sitter så löst.Jag hittade mig också ett par spetsstrumpbyxor som jag ska ha på after worken , har tyvärr ingen bild på dom utan det blir när jag har dom på mig.Känner mig laddad inför after worken , synd att jag inte kunde parta loss imorgon hos Johanna o Carl....Jobbar hela helgen och jag kan verkligen inte jobba bakis.Hoppas alla som kan får roligt!Empa du får skaka lite rumpa åt mig =)

Det Kom Inte!!!

Samtalet jag fruktat hela morgonen kom inte!!Så nu jäklar håller vi tummar och tår!!!!

Allt Elle Inget....

Just nu har jag ont i magen , svullen som ett svullo  ,  mår lite illa plus att jag är nervös...tack för den passningen.


Sååå Trött

Känner mig helt matt , kan ju bero på att jag inte får sova om nätterna.Och då är det inte älskling som stör mig hahaha det är Lillfisen som ligger och sparkar och klättrar på mig.Han ska bestämt inte sova en hel natt i sin säng utan i våran på mig.Det går an att ha honom i sängen när det är han och jag men inte när vi är tre.Älskling lider inte så mycket eftersom det är mig han är som klistrad på , visst att det är mysigt men inte VARJE natt!


The Love Guru

Härom kvällen skulle vi ha kollat på film jag o älskling , slutade med att han och Neo sov klockan 8 på kvällen.Men jag tittade ändå , blev The Love Guru.Sååå otroligt dålig den var , snabbspola igenom slutet.Det enda som var kul var när Justin Timberlake kommer i sina speedos.


Om The Love Guru:

Pitka är en amerikan som blev lämnad i Indien som barn och blev där uppfostrad av gurus. Som vuxen flyttar han tilbaka till USA men hans oortodoxa metoder ställs på prov då han måste lösa en konflikt mellan hockeystjärnan Darren Roanoke från Toronto Maple Leafs och dennes frånskilda fru som efter seperationen LA Kings-stjärnan Jacques Grande, vilket skickade hennes ex-man på en professionell sladd. Pitka måste återfå paret till äktenskaplig nirvana och få Roanoke att återfå sitt spel så att laget kan bryta den 40 år gamla förbannelsen och vinna Stanley Cup.


Trosor På Posten

Idag fick jag ett paket på posten , där i låg mina trosor.Ett 5pack string och ett 5pack vanliga kitty trosor.Nu fattas bara min pyjamas som jag beställde för typ 100 år sen.Så nu kommer jag vara extra fin om rumpe stumpen =)



Dubbelpass

Idag är det ica som gäller för hela slanten , vad vore en dag utan ica?Blir dubbelpass , börjar i deli och avslutar i kassan.Nu ska jag ta nått och käka sen är det nån som skriker tjeeeena mamma tjeeeena tjeeeeena mamma , gullunge!!!!

Misslyckad Middag

Middagen idag bestod av ett experiment.Jag hade köpt en tomatsås på jobbet som var ny med smak av basilika som jag tänkte göra pastasås av.Lät såsen koka upp sen hade jag i grillad kyckling och svamp med knaperstekt bacon uppe på.Såsen blev hur smaskig som helt men det var den färska pastan som smakade citron.Kände en doft av citron när jag öppnade paketet men tänkte att den smakar nog inte så men gjorde det vill jag lova.Sååå äckligt det blev , åt lite bara för att men till sist gick det inte ner.Tur att vi hade en massa grönsaker och örtbröd till.Ska ta tag i han som har den avdelningen för  jag ska verkligen ha pengarna tillbaka.Synd att det blev misslyckat med pastan när såsen blev så god!



Resultatet och en kladdig Lillfis , Neo han lyckas äta med hela ansiktet =)


Testing Testing


Den nya kameran tar riktigt bra bilder , Neo var självklart den som skulle fotas först!

Focaccia Kit

Idag till middan "bakade" jag focaccia , Ullis tipsa mig! Blev super gott mycket godare än den jag köpt på jobbet.Hur smidigt som helst att "baka" den,  nackdelen var att den inte blev så hög som jag hade hoppats.


Ny Diggi

Natten till söndagen hände det nått märkligt med våran diggi kamra.Helt plötsligt gick det inte att få i sladden från datorn till kameran...mycket märkligt.Jag tänker minsann inte vara utan så vi åkte idag och köpte en ny , en Canon från siba.Dom hade nått erbjudande på den så vi fick med ett minneskort på 2GB , så här kan fotas =)Blev även ett par strumpor och ett gäng stickade tummvantar till Neo på stan.Hittade ingen tröja till dagis kortet inte heller nån jacka elle överdragsbyxa.Testade hans gamla jacka och han kan faktiskt ha den fast den är lite liten , får bli lite nya ytterkläder i GO ULLA!
Sen säger jag till älskling att jag ska bara gå en trappa upp på H&M för att kolla en sak , tror givetvis att han stannar kvar.Kommer ner men där finns då ingen älskling elle lillfis.Väntar o väntar o väntar...träffar på en tjej som demar hos oss som jag fick en massa tandkräm av , tackar tackar =)
 

Nu har jag börjat tröttna så jag går en sväng och letar men dom syns inte till.Nu börjar tålamodet ta slut...letat i ca 40 min...Jag hade glömt min mobba så jag kunde inte ringa vilket älskling visste.Men jag tänkte kolla efter demo tjejen och till min stora lycka träffar jag på henne och får låna mobban.Ringer älskling som är vid bilen , förbannade as till karl!En fet smäll var vad han förtjäna!


Sjukskriven

Igår kväll kom älskling hem från jobbet , han hade jätte ont i sin tumme.Lite svårt att jobba med en kniv om man har ont , händer lätt olyckor då.Så idag ringde han till vårdis och fick en tid strax efter 13.Där konstaterade dom att det var en överansträngning , vilket jag redan sagt till honom att det var =) Han blev sjukskriven veckan ut så ska han käka diclofenac.

Restraint

Movie-time igår kväll , blev filmen Restraint.Stod att det skulle vara en drama/thriller , tyckte mer det var en erotisk thriller.Inte världens bästa men den gick att se.Slutet var lite oväntat med tanke på hur det hela började.


Om Restraint:

Ett ungt par på flykt undan rättvisan söker skydd på ett ensligt beläget gods, vars ägare tas som gisslan.








Besviken

Jag hade hoppats på att Brittan skulle ha sjungit på VMA inatt men icke......Men hon sparka lite stjärt när hon drog hem priset BEST FEMALE VIDEO , BEST POP VIDEO och VIDEO OF THE YEAR låten var Piece of Me.

Kräftskiva 2oo8

Det gick vildare till än väntat på kräftskivan igår.Jag tröttna på alla fulla karlar vid 10 och gick hem med en super trött lillfis.Jag hann inte komma långt innan han somna , älskling han var kvar och levde rövare.Kräftorna var riktikgt smaskiga , tycks bli mindre för varje år.Mygg fanns det så vi kunde gödsla med , känner av ett o annat bett.Vi satt ute större delen av kvällen , pappa hade fixat partybelysning.





Tornby

Idag har jag varit en sväng i Tornby , älskling däremot har legat i sängen hela dagen.Påstår att han inte är bakis mmm visst.Det jag var på jakt efter var överdragsbyxor och en jacka till Neo.Hittade ett par jätte bra byxor på Lindex men då fanns inte Neos storlek , ovanligt.Nån höstjacka hittade jag inte heller , allt är vinter.Får ta en sväng på stan nån dag och kolla läget lite.Jag hittade mig ett svart linne på Gina 99:- som hittat.Inne på Toys"r"us köpte jag pärlor till Neo  ,är inte pärlor egentligen men vi säger så får hus fridens skull =) Så nu kan han pärla som han gör på dagis , hann bara komma hem så skulle kartongen upp -Mamma ja pärla =) Gull unge

Wasa Solruta

Eftersom jag inte äter mörkt/grovt bröd tänkte jag testa en knäckemacka jag sett på reklamen , wasa solruta som är ett fullkornsknäckebröd.Så god den var/är , Neo tyckte också den var jätte god.Om du som jag inte tycker om mörkt/grovt bröd så kan detta vara ett nyttigare alternativ än det vita brödet.


The Flock

Igår valde jag film , blev Richard Geres nya The Flock.Skrämmande film med tanke på att det är så sjuk våran värld är , riktigt bra film.Till filmen blev det jordgubbar och glass mmmmm =)


Om The Flock:

Agent Babbage har två veckor kvar som observerare av sexförbrytare, under denna tid ska han träna nykomlingen Allison Laurie. Babbage har svårt att skilja på sitt jobb och sina känslor for de förbrytare han övervakar. Ett nytt fall med en försvunnen ung flicka far känslorna att att svalla. Kommer paret att hinna lösa mysteriet i tid?

 

Kinesiska Muren

Denna är till Sandra & Stefan hahaha så kul det va =)


3 Dagars

Fredag igen och jag är ledig ända fram till tisda morgon 08:00 , underbart.Imorgon är det kräftskiva som gäller hemma hos mor o far.Kommer en massa släkt så det ska bli riktigt skoj.Hoppas bara att det är bra väder eftersom planen är att vi ska kunna sitta ute.Men om man ska tro på vädret som jag för övrigt hann se 2gånger på sjukan i väntan på min tur så ser det inte så lovande ut =( Men sen när kunde man lita på metrologerna?





Följ min blogg med bloggkoll

Skor Från H&M

Kolla lite på h&m nätsida igår och såg dessa raringar( dom till vänster ) Är lite sugen på att köpa dom men jag vill gärna testa innan.Nån som vet om dom kommer få/har skor i affärerna?


Mot Sjukan

Ska strax åka till sjukan , har en tid 8:15.Hoppas det inte blir som sist när jag fick vänta i nästan 100år!Börjar egentligen jobba 7 men jag fick komma lite senare , tror det var Elin som skulle komma tidigare och styra upp det hela!


I Väntan...

.....på pappa/älskling finns det en mängd olika sätt att hålla sig sysselsatt på.Leka elefant eller få ett hysteriskt skratt anfall...



Nu ska jag sova...natti natt natt

Hemma

Kom precis hem från jobbet , känner mig helt matt.Imorgon blir det att gå upp tidigt så det blir sängen snart.Men först ska jag laga lite wok som jag ska ha med i matlåda ska även smarra lite nu , är jätte hungrig.Träningsvärk har jag också , körde ett pass på orbin innan jobbet och det har gjort sig kännbart nu!

Tillbaka Till Jobbet

Neo var feberfri igår så idag är det jobbet som gäller.Dom ringde igår och fråga om jag kunde komma tidigare vilket jag absolut kunde.Så nu inväntar en härlig dag på mitt kära ica i kassan.Jag får inte glömma att köpa med mig smörgåstårtan som jag beställt till älskling , det ska tydligen glufsas smörgåstårta inatt =)

Man Skulle Vara Polis

Man kanske skulle ta o bli polis....Ja menar dom verkar ju få göra lite hur som helst.Idag när vi hade varit i himna för att kolla deras prislista(tyvärr var det trä luckor för) möter vi en polisbil på industrigatan ser att han spanar lite så jag tänkte att nu är nått på G.Han gör en u-sväng och kör om oss , lagom tajt.Vi trodde att det var mopen framför oss som han var ute efter men icke , han ville tydligen bara komma fort fram.Hade det varit vi då vet i tusan vad som hänt!


Jiddra Inte Med Zohan

Igår såg vi den nya filmen med Adam Sandler. , Jiddra Inte Med Zohan/You Don't Mess with the Zohan.Riktigt rolig emellanåt speciellt när han hoppar som en delfin hahaha.


Om Jiddra inte med Zohan:

Zohan är en Mossad-agent som fejkar sin egen död för att kunna genomföra sin omöjliga dröm - att bli frisör i New York. Zohan tar New York-kvinnorna med storm, eftersom han inte bara erbjuder dem en snygg klippning… Några terrorister tror att Zohan jobbar ”under cover” och försöker att tvinga in honom i deras nätverk. Men hans gamla agenttakter sitter i, så de bör tänka om innan de börjar jiddra med Zohan!





Det Blir Konstigare o Konstigare

Man kan ju undra vad den där Anders lider av , nu har han iaf gjort mig fly förbannad.Menar på att jag smitit in utan att betala för sonen neee nu jävlar säger ja bara.Ska fan i mej åka till himna fota deras prislista om han nu inte redan plockat bort den.
Nu får det vara nog!

Ica´s Brownie

Eftersom älskling fyllt år har vi myst till det med lite fika här hemma.Det blev ica´s brownie kaka , riktigt god faktiskt.I brist på ideér till fika tycker jag ni ska testa denna!



Blir visst bara en massa onyttigheter jag testar hahahaha.Men imorgon blir det nått lite nyttigare vad det är återstår att se =)

The Girl In The Park

Igår kollade jag på film i min ensamhet , blev draman The Girl In The Park.Riktigt bra film , tänkte tillbaka på när Neo försvann från affären...Som tur var fanns han på parkeringen...Men tänk om nån tagit honom vet inte vad jag skulle ha tagit mig till!Inte sett den...Se den , mycket sevärd film tycker jag...kanske lite av en tjejfilm.

Om The Girl in the Park :

För 15 år sedan försvann Julias 3-åriga dotter, och med livet sönderslaget av traumat har sedan dess Julia skurit av sig själv från omvärlden, även från make och son. Men när hon möter den problematiska unga Louise väcks hennes smärtor till liv igen, tillsammans med ett oresonligt hopp om att hon måste vara henne försvunna dotter.







Marabou Amigo

Idag var det älskling tur att vara testpatrull , eftersom jag inte äter godis.Marabou har kommit med en ny chokladkaka som heter Amigo.Älskling tycket att den var sisådära , men den kommer nog slinka ner fortare än kvickt sen ändå =)


Inbrott

Jaha ja då har man haft sitt första inbrott.Dom jävlarna hade brutit upp vårat förrådslås och tagit vad vi kunde se en låda med skivor.Hoppas det är musik ni gillar era jävla as!Måste nästan vara nån som bor här eftersom dörrlåsen inte var uppbrutna , ska ringa riksis imorgon så får vi se.Att folk inte kan låta bli andras saker , inte mitt fel att ni inte har råd att köpa eget.Ni behöver ju inte ta mina saker för det!!!!!

Om Det Var Ditt Barn?

Om detta hänt Neo på hans dagis då vet i tusan vad jag gjort!Påstår att det inte är misshandel , att sparka och slå ett barn i huvudet är för mig misshandel.Visst att hon försökte hålla ordning men det ger inte henne rätten att ta till våld!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3208906.ab

Mitt Svar

Idag kom det med , mitt svar till Anders med personal!Se om han är lika snabb i fingrarna denna gång hahahaha!


VAB

Blev till o vara hemma idag!Neo han har fortfarande feber , men som tur är är den inte så hög.Ska bli intressant att se hur detta med vab funkar nu med dom nya reglerna!


Fyrverkeri

Det var på tiden att dom fick tag i den där taxi mördaren i CSI NY.Vet i 17 hur många avsnitt det tog , visst att två avsnitt funkar men inte när det tar 3-4.
Imorgon är det premiär av Ugly Betty , som jag har längtat!!!
Neo han har fått feber , tempa nyss och den låg på 38,5.Lustigt detta med feber , när vi var nere på jobbet levde han apa sen hemma tyckte jag att han var varm.Tempa och mycket riktigt hade han lite feber , varför inte?!


The X Files: I Want To Believe

Igår blev det nya Arkiv X filmen.Riktigt bra var den ,  var lite skeptisk innan att det skulle vara en massa alien och trams men icke.Om du inte sett den tycker jag att du ska se den,  mycket sevärd.


Om Arkiv X: I Want to Believe:

I de vinterklädda bergen i Virginia har en grupp kvinnor blivit bortförda och enda ledtråden till deras försvinnande är de groteska kvarlevorna som dyker upp i snön längs motorvägen. Då myndigheterna letar febrilt efter ledtrådar till kvinnornas försvinnande väljer de att följa upp en vanärad prästs tvivelaktiga visioner. Det leder dem till en plats där hemliga medicinska experiment äger rum. Ett solklart fall för Arkiv X, men problemet är att FBI la ner alla undersökningar kring paranormal aktivitet för flera år sedan. Bästa teamet för jobbet är före detta agenten Fox Mulder och Dr Dana Scully som inte har någon önskan att besöka deras mörka förflutna igen. Men lösningen på dessa fruktansvärda brott finns därute och det är upp till Mulder och Scully att hitta den.

Grattis Älskling

Idag fyller älskling 31år ett stort GRATTIS till honom!

RSS 2.0