Bakis

Känner mig faktiskt inte jätte bakis idag , måste bero på resorben och beroccan.Idag blir det hämtmat och film , vi ska åka och hämta Neo också.Han hade sovit hela natten , somna vid tolv sen hade han vaknat vid halv 9 så han lär vara trötter sen.Själv är jag också trött , jag var vaken tills älskling kom hem igår och det var nog runt 6 snåret.Nu måste jag ha MAT hungrar ihjäl och saknar Neo som 17 , jätte konstigt att inte ha honom här hemma....

Inpackning

Igår när jag var hos frissan blev jag helt vild och shoppade loss.Dom hade 30% på hela Loreal sortimentet , eftersom jag vill bli av med mitt svinto hår så köpte jag bl.a en inpackning.Den ska visst vara som smör(hur bra nu det kan vara...) och den ska visst vara jätte bra.Blev shampoo för färgat hår och ett balsam i samma serie som inpackning , hon trodde detta skulle hjälpa mitt hår bäst så det återstår att se....

Måste börja ladda lite inför kvällen också...Empa skickar en massa låtar via msn så jag ska bli på GGGGGGG!!!!!


Innan Du Tattar

Här kommer några skräck exempel på hur det kan gå när man blir tattad av en mindre seriös tatuerare!
Varning Starka Bilder

Avis?

Dom är sååå goda mmmmmm.....


Rakad

Nu är det gjort! Blev otroligt bra om jag får säga det själv , han ser så stor ut med rakat hår!



Filmtips

Dom senaste dagarna har det blivit en hel del film tittande , tänkte tipsa om ett par.

1


Nell och Woody är sedan länge två svurna fiender. En dag vaknar de upp och upptäcker att de har bytt kroppar med varandra. De utnyttjar då detta för att förstöra varandras liv.


Jag tycker att filmen var rätt bra ,  lite mer av en tjejfilm kanske.




 
    

   2

    
Filmen är baserad på en sann historia om sex studenter från MIT som startar en blackjackklubb med en excentrisk ledare. Klubben utvecklas från ett korträkningsexperiment på universitetet till en hel grupp med kortspelsexperter och ett system för att satsa högt och vinna stort. De åker sedan till Las Vegas för att vinna över tre miljoner dollar. Deras framgångar tar dem dock även till Las Vegas undre värld som inte ser på blida ögon på de som försöker lura sina casinon på pengar.

21 är skit bra, gillar filmer som är baserade på verkliga händelser.


                                                                             3



Efter att ha blivit biten av en genetiskt modifierad trollslända utvecklar high school-tönten Rick Riker övernaturliga styrkor som enorm styrka och pansarliknande hud.

Gillar man Scary Movie så gillar man nog denna också.Jag tyckte den var lite små rolig  speciellt en gas scen som jag vet att Sandra också kommer tycka är kul!









Ren Rakat

Idag införskaffade jag mig en Venus Brezze.Kör alltid med älskling Gillette Fusion Power , mycket bättre blad än dom bladen som är till tjejer.Se nu om denna funkar , den ska visst ha inbyggt rakgel och grejer!

Städtime

Idag hade jag tänkt att städa lite och tvätta , ser ut som bomben slagit ner här hemma inte bara en gång utan 100.Finns roligare saker att göra när man är ledig men städa måste man ju , älskling är inte direkt den städsamma typen om vi säger så.

Midsommar 2008

I år blev det minsann en riktigt fartfylld midsommar!Den började lungt och sansat sen gick det bara utför hahahaha.Jag började dagen på mitt kära ICA.Sen hem och byta om sen iväg till mina föräldrar , där var festen redan igång.Gäster kom sen på löpande band och det gjorde regnet också.Tur hade vi iaf att vi kunde käka ute , blåste lite men det gick an.Tipspromenad blev det framåt kvällen och jag kom 4:a , mitt pris blev ett mjukis djur.Peter han fick Marcus att ta ett parasol för 100:-...saken var den att det fanns två och när det blev hans tur att välja låg det andra kvar...hahahahahaha.Marcus tjäna sig iaf en 100:- =) Neo blev trötter så vi gick hemåt strax efter 9 men festen tog inte slut förrän strax innan tolvslaget.
Idag har jag tillbringat hela dagen på ica och samma blir det imorgon , KUL!


Snaps Time!




Tårta blev det också , jordgubbstårta!


Älsklingen kom sist i tipspromenade , han hade visst missat några frågor.Men han gick iaf inte vilse som vissa..haha.Han fick ett tröstpris....
VARNING STARKA BILDER!!!

Trevlig Midsommar!

Trevlig midsommar på er!
Nu ska jag bara fixa till mig...ny klänning , nya örhängen nytt armband så snyggt såå.Sen bär det av hem till mamma o pappa med släkt för att fira rejällt =)

Ledtråd

Jag och Neo gjorde en (2) överraskning till pumorna på jobbet idag , ni kan ju gissa vad det är!!!

SmÅ ShOpPiNg

Va på ikano en sväng och shoppade loss lite!Nu blir det lite käk och sen en film , älskling har tydligen redan valt.

Blond & Big Boobs


Nya Skålar

Köpte 2 coola skålar förra helgen , egentligen ville jag ha den med popcorn fast den fanns visst inte.Jag köpte en i Go Ulla fast på nått väldigt märkligt sätt blev det en stor spricka i den.Käkde popocorn kvällen innan och ställde den på diskbänken och dagen efter var det en stor spricka.....märkligt!


Mamma jag vet att du är avis hahahahaha

Nya Tag

Neo är nu sitt busiga jag igen , skööönt.Tempa honom imorse och då visade det 37,1.Som tur är har han inte kräkts nått mer så nån maginfluensa är det inte.Så vi kommer kunna fira midsommar hos mamma o pappa imorgon som planerat , det blir långbord och lite tipspromenad.Svärmor hade ringt igår också , 40+ hade dom ,lite för varmt kanske...men måste säga att liiite avis är jag.Vädret här suger hårig pung!
Eftersom jag är hemma idag igen måste jag sysselsätta mig på nått vis så jag ska tvätta , städa och fixa till en överraskning tills imorgon =)

Där Kom Frullen Upp

Neo väckte mig vid 4 imorse , då ville han ligga o gosa med oss.Jag kan inte sova när vi ligger alla tre i sängen så jag låg och väntade på att älskling skulle åka till jobbet.Sen somna vi om och sov tills mamma ringde och väckte oss.Upp och tempa Neo , jag hade känt på honom under morgonen och han kändes inte alls lika varm.Tempen visade 37.7 , så det verkade lovande.Han får lite frulle och jag ringer mamma för att uppdatera , Neo tar sig lite om halsen så jag trodde att han hade ont.Sen säger det splash....där kom yoghurten upp...Neo blir jätte ledsen och jag säger till honom att det gör inget...stackarn.Jag hinner lagom torka upp och lägga på luren tills nästa omgång kommer....då kom juicen upp...Neo hjälpte så duktigt till och torka.Sen ringde jag vårdis eftersom jag misstänker att det kanske är nått med halsen , det är ju inte alls länge sen han hade halsfluss och öroninflammation.Hon sa att det kunde ha med förstoppningen o göra , Neo är hård i magen så han skulle käka en massa frukt och grejer.Så skulle vi avvakta tills imorgon....förstår mig inte på denna sjukvård.Hoppas verkligen att det inte är halsfluss nu för då ska hon få!

+39 i Feber

Tempa Neo nyss och då var tempen uppe i över 39 , hann inte tempa klart eftersom han inte kunde vara still.Och jag förstår honom , skulle själv inte vilja att min mamma tempa mig i rektum!

hhhhh ff

tbb   kjrdkjjmfkkeeoiwieeeeesd3  m xhjbgxyyhuxxyuxy  y

Gossip Girl

Ikväll är det dags igen för ett avsnitt av min favvo serie Gossip Girl.Blir nog ett otroligt spännande avsnitt synd bara att det är säsongens sista......

Amerikansk dramaserie från 2007-08. Gossip Girl rapporterar att Serena van der Woodsen har sett köpa graviditetstest. Nate får veta om Blairs och Chucks förhållande. Dan försöker säga de tre små orden till Serena. Avsnitt 13 av 13.

Då Var Det Dags Igen....

Helt otroligt......imorse när jag tog upp Neo tyckte jag han var lite varm tänkte inte mer på det.Men när han fortfarande var varm tänkte jag att det är lika bra att ta en feber och mycket riktigt hade han 38.VARFÖR INTE?!Jag har inte haft en full måndaslön detta år!!!Idag skulle jag bara ha jobbat 8-12 men ändå....Imorgon om han ska vara hemma får vi dela på dagen , jag kör två pass ett i deli 11-14 o sen i kassan 15-20.Så då får jag vara hemma mitt första så får älskling gå hem lite tidigare så jag kan jobba kassa passet.Hoppas detta inte håller i sig så vi slipper vara hemma midsommar!


Här Kommer.....

Pippi Långstrump..lalalaaaaaaaaa.Neo har blivit helt galen i att titta på tv.Idag pallade jag inte att höra Bob låten , man blir helt fel av att höra samma låt om o om igen.Så jag tänkte testa med Pippi.Där har han nu suttit som klistrad hela vol 1 han kom springandes när den var slut och skulle se nästa , tur att det regnar ute.Jag var själv lite sugen på att se Pippi på de 7 haven men jag hittade den inte , sökte på youtube och hitta detta roliga klipp...lyssna på pippi hahahahahahahahaha!



Grattis LillAxel

Idag har Lillfisen namnsdag ett stort GRATTIS till honom , mammas gullunge!!!!!

Kalas

Då var det kalaset över.....Efter fikan följde vi med (ja o Neo) mamma o pappa hem , deras present väntade där hemma.Av syster och Steff fick Neo en vattenspridare kan man kalla det , en krokodil som sprutar vatten.Den blir nog skoj för honom om sommaren hittar tillbaka.Imorgon blir det lite mer paket när det är Axel dagen , inte glömma Kellans födelsedag heller =)


Presenten från mormor o morfar






Järnets Änglar

Igår var det film som gällde igen , älskling spela WoW så jag kollade själv.Hade en del att välja mellan men det blev till sist Järnets Änglar.Jag tycker att den var bra , lite små rolig ibland.Sen blev det sängen och älskling han satt nog uppe halva natten och spelade.
Idag får vi lite gäster , Neo har namnsdag imorgon , Axel är det då.Eftersom inte Neo finns med så firar vi extra mycket när det är Axel.Jag skulle ha bakat en jordgubbstårta men orka liksom så jag köpte en ist hahaha.
Nu ska jag laga lite mat , blir pasta med pastasås och strimlad kassler , Neo är hel tokig i kassler =)

Om tre kvinnor som alla jobbar på järnverket i Luleå, om deras liv, drömmar och besvikelser - om kärlek, jobb och fritid. Deras drivkraft och gemensamma nämnare är deras band - Black Island Sisters.








Balkong Makeover

Idag slog vi till med lite plast trall till balkongen , såg så himla tråkig ut med den fult målade betongen.Jag hade sett i Jula bladet att dom hade trä trall i 5-pack för 99:-.Så vi åkte dit idag för att kolla läget....och jag måste säga att sämre service har jag aldrig varit med om.Vi ställde oss vid ingången till deras lager och frågade en tjej om vi kunde få lite hjälp med trallen och hon pekar och säger vart den ligger.Och jag försöker då förklarar lite tydligare att vi har lite frågor som vi vill ha svar på och då ramlar poletten ner.Men hon kunde visst inte lämna sin plats utan sa att hon skulle skicka ner nån...Vi väntar o väntar o väntar o väntar....inte kom det nån och hjälpte oss.Älskling går igen för att se om det finns nån men inte en enda personal så vi väntar o väntar o väntar igen.Nu börjar vi bli lite smått irro så älskling går igen och nu fick han tag i nån som kunde svara oss att trä trallen var slut och den i plast som fanns kunde vi ha ute året om....vilket jag var ute efter.Orka plocka bort och sätta dit hela tiden....Vi köpte dom 4 sista i den färgen...ser ut precis som trä.Så idag går dagens ris till Julas personal i Linköping!

Vi stanna till jobbet och handla innan vi åkte hem , älskling hann bara hjälpa till och bära upp kassarna innan han var tvungen att åka.Han har skjutsat svärmor och hennes man till flygplatsen , dom ska till Turkiet i 14 dar...skulle sitta rätt fint med en tripp till utlandet.
                             Före                                                                              Efter

The Spiderwick Chronicles

Igår kväll blev det film och jordgubbar , jag fick välja och jag valde The Spiderwick Chronicles.Vi båda tyckte att den var riktigt bra , jag gillar fantasy filmer så denna passa mig perfekt.

Tvillingbröderna Jared och Simon Grace och deras syster Mallory upptäcker att det finns en magisk värld i det gamla huset de precis flyttat till, The Spiderwick Estate. En värld som består av älvor, troll och andra varelser.











Nu är det fotboll här hemma vilket inte intresserar mig för 5 öre , Neo är helt vild och springer omkring och skriker HEJA HEJA!Och tydligen funkar det för Sverige gjorde precis 1-1!

Svordomar

Idag berättade Karin på dagis att dom hört Neo svära.Vi har också hört att han kan säga fan men försökt att inte uppmärksamma det eftersom han förmodligen inte tycker att det är lika kul då.Men man får se det från den ljusa sidan....nu kan han iaf ett ord till =)

12 Timmar På Jobbet

Det var en j*vla pärs.....så mycket beställningar att sakerna inte ens fick plats i kylen.Blir kul imorgon när alla beställningar ska lämnas ut =) Lycka till att hitta där inne hahaha.Fast att jag tillbringat hela dagen på jobbet så tycker jag att tiden gick riktigt fort.Började 9 i kallis till kvart över 2 sen började jag kvart över 3 i kassan och körde där till strax efter 7 sen gjorde jag en insats i kallis....Elle nån direkt insats kan man kanske inte kalla det eftersom jag tappade två 12:or på golvet.....Några som blir glada över det är personalen som får smörgåstårta imorgon =)
Nu blir det sängen för det är snart dags att gå upp igen och jobba.....

Lyckad Shopping =)

Äntligen hemma igen!Jag o Empa har varit på Ikano och gjort av med pengar , tänka sig att det är sååå roligt att göra av med pengar =) Jag var självklart den som brände mest hahaha.Blev bara lyckade köp , testade kläderna hemma och jag är super nöjd.Blev två tröjor från Gina , en klänning från Vero , en pyjamas från H&M och ett par solbrillor från Cubus.Empa hittade sig en väska elle ska jag säga resväska mohahahaha =) en kjol och lite smått o gott.Innan hemfärd stanna vi till på jobbet , älskling ville ha smarr så jag tänkte köpa lite jordgubbar men dom var slut så det blev lite glass och chokladsås.Lönespecen hade också kommit och jag blev glatt överraskad eftersom jag varit sjuk i 3dar =)
Nu blir det glass smarr och nya Irene Huss filmen Glasdjävulen!
 
I ett litet samhälle nära Göteborg hittas tre medlemmar i en prästfamilj brutalt mördade. Väggarna är täckta av upp-och-nedvända pentagram - symbolen för djävulens ansikte - som målats dit med offrens blod. Kriminalinspektör Irene Huss drar snabbt paralleller till ett tidigare fall där en präst mördades. Även i det fallet fanns det satanistiska kopplingar. Men ju djupare Irene Huss gräver i fallet desto mer övertygad blir hon om att kyrkans män inte alltid är så gudfruktiga som de borde vara.
 
 

Vad Är Felet?!

Nått är det som inte stämmer , vet inte om det är blogg.se som strular eller om det är våran dator.Men jag kan iaf inte skriva kommentarer, ibland när jag loggar in funkar inte mitt lösen utan måste fixa nytt....detta suger!
Skulle skriva en kommentar till dig Empa men jag får vela göra det här..................
GUUUUUU VAD VI SKA SHOPPA =)

Den Suger!

Härom kvällen kollade vi på filmen Cassandra's Dream , och jag måste säga att den var en av dom sämsta filmer jag sett på länge( förutom Blond And Blonder!)Den verkligen söööög , älskling tyckete också den var skit dålig.Om du tänkt se den ber jag dig tänka mig!

Vi får följa två Londonbröder med skakiga finanser i deras jakt på framgång, deras kärleksaffärer och komplicerade familjeförhållanden. Ett oväntad samtal med en släkting gör att livet tar en plötslig vändning.












Kort Från Helgen




Vet inte vad det är frågan om men vissa bilder går visst inte att ladda upp , verkar som att det fungerar sämre nu än innan dom flytta bloggen.....

Såååååå Cooooool

Idag när jag var på stan hittade jag värsta coola dräkten till Neo , en spidelmannendräkt med muskler =) Hahahaha han blev hur cool som helst i den!Hittade också en ny tröja till honom , vad jag inte hitta var nått till mig själv......Men mina naglar blev skit snygga =)


Paket!

Igår kom äntligen mina saker jag beställt från H&M.Hade egentligen inte tänkt beställa nått men så skulle mamma beställa ett halsband och då kunde jag inte motstå.Blev ett par örhängen , en kjol och en pyjamas.Blev riktigt nöjd med sakerna måste jag säga.Idag blir det nog lite shopping också , ska fixa naglarna halv sex och jag tänkte passa på att kolla runt lite innan.Det är ju partaj på G den 28 och jag har i vanlig ordning inget att ha på mig!
Nu ska vi käka hemmagjord Romanasoppa...såååååå goott!!!!

Mitt Mästerverk

Nu är den på plats över soffan i v-rummet , blev inte super nöjd men den får duga!

Sammanfattning

Vilken härlig sommar vi har =) Synd bara att jag jobbat så mycket att jag inte kunnat njuta av den till fullo.Men imorgon är jag ledig och jag kan nästan sätta nått på att det kommer att vara dåligt väder då , jag och min tur!Dom senaste dagarna har bara sagt pang , så nu börjar jag räkna ner till semestern!!!!
Nationaldagen
jobbade jag i kassan sen grilla vi hemma hos mamma o pappa , mumma!
Igår jobbade jag hela dagen , mycket att göra på jobbet så det var lite stressigt.Sen hem och durra sen åkte vi och handla.Hem igen och lasta av sen åkte vi till svärmor och grilla , mumma.Blev även en god melon drink =)
Hemma sen började vi titta på en film men vi orka inte se klart...se om vi gör det idag.Lutar nog inte åt det håller för idag är det raid....dvs WoW spel som gäller...suck.

Eftersom det varit sånt otroligt fint väder har Neo nästan bott i sin pool =)


Korpfotboll

Jäkla rygg asså....igår började det igen.Så nu kör jag mina övningar och knaprar piller igen , kan inte vara hemma mer från jobbet så det är bara att bita ihop.
Jag o Neo följde med igår och kollade på fotbollen , riktigt mycket folk var det.Älskling var så duktig såå , dom vann med 1-0 , HURRA!
Efter matchen stanna vi till på jobbet och handla lite jordgubbar , sååå gott.Hemma sen blev det filmen Gone Baby Gone.Filmen hoppade lite i slutet så det blir nog att se om slutet så man fattar hur det hela hänger ihop.
Nu ska vi hem till mamma o pappa och njuta lite av solen innan jag ska till jobbet , 14-21:15 är det som gäller i kassan!
image1081image1082

Ledig

Ännu en dag av härlig sol och värme.Ett stort plus är att jag är ledig , fast vi ska på 2½ års kontroll strax.Sen ska vi hem till mamma o pappa och sola o bada.Tycker brännen börjar försvinna så idag blir det att pressa!Älskling spelar fotboll sen ikväll och han ville att vi skulle åka med och titta , enda problemet är att det är Gossip Girl på tv klockan 8.
Igår lyckade jag också fixa så att jag är ledig helgen vecka 27 så vi kan åka till Malmö som planerat , hurra!Ska bli skit skoj.Ken skulle inte ha med sig Qvintus så då tar inte vi med oss Neo.Han ska ist få sova hemma hos mamma o papppa från fredagen till söndagen.Kommer han tycka är skit skoj för det är bara moffa som gäller hela tiden.

Idag Är Det Ingen......

Vanlig dag för idag är det MIN 25-årsdag , HURRA HURRA HURRA!!!!
Ett stort grattis till mig själv!!!!!

RSS 2.0