Varför Inte.....

Neo har som sagt haft krupp sedan en förkylning och nu hosta och gissa vem som blivit smittad?Jooo JAG!Näsan är nästan inte till o tänka på att andas igenom hostar som tusan och rösten låter som en fjortis i målbrottet....tack för den passningen!

Penisring

Inte varje dag man får en penisring men detta var en sån dag!Mamma hade fått av en säljare så jag o syster fick varsina!Nu återstår det bara att testa , säljaren tyckte den fungerade utmärkt!


Dagens Middag

Idag kände jag återigen för testa nått nytt till middag , så tråkigt för man äter jämt samma.Blev en pastasås med cremé fraiche franska örter , grillad kyckling och kantareller.


Vad jag hade i:

Grillad kyckling
kantareller
cremé fraiche franska örter
fullkorns tagliatelle

Hur jag gjorde:

Skar till den grillade kycklingen i med kycklingen i en panna på med kantareller och cremé fraichen lät det små puttra , sen var det färdigt!Serverade det med fullkorns tagliatelle , super lätt och super gott!


Resultatet!



Sömnlösa Nätter

Är det inte konstiga drömmar , svettattacker , velig unge om vart han ska sova så är det en karatesparkar lite här och där.Dom senaste nätterna har det inte blivit mycket sömn så jag känner mig inte redo för en dag på ica men det får bli som det blir!

Snorigt!

Lillfisen har åkt på en förkylning =( Men än så länge håller sig febern borta och det hoppas jag verkligen att den gör.Lustiga är att först får han krupphosta ingen förkylning eller feber , den försvinner och nu blir han förkyld.Varför kan inte allt vara på en gång så man blir av med det på en gång?För så länge han inte har nån feber får han gå till dagis , han har inte varit där sen i torsdags så han längtar ihjäl sig.Sen ska han få berätta för alla att mamma och pappa är gifta och han bytt efternamn =)

Hilary Duff - Reach Out

Riktigt bra!


Inflyttningsfest Carl & Johanna 090221

I helgen hade Carl & Johanna inflyttningsfest i sitt jätte mysiga hus.Det var hur kul som helst jätte mycket folk humöret var på topp =) Synd bara att tiden går så fort när man har kul.Vi tog en taxi till stan för att skaka rumpa Harry´s , vi var inte ensamma plus att det snöa ute!Sen skakade vi rumpa hela kvällen och hade sååå kul!Inte lika kul var det igår men det var sååå värt det!

Kvällen i bilder











Bakis!

Det finns bara ett ord som passar idag BAKIS!

Vi Har Gift Oss!!!!!!!

Igår på våran 10-årsdag gjorde vi slag i saken och blev man och hustru.Eftersom vi inte ville ha något stort bröllop valde vi att göra det i smyg , vi satte in en annons i tidningen för nära och kära att läsa.Jag är hel impad av mig själv att jag lyckats hålla det hemligt , men det har varit väldigt svårt.Det har blivit en o annan lögn men det var det värt!Dom enda som visste var min lillebror som var fotograf och vittne och sen världens bästa florist Martina.
Telefonerna började ringa tidigt och det kom mess på löpande band men vi valde att inte svara eftersom vi inte gifte oss förrän klockan 14:00.
Det kunde ha slutat illa våran vigsel för jag var nära att bli gift med en Pär , vigselförrättaren hade fått upp fel papper.Men jag sa bestämt att nån Pär vill jag INTE gifta mig med hahaha det blev ett gott skratt och till sist fick vi till det =)




Tager du.......inte Pär iaf...




 NYGIFTA!!



Tack för alla gratulationer =)

Kan Du Gissa!

Som rubriken lyder , Kan Du Gissa Vad Vi Ska Göra Idag??


Våran 10-Årsdag

Nu är klockan över tolv vilket betyder att det är min och älsklings 10-årsdag!Tänka sig att vi hållit ihop i vått o torrt alla dessa år , det trodde jag inte när jag var 15!
HURRA FÖR OSS!

Nyklippt

Pang sa det så är snart denna dag över!Idag hade jag bytt tid med Kellan , ett frisör besök var det som gällde.Men innan gjorde vi ett besök till Donkan , Neo har tjatat om pommes och hamburgare så det fick bli det.Sen iväg till Proff & Lärling , fick min favvo frisör =) Så idag är jag super nöjd med klippningen!Så nu är jag helt eller inte riktigt helt redo inför Lördagens party!Fattas bara en party outfit...än så länge lutar det åt naket!

950:- Fattigare

Jaha nu har jag precis kommit hem från tandis , vilken rysare det blev.Tydligen så hade det blivit en spricka i min gamla lagning som gjort att det smitit in en massa bakterier.Tandläkaren börjar borra upp den gamla lagningen och då visar det sig att det var en massa bakterier där konstigt nog har jag inte haft ont.Trodde jag skulle klara mig utan bedövning men det gick till slut inte , smääärta.Hon fick borra nästan ända ner till roten , så om det är nått mer med den tanden så måste den ROTFYLLAS!Hoppas det kan göras medans man är sövd!
Nu ska jag lägga mig en stund så får grabbarna fixa middag , gör svin ont i tanden!!!

Fläskfilé Med KarlJohan , Timjan Och Citron Cremé Fraiche

Idag kände jag för att testa nått nytt till middag.Så jag slängde ihop en fläskfilé gryta med svamp och cremé fraiche smaksatt med karljohan , timjan och citron .Det blev hur gott som helst och sen var det super smidigt och gick på ett kick.



Vad jag hade i:
Fläskfilé
Champinjoner , Kastanjechampinjoner , ostronskivling , shitaki
Cremé fraiche med karljohan , timjan och citron
Jasminris


Hur jag gjorde:
Strimlade fläskfilén (valde mindre bitar för att slippa dela igen åt Neo) stekte till och blandade sedan i svampen som jag skivat.Sedan i med cremé fraichen och lät det små koka , serverade med jasminris.

Resultatet




Läggdags

Tänka sig att man kan bli så matt av att vara ledig...elle ledig o ledig som vissa säger...hahahaha.
Dagen började med kiss i sängen , alltid lika trevligt.Så det blev till o sätta på tvättmaskin och det var typ 100 maskiner att tvätta.Käkade lite frulle sen klädde vi på oss och gick en promenad , stanna till i en lekpark och lekte lite.Vi passade också på att ragga upp en isrink elle nån direkt rink var det inte utan en asa stor isfläck hahaha.Så nu har vi ett ställe attt åk skrillor på , Neo han är helt redo!
Hem sen och fortsätta med tvätt och matlagning , lunch till Neo och matlåda till älskling.Sen ännu mera tvätt och Våra Bästa år , skit bra serie för det spelar ingen roll hur många avsnitt man missar man hänger med ändå.En dag är ungefär 100 program haha.
Middag blev det sen , Neo valde ris , kyckling och currysås mumma.Vi han knappt äta innan det var dags att gasa till jobbet och handla ,älskling hade raid som det heter på WoW språk.Jag passade på att gå tillbaka till jobbet och sola , sen körde jag ett pass på orbin.Nu känner jag mig helt matt i kroppen så det är lika bra att hoppa i sängen , öppnar imorgon.....Natti natt natt

The House Bunny

Igår satte jag på en film i min ensamhet , valde komedin The House Bunny.Jag tyckte den var jätte rolig , Anna Faris gör en jätte bra/rolig roll som en playboy bunny.


Om The House Bunny:

Den före detta utvikningstjejen Shelly blir utslängd från ”The Playboy Mansion” och hamnar av en ren slump på ett jobb som husmor på UCLAs töntigaste elevhem. De sju tjejerna på elevhemmet är de mest socialt handikappade och nördigaste tjejerna på Universitetet. Det blir Shellys kall att få ordning på dem och vända deras motgångar till framgång.







Bild

Mot Sängen

Trött är bara förnamnet av vad jag är , men ändå går jag inte och lägger mig.Städade badrummet efter att älskling åkt till jobbet sen tog jag lite och käka satte på en film och nu sitter jag här.Fast jag skulle egentligen behöva ligga i sängen och sova.Neo han hostar som en skällande hund i sömnen , stackarn!Hoppas verkligen att det är bättre tills på tisdag för jag vill inte vaba!Nu ska jag bara surfa runt lite innan jag hoppar i sängen , natti natt natt!

P!nk - Please don't leave me

P!ink hon släpper denna ena hiten efter den andra , såååå bra!


Super Funny Valentine's Day Song



Trevlig Alla Hjärtans Dag

Nu ska jag strax iväg till jobbet , känner mig som 7 svåra år!Det är massor att göra på jobbet så jag känner mig redan stressad över att hinna allt.Sen är det ju alla hjärtans idag så jag har köpt ett fint kort och geléhjärtan till mina två favorit killar =) Se om jag får nått men det är nog inte troligt hahaha.Tycker denna dag är så överskattad!Det ska vara dyra smycken , middagar m.m. Man kan inte köpa sig kärlek , eller kan man?!
Trevlig alla hjärtans dag på er , min kommer bli helt underbar för jag får tillbringa nästan hela dagen på ica!Slå det om ni kan! =)


Krupp

Nu är denna "otursdag" snart över , har inte haft nån direkt otur så det är ju bra.Tycker dagen gått med en väldans fart men det kan ju bero på att det är sjukt mycket att göra.
Neo han är jätte hes och har krupp hosta , stackarn!Att få i honom medde är inte det lättaste.Sist nu efter mycket tårar säger han - Mamma jag inte tycka om sin ( medicin)! Hoppas det blir bättre under natten för det låter så hemskt när han hostar.
Nu ska jag se ett nytt avsnitt av Ugly Betty och smarra loss på lite ciabatta innan det är dags för sängen , 05:30 ringer klockan imorgon.

Fredagen Den 13

Shit jag hade helt missat att det är fredagen den 13 idag!!Hoppas att jag har turen med mig idag!

Lite fakta:

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. [1]

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi.

Info

The Wrestler

Härom kvällen såg vi filmen The Wrestler , helt okey film men i vanlig ordning somnade jag.Helt sjukt vad dom utsätter sig för för att bjuda på en bra show.Rourke gör en bra roll dock ser han ut som en snusk vilket han iofs sig annars också gör.


Om The Wrestler:

Wrestlaren Randy "The Ram" Robinson var vansinnigt stor på 80-talet. Numera går han matcher i små oberoende förbund, samtidigt som han försöker samla ihop sitt trasiga liv.











bild

Pannkakor

Just nu känner jag för att lägga mig en stund och sova middag helt matt efter ett pass på orbin , men icke!Jobbet kallar snart så tänkte jag passa på att sola innan.
Dagens lunch bestod av kungsörnens färdig frysta pannkakor ,sååå himla goda dom är.Neo började tjata redan efter frullen att han ville ha pannkakor =) Dom är hur smidiga som helt , ligger styckvis frysta så det är bara att ta fram så många man vill ha.Värma dom i micron ett par minuter och och servera , jag vill ha hallonsylt på mina.

bild

Stängning

Jaha då var det dags för ännu en stängning ikväll......suck.Denna vecka suger verkligen , bara en massa stängningar och imorgon är det passet jag hatar av hela mitt hjärta 10-20.Men om tiden går lika fort imorgon som den gjorde igår så är dagen snart förbi.Sen är det bara hela helgen kvar att jobba , det positiva är att det är min glidar vecka nästa vecka =) Sen avslutas nästa helg med lite festliga aktiviteter.Jag håller på att träna här hemma att gå i mina nya pumps vilket inte är det lättaste....än så länge har jag inte brutit nått ben =)

Blindness

Igår såg vi filmen Blindness , inte världens bästa film men det var rätt intressant att se hur människor beteende förändras i utsatta situationer.Hur livet förändras när sånt man tar förgivet försvinner.Undra hur man själv skulle reagera om synen helt plötsligt försvann?!I slutet blev vi lite små förbannade ni kommer fatta om ni ser den.


Om Blindness:

I en stad där alla drabbats av en mystisk epidemi som gör folk blinda är det bara en doktors fru som har synen kvar. Hon låtsas vara sjuk för att kunna ta hand om sin make samtidigt som samhället bryts ner i kaos och oreda. Baserad på en roman av Nobelpristagaren José Saramago.



Bild

Våfflor

Igår smarrade vi loss på våfflor , det var såååå gott.Så det var tur att vi gick promenad och att jag körde ett pass på orbin för det är inte direkt nyttigt med våfflor.
Nu ska jag strax gå till jobbet , blev en hel dag idag 10-21:15 i kassan.Fast hellre en hel dag en fisiga 4-6 timmars pass!Hoppas ni får en bra dag , min kommer bli helt underbar på ica!




FamiljePromenad

I eftermiddas gick hela familjen på en skön promenad , blev höghusen springstreckan som vi kallar det.Älsklings läkare har sagt att han ska gå ut o gå mycket så nu kan han inte komma med undanflykter :P
Det var jätte skönt ute fast lite halt så man fick se sig för.Vi stannade till och lekte lite vid Fredriksbergsskolan innan vi gick in på jobbet och handla.


Body Of Lies

I helgen såg vi Leonardo Dicaprios nya film Body Of Lies.Älskling tyckte filmen var skit bra jag tyckte också den var bra fast det är lite svårt att hänga med i politiska filmer och sen terrorister hit terrorister dit.Sen måste jag erkänna att jag slumrade till ett par gånger i filmen...kanske berodde det på filmen eller att jag var riktigt trött....Den får iaf ett starkt godkänt.


Om Body of Lies:

CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till en stor terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen – och sitt eget liv.






Bild

Paket På Posten

Idag fick jag en avi på posten , det fanns ett paket att hämta ut =) Gasade till föris för att hämta mitt paket , det var från H&M.Eftersom jag är rätt vild med att beställa så blev det en överraskning vad som fanns i.

Till Neo                              Till Mig

Nu ska jag kolla på CSI som förövrigt handlar om 3 ihjälskjutna
knarkhandlare , spännande spännande!


Magsjuka På G...???

Idag ringde älskling till jobbet....dagis hade ringt om att Neo hade ont i magen och ville inte ha nån mat.Det går magsjuka nu så dom trodde att det var nått sånt på G.Älskling hämtade honom strax därefter ,  hemma sen tog sig Neo ett vil.Än så länge har magsjukan inte hittat hit men det återstår att se!

Dagens Shopping

Vad vore en ledig söndag utan lite shopping? ;P  Det blev ikanohuset i hopp om att hitta nått till nästa helg när Johanna o Carl har sin inflyttningsfest.Hittade inget som föll mig i smaken men däremot hittade jag två tröjor till Neo och ett gäng fillingar.Eftersom han nu nästan är helt torr :thumbup: så måste han ju ha lite schyssta fillingar.
Ett par otroligt snygga pumps hittade jag mig , nu är det bara den svåra delen kvar...Att lära mig gå i dom!Blev även lite smink från H&M och ett o annat dvdfodral från Jula.





Miss Pettigrew Lives for a Day

Igår kväll såg vi filmen Miss Pettigrew Lives For A Day , inte världens bästa film men den gick att se.Det blev ett o annat skratt också men jag hade hoppats på fler.


Om Miss Pettigrew Lives for a Day:

Miss Guinevere Pettigrew, en medelålders barnflicka får orättvist sparken från sitt jobb. När hon försöker söka ett nytt tvingas hon stjäla någon annans jobb vilket skickar henne rakt in i en glamourös värld.










Bild

Homemade Pizza

Jag säger bara ÄNTLIGEN är detta 11 dagars pass över!Men jag måste säga att det har gått riktigt fort , så nu tar jag helg i två hela dagar!!
Efter jobbet hade vi möte på Neos dagis , uppföljning från i höstas om tal osv.Dom hade bara positiva saker att säga om honom =) Så nu ska vi ha ett utvecklingssamtal inpå våren för att se att allt flyter på.
Sen åkte vi till jobbet och storhandla , jag kan säga att vi var inte ensama!Och som vanligt glömmer jag en massa för att älskling hetsar på!!!Det går för tusan inte att ha med honom i affärer!
Hemma sen satte vi igång pizzabaket....elle nått direkt bak blev det inte.Vi hade köpt icas färdiga pizzabottnar , hur smidigt som helst.Alla fick varsin pizza , Neo tyckte det va bättre att stoppa sakerna i munnen än på pizzan =)





                                         Innan gräddning           Efter gräddning


Jag var inte så jätte förtjust i botten inte älskling heller men nu har vi iaf testat.Efter pizzan blev det efterrätt , älskling hade "gjort" paj (ekströms smulpaj med hallon & björnbär).Den var inte heller nån vidare hit enligt mig , jag åt inte ens upp.


Träningsvärk

Dagarna har börjat gå så fort att jag inte hänger med , känns som jag precis kommit till jobbet när det var dags att gå hem.Det är ju positivt på ett sätt men vart tar tiden vägen?Känns som att jag inte hinner nått.Men idag hann jag iaf träna innan jobbet och fy tusan vilken träningsvärk jag fått i benen...satan i gatan!Nu är det snart dags för sängen , klockan ringer tiiiiidigt imorgon , sen är det ledigt 2 två hela dagar!Känns helt underbart att äntligen få vara ledig efter 11 dagar i rad på underbara ica!

Resultatet

Nu är jag äntligen klar med håret.Efter avfärgningen såg jag ut som en majbrasa i håret så jag fick slänga i lite toning som tyvärr var för ljus.Så det blev till o gå till jobbet och köpa en mellanbrun och nu ser det betydligt bättre ut.Jag har fått bort mycket av det svarta i håret så nu är det åt det rödbruna hållet , ser helt ok ut.Tyvärr har jag inte orkat ta nån bild på håret men det kanske kommer imorgon.Nu blir det en sängen ZZZzzz natti natt natt

Operation Avfärgning

Just nu sitter jag med avfärgning i håret , fick rycket och åkte till maxi och köpte.Just nu känns läget stabilt hoppas bara att resultatet blir bättre än hos frissan och att jag har några hårstrån kvar.....fortsättning följer......

Syndare

Nu ska vi kolla på CSI New York som förövrigt handlar om en död man utklädd till Indiana Jones , spännande spännande.Till det ska vi avnjuta en av mina favoriter av Ben & Jerry´s nämligen Chocolate Fudge Brownie  , så jäkla god den är.Ja vet att jag egentligen inte ska smarra loss på dessa onyttigheter i veckan men va tusan jag kunde inte stå emot , jag skyller på röda veckan hahahaha :P


Flygande I Ugnen

Just nu står det en smarrig flygande Jacob i ugnen här hemma , inte en "äkta" med jordnötter och banan.Utan med kyckling , bacon , ris , chilisås med grädde mumma.Det ska bli så gott så , hoppas bara den är lika god som den ser ut!

God Morgon

Nu väntas ett arbetspass på osten , känns jätte stabilt att plocka ost hela dagen med min onda rygg.....Men men det får gå helt enkelt.Har nästan inte sovit nått inatt så jag är jätte trött.Neee nu måste jag GASA för som alltid är jag tidsoptimist ;)

Pimpat Köksfönster

Igår bjöd vi hem oss till mamma o pappa på mat och hockey.Det smarrades loss på fläskfilé , pommes och beasås sååå pass smarrigt.När vi åkte hem "lånade" jag med mig lite lampor från mamma.Min mamma har nästan så pass många lampor att hon kan öppna en egen lampaffär hahahaha.Två av lamporna hamna i köksfönstret och det blev hur snyggt som helst! :thumbup:


RSS 2.0