Vinst Med 4-0

Till kvällens match gick vi hem till mamma och pappa.Neo och jag hade bakat en blåbär/hallonpaj som vi skulle mumsa på.LHC vann matchen med 4-0 mot Färjestad, HURRA!!Grabbarna börjar serien bra, hoppas bara det håller i sig!Lyckad match och verkligen en lyckad paj hahaha

Sömnbrist

Dom senaste två nätterna har inte varit så skoj.Tjejerna brukar sova utan problem så vi har nog blivit lite bortskämda.Inatt vakna Nora och ville inte sova, hon skulle ligga och snacka.Men efter lite mat somna hon om för att sen tappa tutten var och varannan minut....tuttskjut var det som gällde för min del.Natten innan vakna Nova runt halv tre och var vaken till efter fem.Hon var skit arg och skulle verkligen inte sova.Lagom tills hon somnar ringer klockan och det är dags för Neo att gå till dagis....underbart!Hoppas denna natt blir bättre.

Nu har tjejerna nyligen käkat lunch.Dom fick testa spagetti med köttfärssås, en stor hit.Dom blev så söta med allt kladd runt munnen hahaha.

Bygga Riva Bygga Riva

Härom kvällen röjde jag i ett av tjejernas rum.Det har blivit lite av ett förråd eftersom vi inte har nått förråd direkt.Vi hade/har mängder med saker som vi måste rensa bland, jag fick bort en hel del.Så nu det är mest älsklings gamla saker som han måste kolla igenom.
Vi ska åka nån dag nu och kolla tapet till det rummet så det kan bli lite ordning och reda här hemma.Det ena rummet är rosa med silver hjärtan så det andra kommer nog bli lila tror ja.

När jag rensa bland sakerna hitta jag lite av Neos gamla leksaker, bland annat ett par tygklossar.Dom blev verkligen en hit hos tjejerna, framförallt hos Nora.Vi bygger och hon river ner, det tycker hon är skit skoj.


Predators

Igår invigde vi nya hemmabion med filmen Predators.Helt okey men ettan är helt klart bäst!

Om Predators:

En grupp människor blir strandade på en okänd planet. De är alla mänskliga "rovdjur"; legosoldater, maffiamedlemmar, fångar. Det går snart upp för dem att de samlats för att agera byte, och en skräckfylld katt-och-råtta-lek börjar där de skoningslöst jagas av en utomjordisk ras känd som Predators.
















Nytt Hemmabiopaket

Nu är nya tv:n på plats, ljudet igång och hockeyn är på, AIK möter DIF....inget som är speciellt lockande så jag ska kolla 90210 i datorn ist.Allt blev iaf jätte bra och älskling är mer än nöjd.

Skinkorna Ömmar

Nu har promenaden gjort sig kännbar.Satan i gatan vad skinkorna ömmar!!Men det är iofs bra för då vet jag att det tog lite igår när jag halv sprang till stan fram och tillbaka.
Idag ska vi hämta hem vårat nya biopaket.En 60 tums tv och ett nytt hemmabiopaket med en blu-ray spelare som jag så länge velat ha.Älskling har tjatat i evigheter om att vårat är så gammalt att vi behöver nytt så nu har jag gett med mig.
Vi har nu en 42 tums tv så 60 lär ju göra stor skillnad.Lutar åt en hel del film i helgen kan jag lova.

Ny Jacka

Idag har jag och brudarna gått till stan och tillbaka.Snacka om träningsvärk jag kommer ha sen ikväll hahaha.Evigheter sen jag var ute och rörde på fettet.Så det var verkligen välbehövligt med 2 timmars promenerande idag!
På stan köpte jag mig en jacka jag spanat in.En svart lätt vadderad typ parkas jacka på H&M.Jag hade fått ett erbjudande med 20% på valfri vara via Iphonen så jag slog till.Kosta iofs bara 399:- men jag betala bara 219:- hihi.Jag hade en bonuscheck på 100:- också så det blev en riktigt billig jacka!

En Stund För Mig Själv

Då har karln åkt till jobbet och barnen sover sen några timmar.Tjejerna var riktigt trötta så dom somna utan problem.Neo var tvungen att dricka vatten och kissa ett x-antal gånger innan han kunde sova.Han ska upp riktigt tidigt imorgon och följa med grabbarna och spela hockey innan dagis.Så han behöver verkligen sin sömn.
Jag ska passa på att kolla lite på tv och smarra smoothie innan sängen ska intas.





Golfproffs?

Golf var det som gällde på dagens träning.Neo var som alltid helt laddad!Golfen gick sisådära, han försökte spela bandy/hockey med klubban ist hahahaha.Instruktören sa att han är ett framtida hockeyproffs hahaha.


Välling=Check

Nu har tjejerna fått testa välling.Sempers var slut så det blev Nestlés God natt mild havrevälling.Båda tjejerna sluka allt utan några konstigheter.Så igår ökade jag på och Nora åt mer än vanligt!Jag brukar göra så det blir 135ml ersättning vid varje mål vilket dom inte alltid äter upp.Men igår testade jag att göra 160ml välling och det sluka Nora utan problem.Nova hon somna istället och skulle inte äta upp, tröttmössa som hon är.Sen sov dom 12 timmar utan mat!!!Ska bli spännande att se hur det går inatt.

Snygga Brudar

Puff sa det så var denna lördag nästan slut.Även fast tiden gått fort har jag fått en del gjort.Styrt upp det lite här hemma, tvättat och dammsugit.Tjejerna fick sig en dusch, sen fick dom på sig sina nya kläder.Dom blev så snygga så i sina klänningar och spetsleggins.
Grabbarna åkte på hockeyn vid fyra så då gick jag och brudarna hem till pappa och bror och kollade på matchen där.Det blev lite av en rysare men LHC vann efter straffar.

Nytt Till Hemmet

Nu har jag styrt upp lite bilder på inköpen från igår.Allt är inte klart än...stege sitter inte fast sen måste jag köpa lite fina ramar som ska stå där på.Jag ska köpa lite fler insatser till bokhyllan och lite coola saker som ska står där i.En stor tavla som ska sitta över soffan, har en på span men den kostar 2000:- så jag vet inte riktigt.En ny stor tygsoffa men det blir nog inte än på några år.Betydlig lättare att hålla soffan vi har nu fräsch med allt kladd från barnen.Men vem vet...jag kanske får ett ryck nån dag hahahahaha.Roligare att köpa lite åt gången än allt på en gång tycker jag.

Matt Av Shopping

Det är precis vad jag är!!Vi åkte en sväng till Ikano hela familjen idag.Vi kom hem med en ny bokhylla och ett gäng insatser till den.En ny matta till v-rummet och en miljard Bläck fillingar till älskling.
Vi käkade också på Chili men vi blev alla besvikna på maten....den som brukar vara så himla god!
Hemma sen satte vi igång med ihopsättning av bokhyllan och alla insatser och det tog ungefär 3timmar...pjuuu.Men det blev så himla bra, mattan blev perfekt också.Ska ta lite bilder och visa imorgon för nu behöver jag duscha!

Banan=Check

Hemma hos mamma och pappa igår testade tjejerna att äta mosad banan.Nora var först att testa och det mesta kom ut igen men lite fick hon i sig.Nova däremot lyckades mumsa i sig en hel del.Dom har inte riktigt fått in rätta knycken med att äta men vi tränar på.Dom tycker det är riktigt skoj med mat för då får man kladda!

Shopping

Jag och mamma åkte en snabbis till Tornis idag.Jag inhandlade min fina stege på Nordik, ni får se den sen när den är på plats.Hittade även en vit ram på Ikea som blev perfekt till vårat kort.Blev även lite smått och gott till barnen innan vi fick gasa hem för det var hockey, som tyvärr inte sluta som vi hoppats!
,

Dagens Prio

Idag blir det en sväng till Nordik.Har en vit stege på span där som ska inhandlas.Sen blir det en snabbis in på Ikea och ragga upp en ram till vårat familjefoto som fortfarande inte är uppe.
Efter det är det dags för hockey hemma hos moder och fader, LHC ska smiska HV71.Kom Igen Cluben!

SlapparDag

Eftersom natten inte var den bästa så har det varit en riktig slappardag här hemma.Lagade min underbart goda kycklinggryta till middag.Nova hjälpte till med maten och under tiden försökte Nora rulla all världens väg.Neo var trött och tjurig så han vila en stund.Efter middagen åkte grabbarna till seriepremiären av Linköpings IBK, håller tummarna för en vinst!Jag duschade brudarna och försökte ta lite kort, ett par fick jag ta sen blev det tjurigt hahaha.




Recept Vaniljbullar

Receptet på bullarna jag baka kommer från sidan www.kokaihop.se, klicka HÄR så kommer ni direkt till receptet.Men för enkelhetens skull lägger jag ut det här också.Jag snurrade till bullarna och vände på dom så bullarna blev släta upptill ist.

Ingredienser (24 portioner/st.)

50 gram jäst för söta degar
100 gram smör/margarin
3 dl mjölk
0,5 tsk salt
1 dl socker eller vit sirap
9 dl ca vetemjöl

Vaniljkrämen:

2 dl mjölk
1 paket marsan vaniljpulver, ha i så mycket du känner för, vaniljkrämen ska vara ganska tjock och inte rinnig.

Gör så här

  1. Först smälter du matfettet i en kastrull, blandar det med mjölken så att det blir fingervarmt. Häll jästen i en bunke och häll sedan dit smöret och matfettet.
  2. Tillsätt salt och socker och rör om. Tillsätt sedan 6 dl mjöl och rör om tills det blir som en smet. Tillsätt sedan resten av mjölet och även lite till om degen är för kladdig.
  3. Låt degen jäsa i 30 minuter under en duk till bubbel storlek. Arbeta sedan ihop degen på ett mjölat bord, dela den i två delar, och dela sedan dom i 12 lika stora delar.
  4. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i en kvart. Gör sedan en grop i bullarna och fyll med vaniljkräm, dra ihop toppen av bullarna och låt jäsa ytterligare tio minuter och värm ugnen till 250 grader.
  5. Pensla bullarna med ett vispat ägg, grädda sedan bullarna mitt i ugnen i 5-10 minuter.
  6. Låt sedan bullarna svalna under duk och pensla dom sedan i smält smör och rulla dom i socker.


Mardrömsnatt

Det började bra igår....Tjejerna somna som vanligt utan problem (peppar peppar) men när klockan var runt 10 då vakna Nova och var skit arg och ledsen.Hon fick mat men det blev inte bättre.Hon kändes inte varm men när jag rörde vid stickena blev hon jätte ledsen så förmodligen hade hon ont av det så hon fick alvedon.Inte hjälpte det heller, hon skrek fram till 01 då syrran också vakna......Nora kändes varm och hon hade 38,4 så hon fick en alvedon också.Sen låg dom och skrek fram till 02 då dom äntligen somna.Ingen rolig natt alls, stackars tjejer....

Fyllda Vaniljbullar

Efter det misslyckade köpet av desirébullar förra veckan testade jag att baka egna bullar.Blev inga desiré utan bullar fyllda med vaniljkräm.Jätte smidiga att baka och dom blev verkligen super goda.Smaka precis som köpebullar!

5-Månaders Kontroll + Sprutor

Idag var det dags för tjejernas 5-månaders kontroll.Vägning, mätning och sprutor var det som gällde.När vi kom dit hade det blivit någon miss med våran tid så sköterskan hade redan gått hem....Men vi hade turen att en annan kunde hjälpa oss.Skönt att slippa tajma in en ny tid som passar alla.Nova hade ökat en hel kurva och Nora en halv.Sköterskan var riktigt impad!Hon var även impad över att dom redan vänder sig, mycket beröm fick dom.Sprutorna gick också bra, värst var den sista.Nu håller vi tummarna att febern håller sig borta!!

Nova Vikt 5670g+780g Längd 60,5cm+3,2cm
Nora Vikt 5920g+740g Längd 62cm+3,3cm



Höst

Idag är det verkligen höst ute här.Känner inte alls för att gå ut men jag och brudarna ska strax hämta Lillfisen.Men innan tänkte jag handla lite.Jag har tänkt styra upp en överraskning till hockeyn ikväll, nått jag aldrig gjort innan så det blir spännande.Vi ska också till BVC i eftermiddag, tjejerna ska få sprutor igen.Hoppas det går lika bra som sist!

Nova Kan Också

I torsdags rullade Nova för första gången från rygg till mage.Så nu är det det enda hon gör när hon ligger ner.Sen blir hon förbannad för hon vill inte ligga på mage.Så var Nora också innan hon fick in den rätta knycken för nu gillar hon att ligga på mage.Nova orkar inte riktigt bära upp huvudet när hon ligger på mage längre stunder så det är lite jobbigt.Men det kommer och då kommer hon också gilla att ligga på mage.
Nora har också lärt sig snurra i sängen så det är ett evigt springades när hon ska sova om hon inte är på humör.För ligga på mage i sängen vill hon inte men vända sig 511 gånger det vill hon hahaha.


Killers

I helgen såg vi Ashton Kutchers nya komedi Killers.
Vi båda tyckte den var lite små rolig mellan varven så den får godkänt.

Om Killers:

Ashton Kutcher spelar huvudrollen som en oåtkomlig mördare som gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.



















MorgonMys

Neo hade sin första träning idag, han har laddat i flera dagar.Det kommer vara en ny aktivitet varje söndag.Idag var det olika lekar och nästa vecka skulle dom spela golf.Längre fram skulle dom spela fotboll och bandy vilket han längtar till.Efter hans träning åkte dom och kollade hockey, jag och brudarna låg hemma i sängen och myste istället.

Ny Lampa

Äntligen har vi fått en taklampa till v-rummet!Dom jag hittat har kostat lite väl mycket.Hitta en jätte snygg i fredags men den kosta 12 500:- vilket känns lite väl mycket för en lampa.Jag fick ist ett tips om Ikeas Maskros lampa som jag helt missat.Den skulle finnas i två storlekar men på hemsidan/katalogen visades bara en, den stora.Så jag ringde kundservice igår för att höra mig för.Tjejen jag prata med sa att det fanns endast den stora här och hon visste inte heller när den lilla skulle komma.Min vanliga tur igen trodde jag....på facebook skrev en gammal jobbarkompis att hon varit på Ikea i fredags och då hade den "lilla" maskros lampan hängt där...hmmmm detta var jag verkligen tvungen att kolla upp.Grabbarna gasa dit och mycket riktigt fanns den i två storlekar...Måste ha varit nån form av praktikant jag pratat med!
Så efter mycket om och men hänger det nu en maskros lampa i vårat v-rum och jag är sååååååå nöjd!Det blev så jäkla bra!

Hockey Gäster

Till hockeyn idag kom Empa och Linus hit.Tyvärr slutade inte matcherna som vi hade hoppats men vi hade super trevligt ändå.Mycket mys och bus med barnen och en hel del snacks.Jag hade köpt en ny sort från OWL som chipsätarna fick testa, den fick godkänt.
Nu sover barnen och vi ska mysa till det med en film.




Smuldeg Med Havre

Ekströms har kommit med en ny smulpaj som vi givetvis var tvugna att testa.Det är en färdig smulpaj gjord på havre med blåbär.Ja upplevde ingen större smakskillnad från den andra smulpajen med blåbär som dom har.God var den iaf men inte lika god som min egna hahaha.

Ny Outfit

Blev en tripp till Ikano idag också.Hade ju lite grejer på span på Gina som jag slog till och köpte idag.Jag kollade också efter nya krukor till Neos rum och lampskärmar men hitta nada.Så nu hoppas jag att Go Ulla har det jag letar efter, annars får jag börja tillverka själv.

Invigade

Till frukosten invigde tjejerna sina nya stolar.Dom är lite stora än så tjejerna nästan försvann i dom hahaha.Men jag stötta upp med en extra filt runt om dom so blev det lite bättre.Dom tyckte iaf att det var skoj att få komma upp på högre höjder.Gröten gillades också, iaf av Nova som inte vill dela med sig haha.

Tjejerna Har Fått Stolar

Blev en tripp till Ikano/Ikea efter middagen.Nya stolar till brudarna stod överst på listan.Jag hade sett en tripp trapp liknande på Babyproffsen som jag ville kolla upp.Vi har en trippis till Neo och planen var att köpa till tjejerna också, svarta!Men notan skulle hamna på en bit över 4 tusen vilket känns rätt mycket för två stolar.Den här stolen ser nästan ut som en trippis men kostar bara 899 och det är plus bygel.Det vi måste köpa till är en dyna som kostar runt 300:-.Så två stolar kommer kosta ungefär 2500:- ist för dryga 4 tusen.Nån svart dyna hade dom inte hemma så det köpet får vänta, sen vill nog älskling se stolen innan.Jag köpte ist två på Ikea som vi kan ha så länge, sen kommer vi ha dom när vi åker iväg.

Smisk Blev Det

Det blev vinst för LHC, 5-1 mot AIK!Härligt för dom att börja serien med en vinst.Hoppas bara det håller i sig så vi kan få vårat SM-Guld!
Vi kollade på matchen hemma hos mamma och pappa.Mamma hade köpt smarriga desirebullar trodde vi......Nått galet var det med vaniljkrämen för det blev en jätte äcklig eftersmak så bullar gick inte att äta.Tur att hon hade ballerina som vi kunde mumsa loss på ist.

Älskling fick nu i veckan familjebiljetter till 7 lördagsmatcher.Neo blev sååå glad när han överraskade honom med biljetterna, första matchen är nästa lördag.Neo planerar redan att han ska ha popcorn och dricka hahaha.


Sjukgymnast Besök

Nova har träffat sin sjukgymnast idag igen.Hon var inte alls på humör idag för lite sjukgymnastik, arga toner och hängande läpp.Dom andra gångerna har hon varit glad och skrattat.
Det går iaf åt rätt håll med henne och vi ska fortsätta som vi gör.Vi fick en ny tid i oktober som förmodligen blir den sista.
Neo han fick såpbubblor med bilar som han blåste loss med.Vi stanna även till och köpte med oss pizza hem för jag hade inte orken att laga nån mat efter natten som varit.Nova fick nämligen för sig att vakna strax efter tolv och sedan skrika fram till fem snåret.Min skönhetssömn blev mellan 5-7, underbart!

Brudarna 5 månader

Idag är det 5 månader sen våra små solstrålar kom.
Det ska vi fira med ett besök på sjukan och sen lite hockey.


Seriestart

Efter flera månaders väntan så var det äntligen dags för Gossip Girl & 90210 att starta!!!
Och imorgon finns ett nytt avsnitt av One Tree Hill, HURRRRRA säger jag!

Världens Finaste

Tjejerna vill allt mera sitta upp.Nora hon försöker sätta sig upp när hon ligger ner men det går inte så bra.
Kommer så väl ihåg första gången Neo satte sig upp helt själv.Jag vakna en morgon och där satt han i sängen gladare än gladast.Jag har antecknat datumet till och med, det var 060615.




Tv-Måndag

Denna kväll kommer jag tillbringa framför tv:n.Först ut har vi Ullared som jag och Neo ska se, han satt som klistrad förra måndagen hahaha.Sen är det CSI NY (barnfritt) och sist men inte minst Sex Education (verkligen barnfritt).Hoppas bara barnen är med på noterna....igår trodde jag ju att alla sov så sött men icke.Första vakna Nova när hon väl somnat vakna Nora som var piggare än piggast.Hon bara skrattar hela hela tiden, visst det är jätte kul men inte flera timmar på kvällen och in på natten.För att göra det hela ännu mysigare vakna Neo strax efter 12 för hans säng klia minsann så där i kunde han inte sova.In med alla barnen i vårat sovrum och när klockan var strax efter 01 då sov äntligen alla och jag kunde också sova...pjuuu det var en pärs igår.

Peacock

Härom kvällen såg vi filmen Peacock.Rätt halv skum film som vi inte riktigt fatta....Cillian Murphys gör iaf rollen jätte bra som kvinna.

Om Peacock:

John, en tyst och tillbakadragen banktjänsteman, boendes i den lilla staden Peacock, Nebraska. John fördrar sin tillbakadragna roll och håller sig helst för sig själv. Men en plötslig påhälsning i trädgården gör det hela komplicerat, för plötsligt får John motvilligt hela byns uppmärksamhet.















Garnier Skin Natural pure 3 in 1

Efter ha sett reklamen upprepade gånger köpte jag mig en Garnier Skin Natural pure 3 in 1.Det är en wash, skrubb och mask, allt i ett.Jag har tidigare testat Neutrogenas blackhead eliminating scrub men den funka verkligen inte på mig.Mina pormaskar verken försvann eller slutade att komma!Så nu har jag testat denna för att se om den funkar bättre på mig.Smetade på en mask för första gången igår och huden kändes len och fräsch efter.Mindre skönt att ha den på då den blev riktigt stel men den luktar gott.

Helt Matt

Ja jag är iaf helt matt efter denna söndag.Morgonen började rätt slappt men till lunch var det full rulle.Neo skulle ha korv och fjärilsmakaroner (kors i taket att han inte ville ha pyttipanna).Jag passade då på att styra upp en matlåda till älskling, det blev snitzel och rotfrukter med potatis det gillar han.Efter det dröjde det inte länge förrän han vakna, måste ha varit den underbara matdoften.
Jag gjorde mig redo för en pw men först gick jag till jobbet och sola för första gången på dryga året.Ett o annat rör var paj så jag fick nog en randig bränna hahah.Sen fick jag svin ont i svanskotan när jag låg där.
Jag köpte med mig badskum till kidsen så jag gick hem och lämna det.Neo hade då fått en inbjudan till DSKO(disco) hos hans tjej A som han skulle gå på.Så det var bara till o fixa till honom.Efter lite styling var det äntligen dags för en pw, givetvis började det regna.
Hem sen och dammsuga och torka alla golven.När jag tände lampan i tjejernas rum small det till och då gick givetvis en propp.Efter propp byte var det dags att ta tag i middagen sen gick älskling och la sig igen.Jag badade då alla barnen så det var vatten och skum i hela badrummet hahaha.Nu ligger alla barnen i säng och det låter som att dom sover.Älskling har åkt till jobbet så jag ska mysa till det i min ensamhet med lite tvätt.

Giovanni Rana Pastasås

Idag var det dags att testa nått nytt till middag.Vi såg i kylen där den färska pastan är att det kommit nya pasta såser som vi givetvis var tvugna att testa.Vi tog den med svamp eftersom jag är lite kräsen hahaha.Man kunde värma på den men jag valde att blanda i den i varm pasta.Luktade jätte gott och det var super gott tyckte jag och Neo.Älskling gillade det inte för det smaka för mycket svamp.Det var därför jag gillade den för att den smaka verkligen svamp, super gott!

The Joneses

Det blev en film till sist igår.Jag bestämde att vi skulle se drama/komedin The Joneses.En intressant idé på film men den kunde ha gjorts bättre.Sen anar man hur den kommer att sluta.

Om Familjen Jones:

Steve och Kate Jones är till det yttre det perfekta paret som tillsammans med sina välartade tonårbarn flyttar till ett tjusigt villaområde. Snygga, framgångsrika och med de senaste prylarna av de rätta märkena drar de till sig grannarnas nyfikna och beundrande blickar. Plötsligt vill alla ha samma saker som familjen Jones. Ingen anar vad som egentligen händer bakom kulisserna till den alldeles för perfekta familjen. Familjen Jones inte bara lever den amerikanska drömmen ? de säljer den.











Ballerina Kladdkaka Vanilj

Mamma hade köpt med sig en ny smak från ballerina igår, kladdkaka vanilj.Den var riktigt mumsig men jag kände inte nån direkt vaniljsmak.Men det kanske var för att jag inte doppa kakorna i mjölk som man ska göra för bästa smaken!

Pizza Baggisar

Nu är vi hemma igen efter fotboll och mumsiga pizza baguetter hos mamma och pappa.Neo han styrde upp sin egna baguette vilket gjorde den ännu mumsigare.Han tjata om att han skulle ha två men som väntat fick han knappt i sig en.Fotbollen slutade lyckligt, 4-1 till Arsenal så det blev inget gnäll från karln hahaha.Nu ska vi försöka få alla barnen att sova.Så ska vi se en film och mysa.Neo han sover sen länge men tjejerna dom vill inte sova, mycket snacka ifrån sovrummet.Jag kanske ska ge mig in och sjunga lite ack i skön(ack så skönt, slumra in) eller inte.Neo sa till mig igår att jag INTE fick söka till idol när jag sjöng här hemma hahaha.Fick sån opera inspiration när Ronja sjöng att jag tog ton.



Lite Små Irro

Nu har jag precis kommit hem efter en välbehövlig pw.Jag har blivit attackerad av en miljard små flugor!Plus att jag hade på mig för mycket kläder.När jag gjort mig redo och öppnar dörren ser jag att det regnar.Stänger igen och klär på mig regnjacka och fryspåsar på fötterna.Skit bra att ha på fötterna om skorna inte är 100% vattentäta...om det nu finns det förutom gummisar?!När jag öppnar igen har det slutat men orka byta så jag går.Det kommer inte en enda droppe under hela promenaden utan solen kommer fram och steker på så jag dör nästan svettdöden plus att jag får håll som sitter i nästan hela tiden.När jag kom hem var jag lagom glad!
Så grabbarna gjorde sig i iordning och åkte till mamma och pappa för att se Arsenal matchen.Vi "tyvärr" inte viasat där matchen sänds så det blev till o kolla på matchen där.
Sen ska vi fetta i oss pizza mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Men först måste jag och brudarna till jobbet och köpa frimärken och tvättservetter, det man inte har i huvudet får man ha i benen!

Tröttmössa

Pigg och utvilad passar inte riktigt in idag.....ZZzz.Jag satt själv uppe sent vid datan och när jag skulle sova vakna Neo.Sen var han vaken till efter 3.Det var det ena med det tredje och så små smög utanför våran dörr hahaha.När han väl somnat vakna tjejerna och då var det tuttskjut som gällde.Strax innan 8 gick älskling upp med barnen så fick jag sova vidare.Blev inte så mycket sömn då Nova hade hysteriska skrikutbrott, vet inte vad som var galet.Nu har dom iaf käkat och förhoppningsvis somnar dom till en stund så ska jag vila.Skulle behöva dammsuga men jag orkar inte.Neo och älskling har åkt till busfabriken, Neo är bjuden på kalas där.Så det gäller att passa på att vila när det är lite lugnt här hemma.



Syblogg

Jag vill passa på att tipsa om min kusins nya syblogg.
Hon syr jätte fina kläder och lapptäcken som är till försäljning så kika in!

Klicka dig dit HÄR!

FredagsMys

Det är precis vad vi har haft idag och kommer fortsätta att ha.Vi har också varit på jobbet och handlat hela familjen, gick rätt smärtfritt till måste jag säga.Vi köpte med oss en kladdpepparkaka för älskling blev lite ledsen i ögat att han inte fick smaka igår så vi ska smarra nu igen till idol.Neo han har tittat på Ullared igen och tjatar om att han vill följa med....in your dreams tänker jag hahaha.

Så Glad =)

Idag blev jag riktigt glad när jag satte mig vi datorn.Jag hade fått en kommentar från en tjej vars blogg jag nyligen börjat läsa.Hon hade skrivit ett jätte gulligt inlägg om min blogg på sin sida.Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg och inlägget hon skrev.


Rak Höger

Igår åkte Nova på en rak höger från syrran.
Det är vela så när man är yngst att man måste hävda sig på ett eller annat vis hahaha.

Kladdpepparkaka

När jag var och handla ersättning på jobbet idag såg jag nått nytt i frysdisken.Frödinge hade kommit med en ny kladdkaka med smak av pepparkaka.Givetvis kunde jag inte motstå utan köpte med mig en som vi fika på hemma hos mamma o pappa till idol.Den var inte så dum den.Smaka typ som pepparkaksdeg som jag älskar!

Vi Leker Idol

Jag och kidsen är hemma hos mamma och pappa.Älskling ligger hemma och tycker så synd om sig själv så det är lika bra att hålla sig borta.Neo han har sålt jultidningar till oss sen har vi lekt idol.Han har sjungit alla möjliga sånger, mest har det varit om bandy och hockey.Så har jag och mamma varit juryn.Det delades inte ut allt för många guldbiljetter kan jag säga hahaha.
Vi ska få mat här också.Jag önskade Kyckling Tikka Masala och det blev det, mmm.Jag har också köpt en ny kladdkaka som vi ska testa sen, ska bli spännande.

Världens Finaste Nova


Nya Pyjamaser

Efter duschen idag åkte nya pyjamaser på tjejerna, stl 62.
Dom börjar bli så stora nu våra tjejer.Snart är det dags för 5-månaders kontroll och sprutor igen...mindre kul.

Cykelfynd

När jag är ute och bränner mitt fett brukar jag se/hitta en hel del konstiga saker.Eftersom jag lyssnar på radio i min Iphone så brukar jag passa på att fota också.I somras tex var det nån som förmodligen snott en postcykel och ställt den i en skogsdunge.Så är det inte gynhandskar, tamponger, kondomer, strumpor, tröjor, kalsonger, skor, cdskivor så är det postcyklar jag ser/hittar hahaha.

Sjuka Karlar

Varför känns det som att hela världen rasar samman när en karl blir sjuk???Ååå det är sååå synd om mig jag är lite förkyld jag kan inte göra det o inte det för jag är sååååå sjuk hahaha.Men denna gång tror jag älskling inte mår så bra, han kolla inte ens på fotbollen.Han har legat i sängen hela eftermiddagen/kvällen och snarkat...riktigt jobbigt att höra.Tur att jag har öronproppar sen när jag ska sova.Neo har också börjat låta lite hes och är lite snorig, hoppas det är bättre imorgon för han ska på kalas på lördag.Han skulle bli helt förkrossad om han inte kunde gå för han är sjuk.Sen är jag rädd att dom eller framförallt Neo ska smitta tjejerna, han ska gärna pussa på dom fast jag upprepade gånger sagt att han inte får nu när han är lite förkyld.Lyssna har aldrig varit Lillfisens starka sida.

Idol 2010

Ni har väl inte missat att Idol drar igång nu klockan 20?!
Jag och Neo har laddat upp med glass och onyttigheter.

Iron Man

Nu har vi sett Iron Man 2, helt okey men det kunde ha varit lite mer fajter.Scarletts roll passa henne inte, såg mest tamt ut när hon körde sina moves.Mickey Rourke som bad guy funka, han har ju ett rätt skrämmande utseende numera.Hans vita slingor i håret var pricken över i hahahaha.

Om Iron Man 2:

Tony Stark lever sitt nya liv som en rättvisans finansman med sitt alter ego Iron Man. Dock så lurar konkurrenten Justin Hammer och Whiplash, en man med en liknande robotrustning, i vassen. De hotar Tonys goda rykte både som finansmogul och superhjälte. Tony blir också intresserad av Natasha, vilket strular till det i Tonys förhållande med Pepper.














Allvarliga Samtal

Tjejerna började denna dag med att ligga och prata allvar med varandra.Det är så roligt nu när Nova också hittat sin röst och gör alla möjliga ljud.Det ena är roligare än det andra.Ibland låter det så allvarligt när dom "pratar" att man bra gärna skulle vilja veta vad dom har att säga.

Vampires Suck

Igår i min ensamhet kollade jag på parodin Vampires Suck.
Jag blev rätt besviken då jag trodde att den skulle vara bättre/roligare....

Om Vampyrer suger:

En film som sätter tänderna i vampyrkulturen i riktig spoof-anda. De bleka, de rufsiga i håret, de svenska, de kvalfyllda. Och i alla deras beundrarinnor (vad är grejen med tjejer och vampyrer?!). Ingen går säker.



















Kalas

Idag har vi haft kalas här hemma eftersom älskling fyllde i onsdags.Jag hade bakat tigerkaka och tårta, synd bara att botten inte blev som jag hoppades.Jag testade att ha annan fyllning i tårtan.Lemon curd blandat med grädde på ena och vanilj på andra, blev rätt gott.Och som alltid blir det en massa fika över så det får älskling ta med till jobbet så blir han lite poppis för en kväll hahaha.




Kräftskiva 2010

Vilken tur vi hade det med vädret idag!Det var kanon så vi kunde sitta ute och smarra kräftor.Men det blev kallt väldigt fort så jag och tjejerna flyttade in oss rätt fort.Nova fick även ett utbrott under kvällen och var jätte ledsen, vet inte om hon hade magknip.Men efter säkert en timma lyckades mamma få henne att somna till en stund.Sen var hon som vanligt igen.Nora hon var som alltid skit glad och Neo röjde järnet med min kusin Micke.Tror inte han fick en lugn stund på hela kvällen hahaha.Alla kidsen slockna på direkten när vi kom och jag ska strax lägga mig också...älskling han wownördar!!!





Redo För Kräftis

Nu är alla i familjen P redo för årets kräftskiva!Alla barnen har nya fina kläder på sig och är redo att skita ner dom hahaha.Neo har med full fotbollsutrustning och är laddad till tusen för att brottas loss med mina kusiner.


Haklapparna Testade

Nu ikväll fick tjejerna lite gröt så dom kunde testa sina nya haklappar.
Dom gillade haklapparna så pass mycket att dom försökte äta upp dom till sist hahaha.

Bygga Litet Cykelställ

Nu har vi satt ihop cykelstället jag köpte igår på biltema för endast 159:-.Det var inte så svårt, en skruv här och en skruv där.Ska höra med pappa om vi kan sätta fast det på nått vis.Vi ska nog köpa ett till för det fick plast så har vi alla en plats sen för våra cyklar sen när vi också köpt och tjejerna är stora.

Zoo Snören

Igår fick Neo med sig en godis nyhet hem.Det var nya snören från Malaco med Zoo smak.Dom doftade ljuvligt men det blev inga för mig.Neo tyckte dom var goda och älskling också.

Shopping

Det blev en sväng till Ikano idag.Ett cykelställ inhandlades och lite grejer till tjejerna.Jag hade velat hitta en fleecejacka till men det verkar inte finnas nån som faller mig i smaken någonstans.Jag ska kolla nätet lite för dom måste ju ha varsin!


Nya Chokladkakor

Idag har jag och kidsen varit hemma hos mamma o pappa en sväng.Mamma visade prover på nya chokladkakor som kommer nästa vecka(inte den vita som kommer vecka 44).Det är ju tusan också att jag inte inte äter godis för dom ser ut att vara mycket goda!Speciellt den med kakor mmmmmm.

Kungsörnens Chokladtårta

När jag och Neo bakade igår fuskade vi lite.Vi hade köpt en tårtmix från kungsörnen.Jag var lite skeptisk i början då många färdiga mixer inte smakar så gott.Men jag blev positivt överraskad, den var faktiskt riktigt god för att vara mix!Älskling tyckte också den var god och Neo han klämde två bitar!



Älsklings Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag här hemma utan det är älsklings födelsedag,hurra hurra huuuurra!
Dagen börjades med paket utdelning sen åkte grabbarna och lira hockey.Neo fick åka till dagis sen så åkte älskling hem och sov.Han sov ända till halv sju då det var dags för middag.Neo hade bestämt att vi skulle festa loss på tacos.Efter middagen överraskade vi älskling med en chokladtårta som vi bakat.Det var mycket uppskattat!


Nora Vänder Sig

Igår rullade Nora från mage till rygg och idag från rygg till mage.Hon tycker att det är jätte kul och lite snopet.Hon har inte lärt sig hur hon ska göra med armarna riktigt men det kommer.Jag har suttit redo med kameran för att få med det på film och det går fort.Hann få med lite mitt i en rullning.

Tidig Morgon

Klockan ringde extremt tidigt imorse.Neo skulle med älskling och träna hockey på morgonen.Strax efter halv 7 kom han för att hämta honom och han var helt redo med sin utrustning.Han hade haft jätte kul sa han och han skulle med nästa gång också.Har vi ett framtida hockeyproffs i familjen?

Sov Som En Stock

Inatt sov Nova med sin nya kudde.Hon somna utan problem och hon stördes inte av den under hela natten.MEN hon kan ändå vända huvudet så hon ligger på vänster sidan.Så jag har fått vända henne säker 100gånger.Så vakna Nora och hon ville ha tjejsnack hela natten....ZZZzzz.

RSS 2.0