Tårtbak

Imorgon är det ingen vanlig dag för imorgon är det min födelsedag!!!Så idag trots denna bakfylla har jag o Neo bakat en tårtbotten som förövrigt sjönk ihop i mitten =(


Sommar

Nu har sommaren hittat hit igen!Så ett par timmar i solen blev det allt , ville inte sitta för länge så jag ser ut som en kräfta ikväll.Frågan är sen vad tusan jag ska ha på mig...suck.....vill ju inte ha samma som förra helgen...ååå.




Naket

Idag efter jobbet blev det till o gasa till stan!Och som väntat hittade jag inget tills imorgon så det blir naket , däremot hittade jag lite annat smått o gott.Gina hade halva priset på ett par svarta trasiga jeans som jag slog till på.Fast jag vet inte om jag måste byta till en mindre storlek , jag ska sitta lite i dom så får vi se.Jag har förtillfället inga jeans som sitter speciellt snyggt längre.Älskling åkte sen till Mjölby en kompis fyller så han har lite party , jag fick dock stanna hemma.Men jag tar igen det imorgon om jag hittar nått att ta på mig!Jag ska även ha lite föris så jag måste styra upp det lite här hemma under dagen.Neo han ska få sova hos mamma o pappa å han ska ligga  i mammas säng och fisa säger han hahahaha.


På Jakt

Idag efter jobbet drog vi till stan/tornis , jag var på jakt efter nått till vårfesten.Kom tyvärr hem utan partyoutfit så det lutar åt naket!Älskling kom hem med nya disel jeans o disel tröja , jag fick allt med mig lite smått o gott också =)


Inflyttning/Bröllopsfest

Helgens partaj var som sagt hur lyckat som helst , jag hade skit kul.Synd bara att tiden går så fort när man har roligt.Men det väntas fest redan på lördag igen =)

Några otroligt vackra bilder från lördagen









Bakis

Idag mår jag som jag förtjänar men det är såå värt det.Jag hade så himla kul och på lördag är det dags igen!!!!!

PARTY!

Nu ska vi åka och hämta upp Kellan & Empa så ska vi dra till Mantorp på FEST!Kommer bli sååååå kul är laddad till tusen!Hoppas ni får en lika rolig kväll som jag kommer få!!!!

Wallander - Hämnden

Igår hade vi filmmys , blev den nya Wallander Hämnden.Rätt  bra var den och det väntas ännu fler Wallander filmer =)


Om Wallander - Hämnden:

Kurt Wallander har genomfört sitt livs dröm. Han har köpt sig ett hus vid havet och tar långa promenader på stranden med sin nye, trogne följeslagare, labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer harmonisk och tillfreds med tillvaron än på länge. Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion och som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften. Sprängningen följs av flera dåd. Militären kallas in och undantagstillstånd utlyses i den lilla staden, som börjar likna vad som bäst kan beskrivas som en krigszon. Wallander och hans kollegor står handfallna. Är det sabotage eller en terroristattack? Vad vill de? Vad kommer ske härnäst? I det allmänna kaoset och med media i hälarna famlar Wallander både bokstavligt och bildligt i mörkret efter terrorister eller gärningsmän.

Mot Ica

Nu ska jag springa till jobbet för att jobba passet som jag hatar av hela mitt hjärta , 10-20.Vädret suger så det gör inte så mycket sen har jag ju systers fest att se framemot imorgon!!!!

Syster Har Gift sig

Idag gjorde Steff & syster slag i saken och blev man och hustru efter 11år tillsammans.Det är även 3 månader sen vi gifte oss!!Vigseln ägde rum på slottet med en vigselförrättare som det brann i rumpan på hahaha.Efter sen åkte vi hem till dom så bjöds det på buffé och Neo han tjatade hela tiden efter nått att äta , kunde nästan tro att han inte får nån mat hemma =) Vi fick även en bröllopspresent av mamma o pappa , en digital fotoram =))))









Ny Frisserad

Igår klippte sig Neo för första gången hos frissan , jag klippte mig samtidigt så älskling fick vara underhållare.Först såg han jätte rädd ut men det gick hur bra som helst!Han var super duktigt och blev jätte snygg i håret =) Sen kollade vi korpfotboll , älskling söög i målet.Han släppte in 3 mål men som tur var vann dom men 4-3.

Före



Efter


Ny Dator

Hurra idag köpte vi mig äntligen en ny dator!!Min gamla har jag fått diverse utbrott på må gudarna veta.Men nu har jag en splitterny laptop!Blev visserligen dyrare än jag tänk mig men va tusan nu kan kan surfa utan att skiten hänger sig och skärmen blinkar!Lutar åt o Prison , Gossip Girl och OTH ikväll för min del!!!!


Helg Shopping

Denna helg har jag varit ledig , är även ledig imorgon =) Så igår var jag en sväng på stan och letade outfit till vårfesten men hittade nada så det lutar åt naket!Vi kikade även på studenterna men Neo blev rädd för dom spelade så högt , stackarn! Jag köpte mig även min första Hanky Panky som kostade 199:- hjälp tänkte jag när hon sa priset men va tusen...dom skulle ju vara såå sköna så upp till bevis på lördag *blink blink*Vi var också i Mantorp och firade Steff och sen på kvällen grillade vi och kollade Eurovison.
Idag har jag varit på ikano men hittade inget där heller , undra hur det kommer sig att när man måste hitta nått hittar man inget och när man inte har råd hittar man massor?


Förskolansdag

Igår var älskling , jag och mamma på förskolansdag på Neos dagis.Han har pratat om denna dag i evigheter , tjatade halvt ihjäl mig igår om att vi skulle ta med fika o det ena med det tredje =) Barnen sjöng ,  vi gick tipspromenad och fikade , jätte trevligt.Tur hade vi med vädret också för de regna inte fast det hängde lite i luften!


Han Fes

Idag när jag och Neo var ute och gick möter vi en farbror med rullator och precis när han passera oss släpper han värsta brakskiten!Hur otrevlig som helst!Tur att Neo inte uppfatta vad han gjorde för då hade han skrikigt högt och pekat DU FES! DU LUKTAR BAJS!

Korpfotboll

Igår var hela familjen på Korpfotboll , älskling stod i målet och gjorde en strålande insats.Tyvärr förlorade dom med ett mål =( Neo han hejade på som tusan men det hjälpte inte.
På tredje bilden ser vi  en hoppande Milan som gjorde debut inom svensk korpfotboll...gick sisådära ;)






Shoppat

Idag har jag och Neo varit på stan+ikano med Sandra!Neo han är precis överallt i affärerna , han hjälper till och ska känna på precis allt speciellt halsband , armband med mera.Så efter denna dag är jag helt slut!Hittade mig inget till vårfesten men det är ju ett tag kvar däremot två par skit snygga pumps bland annat =) Så fötterna är redo för fest iaf =) Frågan är bara om jag kan gå i dom , dom ena har en klack på 7cm o dom andra 9cm :S


Vi Fick Biljetter

Efter mycket om o men har vi nu fått biljetter till Brittan så den 13 Juli då jäklar!!!!



Fast And The Furious 4

Igår var det filmmys här hemma , blev nya Fast And The Furious 4.Riktigt bra action fylld rulle , tråkigt bara att h*n var tvungen att dö!!!!!!

När ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O’Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer till krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas – genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten.
Bild

A Static Lullaby - Toxic

En annan version av Brittan Toxic , föredrar dock orginalet men denna var rätt cool!


Banan Beroende

Regn å åter regn...så har dom senaste dagarna varit.Idag har regnet verkligen öst ner , tur att man varit inne o jobbat ;) Men imorgon får allt solen kika fram tycker ja , börjar inte förrän klockan 15! Jag blir så deppad av regn och rusk så nu behövs sol och värme igen =)
Neo han har blivit helt galen i bananer dom senaste dagarna , igår klämde han 4 skit stora.Så fort han vakna imorse fråga han efter banan direkt efter maten fråga han efter banan....banan banan banan hela dagarna!!!!Blir nog till o handla hem en hel banan kartong så man har i några dagar!

Små Shopping

I helgen bar det av till staden för att försöka hitta nått till dom kommande festerna.Hittade en porrig sak på Gina sen köpte jag nya nätstrumpbyxor eftersom dom första gick sönder när jag var på Björna!Köpte även ett par nya örhängen på Gina , så nu har jag en outfit klar så då återstår det bara en.


Soliga Dagar

Vilka otroligt sköna dagar det har varit  , tur också att man varit ledig!Fast idag blev det ett par timmars inventering på morgonen , dubbelt betalt =) Tråkigt bara att dagarna går så fort när man är ledig och nu väntar min tråkigaste vecka som jag hatar av hela mitt hjärta! Nått positivt är att jag fått mig en redig bränna under dessa dagar =)
Igår var vi ute och käka och spelade minigolf med Linus o Empa elle Empa Von FART som hon numera heter mohahahaha!Riktigt trevligt synd bara att Linus fuska sig till en seger , smisk ska han ha!

Några glädjande bilder från dessa soliga dagar!




Britney Here I Come

Empa fråga mig idag om jag ville följa med och se Brittans show i Stockholm den 13 Juli.Jag fick fundera ett tag...Men vad tusan finns det att fundera på???????????????
Svaret är ju givet , JA! Så i Juli drar vi för att skaka rumpa till våran favvo Brittan , så sjukt kul vi kommer ha!

 Britney Here I Come!!!


RSS 2.0