75 Års Kalas

I helgen var vi på 75 års kalas , älsklings farfar fyllde.Blev mat i mängder och vi fick till och med med oss en påse full med frukt hem =) Neo levde rövare med älsklings kusin Daniel , så vi hann bara åka runt hörnet på väg hem så slockna han.




Shopping

Finns det nått bättre än lite shopping när man känner sig lite nere???
Häromdagen kom årsbonusen från h&m , hela 500:-.Jag är minsann en flitig h&m shoppare , det sa iaf expiditen till mig =)Dom hade även erbjudande ,  handla för 400:- fick man presentkort på 100:- och handla man för 800:- fick man på 200:-.Jag handlade givetvis för 800:- hahaha så för allt betala vi ca 150:- super billigt.
Så för dom pengarna blev det en massa sommarkläder till Neo.



Lunch på Subway



Sen hittade jag mig ett o annat på Gina också.


Ekströms Kladdkaksmuffins

Ända till City Gross får man åka för att köpa dessa smarriga muffins!Finns i smakerna morot och kladdkaka , för min del är det kladdkaka som gäller.Neo skulle bestämt ha en muffins som såg ut som på förpackningen så det var bara att spritsa grädde och trycka dit ett hallon.


Kärleks Kopp

Idag fick jag en present av mina favorit killar , en kärleks kopp =)



Jag känner mig trygg och säker omkring dig.
Efter allt vi upplevt tillsammans ,
vet jag hur mycket du älskar mig.
Den värmen är något som jag vill ge till dig ,
du är ju den personen som betyder
mest för mig i mitt liv.
En sak är säker , och det här lovar jag nu
du kommer aldrig att lämna mitt hjärta.

Basebrothers - Hon vill ha kul

Hahahaha



Våffeldagen

Ingen var väl missat att det är våffeldagen idag?Så självklart har vi glufsat i oss en massa våfflor!Halva smeten blev över så det kommer nog bli en o annan våffla imorgon också ;)





Sen blev det ett välbehövligt skumbad


Dagens Middag

Sist vi var och handla såg jag nått nytt i mejeri hyllan.Cremé bonjour cuisine hade kommit med två nya smaker ,  thai green curry och indian curry.Jag köpte givetvis båda och idag testade vi thai green curry.Rensade en grillade kyckling och blandade ihop det med en skvätt matgrädde , serverade det med pasta.Blev riktigt lyckat måse jag säga.



Resultatet



Bedtime Stories

I helgen såg vi Adam Sandlers nya komedi Bedtime Stories.En halv rolig komedi som jag trodde skulle vara roligare , men den får godkänt.


Om Bedtime Stories:

Skeeter Bronson liv tar en drastisk vändning när godnattsagorna han berättar för sina syskonbarn, på något mystiskt sätt blir sanna. Han försöker dra nytta av detta fenomen och försöker få med sina egna ambitioner i den ena otroliga sagan efter den andra. Men barnens oväntade bidrag till sagorna börjar vända upp och ner på Skeeters liv.




Bild

Nytt V-Rum

Igår blev det en sväng till ikano , vi mötte upp sams bröder med respektive , Casper var också med så han o Neo röjde.Planen var att vi skulle hitta en present till deras farfar som fyller 75 men nån present blev det inte...men vad hade man räknat med hahaha.Det får dom styra upp nu för det orkar inte jag!
Vi köpte även en ny matta och älskling shoppar som vanligt efter prislappen dvs så dyrt som möjligt.Eftersom vi hade en ny matta kunde vi ju inte ha kvar det gamla trasiga bordet i v-rummet.Så jag börjde spana på nätet efter ett nytt , hitta ett par intressanta på ikea.Så det blev en sväng dit idag och mycket riktigt kom jag hem med ett nytt bord dock inget av dom jag hade kikat på.
Före                                   Efter         

Grillad Oxfilé Med Potatisgratäng

Idag slog vi på stort och lagade en riktigt festmåltid!Vi marinerade en oxfilé som vi sedan grillade och till det hade vi potatisgratäng och sallad , det blev såååå gott!Vi testade en färdig gratäng som gick att värma i micro eller i ugn.Riktigt god blev gratängen , vi hade även på riven västerbotten mumma!



Resultatet!




Helg

Finns inget (nästan iaf) underbarare än fredagar med ledig helg , detta inträffar bara varannan så det gäller att njuta!Och det gör jag i min ensamhet , grabbarna Pettersson drar timmerstockar.Vi skulle ha sett film men det verkar som att den får vänta tills imorgon.
Idag kom mina nya kort , ica + visa denna gång med rätt efternamn...HURRA!Har redan testat dom och dom funkar fint fint dock är ica-kortet tunnare så det blir intressant att se hur länge det funkar.
Idag är det också 1 månad sen vi gifte oss , hurra för oss =) Det skulle ha firats men det får bli imorgon när batterierna har laddats.
imorgon är det nog dags för lite shopping också , vi behöver en ny matta till v-rummet.Neo har kletat bajs på den hahaha kletat var kanske att ta i men det har iaf kommit bajs på den.

Trevlig helg!

Förbannade Dator As

Nu har min dator börjat strula igen!Hatar den av hela mitt hjärta!Älskling ska leka datatekniker imorgon och förhoppningsvis funkar den igen.Annars kastar jag den åt helvete!Lillebror jag måste få köpa din bärbara!!!!!

Vi Är Med I Tidningen

Idag i Linköpings Posten kunde man skåda ett otroligt vackert brudpar!



Britney Spears - If U Seek Amy

Go Brittan Go Brittan!!!!


Förlåt Sängen

Igår satt Neo och kollade på SkrotNisse och hans vänner i sitt rum.Eftersom han är helt inne i filmen hinner han inte till toan utan det kommer i sängen =(  Så det blev till o tvätta sängkläder + täcket.Jag sa till Neo att vi kissar inte i sängen utan bara på toaletten.Han slänger sig då över sängen och säger - Förlåt sängen jag kissa dig!
Som jag skratta hahaha =)

Dagens roliga var när N tappade sin matlåda full med mat på golvet hahaha

Snacka Om Rysare

Ikväll klockan 19:00 är det nedsläpp i kvartsfinal 7 mellan LHC och Skellefteå.Det är sjukt spännande LHC bara måste vinna nu och inget fiserispel som det var i lördas!Kom igen nu klubben vinna eller försvinna!!!Frågan är om man vågar titta eller ej?!



Guten Morgen

Hur underbart är det inte att gå upp klockan 06:00 på sin lediga dag???Men det är bara att gilla läget , strax kommer älskling och då ska vi åka.Sååå Guten Morgen på er!

Natti Natt Natt

Efter denna arbetsvecka finns det bara en sak att göra , hoppa i sänga!Orkar knappt hålla upp ögonen så nu blir det sängen för min del , klockan ringer tidigt tidigt imorgon....Natti natt natt ZZZzzzz

Hockey & Go Mello

Nu gäller det att GASA , hockeyn är redan i full gång och klubben ligger under med 2-0 så det är ett riktigt drama!Sen ikväll ska vinnaren i Go Mello utses det kan nog bli en riktig rysare.

Dagens roliga var när Ulla kastade smör i sin väska och när I släppte en riktigt blöt fladdrande brakare som turligt nog var luktfri!


Förbannad!

Idag kom äntligen mitt nya bankkort som jag beställt...lyckan blev inte lång.Brevet var adresserat till mitt ogifta namn så jag började redan ana oro...mycket riktigt står det fel efternamn!VA FAN!Så nu måste jag ringa på måndag och be om ännu ett , det står rätt namn när jag loggar in på swedbank så jag fattar inte vad problemet är!Detta kort fick jag betala 100:- för så jag tänker verkligen inte betala igen!Jobbigt att behöva vänta tills på måndag , jag vill ringa NU!Nått positivt var att mitt o Neos patientkort kom med rätt efternamn , nån som kan sitt jobb iaf!

Dagens roliga var när Carlberg nästan körde in mig i papperskorgen , jag skrek efter hjääääälp!Hahahahaha

Trött

Då har denna dag snart nått sitt slut....känner mig trött och orkeslös.Mycket på gång nu som tar på krafterna.Inte nog med det så värker huvudet och kinderna hettar dom är helt röda!Så det är nog lika bra att hoppa i sänga och hoppas på det bästa!Natti natt natt

Dagens Roliga

Hatar verkligen denna vecka , bara en massa kvällar =( Nått positivt är att det är OB!!!
Sen håller vi på och bygger om på jobbet , kommer nog bli riktigt bra!Ska på utbildning på tisdag för att lära mig nya scanningssystemet.Sen görs hela vårat fikarum om , vi ska även få ett relaxrum ...värsta lyxen!Blir skoj sen för det är prat om taklagsfest =) Party Party
Dagens roliga idag var på jobbet när en kund fråga vart vi hade tulpaner och kondomer hihi ;)
Idag har även Neo fått se sin första teaterföreställning , Mamma Mu visades på dagis.Får fråga honom imorgon vad han tyckte , det såg skoj ut iaf för dom hade roliga dräkter på sig hihi.

Ballar Av Stål!

Nu på måndag har ett nytt humorprogram premiär på 5:an , Ballar av stål.Det är ett program som jag bara inte får missa , verkar vara sjukt roligt kolla in klippet bara hahahaha =)



Jag Ser Det...

...SNÖAR!......Va fan nu kommer det ännu mera snö!När ska det bli VÅR egentligen?Nått positivt är att det är plusgrader ute så snön blir nog inte långvarig.
Ge mig SOL ge mig VÄRME!


Känner Ett Suuuug.....

...känner ett sånt otroligt sug efter att SHOPPA!Ska kolla in hms sida om jag hittar nått att beställa hem!!!

Natti!

Jag är helt slut efter denna dag på jobbet , mycket att göra och tiden bara rinner iväg.Känns skönt att vara ledig imorgon fast jag måste ändå upp tidigt för jag ska till sjukan.Får bli ett eftermiddas vil , sååå skönt.
Idag kom äntligen mina papper från skatteverket så nu blir det till o fixa en massa nya kort.Känns skönt att vi heter samma även på papper nu =)
Nu ska jag surfa runt lite sen blir det sängen ZZZzzzz natti natt natt....

Ben & Jerry´s WICH

Som ni kanske redan vet så har Ben & Jerry´s kommit med en glass som heter WICH.Jag och älskling köpte oss varsina i helgen för att testa och det var en besvikelse tycker jag.Värd sina 25kr var den verkligen INTE , älsklingen tyckte inte heller den var nått speciell.Så hädanefter håller jag mig till min brownie!




Twilight

Nu har jag också sett filmen Twilight!Såååååååå jäkla bra , ville att den inte skulle ta slut!Längtar som tusan tills dom andra filmerna kommer!!!!Först ut är New Moon som  har release datum 20 november 2009 enligt imdb.com

Om Twilight:

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma.
 

Bio- Män Som Hatar Kvinnor

Idag har vi varit på bio , jag fick välja och det blev Män Som Hatar Kvinnor!Så jäkla bra den var!!!! Noomi Rapace och  Michael Nyqvist är suveräna!


Om Män som hatar kvinnor:

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.
Bild

Fredas Grillat

Den vanligaste frågan på jobbet är  - Vad ska ni äta ikväll? Hahaha!Idag beslutade jag att vi skulle ha lite diverse grillat , kyckling och spjäll blev det med en otroligt god sallad och det mumsiga focaccia brödet.Middagen blev super lyckad , åt så jag nästan sprack.Neo började tjata om glass och allt möjligt efter maten , frågan är bara var han gör av det för han är smal som en tarm!?

Varning Smarriga bilder ;)




Focaccia Med Vitlökssmör Och Mozzarella

Jag kunde inte motstå att köpa hem och testa focaccia med vitlökssmör och mozzarella när syster la undan idag på jobbet.Såg hur mumsigt ut som helst!Bara att värma i ugnen i 6-9 minuter sen är det klart och det var riktigt gott , nått jag verkligen rekommenderar!!!!


Grattis LilleBror!

Grattis Lillebror på 19-årsdagen!!!!



Brittans Comeback

Inatt drog hennes världsturné igång , först ut var New Orleans i USA.Ryktet säger att hon gjorde succé , här är en glimt av hennes show.GO BRITTAN GO BRITTAN!!!!!!


 

Trodde Ja Jaa...

Så fel man kan ha....efter ha suttit i kassan igår närmare 7 timmar kände jag att rösten den håller inte.Jag skulle ha jobbat till stängning men det gick inte så jag gick hem efter alla raster var avklarade på kvällen.Kände mig jätte dum men vad ska man göra?Jag som trodde att denna förkylning var på G att försvinna.
Inatt har jag hostat som jag vet inte vad och nån hostmedicin hade vi inte hemma så jag måste till apoteket och handla.Neo har nu också fått tillbaka sin krupphosta så allt är verkligen super här hemma!Så tittar man ut och det är jätte fint väder ute =( Jag har bara gått till o från jobbet igår annars har jag inte varit ute sen i lördas , hatar detta!!!!!!
Nu ska jag inta soffläge och kolla på film men först ska jag surfa runt lite i bloggvärlden =)

Mot Bättre Tider

Äntligen börjar denna förkylning släppa!Gårdagen var jätte jobbig , som tur var älskling snäll och tog Neo hela förmiddagen så jag kunde ligga i sängen och tycka synd om mig själv =) Idag har jag nästan legat hela dagen i soffan medans Neo försökt få mig till en brottningsmatch , kom igen då mamma skriker han åt mig hahaha.
Sen idag ringde dom från jobbet så jag ska jobba heldag imorgon , 10-21:15 i kassan.Så jag vet vad jag gör imorgon med andra ord =)
Helgen har förövrigt varit lugn , jobbade 7-14 i lördas sen åkte vi till Neos farmor och lämnade en present sedan vidare till mamma o pappa.Det var äntligen LHC:s tur att sparka lite stjärt!Sen va det ju Go Melodi och en flötig pizza mmmmmm.Hemma sen slockna vi alla rätt fort och som sagt söndagen spenderade jag nästan hela i sängen.

                               Neo fotar farmor

T.I. Ft Justin Timberlake - Dead And Gone

Så jäkla bra!



RSS 2.0