Max Payne

Igår såg vi elle vi var det ju inte eftersom jag somnade =) filmen Max Payne.Älskling sa att den var bra och det jag hann att se innan ögonen slockna så verkade den bra.Jag får se den en annan dag istället när orken finns =)


Om Max Payne:

Max Payne har inget att förlora längre. Den egensinnige mytomspunna polisen är på jakt efter de som mördat hans familj och hans partner. Han är besatt av tanken på hämnd och ger sig i kast med en utredning som blir en mardrömslik färd ner i en mörk undre värld. När mysteriet tätnar kommer Payne att få kämpa mot ofattbara fiender och ställas inför ett oerhört svek.





Bild

Långledigt

Äntligen fredag och jag är ledig i hela 3 dagar =) Hoppas bara att vädret blir bättre.Vi ska åka till morfar och tända ljus imorgon och då  är det är ju inte så mysigt med en massa regn/snöblandat regn.Sen på kvällen ska vi mysa till det med tacobuffe hemma hos mamma o pappa.Och på söndagen bär det av till Mantorp , syster fyller och det ska firas.En fullspäckad helg med andra ord!

Snö

Idag har det snöat här och gör fortfarande synd bara att det blir blöt snö =(  Jag blev helt blöt om fossingarna när jag gick hem , hade mina nya uggs som för övrigt kanske är helt förstörda =(
Nu ska jag ta nått och käka , har inte käkat sen min lunch idag kvart i ett så magen skriker FÖÖÖÖDA!


Hel Dag

Nu väntas en hel dag på underbara ica.Skulle egentligen inte ha börjat förrän 15:15 men jag fick börja 11 ist.Rätt segt att börja så sent , Neo han kommer till dagis när alla börjar gå hem =(
Igår va jag o Empa ute och gick , vi gick till stallet och hälsa på Miranda.Smarta som vi var glömde vi reflexer så vi fick låna av stallet till hemfärden.Jag glömde självklart ge Empa reflexerna så nu måste jag komma ihåg att ta med dom till jobbet , glömsk som jag är.

Kerala Curry

Idag till middan testa vi nått nytt Kerala Curry , en kryddmix som blandas med kokosmjölk.Snabbt lätt och smidigt ska det vara att laga mat =)
Maten blev super god , blev även en matlåda till mig tills imorgon mumma.

Strimla kycklingfilé och bryn till , blanda i kryddmixen och kokosmjölken.Låt det små puttra i 5 min sedan är det klart , servera med ris.



Resultatet


Naglar

Idag efter jobbet åkte jag till Gisela och fixade naglarna , dom blev super fina =) Blev blåa och vita blommor på tummarna , fanns inget annat roligt men hon skulle köpa hem till nästa gång.Köpte även farsdag present till älskling så nu är det check , bara en present till pappa som måste fixas.
Nu blir det sen middag (som vanligt nu förtiden) hemma gjord pizza mumma.Sen är det Ugly Betty som gäller och ett nytt avsnitt av OTH , så jäkla bra serie!


Tingeling

Eftersom det började regna titt som tätt valde vi att vara inne idag.Jag och Neo tittade på den nya Disney filmen Tingeling , en mysig film.


Om Tingeling:

Hon är ungefär två tummar lång och kan sprida ett slags pulver över människor, som då får förmågan att flyga. Tingeling är blond med håret uppsatt i en knut och bär en liten grönaktig klänning, och är oftast väldigt avundsjuk på flickor som får uppmärksamhet av Peter Pan; däribland Wendy.






Bild

Ledig

Idag är jag ledig vilket innebär tvätt och städ.Tvättkorgen är helt överfull så det är ju lika bra att sätta igång så det blir överstökat.Solen skiner ute också så förhoppningsvis hinner vi ut en sväng mellan varven!

Bild

The Midnight Meat Train

Vi avslutade filmkvällen med The Midnight Meat Train som har hela 5 kategorier , Action, Kriminalare, Thriller, Skräck, Mysterium.Helt okey , en film som man sitter och nästan vill kisa med ögonen....jag satt och blev helt nervös hahaha.En sak som jag inte fatta var varför han hade  vårtorna elle vad 17 det var och varför han gjorde som han gjorde med dom.Om nån vet snälla förklara fattar nada!


Om The Midnight Meat Train:

En fotograf i New York försöker hitta en mördare vid namn "Subway Butcher". Men han hittar mer än han sökte.












Bild

Bangkok Dangerous

Igår var det movie-time här hemma , först ut var Bangkok Dangerous.Hade läst att den skulle vara dålig ,  vi tyckte att den var helt ok.Det enda var Nicolas Gage frisyr , klipp av kalufsen genast!


Om Bangkok Dangerous:

En yrkesmördare är i Bangkok för ännu ett jobb, men saker och ting går inte riktigt som vanligt...













Bild

Grattis Henry!

Ett Stort Grattis Till Henrietta Som Idag Gifter Sig Med Sin Mattias!

Bild

VinterTid

Glöm nu inte att vrida tillbaka klockan en timma inatt klockan 03:00.Själv kommer jag vrida tillbaka innan jag lägger mig (spela roll), känns helt underbart att få sova en timma längre imorgon!

MysPys

Äntligen lördagkväll nu återstår bara morgondagens pass innan en ledig dag.Kom iväg när jag sluta gjorde jag inte , inte konstigt när kunder ringer in till kallis med alla möjliga frågor.Springa och lägga undan tomat pasta , risken finns ju att alla 30 burkar är slut när man kommer en timma senare.Halv fem hann klockan bli innan jag stämpla ut sen handla jag lite.
Ikväll blir det mys pys med en smarrig middag bestående av rostas , sourcream pommes med besås och grönsaker.Sen blir det en o annan film om jag orkar hålla ögonen öppna.

Jobb Jobb Mera Jobb

Denna vecka/helg består nästan bara av jobb!Ikväll blev det invasion på jobbet , vi hann inte med för 5öre.MER PERSONAL TACK!Känner mig helt matt i kroppen så nu blir det en varm skön dusch och lite rustik baguette , så mumsigt.Imorgon 05:30 ringer klockan igen , är det inte helt underbart att bli väckt av klockan en lörda morgon?

Ny Kappa

Igår var min nya köks kappa färdig så mamma var jätte snäll och hämtade ut den åt mig , TACK MAMMA!Blev jätte bra i köket , den här kappan är inte lika vågig som min andra vilket jag tycker är snyggare.


An American Crime

Igår såg vi en fruktansvärd film.Det var filmen An American Crime , vad som gjorde den så fruktansvärd var att den är baserad på en sann historia.Har du inte sett den tycker jag verkligen att du ska se den.



Om American Crime:

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.



Bild

Kid Rock - Roll On

Kid Rock har blivit helt vild , den ena hiten efter den andra!Riktigt bra låt!



Timber Falls

Igår såg vi filmen Timber Falls , hade läst att den skulle vara dålig men jag tycker att den var helt OK.Lite B bara att det jämt ska vara ett freak som är missbildat , men överlag var den hel OK.


Om Timber Falls:

Det som skulle bli en mysig campinghelg för det unga paret blir i stället ett rent helvete då de stöter på illsinta jägare i skogen som vill dem allt annat än väl.











Bild



Chicken Thai Wok

Till middag idag testade vi en ny wok mix , super enkelt.
Strimla kycklingfilé woka runt , tillsätt wokgrönsakerna och woka runt.Tillsätt kryddmixen och vatten låt det puttra upp.Servera det med ris eller nudlar , vi valde nudlar.Blev jätte jätte gott , lite starkt med super gott.



Resultatet




Beyonce - If I Were A Boy

Om du missat den.....så jäkla bra!



Serie Kväll

Ikväll är det tv:n som gäller,  först ut är CSI nu klockan 21:00 och sen 22:00 är det PRISON BREAK!!!Så spännande det är nu nästan så jag inte kan hålla mig!!!

Nu Vankas Det Kinamat

Eftersom läget var så pass stabilt i kallis blev vi klara lite tidigare.Så nu väntas det smarrig kinamat , oxfilé med vitlök och pepparsås från Ming.Nått jag verkligen rekommenderar , sååååå himla gott!
Imorgon ska älskling åka med min dator till Jocke så nu håller vi tummar och tår att felet går att fixa och att det inte kostar skjortan!

06:30-18:00

Nu väntar en hel dag på mitt kära ica , 6:30-18.Känns helt underbart att få tillbringa hela dagen på jobbet...elle kanske inte.Hatar denna jävla vecka som pricken över i så måste jag gå till jobbet imorgon på min enda lediga dag denna vecka för att vi har personalmöte.Men det är ju lungt för jag tillbringar ju bara 54 timmar denna vecka på ica så vad gör några extra????

Middag I Valla

Idag har vi varit hela dagen hos min mormor , hon bjöd på en smarrig söndamiddag!Mormor har nämligen fyllt år så det blev ett o annat paket för hennes del.Som vanligt när man är hemma hos mormor så gör man inget annat än o äter , känner mig sprick färdig.Neo lekte med min kusins barn sen när dom åkte hem blev han helt sjövild!

 Snodde kort från syster



Hemma skulle Neo sitta lite på toan han tog i för kung och fosterland och ut kom det en korv på ca 1decimeter.Så glad han blev klappa händerna sen skrek han efter namnam =)
Efter duschen sen slockna han i sängen innan 7 , tur är det för imorgon ska han vara på dagis strax efter 6.En otroligt lång dag väntar mig imorgon 6:30-18:00 är inte att leka med!



Som Nytt

Nu är äntligen mina nya panellängder från Go Ulla på plats har också bäddad med dom matchande sängkläderna.Det blev så himla bra , tänka sig vad lite nya gardiner och sängkläder kan göra.Igår beställde jag också en ny kappa till köket kommer bli super fint , den är klar på freda!

Idag har Casper o Emil varit här , Neo och Casper vände upp och ner på hela lägenheten =) Emil försökte sig på min dator , efter mycket om och men funkar den.Återstår att se hur länge bara , den stängde av sig nyss.Älskling ska ringa sin kompis som jobbar med datorer på måndag och se vad han tror felet är.
Nu väntar en otroligt sen middag bestående av pommes och lövbiff sen blir det nog en film elle två och en massa mys!


Get Smart

Igår såg vi nya filmen Get Smart , riktigt rolig ibland.Helt klart en sevärd film om man vill ha sig ett gott skratt.
 

Om Get Smart:

Maxwell Smart, agent 86 för spionorganisationen CONTROL, bekämpar med hjälp av den mer kompetenta agent 99 de onda styrkorna i KAOS. Filmen är inspirerad av den satiriska tv-komedin "Get Smart" från 60-talet, som skapades av bland annat Mel Brooks.











Bild

Prison Break

För er som missat så drar Prison Break igång igen på måndag 22:00!

Bild

Dagens Shopping

Idag har jag varit föräldraledig så jag o Neo åkte med mamma till Ikano.Blev ett par nya vinterskor till Neo , leksak och en tröja till mig.Mamma var helt vild och köpte två jackor.Neo han var helt galen under hela tiden vi var där gapa och skrek  , denna jäkla 3 års trots!!!
Inte glömma att älskling tagit bort sin räls idag , sååå himla bra tänderna blev =) Han sa att han kommer gå om kring med stans största smile om dagarna =) Nu återstår det bara att han ska få nya framtänder vilket inte är nån billig historia.Men förhoppningsvis gäller dom nya reglerna så kommer det inte bli så dyrt för oss men det får bli nästa år.



Tack mamma för det Neo fick!

Biten

Idag har Neo blivit biten av en liten tjejja på dagis , på ett sätt känns det bra eftersom han själv ibland väljer att ta till tänderna.Vad som utlöste det hela är lite oklart men Neo var snabb på att förklara för henne att man får inte bitas och att man är dum då =) Förhoppningsvis kanske detta gör att han själv inte tar till tänderna nu när han vet hur ont det gör , märke fick han också så det var ett rejällt bett.
Nu blir det middag , benfri kotlett med potatis och gräddsås mmmmmm.

Tant Doktorn

Klockan 4 i morse kom Neo in till mig och efter det blev det inte många minuters sömn.Neo skulle prata en massa och sen låg han och skratta hela tiden , inget jag direkt är sugen på 4 på morgonen.När han äntligen somnat ringer klockan , vi skulle till vårdis för en efterkontroll efter öroninflammationen tidigt.Allt såg jätte bra ut och Neo han var så duktigt så , bara för att han varit så duktig fick han välja ett klistermärke som direkt klistrades på vagnen.
Hem en sväng sen bar det av till dagis , jag skulle börja lite tidigare så Neo fick vara med och äta vilket inte är allt för ofta.
Ikväll ska älskling börja tidigare så Kellan var en riktig pärla och bytte så hon tog min stängning ...puss på dig Kellan ;)

Dagens Middag

Idag blev det kyckling wok med nudlar , såååå gott!

Receptet kommer från jobbet ;)
Ingredienser:

  • Kycklingfilé
  • Wok grönsaker
  • Kokos mjölk
  • Nudlar
Woka kycklingfilé tillsätt sedan wokgrönsakerna och woka runt.Häll i Mango Curry Marinaden och koksmjölken woka runt , serveras med nudlar.

Resultatet





PS EMPA DU ÄR EN TÖÖÖÖNT! DS

Britney - Womanizer Video

Brittans nya video sååååå bra!!!!


Gårdagens Shopping

Igår åkte vi akut till Ikano , mina spetsstrumpbyxor hade det blivit hål i förra lördagen (gick visst lite vilt till ;) ) och eftersom stan inte längre får hem några var det verkligen akut att jag köpte nya på Ikano.När jag står där och letar säger älskling - Är det inte lika bra att du köper två par? Jo visst tänker jag man vet ju aldrig om det går lika vilt till nån mer gång hahaha.Sluta med att jag kom hem med 2 par spets ett par svarta lite tjockare ett par gråa och ett par svarta overknee strumpor det var köp 5 betala för 4.Så nu har jag strumpbyxor så jag kan gödsla med , bytte även mina svarta som jag köpte på H&M i lördas eftersom det var flera små hål i dom grrrr.Vi gick även in en sväng på Ikea och köpte lite glödlampor och en fpk med bestick , på något lustigt vänster har knivar , gafflar och skedar försvunnit hmmm.....


Trygghetstavla

Fick en uppgift från dagis att göra en Trygghetstavla till Neo.Där på ska det vara kort på personer som betyder mycket för Neo , vänner , familj , husdjur m.m.Eftersom Neo har en sån stor famlij med många farbrödrar , moster och morbror m.m. var det ett riktigt pussel för mig att få plats.Text skulle det också vara om vem personen var och hur relationen är till Neo  , eftersom det bara var ett A4 så fick bara namnen plats.


Ovälkommen Gäst

Igår hemma hos mamma o pappa fångade Sebbe en spindel , en GRÖN spindel.Har då aldrig sett en grön spindel , äcklig var den den också!


Righteous Kill

Igår var det movie-time här hemma , jag valde och det blev den nya  Righteous kill med Al Pacino och Robert De Niro.Riktigt bra film med oväntat slut , ett måste i film hyllan =)

Om Righteous Kill:

Två gamla poliser i New York ställs inför några svåra frågor när de utreder ett mord. De ser samband med ett gammalt mord de löste för flera år sedan. Rör det sig om en ny seriemördare och i så fall, sitter fel person i fängelse?







Bild



Icas Special Flingor

Till frukost har jag testat Icas Special Flingor med jordgubbar och yoghurt , riktigt gott.Skulle vara lite mer jordgubbar i dock , bilden är som vanligt missvisande.


Dagens Shopping

Idag efter jobbet åkte jag till stan , skulle köpa en tröja jag ringt och lagt undan.Självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr utan det blev en hel del annat också =) Älskling och Neo åkte hem till svärmor och hälsade på , Neo fick sig lite presenter från Turkiet.

Nu är vi hemma hos mamma o pappa jag ska fixa med kollaget till dagis sen skulle vi få mat också , fläskfilé och pommes =)

 

Presenterna

 

 


Mot Ica

Nu väntas ännu en helt underbar dag på ica , vad vore en helg utan ica?
Efter jobbet sen ska jag åka till stan och hämta en polotröja som jag lagt undan , den är sååå snygg.MOOOOOT ICAAAA!

Åter Igen

Jaha ja då var det åter igen dags för passet jag hatar av hela mitt hjärta , 10-20 i deli!

Plopp Sa Korven

Innan Neo duschar brukar vi sätta honom på toan så han får kissa , han total vägrar vara utan blöja.Så idag satte jag honom som vanligt fast denna gång på hans nya potta som spelar musik när man kissar.Neo tar i för kung och fosterland så ist för för kiss kommer stans minsta bajskorv =) Han blev hel impad att han lyckats bajsa lite , mer skulle det komma.Han hoppar in i duschen sen måste han kissa igen denna gång på toan , återigen tar han i för kung och fosterland så även denna gång kommer det en liten korv.Neo klappar händerna och skriker efter namnnamn , har kört med lite mutor för att få honom att vilja gå på toan.Återstår att se hur det går nu med tanke på hur glad han blev att han lyckats =)



VARNING STARKA BILDER
På tal om bajs , kolla in denna sjuka sida om just BAJS ratemypoo 

Elin Lanto - Discoteque

Elin Lantos nya singel , riktigt bra!

LÄNK!

Trötter

Så fort dagarna går  hinner inte med för 5öre , känns som jag nyss gick upp.
Idag blev jag inringd , Sverre behövde en hjälpande hand på osten.Tyvärr blev det inte så mycket tidigare eftersom jag fasta på dagis.Där var det en färd till skogen som gällde , tänka sig att hur kul det kan vara att leka med pinnar och kottar.Vilken fantasi barn har , märker det på Neo nu hur han fantiserar när han leker.Så roligt att bara lyssna på honom när han leker =)
Strax åker älskling och jag tänker krypa ner i sängen , känner mig hur trött som helst.Spelar ingen roll hur mycket jag än sover så känner jag mig ständigt trött ZZZZzzzzzz

Hårt Papper

Idag när jag skulle gå på toan på jobbet fanns det i vanlig ordning inget toapapper.Jag fick ta hårt torky papper och torka mig med.Vad är problemet med städpersonalen?!Hur svårt kan det vara att se till så det finns papper så man kan torka sig utan att behöva ta hårt papper som är som sandpapper?Kul för dom som behöver göra nummer två när pappret är som sandpapper!Vet inte hur många gånger vi haft samma diskussioner uppe om att städningen på våra toaletter inte fungerar.Hur svårt kan det vara egentligen?!

TjejFest 4/10

I Lördas gick det riktigt vilt till vill jag lova!Jag skulle vara hos Empa runt halv sju men som vanligt blev jag sen , tidsoptimist var namnet =) Väl framme korka vi upp , jag hade redan tjuvstartat hemma ;) Sen började det plinga på dörren , dröjde inte länge innan det var fullt hus.Sara och Johanna kom också och överraska oss , mycket uppskattat.


Tiden rann i väg och innan vi visste ordet av var klockan halv ett.Ringde Harrys taxi och sen var vi på G att göra stan ofarlig hahahaha.Eftersom vi hade biljetter fick vi gå före i kön , tur för den var skit lång!


Och som vanligt tappade vi bort varandra men jag o Kellan var som klistrade.Empa i vanlig ordning tappar sin mobil  , kanske skulle ha den i ett snöre runt halsen?!Tur att det fanns en vänlig själ som lämnat i den , än finns det hopp om mänskligheten!Linus var en ängel och skjutsade hem oss fylle tanter =) En sjukt roligt kväll mindre kul var det igår!

Mustigt Värre

Lustigt att jag är så törstig idag med tanke på hur mycket jag drack igår! ;)


Dagen Efter.....

Baaaaaaaaaaaaaaaaaakis

Partaj

Ikväll blir det tjejfest hemma hos Empa , skulle ju ha varit After Work idag men intresset var så lågt.Vi ställde in och planerade tjejfest ist =) Måste börja ladda lite nu , ska ju strax till Empa och jag sitter med inpackning i håret =O Frågan är sen om jag ska ha den lila eller den svarta tunikan...hmmmm...

Kiss I Sängen

Alltid lika trevligt att få en blöt väckning.Så klockan 7 imorse satte jag igång med att byta sängkläder , förbannade blöjor!

Klippning/Shopping

Idag har det verkligen gått i ett.Neo väckte mig redan 7 imorse , kände mig som 7 svåra år.Klockan 9 ringde jag till Proffs & Lärling dom hade ringt igår och sagt att min frisör var sjuk.Jag som var i väldigt stort klippbehov höll tummarna att nån annan skulle vara ledig.Turen var på min sida , fick komma redan klockan 10.Efter sen bar det av till Maxi , mamma hade sett några snygga stövlar där som jag bara var tvungen att kolla upp.Var inga som föll mig riktigt i smaken.Stan var det sen , skulle kolla in nya Gina butiken hitta dock inget värt att köpa.På H&M hitta vi två tröjor och ett paket strumpor till Neo , jag köpte mig en nya mascara.Blev även ett set till Neo , jacka och byxa på Intersport.Blev lite osäker på köpet eftersom det kosta 600:- , men nu har han iaf en ordentlig jacka och ett par ordentliga överdragsbyxor som är vind och vatten avvisande.


Älskling blev helt vild i Peak affären och köpte ett par mysbyxor och en munjacka , som jag för övrigt valde.Luncha gjorde vi på Subway , evigheter sen jag glufsa loss där.Sen bar det av hemåt , mamma o Sebbe skulle ut till Tornis och jag kunde inte motstå.Där ute slog jag till och köpte mig ett par stövlar , har nypt i dom tidigare men aldrig köpt dom.Blev ännu en shopping dag för mig!Nu ska jag slå in lite paket , finns en här hemma som är otroligt nyfiken ;)


En Dag På Gekås

Är helt matt efter en hel dag på Gekås.Klockan ringde redan 04:00 imorse/natt.Mamma o lillebror hämta mig strax efter 5 sen åkte vi och hämta upp Sandra.Efter ett x-antal vägarbeten/kisspauser var vi framme.Ingen kö in så det var bara att kliva på , men det var mycket folk där inne.Vet i tusan hur många gånger jag blev påkörd , dom körde på mig fast jag stod still.Blir inte klok på folk!Jag hade hoppats hitta mer saker framförallt till Neo.Leksaker fanns det inte så mycket men lite hitta jag.Blev 6500:-fattigare  men 9 Go Ulla påsar rikare =)



Några av mina fynd



Nu ska jag sova för mina ögon orkar inte hålla sig uppe längre , natti natt natt

Mot Ullared!

Snart bär det av mot Ullared!Plånboken är laddad shopping humöret är på topp!
Gekås här kommer jaaaaaaaaaag!

Bild

Måste Ladda

Imorgon bär det av till Ullared , som jag har längtat!Måste börja ladda lite så mitt shopping humör är på topp!Det ska inhandlas overall , regnkläder , julklappar , födelsedagspresenter jaa listan kan göras lång!Kommer bli så kul så =)

RSS 2.0