Snaggat!

Idag har det blivit mycket gjort eftersom det mest varit moln.Jag började morgonen med en power walk sen tog jag mig an trädgården.På framsidan har vi lite plattor som jag har ett bord och stolar på och mellan dessa plattor växte det ogräs av bara den.Så jag plocka bort platta för platta och rensa.Sen spola jag av framsidan och Neo fick då för sig att spruta ner mig med en vattenpistol.Jag tog då upp fajten med vattenslangen....ni kan ju gissa vem som vann hahaha.Sen spola jag av uteplatsen och möblerna så nu ser dom ut som nya igen.
Inne sen raka vi Neos hår vilket vi aldrig mer kommer göra då ungen blir helt hysterisk och bara skriker att det kliar det gör ont.Han sa även själv att nästa gång ska frisören klippa hahaha.
Efter allt jobb blev jag helt matt och gick och la mig......vakna igen strax innan 7 så nu blir det nog svårt att somna ikväll...typiskt!


Kom Igen Syrran Vi Hickar!

Om det är nått som tjejerna har så är det hicka!
Dom började redan på sjukan att hicka ikapp.


Här hickar dom sjukan endast 11 dagar gamla.Det förbannade alarmet hör man också
som larma så fort puls eller syret gick ner.Det räckte med att dom skrek så pep den.

Nora till vänster och Nova till höger


Lite skilland på dom från första filmen hihi
Nova till vänster och Nora till höger

 

 

 


Ny Klänning

Idag blev det en lite tripp till stan.Neo kom hem med nytt lego, brudarna varsin hjälmmössa och jag en klänning.Älskling fick nöja sig med en glass på bosses hahaha.


Underbara Sol

Idag har vädret varit underbart!Vi skulle ha åkt och badat men eftersom vi skulle besikta mamma o pappas bil vid 3 och vi akut var tvungna att köpa spjälsäng på ikea så räckte inte tiden till.Så jag och Neo gick hem till mamma o pappa innan middagen för ett dopp.Neos cykelkedja hade hoppat igen så den fick pappa hjälpa oss med.Neo testa även att cykla utan stödhjul och det gick inge vidare så dom åkte på igen.



Vilket Fynd

I Corren idag hade Ikea med en annons med bland annat en billig spjälsäng.Ordinarie pris var 895:- men nu såldes den för 299:- Jag kunde helt enkelt inte tygla mig utan vi slog till!Jag hade ändå tänkt köpa en sån längre fram eftersom vi bara har en just nu.Och nu när den var 600:- billigare så var det bara att slå till.Så nu kan man säga att jag tjänat 600.....hmmm undra vad jag ska bränna dom på mohahaha.


Blackhead Eliminating Daily Scrub

Idag när vi handla på jobbet så köpte jag med mig en skrubb hem som Carro prata så gott om.Tydligen ska den få pormaskarna att försvinna.Återstår att se om jag blir pormasksfri eller ej.


Nu Tar Jag Den

Nora hon har verkligen fått upp ögonen för babygymmet samt bågen till babysittern där det hänger ner nalle, boll och ring.Hon har börjat köra som tusan med händerna och sen skrattar hon av bara den.


MidsommarDagen

Denna midsommardag har bjudit på en hel del sol, iaf nu ikväll.Jag och kidsen har varit hemma hos mamma o pappa, älskling kom också dit så grilla vi nu ikväll.Han hade med sig oxfilé som han lagt i marinad.Givetvis ska det alltid överdrivas så det blev oxfilé med tacopotatis ist för tacopotatis med oxfilé.Men gott var det må ni veta!


Midsommar 2o1o

Jaha ja då har midsommar 2010 passerat.Tur hade vi med vädret, jag lyckades även bränna mig i nacken.
Vi var som alltid hemma hos mamma o pappa så kom släkt från mammas sida.Midsommarbord i trädgården och tips promenad runt området.Det blev en hel del öl, snaps och whiskey också, dock inte för min del.Kan inte minnas sist jag drack på midsommar, kändes skönt att inte vara bakis imorse.Det mumsades även jordgubbar och glass, inte glömma det goda jordgubbstårtan som jag dekorera.



 


Trevlig Midsommar

Nu har jag precis kommit hem efter en pw.Så det är dags för duschen innan det ska firas midsommar.Hoppas bara vädret håller i sig och regnet håller sig borta.
Men vad är en midsommar utan regn?

Trevlig midsommar på er!


Lite Nytt

Lite nytt som hänger i brudarnas garderob






























 

 

 


Riddar Neo Rider Igen

I tisdags var Neo med sin farmor på stan för en shoppingrunda.
Han fick bland annat en riddardräkt som han flitigt använder.


Hot Mama

Idag har jag försökt jobba på färgen men jätte molnet Arne hitta hit även idag, morr.Så jag styrde upp det lite i trädgården ist.Klippte gräs och slängde ut lite gräsfrön, tack vare våran gigantiska studsmatta så är gräsmattan katastrof!Men det börjar komma lite nytt fluffigt gräs så det finns hopp om det.Vattna blommor som förövrigt blommat jätte fint och rosbuskarna växer som bara den.
Jag plocka även iordning lite i ett av tjejernas rum så vi kan ha barnvagnen där ist för hallen.

Eftersom det tydligen är rätt inne att ha Uggs på sommaren så var jag tvungen att mina fejk på idag.



Försökte fota lite idag men det var bara Nora som
var vaken, Nova hon sov som en stock!


The Bounty Hunter

Igår såg vi filmen The Bounty Hunter.En ny komedi med bland annat Jennifer Aniston.Den var inte super bra men inte skit dålig heller.Det är en sån film som man vet redan i början hur den kommer sluta.

Om The Bounty Hunter:

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig dejt och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.











Första Doppet = Check

Nu ikväll gick vi ner till en badplats som ligger en bit bort.Neo var sååå sugen på att bada.Ingen direkt värme i vattnet men han var i och jag var i med fötterna.


Riddar Neo

När vi var iväg så tjatade även Neo till sig en riddarrustning.Vi hann knappt komma innanför dörren innan han slet upp förpackningen och klädde på sig.Sen var han igång med sitt an garde.Jag blev an gardad på armen och i ansiktet innan jag fick nog!Så jag vill passa på att varna inför midsommar då rustningen ska med, Sandra du om nån borde söka skydd då du är en av dom utvalda att bli an gardad.


Gympa På Ett o Två

Idag fick sig brudarna ett nytt babygym.Vi har ett kvar sedan Neo men det är i plysch vilket jag hatar!Fråga mig inte varför jag köpte ett med plysch.Det här är ett i hårdplast av märket Fisher Price som verkar roligt för dom.Det är extra brett så nu får dom plats båda två.Givetvis har dom redan testat och Nora gilla det skarpt men Nova hon bara tjura hahaha.Neo passade också på att köra ett pass i det, helt groteskt AHAHA



























Måla Måla Måla

Mamma och pappa målar om huset så idag passa Neo på att ge en hjälpande hand.


Det Straffar Sig

Idag när jag och mamma var ute och gick var vi med om nått jätte kul!Vi går och pratar skit som vanligt då en sportbil kör förbi oss.Han gasar givetvis på och det brummar till som tusan.Nått jag aldrig blivit impad på så är det bilar.Två infarter bort står en kille och vevar in honom så vi trodde att han gasa till för att göra sig till för kompisen.När vi kommer fram så är det farbror polisen som tagit honom för fortkörning.Som vi skratta åt honom!Hans mamma och pappa blev nog inte så glada men vissa behöver lära sig den hårda vägen.


Älskade Ungar


Smoothie Time


Det Går I Arv

Så fort Neo var ute likaså tjejerna så kolla älskling deras lillfinger.Anledningen är att hans lillfingrar är böjda.Mycket riktigt har alla barnen böjda fingrar så han kan inte skylla ifrån sig hihi.


Skit Väder

Vad hände med sommaren egentligen?
Det är ju så tråkigt när det är dåligt väder och man inte kan vara ute.Eller kan kan man ju men det är ju inte lika kul att vara ute i regn med åskan hängandes i luften.Jag vill ha sol och värme så man kan sola och bada.
Om man nu ska tro på prognosen så ser det lovande ut nästa vecka.
Nu håller vi tummarna!

Nya Köksmöbler

Nu har vi äntligen fått hem våra nya köksmöbler!


Rena Tjejer


Sommar

Idag har det varit helt underbart väder.Jag har legat i solstolen ett par timmar och pressat.Känner nu att det börjar hetta på i ansiktet och det är nu lite åt det röda hållet.
Hoppas bara sommaren äntligen är här stanna!


Fartfylld Dag

Igår var vi i Gamla Linköping och tog kort.Det var svettigt värre då Neo tröttna efter första kortet så det blev som det blev.Sen åkte vi och hälsade på älsklings farmor o farfar i Ljungsbro.Där bjöds det på mumsigt fika.Tjejerna fick också varsina coola mössor som farmorn köpt.Neo han passa på att kolla läget lite vid kanalen.Han började genast tjata om att han ville bada.Men det får bli en varmare och soligare dag.

 


Grattis Axel

Idag har denna söta pojke namnsdag!


Brudarna 2 Månader

Idag fyller brudarna 2 hela månader, helt galet vad tiden går fort!


Konstiga Frågor

När man är mamma till tvillingar har jag märkt att man får en hel del knäppa frågor.En hel del frågor från folk man inte känner om sånt dom inte behöver veta.Dom tar sig också friheten att stoppa ner huvudet i vagnen, gärna pilla lite också.
Mina barn är inga utställningsexemplar som det bara är att ta för sig av!


Dom frågor som kommer hela tiden är...

Är det tvillingar? Jag brukar då tänka tyst i mitt huvud...Nää den ena snodde vi med oss från BB...Det är vela självklart att det är tvillingar PUCKO!

Är det två tjejer? Nova och Nora ligger då klädda från topp till tå med rosa....Till sist tröttna jag och gav en svaret att den ena är gay.

Ammar du? Förstår inte varför det är så viktigt för folk att veta om jag gör eller inte?Visst att folk man känner kan fråga men när det är människor man aldrig sett/pratat med innan frågor börjar man ju undra.

Är det jobbigt? Svar NEJ, mina barn är inte jobbiga dom är underbara!♥♥♥

Neo Fotar

Idag fick Neo för sig att ta lite kort på mig och Nova.Det blev väldigt många närbilder även en del med hans finger för.Här har vi en då delar av min kind och hals är med ♥♥


Up In The Air

För ett par dagar sedan såg vi en rätt bra film med George Clooney, Up in the air.Trodde inte att den skulle vara så bra som den var eftersom jag tycker att han gjort lite B-filmer men tjii fick jag.

Om Up in the Air:

Ryan Bingham tillbringar större delen av sitt liv på resande fot för ett konsultföretag som tar hand om nedskärningar på andra företag. Han har ett mål i livet, att nå till en viss enorm resesträcka i American Airlines bonusprogram. Två olika kvinnor och ett bröllop får honom dock att fundera över sitt livsval och sina prioriteringar.






NattMys


Kalas

Idag har vi haft gäster här.Det var mig dom firade eftersom jag fyllt år.Här bjöds det på smarriga bullar, muffins med vit choklad och hallon bland annat.Jag hade även gjort mumsiga bakelser, brukar baka jordgubbstårta annars men det blir jämt en massa över.Så i år sket jag i att baka nån tårta.
Jag fick en massa kuvert fyllda med pengar, me like.Se om jag sparar dom och köper mig en cykel, det står högst på min önskelista just nu.




Mormor hade plockat blommor åt mig

Franck Provost

Idag köpte jag ett nytt shampoo och balsam på jobbet.Köp två men betala för en, me like!Ska bli intressant att se om det är bra.Jag har testat andra shampoon som ska vara som dom på salong men inte blivit nöjd.Jag har mitt favvo shampoo och balsam men det är rätt dyrt så ett billigare alternativ skulle sitta fint.Återkommer med domen.


SyskonKärlek

Vi har verkligen världens finaste barn!



BVC Besök

I tisdags så var vi på BVC besök igen.Allt var bara bra och dom ökar exemplariskt i vikt, och det syns på dom hahaha.Nu ska vi inte tillbaka förrän den 19 juli och då är det spruttime också.Vi valde att ta ett uppehåll nu dels för att E har semester sen så flyter allt på så bra.Skulle det vara nått så är det ju bara att vi ringer.

Brudarna fyller även 9 veckor idag, HURRA för dom.

Nova Vikt 3270g +190g
Nora Vikt 3460g +180g



Operation Ny Kropp

Nu har jag bestämt mig att ta tag i dom sista graviditetskilona.Nu är det en power walk som gäller varje dag.Jag har blivit en riktigt gottegris sen graviditeten men nu får det vara nog!
Min viktuppgång har varit ett stort intresse för många samt min viktnedgång.Så jag lägger korten på bordet!Jag vägde innan jag blev gravid 60kg och sista gången jag vägde mig visade vågen 82kg.Jag gick alltså upp 22kg tunga kilon!!Man kan ju undra vad vågen stannat på om jag gått längre!När jag kom hem ca 1½ vecka efter förlossningen hade jag tappat 13kg(69) men nu står den still på 66 så det är 6kg kvar.Magen har dragit åt sig rätt bra men skinnet känns ändå lite slappt, fast det är ju bara 8 veckor sen dom kom så än finns det hopp.Det mesta sitter på låren och rumpe stumpen.Sen är jag tacksam för att jag slapp bristningar inte för att det skulle vara hela världen men om man får välja så tror jag alla väljer att slippa dom.Jag har börjat ha på mig min Belly Bandit när jag är ute och går för att tajta till magen lite extra.Egentligen ska man ha den på nästan hela tiden men så bekväm är den inte.Sen är den nästan förstor så jag är glad att jag tog en mindre storlek , skulle egentligen ha behövt XS men det trodde jag inte när magen hade en omkrets på typ 1meter.Får vela lägga ut och sälja den sen för den kosta ändå 800:-. Om jag inte sparar den utifall att det kommer en fjärde...man vet ju aldrig mohahahaha.



Belly Bandit





Inte världens bästa bilder , förstår inte hur folk får till bilder på sig själva men men.

Bagar Berta

Pang sa så var det kväller.Helt galet vad tiden går fort när man går hemma.Idag blev det en ordentlig sovmorgon då brudarna sov från 06-10:30.Tur att Neo är morgontrött han också annars skulle det vara riktigt kämpigt.Brudarna kommer inte till ro ordentligt förrän runt 2-3 på natten.Men förhoppningsvis vänder det snart så dagarna bli som vanligt igen.Skit trist att sova/vila hela förmiddan.
Idag har vi hunnit med BVC och bullbak.Älskling fick ett sånt bullsug igår så det vara bara till o baka idag.Kände mig lite vild and crazy så jag testa att snurra bullarna.Gick sisådära men rätt bra ändå för att vara första gången.Hoppas bara dom smakar gott.Neo han testa en och sa att dom var asa goda så det låter lovande.

Taco is tha shit!

 

BullTime

 

 


Shopping

Idag åkte hela familjen till stan, vi passa också på att lämna tillbaka pumpen på sjukan.Vi var på jakt efter nya hjälmmössor till tjejerna.Tydligen var vi inte ensamma om att vilja ha såna då dom var slut överallt.Vi åkte vidare till Tornby där jag hitta ett par som var alldeles förstora.Vet i tusan hur stot huvudet ska vara då mössan var från 0-3 månader, tjejerna drunka i dom.Så nu har dom ett par att växa i.Det blev även ett par hello kitty strumpor åt dom och varsit set med byxa och tröja.Neo han köpte sig en fotbollsdress som han invigde idag på korpfotbollen.


Nationaldagen

Denna nationaldag har verkligen bjudit på super väder.Innan stekning av fläsket så åkte jag med mamma o pappa och köpte blommor.Så nu har vi fin fina blommor på framsidan.Efter blomköp intog jag mamma o pappas trädgård och Neo intog poolen.Emma kom också på besök för ett dopp.Efter att par timmars stekning så gick vi hem och grilla.Halva gårdens barn var också här och hoppa studsmatta och levde rövare.Bland annat Neos blivande fru Alice som fyllde 4år i fredags.Neo han gav henne chokladhjärtan och ett armband.....Love is in the air!!!



Brudarna hade klänning idag =)





Försök till syskon kort



Sommar

Det är precis vad det har varit här i två dagar, hoppas bara den är här för att stanna.Så jag har passat på att få fläsket schtekt så nu är jag av en rödare nyans.Neo han har badat i sin pool , svin kallt men han bada utav bara den.





Daybreakers

Jag måste tipsa om en bra film vi såg härom kvällen, Daybreakers!Jag är annars lite anti (förutom Twilight triologin)när det gäller vamyrer o dylikt men denna var riktigt bra!!!


Om Daybreakers:

Året är 2019 och en pest har förvandlat nästan alla människor till vampyrer. Innan allt blod tar slut så måste vampyrerna fånga in och fängsla de människor som finns kvar, samtidigt som en forskare jobbar tillsammans med en hemlig grupp av vampyrer för att rädda mänskligheten och finna ett substitut för blod innan det är för sent.



GynHandske

Nu har jag precis kommit hem efter min första pw på evigheter.Det var riktigt jobbigt!Inte nog med att det var asa jobbigt så fick jag håll också.Men det känns riktigt skönt nu efter , mindre skönt imorgon då träningsvärken kommer.
Jag gjorde även ett fynd ute, brukar se diverse saker som inte rikitgt passar in så som tampong , kondom m.m.Idag såg jag en gynhandske...mysigt!


BVC/Läkar Besök

Idag har vi varit på BVC för vägning/mätning och så kikade en läkare på tjejerna.Tjejerna fick som väntat MVG i allt.Läkare tyckte att tjejerna va så fina så....Inte så konstigt när det är jag som är mamma mohahaha!

Nova Längd 49,6cm Vikt 3080g +270g
Nora Längd 49,6cm Vikt 3280g +260g

Min Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag utan

MIN 27-ÅRSDAG HURRA för mig!

RSS 2.0