Som Semester

Sååå underbart skönt!!!Nu är jag ledig ända fram till nästa onsdag , fatta en hel veckas ledighet.På fredag är det utflykt på G men vart berättar jag inte än hahaha =) Sen blir det bara att slappa , känner mig lite förkyld och jag tänker inte bli sjuk!Nu ska jag och älskling mysa till det med lite film , sen blir det sängen...Natti natt natt

Kaktus & Citron Sorbet

Igår efter att vi varit på föräldramöte som gick smärtfritt fram fick jag ett sug efter glass.Blev en förpackning daimglass sen kunde jag inte låta bli att köpa med mig en sorbe som vi inte testat med kaktus och citron smak.Sååååååååå god den är , smakar som godis.Tror kolan heter tangy som den påminner om , sjukt god iaf =)


Year One

Igår kväll när jag kom hem från jobbet kollade vi färdigt på komedin Year One.Tycker dock inte den var nått vidare rolig men ett par skratt blev det.

Om Year One:

Efter att ha ätit ett äpple från kunskapens träd börjar Zed att ifrågasätta meningen med livet. Han hamnar på kant med invånarna i sin by och tvingas att fly med sin slöe vän Oh för att hitta svaren på sina frågor men det utmynnar istället i en episk resa genom historien och äventyr de aldrig kunnat drömma om..











GodMorgon

Nu har jag precis käkat frulle så ska jag bara platta till håret innan jag beger mig till jobbet.Nu väntas ett 11timmars pass i kassa , känner mig helt slut efter denna vecka.Ska bli så skönt med en ledig dag imorgon , men typiskt nog är det föräldramöte på dagis den kvällen.Ska iaf bli kul att träffa lite nya föräldrar och se om vi ska ta dagisfoton snart för alla verkar ha tagit utan Neos dagis!
Hoppas ni får en lika underbar dag som jag granterat kommer få!

GodNatt

Nu ska iaf jag hoppa in i en dusch och sen inta sängläge.Är så fruktansvärt trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna.Sen väntar 10timmar på jobbet imorgon 12 timmar på söndag bara det gör ju att man blir trött , men grymma stålar!Natti natt natt

Wallander - Cellisten

I helgen när vi var barnfria passade vi på att se nya Wallander , Cellisten.Jag blev lite besviken , tyckte inte alls den var nått vidare som Wallander brukar vara.

Om Wallander - Cellisten:

En rysk konsertcellist utsätts för ett bombdåd efter ett uppträdande i Ystad. Kvinnan visar sig vara ett kronvittne i ett mordåtal mot en medlem av den ryska maffian, nämligen sonen till dess ledande man, den länge internationellt efterlyste Leb Munchin. Wallander och hans kollegor befinner sig med ens mitt uppe i ett krig mot en mäktig internationell motståndare vars metoder är skoningslösa. Men Wallander anar att Leb Munchins motiv denna gången inte handlar om pengar och krass vinning, utan om något mycket djupare. Till slut står Wallander öga mot öga mot en åldrad brottsling som är redo att utkämpa sin sista strid med alla medel han förfogar över...

Mot Deli

Nu ska jag och Lillfisen bege oss till dagis sen ska jag inta deli.Nått positivt är att Sverre ville byta tid så jag slapp passat 15-21 och jobbar ist 10-18 lalalalaaa =) Nu hinner jag hem så jag kan se på hockey med mina grabbar =)
Hoppas ni får en lika underbar dag som jag kommer få =)

Stänger

Nu har jag precis käkat tortillas som blev över från igår och tittat på ett nytt avsnitt av 90210.Ska strax lämna Neo på dagis och bege mig till jobbet för en stängning.Det är verkligen underbart att komma hem runt halv elva på kvällen!

Julgodis i September

När vi var nere på jobbet och handla idag träffa vi på mamma som skickade med Neo till godisprover hem.Det var choklad snögubbar och tomtar från Lindt.Först skulle han inte ha dom men ångrade sig snabbt när vi sa att då får någon annan chokladen =) Det finns fördelar med att ha en mamma/mormor som är konfektyr ansvarig ^^


Klirr i Kassan

Idag fick jag ett brev från kommunen , brukar i vanliga fall inte öppna det brevet då det är fakturan om dagis.Har det via autogiro så det känns meningslöst att dom ens skickar ett brev.Men iaf idag öppnar jag brevet och till min förvåning har dom sänkt månadsavgiften med typ 400:- Det är för att Neo fyller 4år i år , fatta att min Lillfis blir 4 i dec?!Jag blev iaf skit glad då jag helt glömt bort det =) Undra vad jag ska fynda för dom hundralapparna....mohahahahaha ;)

Inbrott.....Igen =(

Idag var en av våra grannar inne på jobbet och handla.Hon berätta då att Riksis kontaktat henne om att det varit inbrott i dom stora förråden.Jag gasa hem till ett uppklipp lås , så jäkla tråkigt.Vet inte om dom tagit nått direkt , det var lite rörigt sen sist vi hade inbrott....två inbrott iår =( Att det finns dom som inte kan skilja på mitt och ditt gör mig rasande.Nu funderar på att sätta dit elstängsel med dödliga stötar så kanske man får ha sina saker ifred!

Cascada - Fever

God morgon! Nu väntas ett 11½ timmars pass på jobbet, en härligt start på denna vecka. Så för att göra denna morgon ännu bättre kommer lite party från Cascada, riktigt bra! =)


Carpe Diem

För ett par helger sen var jag på marknad och fyndade mig texten Carpe Diem i svart målat trä =) Mamma o syster hade redan fyndat det på Skänninge som jag för övrigt i var på i år märkligt nog.Skänninge har alltid varit en tradition att gå på men i år hade jag inte orken.
Så idag när mamma , pappa och co var här och firade älskling passade jag på att få det på plats! =)


Barnfritt

Igår åkte vi i två fulla bilar till Nyköping för att heja på Linus , älskling och Emil hade till o med tröjor med trycket Hejja Linus! , vilket gav resultat.Matchen slutade med förlängning och 3 sekunder in i den gör dom mål!!!Det var riktigt livat på macthen , folk skrek sig hesa och trummade med trummor.
Efter matchen åkte vi med Neo till syster för övernattning , han var sååå taggad =) Älskling och jag köpte med oss kinamat hem och myste till det med film.

Kusinerna Bus


Det vinnande laget!!!


Heeeelg

Nu tar iaf jag helg , sååå underbart!Imorgon ska vi iväg på nån form av innebandy i Nyköping , sen får vi se om vi lämnar Neo hos syster o Steff för övernattning.Sen på söndag är det kalas eftersom vissa här hemma har fyllt år =).Sen var denna lediga helg över....nästa vecka väntar min hatvecka men det blir grymma stålar =) Vilket går åt när man är så här köpgalen som jag är =)

Besök Hos Tandis

Idag har Neo varit på sitt tredje tandisbesök.Det första gick han på när han precis börjat på dagis och slagit i , som tur var såg det inte ut att vara nån fara.Det andra var för ca ett år  , tandräkning och kilning av tänderna och så blev även fallet idag.Fast Neo hade bestämt att han skulle dra ut en tand som han sen skulle berätta för sina kompisar om hahaha =) Med alla tänderna kvar efter undersökingen som förövrigt gick hur bra som helst(Neo han gapa som aldrig förr =) ) fick han välja en sak ur en ask , han valde ett suddigum =)


Ett Ljus I Mörkret

Nått positivt i allt höstmörker är alla serier som drar igång igen.Igår kollade jag på Gossip Girl och OTH och nu ska jag se 90210!Sen är det bara Ugly Betty kvar =)

Mer Besökare Till Bloggen

Igår när jag surfa runt lite kom jag över en till bra sida för att få fler besökare till bloggen.(Syns man inte så hörs man inte.)Den är väldigt lik mer-trafik som jag redan är medlem på.Så jag tänkte tipsa om den , slänger även in en länk till mer-trafik.

mer-trafik [klicka här]

bloggtrafik [klicka här]

Tvåligt & Skummigt

Efter den mindre lyckade cirkusen åkte vill till maxi där Neo köpte sig ett skumbad.Han ville ha ett som gjorde extra mycket skum!Han hittade sig ett från klippoteket , ett välgörande skumbad vad nu det betyder.Skum blev det men inte så mycket som vi hoppats på.Så om nån har ett skummigt tips så ge mig , ska bli mycket skum utan att man behöver ta halva flaskan!





Vi köpte även en ny tvål , kanske lite mer av en handtvål än kropps men va tusan.Det fanns i olika dofter vi valde citron.Ser lite snuskig ut men det luktar sååååå gott!


Cirkus Brazil Jack

Igår styrde syster upp det så vi fick varsina fribiljetter till Cirkus Brazil Jack.Neo har tidigare inte varit på cirkus så vi överraskade honom.Det var en rätt liten cirkus så hästarna sprang på varandra , vi blev besvikna så vi gick i pausen.Vi ska gå nästa gång det kommer en större till stan =) Neo tyckte iaf det var skoj.





Ett litet klipp


Dumpa honom!

Efter en mycket lyckad grillning igår satta vi på en film , Dumpa honom!Den var rätt bra lite små rolig ibland och lite pinsam så man fick blunda.

Om Dumpa honom!:

Ett klassiskt dilemma. Du gillar verkligen killen du just träffat men han sänder ut kryptiska signaler. I stället för att inse att han inte är så angelägen om att träffa dig igen, ger du honom ursäkter och förklarar att han är förvirrad och rädd för att binda sig. Du börjar ljuga för dig själv, trots att det finns en mycket enklare förklaring: Han är helt enkelt inte intresserad av dig!!







Accidental Husband

Härom kvällen hyrde vi film ^^ älskling valde alla tre och då brukar det vara en film som jag vill se resten är skit rent utsagt hahaha.Men denna lyckades han med , Accidental Husband med Uma Thurman.Visst att man anar hur den kommer sluta men det var riktigt bra och mysig , blev en del skratt =)

Om The Accidental Husband:

Emma, en radiovärd för ett relationsrådgivningsprogram ska precis gifta sig när hon upptäcker att hon redan är gift. Hon tror givetvis att det blivit ett systemfel, men egentligen är det hennes påstådde make som ligger bakom det hela. Han blev lämnad av sin fästmö efter att hon ringt in till Emmas program och när hon letar upp honom för att fixa en annullering ser han till att försöka förstöra hennes förhållande som hämnd.




Valla

Eftersom även denna dag bjöd på underbart väder köpte vi med oss fika och åkte till Valla.Neo tjatade hela tiden om Kolmården och när vi var framme fråga han efter elefanter och noshörningar =)





Fika gjorde vi bland annat på världens största chokladboll som var som en hel måltid.



Playtime



Lekparken

Eftersom det har varit ett sånt underbart väder idag tog jag och Neo med oss såpbubblor och gick till lekparken.Sen gick vi till affären och köpte glass sen vidare hem till mamma o pappa.



Såååå Kul

Sååååå himla kul , den ljushåriga killen spelar sååå jäkla bra!


Sugababes - About A Girl

Riktigt bra Sugababes


Idol 2oo9

Ikväll drar det igång igen som ingen kan ha missat , nämligen IDOL!!!Jag kommer sitta som klistrad 20:00 i soffan redo för ett o annat skratt!

Britney Spears - You Oughta Know

Brittan is tha shit säger jag bara , så jäkla grymt att ha sett henne!!!!!!


Första Kalaset

Idag har Neo äntligen varit på det efterlängtade kalaset som han tjatat om ända sen inbjudan =) Han har laddat hela dagen och stylad i håret skulle han va , han blev så snygg så!


Drag Me To Hell

Igår var det filmmys , jag valde filmen Drag Me To Hell.Rätt bra film som man fick lite kalla kårar av , hoppa till några gånger gjorde vi också.

Om Drag Me to Hell :

En ung kvinnlig långivare får order att avhysa en gammal dam för sitt hem och får då en övernaturlig förbannelse kastad över sig. Detta gör hennes liv till ett levande helvete. Desperat vänder hon sig till en siare i ett försök att rädda sin själ medan onda makter fortsatt försöker pressa henne till att bryta ihop











Nyklippt

Igår var jag och Neo och klippte oss hos Proffs & Lärling.Skönt att klippa bort det slitna.Det var ett tag sen jag klippte mig om jag säger så , typ maj hahaha.Jag ska spara ut min lugg lite så jag kommer ha en lång snelugg elle vad man ska säga.Jobbigt nu bara när luggen mitt emellan men men jag får köra med diadem =) Neo blev skit snygg så nu är han redo för kalas på söndag =)


Rosa Rattar

När jag var nere på jobbet och handla såg jag att ahlgrensbilar kommit med rosa rattar.När man köper dom stödjer man även rosa bandet så självklart köpte jag en påse åt min favvokillar =)


FödelsedagsMuffins

Eftersom det inte är nån vanlig dag idag så bakade jag muffins , födelsedagsmuffins =) Och som vanligt blev dom super goda!


Grattis Älskling

För idag är det ingen vanlig dag för idag är det älskling födelsedag
HURRA HURRA HUUUUUUUUUUUUURRA!!!!!!

RSS 2.0