Anaconda 4: Trail of Blood

Jaaa vad finns det att säga om denna film.....vi såg inte ens klart den hahaha.Det var nått av det sämsta vi sett , sååå dåligt gjord.Man kan ju förvänta sig lite eftersom det är ju ändå 2009 , hajen är till och med bättre gjord.Denna var jaaa pinsam!

Om Anaconda 4: Trail of Blood:

I den direkta uppföljaren till Anaconda 3: the Offspring fortsätter Amanda och Murdoch sin kamp mot naturens mest ondskefulla vapen: den datoranimerade anakondan.


Förbannade Örhänge

Skulle ta bort mina örhängen och vad händer då???Jo det nya örhänget jag köpte för jag tappat ett gick sönder wtf!Bra kvalite guldfynd har på sina saker morr......Inte har jag kvittot kvar heller tror jag.....Guld som är så billigt nu!

Pimpad Smoothie

Jag fick en påse med pimpade sugrör bl.a utav Ulla till Neo häromdagen.Så idag när vi gjorde smoothie kom dom till användning.Neo ska ha ett så fort han ska dricka =)


Nya Hood Tröjor

Idag åkte älskling och köpte två nya hood tröjor åt mig.Jag hade spanat in dom på nätet och idag är dom mina =) Blir perffa till ett par leggins!





TjuvBil

Ikväll svängde Emil förbi med sin nymålade bil , han har målat den som en polisbil fast det står tjuv på den.Det första Neo sa när han svängde in , polisen kommer hahahaha ;) Måste säga att han gjorde den mycket bra!


Kalas Inbjudan

Idag fick Neo ett brev på posten.Det var en inbjudan till kalas , hans första barnkalas!Behöver jag ens nämna att han blev glad? =) Han sken upp som en sol och började genast prata present.Så det lutar åt en tripp till leksaksaffären nån dag nu framöver.

tAKiDA - The Things

Sååååå bra!


Shopping

Idag kom lönen som verkligen var efterlängtad efter semestern.Vi åkte till stan och började shoppingrundan med en lunch på Ming.



Jag var på jakt efter ett par sneakers och en jacka , såg en snygg på H&M i söndas som jag nöp lite i.Denna gång nöp jag till ordentligt och köpte den , hade velat ha en längre men va tusan den var sååå snygg!!!Hittade mig ett par snygga Lacoste sneakers på Stadiums Junioravdelning som älskling helt vilt köpte åt mig =)
Sen åkte vi till Ikano där jag hittade mig ett par nya jeans , leggins , tröja och strumpor.Vi köpte oss även ett USB så nu slipper syster hetsa!





Vi stanna även till inne på Toys urs där Neo hittade sig bilar och en målarbok med magiska pennor.


Wallander - Tjuven

Igår var det movietime här hemma , nya Wallander var det som gällde.Den var som dom andra mycket bra , fast jag tyckte Walle var något vildare i denna =)


Om Wallander - Tjuven:

En våg av villainbrott härjar i Ystad. En grupp grannar i det drabbade området beslutar att ta saken i egna händer och startar ett medborgargarde som ska vakta gatorna på nätterna. Under en nattvandring får de syn på en misstänkt person och misshandlar honom svårt. Dagen efter är mannen och hans bil borta. Polisen får in en anmälan från en förtvivlad polsk kvinna som berättar att hennes man är försvunnen. Fallet prioriteras lågt, men Wallander bestämmer sig för att gräva djupare, och ser snart en möjlig lösning då spåren leder till en sammansvetsad skara av villagrannar. Den försvunne mannens kropp är ännu spårlöst försvunnen, men i hans telefon hittar Wallander fasansfulla bilder av en död kvinna...

Glass - Himmelskröra

För ett tag sen köpte jag hem en glass som syster sa va sååååå god.Så härom kvällen testade jag den , den såg riktigt god ut.Tog extra mycket glass och var helt redo men fy fan rent utsagt så äcklig den va.Älskling har visst käkat av den idag och tyckte den var god , förstår inte vad det är som är gott med den.....Tur att smaken är som baken!


Kräftskiva -09

Igår var den berömda kräftskivan hemma hos mor o far , synd bara att alla inte kunde komma!Tur med vädret hade vi så vi kunde sitta ute.Mindre tur hade jag när jag skulle slänga min papptallrik då allt spad rann på mina nya byxor =( Som tur är bor vi inte långt bort så jag åkte hem och bytte om.



Efter maten var festen i full gång , det snapsades och groggades så det stod härliga till.Vissa fick lite för mycket av det goda och har varit sängliggandes idag hahahaha nämner inga namn!Neo var helt vild under kvällen , han hoppa även över till Emma och röjde!





Jag blev också helt vild och hjulade och stod på händer!


Shopping

Jag skulle egentligen INTE men jag kunde inte motstå att köpa jeans leggingsena och sen låg ju toppen där bredvid och såg så ensam ut......



Redo för kräftskiva



Vårat Möte Med Rorri/Store Chris!

Idag bar det av till Tornis , Rorri Racerbilen skulle komma dit.Han har blivit lite av en favorit hos Neo så vi överraskade honom =) Det var mängder med kids där för att träffa honom och Neo sken som en sol =)
Sen åkte vi och titta på när Linus spela innebandy , dom riktigt krossa det andra laget hahahaha!



Resultatet av bandyn



Helg

Fredagar är bra underbara , fast bara om man har ledig helg.Vilket tyvärr endast inträffar varannan helg.Fatta lyxen att få vara ledig varje helg och stor helg!Såna arbetstider drömmer jag om..... vem vet en dag kanske jag har dom  hihi =)
Denna helg är det full rulle , som alltid när man väl är ledig.Imorgon vankas det kräftskiva så det står härliga till , kommer bli så göööött!Jobbigt bara att skala alla dessa kräftor , nu är älskling är skadad får jag vela skala en miljon.
Men det lär kosta hahahahahahahaha!

Gipsad

Nu sätter iaf jag näven i bordet och säger ifrån!Ingen mer Korpfotboll för älskling!Denna gång är det så illa att han har blivit GIPSAD!Han var iaf glad över att han höll nollan...Men orka med en gipsad karl i 14 dar , nån som vill byta? Moahahahahahaha


SoL

Nu är jag hemma efter en solig powerwalk , blåste rätt mycket ute fast ändå skönt.Nu ska jag slänga på mig bikinin och inta balkongen innan jobbet.Det gäller att passa på nu när solen väl är här , synd bara att den inte behagar att visa sig när man är ledig!

En Shopaholics Bekännelser

Som jag tidigare skrivit blev det en hel del film i helgen , film tokiga som vi är.Jag bestämde även denna film , En shopaholics bekännelser.Jag hade läst att den skulle vara dålig men jag måste säga att vi tyckte den var jätte rolig.Visst att hon blev lite väl pinsam ibland att man inte kunde titta men mestadels skratta vi =)


Om En shopaholics bekännelser:


Becky Bloomwood lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt "Flickan med den gröna scarfen" blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke. Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja vilket leder till oanade komplikationer...




Snygg Frilla

Kom precis ut ur duschen och det är lika bra att lägga sig direkt för klockan ringer tidigt imorgon.Gillar inte alls att jobba sent och börja tidigt , men som tur är blir det ändring när nya schemat  börjar gälla =)
Idag när jag jobba i kassan var det en kund (man) som sa till mig att jag hade en snygg frilla hahahaha.Skillnaden var att jag hade utsläppt hår vilket jag aldrig annars har på jobbet.Men nu kanske det blir oftare hahahaha =)

Jay Sean (Feat. Lil Wayne) - Down


X-Men Origins: Wolverine

Igår kväll hade jag och älsklingen filmmys , en av filmerna som vi såg var X-Men Origins: Wolverin.Den var hur bra som helst , trodde först att jag inte skulle gilla den men ack så fel jag hade.


Om X-Men Origins: Wolverine:

Filmen utspelar sig innan händelserna i X-Men och berättar historien om Wolverines våldsamma förflutna, hans komplexa förhållande till Victor Creed och olycksbådande programmet Weapon X.











Ledig Måndag

Denna lediga måndag började med en sovmorgon , tack Lillfisen.Sen var det bara att ta tag i den gigantiska högen med tvätt , vad är en ledig dag utan lite tvätt?Sen kom älskling tidigare så jag begav mig ut på en powerwalk sen trampa jag en sväng på orbin.Så nu känns det riktigt skönt att jag rört på fettet , blev en hel den daimrulltåta i helgen mohahahaha.Fisen ville ut till lekparken så vi stanna till där innan vi gick till jobbet och köpte frysta bär.Nu är det tortillastime , sååå jäkla gott!




17 Again

Igår valde jag film och vilket bra val jag gjorde , det blev komedin 17 Again.Den var riktigt rolig , vi skratta flera gånger =)


Om 17 Again:

Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att ha befordrats, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer. En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Helg

Nu tänker iaf jag ta helg tills på tisdag , så jäkla skönt!

Vi Bjussar På Fika

Igår fick jag o Neo ett infall och bestämde oss för att baka nått fredasfika till jobbet.Det blev favvon daimrulltårta , även denna gång blev rulltårtorna lyckade =) På jobbet blev dom super glada , jag försöker införa fredasfika på jobbet så förhoppningsvis hakar dom på! Neo tyckte det var jätte kul att baka , han tjata hela tiden om att vi skulle krossa daimen =)




DKNY Donna Karen New York

Hihi nu har jag den också...luktar sååååååå gott!



ZZZzzzz

Finns bara ett ord som passar just nu....trött......

The Last House On The Left

I helgen såg vi en riktigt bra bra film , The Last House On The Left.Rekommenderar den starkt fast man sitter och blir lite små förbannad.


Om The Last House on the Left:

En nyinspelning av Wes Craven's skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd...










Fika i Mantis

Denna måndag har jag varit ledig , helt underbart!Vädret har varit rätt skapligt så vi gick hem till mamma o pappa på eftermiddan så bada Neo.Han passade även på att leka Tyson hahahahaha.



Efter middagen åkte vi med pappa o mamma till Sandra o Steff.Där hemma bjöds det på diverse smarrigheter kan jag lova =)

Dagens roliga var när vi stanna för att tanka och han på macken fick olja på sin skjorta hahahahahaha!


SoL & BaD

Denna helg har verkligen bjudit på super väder , tur att man varit ledig!Gårdagen började jag med en powerwalk sen gick jag o Neo hem till mamma o pappa för sol och bad.Neo är helt vild i poolen , han är verkligen inte rädd för vatten.Sen kom syster , Stefan o Ty så blev det tacobuffé och kubb.Neo var grym på kubb , så det var tur att han ville vara i mitt lag....VINNAR LAGET!
Idag sken även solen så vi gick hem till mamma o pappa för en massa sol och bad.Tror Neo va i bada närmare 100 gånger.Jag har även lyckats bränna mig så nu är jag lite åt det rööööda hållet =)


Baksmällan

Igår blev det filmmys när vi kom hem , älskling valde Baksmällan!Den var hur rolig som helst , speciellt den lite små tjocke killen som inte hade alla hästar hemma =) Som vi skratta åt honom.


Om Baksmällan:

Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Helg

Så jäkla underbart att få vara ledig i 3 hela dagar plus att det ser ut att bli fint väder =) Första veckan gick rätt fort fast det kändes segt mellan varven speciellt när det blev fint väder.Så idag hämta pappa o mamma Neo efter lunchen på dagis så gick dom hem till sig och bada.Jag gasade dit efter jobbet för att hinna få någon timmas sol , är ju som sagt blek nu!Sandra  , Steff o Ty kom också så vi grilla och spela kubb.Neo tyckte det var jätte kul att kasta och bytte lag mellan varven för att få kasta så mycket som möjligt =)



Smoothie

Nu har jag precis avnjutit en otroligt smarrig smoothie bestående av färska jordgubbar , banan och vaniljyoghurt.Den satt precis där den skulle!
Denna dag har varit otroligt seeeg 10-20 i kassan och inte nog med det så har det varit värsta sommaren ute =( Men som det ser ut nu så är det en stor fet sol på lördag och jag är leeeedig , huuuuuurrrrraaaaaaaaa! PRESSA PRESSA PRESSA är vad jag ska göra för nu är jag blekare än blekast!
Idag sa en kund till mig på jobbet att hon brukade se mig när jag är ute och går och hon tyckte det var bra att vi ungdomar är ute och rör oss =)


Typiskt

Det är jag och min otur , jag har haft ledigt i 3 veckor och nästan varje dag har det regnat.Nu när jag börjat jobba igen kommer sommaren tillbaka....
Hur rättvist är det???
Men som tur är är jag ledig lör-mån så med lite tur vilket jag aldrig har så kommer solen skina även då =)

Hockey

Nu har jag avklarat min första arbetsdag elle det gjorde jag för längesen hahaha....Lustigt nog känns det som att man inte varit borta alls , skumt asså.Neo har haft en jätte bra dag på dagis tråkigt bara att många av hans kompisar hade fortfarande ledigt.Men han röjde järnet sa Karin ändå =)
Efter middagen åkte vi till ishallen för att kolla på när LHC hade sin första träning.Neo tyckte det var jätte kul men blev grymt besviken när det var slut....
-Jag vill se mer hockey =(
Så vi ska gå sen i höst hela familjen =)


Spontan Utgång

I lördags blev det en spontan utgång med Empa och Lilly.Vi började kvällen hemma hos Empa med sjukt mycket popcorn hahaha sen gick till Magnolia och tog en cider.Sen bar det av till Harrrrrry var inte så kul där så vi körde järnet på Sliver =)


Mot staaaaaaaaaaaaaan



Detta var en av dom roligaste kvällarna på evigheter vi hade sååå kul!Hemresan var nått av det galnaste , vi blev jagade och jag sprang barfota hahahahaha!Tur att Empa är en jäkel på att skjutsa ;)



Duktiga Jag

Idag har jag tvättat , städat och gjort diverse uppstyrningar för imorgon är det dags för jobb igen.Tusan vad tiden går fort när man har semester.Nu har jag hunnit bli förslappad , sitta uppe länge och sova länge.....Men imorgon ringer klockan 05:45 UNDERBART!Sen efter jobbet ska Neo få åka med till ishallen för första gången och se när LHC grabbarna går på is , Neo tror att även han ska få spela hahaha.

Prison

Härom kvällen såg vi den nysläppta filmen Prison.Den var först totalförbjuden , sedan censurslaktad men nu släpptes den som orginalversion.Vi var helt redo för en riktigt skräckis men icke , visst den var inte skit dålig men inte heller super bra.Riktigt bra gjord för att vara från 80-talet iaf , förstår  dock inte riktigt varför den varit totalförbjuden.


Om Osalig hämnare:


Viggo spelar en fånge oskyldigt dömd för mord, som hamnar i elektriska stolen och sedan återvänder i spökskepnad för att ta hämnd. Och det på ett så blodigt sätt att censuren i Sverige genast totalförbjöd filmen 1988. Två månader senare släpptes den i nedklippt skick, men här kommer den nu i oklippt version!

"Prison" var den första film det finska underbarnet Renny Harlin gjorde i USA och blev biljetten vidare in i Hollywoods jetset med succéer som "Terror på Elm Street 4", "Die Hard 2", "Cliffhanger" och "The Long Kiss Goodnight". Ytterligare skandinavisk representation har filmen av danskarnas stolthet Viggo Mortensen, som dessförinnan setts som mormon i "Vittne till mord".

Ny Klänning

Idag lånade jag mammas cykel ner till stan då min på nått lustigt vänster gått sönder och blivit dumpad på tippen.Där möte jag upp Empa så gick vi en sväng på jakt efter nått att ha på oss ikväll , blir en spontan utgång ikväll! Jag hittade mig en jätte fin klänning på Gina likaså Empa så vi kommer vara så fina så när vi intar ågatan =)



RSS 2.0