Hos Mor & Far

Just nu är jag hemma hos mamma o pappa.Älskling lämna Neo här på eftermiddan , jag jobba sen skulle jag hjälpa mamma med inventeringen och han behövde sova.Neo hann knappt vakna innan han fråga efter morfar elle offa som han säger.Här blev det pizza från La Kantarell , världens tjockaste botten sen var den lite kall...inte så god med andra ord.Nu fixar jag med lite filmer innan det är dags att gå hem.Har med mig en hel del topp filmer =) Lutar åt en hel del filmtittande i helgen!!!

Invigning!

Idag invigdes Neos nya Byggare Bob sängkläder.Det är nästan bara Bob som gäller nu förtiden , här ligger han och kollar på pippi =)

Vilket Svar Då

Snabba var dom på Himna att svara på mitt ris , redan idag(dagen efter).Det var ett mycket märkligt svar som verkan jag eller nån annan fattar så det blir intressant om jag kan få ett vettigt utav mitt svar tillbaka.Hoppas bara att det kommer med i tidningen.



God Morgon

Härligt det är att vakna upp och knappt kunna andas , geee mig nässpray i mängder!!!Slockana igår strax efter 10 , jag var helt matt.Så idag känner jag mig redo för en heldag på mitt kära ica , jobbar 06:30-16:00 i kallis!MOT ICA!!!

Dagens Ris

Idag kom mitt ris med i tidningen , det var till Himnabadet.När vi skulle betala inträdet var vi tvugna att betala 15:- för att vi skulle ta med Neos vagn in på badplatsen.Han gick in gratis eftersom han inte är skolelev men inte vagnen.Tycker det är för jävligt , saker som kostar ska finnas med på prislistan!Man får ta in egna parasol och solstolar men inte en barnvagn gratis.Man kan ju undra om rullstol , rullator m.m också kostar.


STORT Paket

Idag fick jag ett mess om att jag hade ett paket att hämta på ica.Det var ett gigantiskt paket som vägde nästan inget....



Mina nya stövlar!!!!




GRATTIS BLOGGEN!

Har helt missat att min blogg fyllde 1år i tisdas!Ett stort grattis till den!!!
HURRA HURRA!!!!

Noll Koll

Trött jag blir på läkare som har NOLL KOLL på saker o ting.Dom om nån borde ju ha hjärnkoll!Bajs till apoteket som inte kan ha saker o ting hemma som man behöver!Hoppas för eran skull att det kommer på freda annars kan ju ni åka till ett annat apotek och hämta det åt mig!

Nya Coca-Colan

Idag fick vi äntligen hem dom till jobbet , dom två nya smakerna av coca-cola.Jag är som sagt cola beroende så jag var snabbt framme =) Den med grönt te i är helt ok , Sara sa att den skulle vara sååå äcklig.Den innehåller en massa grejjer som ska vara bra för kroppen , den får helt klart godkänt!Den andra med vitamins smakar nästan som den vanliga cola light.Denna innehåller också en massa bra saker kroppen behöver.Den får godkänt!


PartyTopp Check

Nu är iaf jag redo inför nästa utgång.Hittade en skit snygg topp på Gina , fanns i mängder med färger men det blev till slut den svarta(ovanligt) och den lila!



Ny Kategori

Inför en ny kategori som heter Fia Testar.Först ut är dom två nya smakerna fanta kommit med.


Ingen var direkt suger god , den oranga hade lite väl mycket citrus i sig och den röda smaka nästan som fanta exotic thrill.Dessa två ska vara lite "nyttigare" läsk en så kallad vitaminläsk, frågan är hur man gör en läsk nyttig!

Jobb Igen

Jaha ja då var den lediga helgen snart över.Hatar verkligen denna vecka som jag har framför mig , speciellt fredagen då det är 10-20 i deli som gäller.Imorgon börjar jag redan 06:30 och jobbar till 18:00!
I helgen har jag hunnit med en hel del.Igår var jag på stan hos Gisella och fixade naglarna , så skönt att korta av dom.Dom var riktigt långa nu på slutet.På kvällen gick vi hem till mamma o pappa o grilla , Sandra o Ty var där.Steff han var minsann på 30-årsfest.
Idag har jag varit en sväng ute i Tornby , försökte hitta en jacka till Neo.Men det finns bara riktigt fodrade jackor och det är inte en sån jag är på jakt efter nu.Vill ha en vindtät och vatten avvisande jacka , den han har nu är alldeles för liten.Men det är ju som med allt annat så fort det är nått man vill ha så finns det inte!

Hellboy 2: The Golden Army

Det tog oss 3 dagar att se klart nya Hellboy filmen hahaha.Den var helt ok fast 1:an är helt klart bäst.


Om Hellboy 2:

Den magiska världen startar ett uppror mot mänskligheten i ett försök att styra Jorden. Det är nu upp till Hellboy och hans team att rädda världen från dessa rebelliska varelser.










Med Livet Som Insats

Det kan vara riktigt farligt att jobba som kassörska på ica.Johanna blev nämligen getingstucken på handleden idag allergisk är hon också det var lite panik i båset mellan oss.Hon var helt förtvivlad stackarn!Som tur är har vi ett apotek i centrummet så det blev inte så illa!Vimlade av getingar i kassan idag , jag hade en som kröp på kassa knapparna.Det är säkert bara för att det står en nisse precis utanför och säljer munkar!Så just nu känner jag mig lite munkanti!

Bebis Sniffande

Idag träffade jag Cilla och lilla William , så söt han är.Fick hålla honom men han skrek hela tiden , lillkillen visste inte vad han ville.Kände hur hormonerna sprutade vilt , till o men Ullis kände dom hahaha =) Skulle vara så mysigt med en lite bebis men sån tur har man nog inte.......Nu ska jag försöka sova klockan ringer 05:45 GO NATT!!!

Total Kaos

Idag kunde man tro att det var sista dagen ica hade öppet , så mycket folk.Vi hann inte med för 5öre i deli.Vi måste vara mer personal , för det är vela inte meningen att man ska stessa ihjäl sig elle?

Ny Jacka

Neos nya jacka är sååå cool!Han kommer vara tuffast nu i höst =) Försökte ta lite kort när han prova och det var inte det lättaste sen suger våran kamera därav suddiga bilder.

Vårdcentralen

Idag fick jag nog och ringde vårdis , fick en tid klockan 10:00.Fick gå ifrån jobbet en sväng , jobbade 7-15 i deli idag.Det läkaren kunde konstatera var att det kunde vara en överansträngning , inflammation eller en sträckning hmmm.....Jag ska knappra lite piller och vila foten , lätt det är när man jobbar resten av veckan i deli!Men som tur var kunde jag byta tid med Kellan på fredagen så jag får sitta i kassan större delen av passet.Imorgon kunde jag inte byta till mig kassa tiden som fanns eftersom den slutar 21 och älskling börjar 21:30..lite tajt om tid där.Det är bara att köra , är det inte bättre i början av nästa vecka skulle jag höra av mig igen!Då jäklar får dom ge mig starka grejjer. =)

Mot Ica

Strax bär det av mot mitt kära ica , längtar sååå mycket =) Ska bara fixa lite käka till mig och Neo innan det bär av.Fisen riktigt längtar till dagis , han har fått en bästis där som heter Svante =) Hämta ut mitt paket ska jag också göra , ska bli intressant att se vad som ligger och lurar där i...

ArG

Kollade nyss mobban och jag hade visst glömt att sätta på ljudet så jag har inte hört när jag fick mess om att mitt paket fanns att hämta på jobbet.FAN också jag som längtat efter Neos tuffa jacka!Allt är visst emot mig idag grrrr...

För Fan Kanal 5

Nu missar jag CSI bara för att 5:an inte funkar.Bilden är helt svart!Faaaan också det är ett av min favvo program!

Gosiga Stövlar

Har precis beställt 2 par stövlar , har aldrig beställt skor innan från nätet så det ska bli intressant.Plus att storlekarna var engelska hahaha =)


Ledig

Måndag = ledig = tvätta

Ensam....

Ikväll började älskling jobba natt igen , tråkit att sova själv 5 dar i veckan.Men när lönen kommer då är det inte lika tråkit längre!Det värsta är att jag hör så mycket lustigt när jag är själv , tror nästan att det spökar...Jag får lägga mig o glo på tv.Imorgon ska jag ringa vårdis om inte foten är bättre , kan fortfarande inte gå "normalt".Sen ska jag fixa o trixa med lite annat också ;)

Felon

Igår var det film mys, blev filmen Felon.Hade hört att den skulle vara sååå bra och det var den!Ett måste för er som inte sett den!!!!!En av dom bättre filmer jag sett på länge!

Om Felon:

Under ett inbrott där hans familj hotas till livet, dödar en man inkräktaren och döms till fängelse. Det blir en kamp för överlevnad, där inte bara andra fångar är hotet. En korrupt fängelsevakt tar till alla medel för att bibehålla sin makt och ordning.






Fega As

Trött jag blir på folk som kommenterar anonymt.
VÅGA STÅ FÖR VAD DU SKRIVER!

Och du jag förpestar inte andras bloggar med reklam ,som du uttryckte dig din FEGIS!

Pain!

Nu börjar jag undra vad det är frågan om.Igår hade jag sjukt ont i magen och nu har jag fruktansvärt ont i vänster foten.Har världens problem att gå =( Ska bli intressant att se hur det känns imorgon!Nu ska jag fortsätta äta min soppa och ciabatta sen är det sängen som gäller.Älskling har lovat kli tills jag somnar!!Men det finns nog en baktanke i det hela tror jag hahahaha ;)

Jobb Jobb Jobb

Idag kommer jag spendera hela dagen på jobbet , passet 10-20 i deli är det som gäller.Passet som jag för övrigt hatar av hela mitt hjärta!

PRISON BREAK

NÅN SOM VET NÄR PRISON BREAK DRAR IGÅNG IGEN?!

SmÄrTa

Idag gick jag hem en timma tidigare från jobbet för jag har sån
jävla smärta i magen!!!!!!!!

Glass Test

Jag kunde inte hålla mig ifrån att testa min ny inköpta glass igår.Blev lite smått besviken när locket åkte av...frost grrr!Sen såg den inte alls lika god ut som på bilden...men så är det vela alltid.Smakade stark choklad märkte inte direkt av nån brownie , förutom dom små bitarna uppe på.Jag jämför nog lite med Ben & Jerry´s glass med brownie , den slår allt!Men glassen får godkänt!
 

The Hottie And The Nottie

Igår kväll valde jag film , blev Paris Hiltons nya , The hottie And The Nottie.Var vela sisådära , hon var ju så överdrivet ful hahaha.Sen är ju inte Paris nån direkt  super skådis heller =)


Om The Hottie and the Nottie:

Nate flyttar till Los Angeles för att hitta Cristabel, kvinnan han varit förälskad i sedan de båda var barn. Det visar sig att det största hindret för att fånga kärleken är hennes bästa vän, den betydligt mindre attraktiva June. Problemen ökar när Nate inser att han börjar få känslor för June.








Ny Glass

Nu är min första arbetsdag avklarad , gick smidigt.Jobbade iofs bara 4 timmar hahahaha.Efter jobbet handla jag lite färsk fisk bl.a sen framme vid glass disken får jag syn på nått.....En ny glass!Elle 3 nya sorter för att vara exakt.Det är GB som hade kommit med 3 nya Carte dÓr glassar mmmm.Jag var bara tvungen att köpa en , kostar liksom 40:- st!



Jag köpte den med brownie ,se om jag testar den ikväll!

Det Är Över Nu

Tillbaka till verkligheten imorgon, fy faan säger jag bara!

Mama´s Boy

Nu har vi precis sett färdigt filmen Mama´s Boy , trodde den skulle vara roligare eftersom Jon Heder är med.Men visst blev det en hel del skratt , Jon är ju rolig att bara se på hahaha.


Om Mamas Boy:

Jeffrey är 29 år, en pseudointellektuell slacker som bor hemma hos mamma. Han tycker det är det perfekta arrangemanget, men finner plötsligt sitt sorglösa liv i fara när hans mamma faller för en självhjälpsguru som börjar planera för att flytta in hos dem.










Bakis Söndag

Igår var det livat värre , så jag mår som jag förtjänar =( Kvällen började med att Neo snodde min mascara och målade sig , jäkla busunge!Efter en välbehövlig dusch lämnade vi honom hemma hos mamma , pappa körde oss till Emil där han bytte kläder sen åkte vi till svärmor , dom hade lite gäster.Älskling och Emil åkte jag stannade eftersom jag skulle möta upp Kellan och gänget för att skaka rumpa på Harry´s.


Regna gjorde det av o till men jag hade turen när jag gick in till stan det var uppehåll.Möte upp en glad Kellan på cykel , hon hade glömt sim kamera men fodralet hade hon tagit med sig  , hahahaha.

På Harrys kom vi inte in eftersom det fattas ett år för Kellan , fråga om hon inte kunde ta ett av mig men det gick inte , tjurskalle.Så vi gick in på Riva ist haha där fick han!På krogen blev det en tequila där en smirre här , ja ni fattar nog..



Efter krogen tog vi Kellans cykel till Emil ,han hade tappat sina nycklar.Efter mycket om och men åkte vi hem , Emil gick till skägget till sin pappa.Jag och älskling var hemma runt 5 snåret imorse , helt sjukt.Så idag har det varit väldigt seegt.Emil hade hittat sina nycklar också , dom låg hemma i bokhyllan.Hans dörr låser när man stänger så han behöver ingen nyckel.Kanske vore läge att nyta lås?


Partaj

Inatt är vi barnlediga så vi ska passa på att partaja lite.Först ska vi till älsklings bror sen får vi se vart det bär av.Prata med Kellan nyss och hon vill till Harrys och skaka rumpa så det lutar nog åt det hållet!

Kolmården -08

Ett riktigt lyckat besök blev det idag , regna inte en enda gång.Det var inte så mycket folk heller så det var en perfekt dag att tillbringa på Kolmården.Vi började dagen med att åka Safari!


Vi gick också in på Tropicarium , kladdigt värre.



Parken var den sen som gällde , vi hade som mål att hinna bort till delfin showen klockan 14:00.


Vi hann och det var en fartfylld föreställning!



Tiger World,, Barnens Lantgård, Bamse´s Värld  var det sen som gällde.



Vi hann knappt komma ut från parkeringen så slockna Neo





Iron Man

Igår var det film time igen , blev nya filmen Iron Man.Riktigt bra faktiskt  , hade inte hört talas om Iron Man innan.


Om Iron Man:

Filmen följer en miljardär och vapentillverkare, Tony Stark, som konfronteras med sina forna synder efter att ha blivit skadad av ett av sina egna vapen. Utrustad med en högteknologisk skyddsdräkt blir han Iron Man och börjar bekämpa ondskan över hela världen.










Mot Kolmården!

Nu ska vi åka till Kolmården!!!Hoppas det inte blir regn!!!!!

Porslinbröllop

Grattis Mamma & Pappa som idag firar Porslinbröllop!
8/8-88


"Nytt Kök"

Här kommer en bild på våra nya köksmöbler som vi köpte på jysk för ett tag sen , det var hela 77% rea på det =) Sen en bild på mina nya fejkade blommor!...Bry er inte om alla tidningar och reklam som ligger och skräpar =)


Så Här Ser Din Första Sida Ut Hos Mig


Som Klistrad

Neo han sitter som klistard framför tv:n och kollar på Karlsson på taket.Tydligen tycker han att den är jätte rolig för han sitter och asgarvar emellan åt  =)


Helt Vild

Igår kväll efter marknaden kände jag mig lite vild och beställde lite kläder till Neo från H&M , ok jag erkänner det blev lite till mig med.En jätte tuff jacka till Neo med lite raggar stuk i , hur cool som helst =)Två par olika täckbyxor dom ena är fodrade som han kan ha när det är lite kallare.Köpte ett par skit bra förra året med dom kostade mer än vad båda dessa gör.Sen återstår det att se om dom är lika bra.


Skit Också

Eftersom det regna så pass i morse så sa jag att vi åker till Kolmården som imorgon ist , och nu så är det perfekt kolmården väder =( Hoppas att det är det imorgon också , skiter i om det regnar på morgonen.Jag som var helt laddat för att kolla på djur...

Marknads Fynd

Hemma igen efter en lyckad marknad.Hittade mig en ny väska som jag ville ha lite byggare bob kläder.Mamma köpte en hel del saker till Neo , en o annan tröja och en skit cool 3D plansch med spindelmannen.Remmar köpte jag till älskling som riktigt dök på dom när jag kom hem.Neo skulle testa sina kläder sen började han skjuta hej vilt med pistolen han fick.Nu blir det lite soppa , hann inte käka innan vi åkte och en film.Imorgon drar vi till Kolmården =) Ken kunde inte få ledigt så vi åker bara vi tre , vi som hade planerat men men.



Mot Skänninge

Snart bär det av till marknad , är lite av en tradition!Jag åker varje år i hopp om att hitta ett fynd elle 2.I år ska jag försöka hitta mig en ny väska.Hoppas också på att det ska finnas en o annan byggare bob tröja , har letat på nätet men inte hittat nån sida som säljer ingen affär elle för den delen.
Idag har vi varit på jysk och ikea , en datastol plus bord till älsklings dator.Så nu äntligen slipper vi ha en på köksbordet!Jag köpte mig en stav till min tragus piercing , jag blev allt lite sugen på att pierca naveln men jag vet inte...

Clean Break

Blev en film igår kväll , Clean Break med Tara Reid.Filmen i sig va rätt bra , oväntat slut.Men jag störde mig enormt på Taras otroligt fula frisyr och dåliga skådespeleri!


Om Clean Break :

"Clean Break" är en dramatisk thriller om ett ungt par som äger en reklambyrå. När mannen begår vad som förefaller vara självmord, väcks misstankar hos polisen och försäkrningsbolaget. De undersöker hans död närmare och finner nya omständigheter kring hans plötsliga död.






Snygg Lampa

Hitta denna raring på ikeas hemsida , detta måste kollas upp.Tror den skulle passa rätt bra i köket.Vi har köpt nya köksmöbler för ett dag sen , kommer bild på det.Vi måste bara köpa ett databord till Mac datan först , just nu står den på köksbordet.

Rent Hus

Pjuu det var minsann en pärs , vi har städat här hemma.Mycket damråttor i hörnen vill jag lova =) Ska bara  torka golven men det får bli imorgon för nu orkar inte jag mer.Har en massa tvätt att ta hand om också , KUL! Nu skriker magen efter mat så det är lika bra att fixa lite käk!

Schleten

Nu har vi fått känna på det alla småbarns föräldrar pratar , störd nattsömn.Vi har inte fått sova en hel natt sen Neo fick sin nya säng dvs förra fredagen.När han sov i sin spjällis sov han hela nätterna utan problem , vi la honom i sängen o sen somna han.Nu är det andra bullar som gäller!Han vill nu att man ska ligga brevid honom tills han somnat sen vill han känna att man verkligen ligger där.Så en kväll tog han min hand sååå gullig =)Sen vaknar han flera gånger per natt och till sist får han sova inne hos oss , jag kan verkligen inte sova då eftersom Neo vill ligga på mig!Hoppas det vänder snart för nästa vecka börjar vi jobba!

Blöt Utflykt

Bara för att man har nått planerat så ska det regna.Vi hade bestämt att vi skulle åka till flygvapenmuseumet och ta med lite picknick.Eftersom det regna fick vi käka i bilen , grillad kyckling , baguette och grönsaker mumma =) Neo han blev helt vild där inne bland alla planen , springa innanför repen var jätte skoj...grrr.På hemvägen stanna vi till och byte lampan , jag hittade också en Byggare Bob handduk till Neo , så stanna vi till och köpte blommor åt mamma.


Destination Unknown

Nu ska vi iväg på utflykt!

Hancock

Igår var det dags för den omtalade Hancock.Låter lite som (barn håll för öronen)hängkuk men jag vet inte hahahaha.Jag och älskling blev besvikna , vi hade höga förväntningar om filmen.Wills senaste filmer har inte varit nått vidare , I Am Legend den sög lite den också.

Om Hancock:

Hancock - en luggsliten och utbränd superhjälte som inte haft några stora framgångar på länge kraschlandar i Brooklyn. För att komma på fötter och återfå sin status som superhjälte anlitar han en PR-agent och ingår en relation med hans förföriska fru. Tillsammans skapar de inget annat än kaos i stan.






Dyrt vs Billigt

Nu har jag precis målat på mitt nya lack av märket Depend.Det blev 100 gånger bättre än mitt svin dyra lack från Tip Top.Så nu har jag åter igen visat älskling att bara för att en sak kostar mer betyder det inte att det är bättre än det billigare alternativet.Jobbigt tycker jag att jämt ha rätt =)

FEL!!!

Idag blev det en sväng ut till ikano , stannde till på Blomsterlandet och köpte nya blommor.Hade tänkt köpa svärmorstunga men sen hittade jag skit snygga fejkade blommor så det blev dom ist.Så nu behöver jag inte köpa nya köksblommor igen. =) Nytt lack och remover köpte jag också , är inte nöjd med det jag köpte på Tip Top så ska testa dessa.En ny lampa till Neo blev det också , den ska han ha över sängen.Pang pris var det på den så jag tjäna 80:- Hemma tar jag upp lampan för att visa älskling...Bara det att jag tagit FEL lampa , den jag hade tagit ska man ha i taket grrrrrr.Så nu måste jag åka och byta!!!

Färg Hjälm

Neo och älskling har precis åkt för att titta på när Linus o Lucas spelar match.Jag vägrade följa med eftersom det ser ut som jag har en färg hjälm på huvudet!Kan fan inte visa mig ute bland folk , mina naglar blev färgade också , bra handskar...NOT!!!

Film Tips

Fick en positiv kommentar att det var bra att jag tipsa om så mycket film =) Jag är lite av ett film freak så det blir en o annan film i veckan , speciellt nu på semestern.Så här kommer ett gäng vi sett i veckan ;)



Om Wanted:

Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.




Trodde att filmen skulle vara bättre än vad den va.Visst den är värd att se om man gillar action med lite science-fiction. .


Om Son of Rambow:

Will är en blyg skolpojke som växer upp i en strängt religiös omgivning. Moderna företeelser som tv och film är förbjudna. En dag visar Lee Carter, skolans värsting, honom en dålig videoinspelning av den första filmen om Rambo varpå hans livliga fantasi vaknar till liv. Han dras med i Lees nya filmprojekt, en egen version av"First Blood". De två pojkarna ger sig i smyg ut i skogen för att filma och deras hemlighetsmakeri och oskuldsfulla ambitioner leder snart till en stark vänskap. Både vänskapen och filmen kommer dock snart att sättas på prov.

Lite ovanlig film som vi båda gillade , kidsen är allt bra roliga =)


Om Heartbreak Girl:

Charlie träffar sin drömtjej Daphne, men förstår snart att han måste kämpa om hennes uppmärksamhet mot Daphnes hund "Babydoll". Just som Charlie inser att han inte kan vinna, händer något som får Charlie att rikta sin kärlek åt en oväntat håll.. men för att det ska fungera måste han fortsätta visa intresse för Daphne.



Kändes lite långtråkig ibland men ett o annat skratt blev det.

Om Resurrecting the Champ:

Vi får följa en ung reporter som misstänker att en hemlös man i trakterna kan vara en före detta boxningsmästare. Reportern blir vän med den hemlöse mannen och försöker övertyga honom att återvända till rampljuset.

Jag somna under filmen men jag tyckte den verkade bra men sen när älskling berätta hur den sluta så är jag glad att jag somna!






PANG Sa Det....

...så var denna semester vecka snart över.Har nu varit ledig i 4 veckor så det är bara en vecka kvar , börjar redan få ångest.Vill inte tillbaka till jobbet!Idag känner jag att solen verkligen tagit, bränner som 17 i ansiktet .Synd bara att detta var nog den sista solen på min semester , nu ska det bli sämre väder med regn o åska.Fast det gör inget , vi har lite saker vi ska göra.På tal om o göra nått så ska jag ta o färga håret , 5 veckor sen sist så ni kan ju fatta vilken utväxt jag har =) Sen blir det film och mys pys hela kvällen =)

SoL

Ännu en dag av härlig värme , blir till att pressa rejällt idag för nästa vecka ser det inte soligt ut.Neos feber är nere i 37,5 så han får följa med mig en stund hem till mamma o pappa så får älskling hämta honom sen.Går inte att vara inne när vi har över 30 grader inne.Bada får han inte göra så det lär bli skoj elle kanske inte!

RSS 2.0