Påsken -08

Snipp snapp slut så var denna påsken slut.....

Långfredan var det lite jobb som gällde , 7-15 i deli.Inte mig emot eftersom jag har dubbelt betalt hela dagen , klirr sa det i kassan!Efter jobbet var det lite handling som gällde , hemma sen var det bara att ta tag i middagen.Blev fläskfilé med pommes och beasås.Neo han fick hamburgare och en massa grönsaker och som alltid var det grönsakerna som gällde , vem vet  Neo kanske blir vegetarian!Älskling skulle spela WoW (ovanligt) så jag kolla lite på tv efter jag lagt Neo , dröjde inte länge innan han ropa mamma.Så vi la oss i våran säng , dröjde inte länge innan vi båda sov.Jag vakna till vid 12 och blev helt chockad , jag skulle ju bara söva Neo inte sova själv!Älskling han satt helt oberörd och spela...Jag tog mig bara en dusch sen la jag mig i sängen och kollade på filmen Porky sen somna ja.

Påskafton fick vi sovmorgon , skööönt.Väntade på att älskling skulle vakna så Neo kunde leta påskpresent.Jag laddade videokamran och letade efter diggin som var spårlöst bort.Letade så jag höll på att bli tokig , till sist gav jag upp och vi filmade det hela ist.Tog inte lång tid innan Neo hittade paket och rev bort pappret.Så fort vi satt ihop stativet började han sjunga för fulla muggar , lite gitarr lir blev det också.Sen leta han efter godisskålen jag gömt.

image856


Älskling och Neo gick hem till Majnor och Göran (Ronnys mamma o pappa) på påskbord.Jag letade åter igen efter kamran , passade också på att dammsuga och vaska golven.Väl i duchen kommer jag på vart kamran är...kommer inte berätta vart elle varför..mohahaha.Jag gick sen hem till mor o far för att hjälpa mamma lite.Blev ju som sagt inbakadfläskfilé med potatisgratäng , sås och vitlöksbröd mumma.Pappa åkte och hämta mormor sen hämta han upp Neo och älskling.Åt mat så jag trodde att jag skulle sprängas men det var ju sååå otroligt gott.Efter maten var det dags för Neo att leta påskpresenter igen.Han hade fått påskpresenter hos Majnor och Göran också , godis , pengar och fillingar.



Neo fick godis och en ficklampa som var en tupp och varje gång man ska få den att lysa så gal tuppen.
På vägen hem sen somna Neo i vagnen , han var helt slut efter en dag av påskpresents letande.

Påskdagen då åkte vi hem till Neos farmor på middag , blev en otroligt god stek.Sen var det fotboll som gällde så vi gick en sväng till lekparken och sen till gamla bonus och shoppa lite.



Hemma sen blev det lite fika på en citronkaka som Majnor bakat , super god.Neo skulle självklart hjälpa till sen med disken.


Efter första halvleken i Arsenal matchen fick vi gasa hem , älskling skulle spela WoW....suck.Jag och Neo sjöng och spelade lite , Neo är hel grym på att lira gitarr och sjunga =)
image865image867

På kvällen sen började vi titta på filmen Michael Clayton , rätt bra än så länge.

image869Filminfo:

Klockan är 3 på morgonen, det snöar på Manhattan och inne i en av skyskraporna brinner fortfarande flitens lampa inne på en framgångsrik och välrenommerad advokatbyrå. Här råder febril aktivitet. I en fängelsecell i Milwaukee berättar den framstående advokaten Arthur Edens exakt vad det var som fick honom att ta av sig alla kläder under pågående domstolsförhandling och förklara sin kärlek till en 19-årig flicka som är närvarande i rätten. På en liten landsväg kör Michael Clayton in sin bil till vägkanten för att stanna och ta lite frisk luft. När han går iväg från bilen exploderar den plötsligt. Vad är det som förbinder dessa tre situationer?


Annandag påsk (idag)
Har fader varit här och hjäpt oss sätta upp alla rullgardiner jag köpt , blev skit bra.Sen ska vi åka och hälsa på syster och Stefan i deras nya hus i Mantorp.Nu blir det nog att sola sen köra ett pass på Orbi och sist men inte minst middag vilket nlir ris , kyckling och currysås , mumma!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0