Grillfest Hos Jossan

I tisdas hade Jossan på jobbet grillfest för oss hemma hos sig.Det var riktigt skoj med lekar och bubbelbad , tur hade vi med vädret också för på eftermiddan sprack det upp och vi fick soool!

5-kampen


Mitt lag kom dessvärre sist i 5-kampen fast vi alla vet att det GRÖNA laget vann.....mycket fusk var det!


Grilltime




Sen var festen i full gång med singstar bland annat =)



Liseberg

I måndags bar det som sagt av till Go Lisse, vi var skit laddade!Tråkigt nog började regna på vägen dit och det regna även dom första och timmarna där , men vi trotsa regnet och köpte ursnygga ponchos!


Vi drog en dagens på Järnvägsrestaurangen , där dom inte verkar veta vad medium elle välstekt är.Sen var våran servitris lite av det roligare slaget hahahaha....
-Vem hade beställt cola? HAHAHAHAHAHA!



Sen röjde vi järnet med femkamp där grabbarna förövrigt FUSKA , så tråkigt att dom jämt måste göra det hahaha.






Bakis

Efter en fest som igår kan man inte vara annat än bakis.Så idag mår jag som jag förtjänar men det var skit skoj!

Snuskiga Fynd

Det är ju lustigt att just jag ska få syn på en massa snuskigheter när jag är ute och går.Härom dagen hittde jag en gynhandske och idag en tampong.......
VAD FAN SYSSLAR FOLK MED?


Mot Göteborg

Nu ska jag och älskling strax bege oss iväg och hämta upp Linus och Emilie så ska vi åka till Göteborg och gå på Liseberg.Kommer bli så jäkla kul så nu håller vi tummarna att regnet håller sig borta!!!!!!!!!!

Lördags Shopping

Stan var prio ett idag , operation nya jeans åt mig.Hade liksom inga jeans som passa längre så det var akut!Hittade ett par riktigt snygga på Gina som jag slog till på , såna med låga fickor.Sen kollade jag efter jeans leggins , jag vill ha typ trasiga hahaha.Linnen  , en topp och en väska hittade jag också , väskan ska jag ha när vi åker till Liseberg =) Älskling kunde inte hålla fingararna i styr utan köpte sig en rosa peak piké =)


Astrid Lindgrens Värld

Idag bar det av till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld och jag kan säga att vi var inte ensamma.Neo har laddat i dagar så han sprang så fort han såg skymten av Villa Villekulla.Tur hade vi också för det började precis en förställning , Neo stod klistrad framme vid staketet när Blodsvente och Jocke med kniven kom.Sen var även Dunder-Karlsson och Blom och hälsade på , vi fick också hälsa på inne i Villa Villekulla och Hoppetossa.








Sen knalla vi runt i parken till Bullerbyn , Karlsson på taket , Rasmus på luffen m.m.




Så hamna vi hos Emil



Och sen Ronja



Sen såg det ut så här i bilen hahahaha





LelleBoy

Älskling heter Lennart i mellannamn vilket gjort att han fått smeknamnet LelleBoy.Så när Neo bada härom kvällen ropade han på just LelleBoy!


Skummigt

Igår bestämde sig Neo för att ta sig ett riktigt skumbad innan sängen , och skum var det vill jag lova.


Party Hos Kellan

I lördas var jag på partaj hemma hos Kellan , först kom jag också =) Vi poppa popcorn och snackade skit på balkongen , vi spanade även in hennes citrusträd och vindruvsranka hahahahahaha.


Sen började det ringa på dörren...

Vi röjde så pass att grannen iklädd leopard morgonrock kom upp....




Så åkte vattenpipan fram




Harry var vi på sen och skakade rumpa!




Bio - Transformers 2

Igår var vi på bio , älskling valde den nya Transformers.Så jag var tvungen att se den första igår för att kunna hänga med.Den var riktigt bra likaså tvåan.Visst att typ sista halvtimmen var skjuta skjuta så var filmen i sig riktigt bra , rolig också.Sen kunde ju han bredvid mig fått sin näsa att sluta pipa som pep genom hela filmen som var 2½ timma....riktigt irriterande.Sen satt det ett snor snett framför oss helt okontrollerat skratta när ingen annan skratta.


Om Transformers: Revenge of the Fallen:

Decepticons makter återvänder till jorden i uppdrag att ta Sam Witwicky till fånge, efter att han lärt sig sanningen om dom första forna Transformers. Samtidigt tar Optimus Prime på sig uppdraget att försvara mänskligheten och bildar en allians med internationella arméer för ett andra krig.








Terminator Salvation

Igår var det filmmys här hemma , blev den senaste Terminator filmen Salvation.Den var faktiskt helt okey , även Arnold var med en liten sväng.


Om Terminator Salvation:

Året är 2018, John Connor är ledaren för de mänskliga motståndarna till Skynet och dess Terminators. En dag anländer Marcus Wright, en man som endast minns att han är dömd till döden. Frågan är om han är sänd från framtiden eller räddad från det förflutna. En fråga som leder John Connor närmare Skynets organisation och planen att utrota människan.








SoL

Dessa två dagar har bjudit på en hel del sol så vi har varit hemma hos mamma o pappa och solat och badat.Helt underbart med lite sol och värme!Nu ska jag strax iväg till Kellan på fest sen blir det rumpskak på Harrys det kommer bli sååååå kul!




Britney Spears - Out From Under

En ny Brittan favorit!



Kolmården 090716

Idag har vi varit i Kolmården , såå underbart trevligt var det.Vi började med att köra safarin som för övrigt tog 100år då allt och alla skulle åka , tror vi vänta i en timma innan vi fick åka.
Neo tjurar till i väntan på safarin↓







Lite påfyllning innan Tropicarium och Djurpark







Även elefanter BAJSAR


Sen blev det dags för lite karusell , trodde aldrig jag skulle få med mig Neo men det var han som tjata.Återigen fick vi stå i kö och Neo är inte direkt en kille med tålamod =) När vi väl satt oss trodde jag han skulle ångra sig men icke , han skrek och asgarva hela tiden.När vi stanna så var det första han fråga - Mamma kan vi åka igen?





Bamses Värld

Mitt i allt låg det en karl och sola , lite peddovarning tyckte jag!


Snurrade oss yra , Neo han blev så yr att han ramla hahaha =)

Farväl Kolmården ses nästa år!


Sen hann vi nästa bara sätta oss i bilen så såg det ut så här i baksätet!


Dagens roliga var när Neo blev akut kissnödig mitt under safarin och var tvungen att kissa i en gammal cola flaska , nöden har ingen lag!



Britney Spears 090713

Satan i gatan så roligt det var i Stockholm , Brittan var suverän och skit snygg!Vet inte vart tidningar fått det ifrån att hon skulle vara tjock , i såna fall har dom inte sett en tjock person sååå up yours!
Dagen började med att Empa kom och hämtade mig i Gunsan , stan´s coolaste bil som alla bara vill ha ;) Bilresan gick oväntat fort med ett stop i Nyköping för en glass och kisspaus.Vi såg även till ett o annat roadkill och inte ens tala om alla mosade insekter på rutan...bläää.


Nyköping!!!






Väl i Stockholm hämtade vi upp Malin efter ha kört fel och fått hjälp av en chaffis =) Lämna all packning hemma hos Malin som bodde i en jätte mysig liten etta.Sen gick vi och handla mat , det blev tacos.Jag gjorde ett uppoffring för Brittans skull och käkade färs , jag överlevde =)




Lite alkoholintag var det sen som gällde och uppfrächning inför kvällen.

I väntan på Brittan!!!


Lite showande innan Brittan intog scenen

It´s Britney BITCH!







Blev även en o annan film dock inte med världens bästa kvalite!



Efter en mycket bra stund med Brittan gick vi till F12


Jag , Amanda och Empa gillade inte musiken så efter ett tag åkte vi hem till Malin som var kvar och skaka rumpa halva natten.Hemma hos Malin kollade vi på en massa roliga youtube klipp och skratta så vi nästan kissa på oss till det avnjöt vi rester från tacosen =)

Tisdagen var rätt seg , vi drog en pizza till frulle sen gick vi hem till Malin och slappa innan vi åkte hem.När vi kommer fram till Gunsan ser vi att vi fått en BOT , va faan!Vi hade lagt i för en dygnsbiljett men tydligen på tisdagar mellan 00-06 fick man inte stå där.Den skylten hade vi missat eftersom den satt längre upp i backen =( Så dryga 500:- fattigare blev vi =( Resan hem gick fort fast vi var riktigt trötta lyckades vi hålla oss vakna , hemma sen la jag mig direkt i sängen för några välbehövliga sovtimmar!


Efter Sol Kommer Regn

Denna dag började perfekt , solen sken och vi gjorde oss redo för en dag i solen.Det dröjde dock inte länge förrän en miljard moln hitta hit =( Men några minuters solande blev det , Neo bada fast att vattnet var iskallt som han sa.
Nu har vi precis kommit hem efter en sväng i affären och det verkligen spöregna när vi gick hem , vad vore en sommardag utan regn?




Mot Brittan!

Nu ska jag o Empa sätta oss i Gunsan för en färd mot Stockholm och BRITTAN!Kommer bli en riktigt rolig kväll detta.Sååååå BRITTAN Here We Come!

Partaj

Igår var vi som sagt hemma hos Emil och Charlotte , vi skulle ha grillat men eftersom vädret inte var det bästa så körde vi köttet i ugnen.Blev hur gott som helst!Sen partade vi loss och gick sedan ner på stan en sväng , blev en rätt lyckad kväll så idag mår vi som vi förtjänar.Nu är det LADDNING inför BRITTAN imorgon som gäller , vi kommer rocka fett!



Mot staaaan



Vankas Partaj

Strax blir jag och älskling hämtade av Emil så ska vi hem till dom och grilla , hoppas bara vädret bli bättre.Jag och Neo bakade en kladdkaka som vi ska ta med , hoppas den är riktigt kladdig och god mmm.Frågan är nu bara vad man ska ha på sig vi vet inte om det blir utgång och blir det det så vill man ju vara partyklädd....suck denna ständiga klädfråga.


Resultatet


1 Kg Lindt Choklad

Eftersom det nu är semestertider hemma hos familjen Pettersson så passade det utmärkt att Neo fick hugga in på sin 1kg lindt hare han fått av mormor.Han blev helt vild och rev bort pappret och högg in , det räckte dock med ett par tuggor innan han fick nog =)




SEMESTER!

Så jäkla sköööööööönt med semester i 3 hela veckor!!!!Kommer bli helt underbart med en tripp till Kolmården och Astrid Lindgrens Värld.Hoppas bara solen och värmen hittar tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!

Underligt Fynd

Härom veckan när jag var ute och gick såg jag en underlig sak i en skogsdunge som inte riktigt passa in....en tv!Folk verkar tro att det är fritt fram att dumpa diverse saker lite överallt.Här utanför på gården har folk ställt ut bla. spis , micro , sängstomme , madrasser m.m.Hur skulle världen se ut om alla bara ställde ut saker dom inte ville ha?


En Dag Med Farmor

Idag har Neo åkt tåg för första gången med farmor till Tranås där Gittan bor , farmors syster.Neo var helt laddad inför tågresan , han tjatade hela tiden om att dom skulle gå till tåget.I väntan på tåget frågade Neo allt och alla vart dom skulle =)Väl i Tranås levde han rövare på Gittans jobb vilket är en leksaksaffär , alla barns dröm.Där inne hjälpte han till , fick leksaker , skrämde slag på en flicka med en läskig mask så hon börja gråta....som sagt han levde rövare!Hemma sen berätta han att han haft jätte kul och att tåget gick jätte fort =)


Bröllopsduellen

I helgen gjorde vi nått som vi inte gjort på flera år...vi hyrde film!Ja jag kände mig som vilse i min egen trädgård hahaha...Nu förtiden får man visst låna 3 filmer i en vecka för 120:- Sen skulle man knappa in sitt personnummer....Men men till sist kom vi där ifrån med lite filmer bland annat Bröllopsduellen.Helt ok film som hade sina stunder så ett o annat skratt blev det =)


Om Bröllopsduellen:

Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!







Regnig Shopping

Idag har jag varit ledig och givetvis har det regnat hela dagen.Så vi drog en sväng till stan och ikano för lite vanvettets affärer =) Jag hittade mig dock endast ett par jeansshorts , alla linnen o dylikt jag hittade hade inte min storlek =( Så nu har jag klickat hem ett o annat från nätet =) Alltid kul att få roliga paket på posten ;) Neo fick sig en himla massa..skor,  fillingar , tröjor , jeans och leksaker , älskling köpte sig ett par nya skor som förövrigt gör ont.




Dagens roliga var när vi gick förbi utanför siba och alla bilar hade fått böter hahahaha ett lagom straff då parkeringen ligger runt hörnet!

Present

I fredags på jobbet stod det två påsar från Makaroom.Det visade sig vara varsitt paket till mig och Sandra från mamma och pappa.Det var en försenad bröllops/sommarpresent , vi har iofs redan fått en digital fotoram men vem säger nej till presenter?Det var många som var nyfikna men jag öppnade inte förrän jag kom hem och det var två jätte fina tavlor =)


Äntligen

Då var äntligen denna jobb vecka över , trodde aldrig den skulle ta slut!Nu kan jag äntligen börja räkna ner till semestern , endast 4 arbetsdagar kvar!!!Ska bli så skönt att slippa vara på jobbet i 3 hela veckor , känner mig riktigt less.Förhoppningsvis har jag fått nya krafter efter semestern.
Igår efter jobbet gick vi hem till mamma o pappa och grilla.Det var riktigt smaskens , jag fick dock ett ben på ett va mina grillspjutsbitar hur nu det går ihop sig hmmm...Den ska ju vara benfri!


En Vecka Till Semestern!



Alla Är Vi Olika

Vilken varm dag det varit idag...pjuu.Jag började dagen med en powerwalk svett svettigare jag!Fy tusan så varmt det var , svetten riktigt rann.Sen hem och styra upp det så begav sig jag o Neo oss hem till mamma för solning och ett dopp.Sen hem och käka så stack jag till jobbet , 15-22 i deli....helt underbart!Passet gick rätt smärtfritt , hade I i fisken som jag snacka med =) Sen förstår inte jag föräldrar som tar med sig sina små barn för att handla runt 22!Antingen skriker dom för dom är så trötta eller så hänger dom sovandes över vagnen.Skulle aldrig falla mig in att dra med mig Neo så sent för att handla , det lustiga är att båda föräldrarna är med , en kunde väl ändå stanna hemma med barnen/barnet eller?

Friday the 13th 2009

Härom kvällen tittade vi på den nya Jason filmen , jag somnade dock.Denna var inte olik dom andra filmerna så jag missa inte så mycket.

Välkomna tillbaka till Crystal Lake i den nya versionen av den klassiska skräckfilmen "Friday the 13th".

Clay Miller (Jared Padalecki) letar efter sin försvunna syster och hamnar i ett ödsligt skogsområde i närheten av den legendariska platsen Crystal Lake. Bakom ett mossbevuxet träd hittar han en fallfärdig gammal stuga, men huset visar sig inte vara det enda som legat gömt i skogen. Och trots att Clay varnas av både polis och lokalbefolkning fortsätter han att söka efter sin syster Whitney (Amanda Righetti).

Han får oväntat hjälp av Jenna (Danielle Panabaker), en ung kvinna som tillsammans med sina collegekompisar rest till Crystal Lake över helgen. Men den upptäckt de båda gör är värre än de kunna förställa sig i sin värsta mardröm. Föga anar de att de trängt in i det skogsområde där en av filmvärldens mest skräckinjagande figurer regerar. De står i begrepp att möta den ökände mördaren som härjar i Crystal Lake - Jason Voorhees - och han är utrustad med en sylvass machete.

RSS 2.0