Helt Matt

Nu är iaf jag helt slut efter denna dag!Först jobb sen sola jag hämtade Neo på dagis åkte och handla sen hem och fixa käk.Sen gick jag hem till mamma för en promenad sen hem för att köra ett pass på orbin...pjuuu.Så nu sitter jag här nyduschad och käkar vindruvor...yummie!
Neo köpte en ny tandborste idag när vi handla , en el skulle det vara som moffa har =) Hann knappt komma hem innan han skulle börja borsta!


Blombud

Idag fick jag mig en ordentlig överraskning på jobbet när en man kommer fram och frågar om jag är jag och överlämnar blommor åt mig.Blev mer eller mindre chockad!Det var tre jätte fina röda rosor och lite vitt tjosan =) Det var mina två favorit pojkar som skickat dom till mig =)


Mamma Ja Jöker

Idag när jag och Neo gick hem till mamma o pappa säger han till mig - Mamma ja jöker (mamma jag RÖKER) Man kan ju undra vart han fått det ifrån SANDRA!Frågan är nu vart vänder man sig med en 3-åring som röker?

Gräsänka

Vilken härlig dag det varit idag , rena rama sommaren!!Dagen började med jobb  7-14 sen gasade jag hem för att bege mig ut i solen , sååå skönt.Känner i ansiktet att solen tagit, lite åt det röda hållet =) Hoppas av hela mitt hjärta att det är lika fint väder imorgon och på måndag när jag är ledig , pressa pressa =)
Det har även mumsat grillat idag hemma hos mamma o pappa , sååå gott!
Älskling han hade inte tid att komma för han skulle ut med några kompisar.Tydligen är det nån som spelar i ett band som skulle spela på Strandvägen.
Så nu är man gräsänka förtillfället =(

Uppstyrning

Jobbigt detta att gå hemma och vara sjuk...Men imorgon bär det av till ica igen , passet jag hatar av hela mitt hjärta 10-20 känns inte så farligt just nu.Saknar ju mitt ica , speciellt Carlberg *blink blink*
Eftersom jag känt mig 10 gånger bättre idag så har jag styrt upp det lite här hemma , plocka iordning för det såg ut som kriget.Förstår inte detta med att hälla ut alla och då menar jag precis alla leksaker på golvet så man inte kan gå.
Sen passade jag på att sitta på balkongen en sväng och inviga min nya bikini...sååå het hahaha =)
Sen har jag även kört ett pass på orbin idag och det lär bli kännbart imorgon eftersom jag inte tränat sen i söndas.

Fisen han är ju bara för söt , jag har lärt honom lite om vart han bor  , namn , språk m.m...Så kom han förrut -Mamma dom inte prata svenska.Hahaha då hade jag satt på Bob filmen med engelskttal =) Tur att det är nån som har öronen med sig!

Instängd

Det är precis så jag känner mig , jag har inte varit utanför dörren sedan i söndas!Lillfis har inte varit utanför sedan i torsdas men imorgon ska han få gå till dagis men jag får stanna hemma =( Konstigt nog längtar jag som tusan till jobbet , få träffa lite folk göra nått annat än bara vara hemma och må skit.

Min nya kost!



Noskapin är nått jag verkligen inte rekomenderar om du har rethosta.Tog en igår innan jag la mig och herregud vilken hosta jag fick , blev inte många timmars sömn inatt.Dom borde verkligen ändra förpackningen , Om du vill ha kortvarig rethosta ta en noskapin.

Gossip Girl+OTH + Ben & Jerry´s = Sant

Vad gör man när man mår skit?Jo man sätter på sina favvo serier och smarrar Ben & Jerry´s =)Så ni kan ju gissa vad jag gjort idag.

Allt kändes skit rent utsagt imorse , Neo var iaf feberfri peppar peppar...Men nu är det ju JAG som har alla dessa basilusker , fisen har iofs snorig näsa+hosta så helst frisk är han inte.Orka med en förkylning....ja jag är iaf helt slut...Jätte jobbigt att inte kunna sova om natten.Innan var de fisen som höll mig vaken nu är det jag själv...Ge mig styrka!

När Ska Det Vända?

Inte nog med att Lillfisen varit/är sjuk nu har han även gett mig lite basilusker =( Men förhoppningsvis är dom inte här för att stanna.
Igår hade han feber för första gången så det blev ingen grillning för oss =( Tydligen hade det blåst halv orkan så det var lite svårt att få till det grillade.Vi smarrade loss på sallad ist.
Idag har han också feber , turligt nog inte så hög så med lite tur är en borta imorgon.Neo han kryper på väggarna här hemma , han vill ut!!

Partykväll Med Björna!

Vilket drag det var igår!Folk var helt vilda när Björna intog scenen , man fick knappt luft!

Fredagen i bilder!

 Johanna hade en kamra av modell ÄLDRE                                                 










SKIT GLAD!



MOT BJÖRNA!






Eftersom det var galet mycket folk pallde vi bara några låtar vid kravllstaket.Vi stod liksom längst fram vilket många fått känna av idag , ett blåmärke här ett blåmärke där!





Party Party

Nu bär det iväg till Jojjo för lite förfest innan vi drar till Harrys för att skaka rumpa med Björn Rosenström!Börjar känna mig lite laddad nu så efter ett glas eller två är jag nog igång =)
Känner på mig att detta kommer bli en sjukt rolig kväll!!!


Sjuk Lillfis

Varför inte kan man ju fråga sig!Jag som hade hoppats på en full månadslön men icke....Lillfisen vakna med en igensnorad näsa ögonen fick han knappt upp det var en massa äckligt gojs och sen pricken över i lite krupphosta!Men turligt nog ingen feber..peppar peppar ta i trä!
Jag ska ringa vårdis sen för fröken på dagis sa att det kanske kunde vara allergi , älskling är päls och pollen så det kan ju vara nått!
Neo blev galen över att inte få gå till dagis , så nu är jag världens dummast!

Stockholm

Imorse bar det iväg i våran otroligt snygga firmabil till huvudstaden.Vi var bjuda till Ridderheims på lite information om deras produkter.Mycket intressant att få veta mer om produkterna vi säljer synd bara att mer än hälften åker in i ena örat och ut i det andra , mitt minne är som en guldfisk!En mycket lyckad utflykt blev det och roligast var bilresan hahaha.
Nu ska jag strax hoppa i sänga så jag är pigg och fräsch inför morgondagen , Björnan ska det ju skakas rumpa till på Harry´s =)

Dagens roliga var när Ulla skulle parkera och försöker trycka ner kopplingen som inte fanns (automat) utan det blev en tvärnit hahaha vi fick iaf testa bältena som förövrigt fungerar utmärkt!

Venus Embrace

Igår köpte jag mig en ny rakhyvel , venus nya Embrace.Jag har tidigare använt deras Brezze som jag inte varit helt nöjd med.Tycker inte den tar ordentligt så det va dags för nått nytt!
Jag var lite skeptisk i början om den verkligen var så bra som det stod men det var den!Jag är super nöjd med den och kan varmt rekommendera den!


Påsken -09

Påsken har inte bara varit jobb....men nästan iaf.Det blir gött när lönen kommer sen , en massa röda dagar vilket innebär 100% OB!!!
Påskafton då ringde klockan 05:30 men jag var så trött att jag försov mig och vakna 06:20 , brukar aldrig försova mig annars.Slängde i mig en macka och gömde påskägg till grabbarna sprang sen till jobbet , stämpla in 06:36 så det var inte så illa pinkat =)
Beställningarna blev klara på ett kick så det blev en skaplig hemgång , vilket inte gjorde så mycket eftersom solen sken som aldrig förr.Hem och hämta upp Lillfisen sen gick vi till mamma o pappa , älsklingen kom med bilen senare sen han är inte direkt snabb av sig.Operation däck byte var det som gällde på våran bil , så nu är vi redo för våren/sommaren!
Grillning var det dags för sen , blev en hel del som alltid!Min mormor var också med på grillpartyt =)



Efter maten blev det påskägg och påskpaket!



Framåt kvällen blev det lite farligt hemma hos mamma o pappa , sjörövar Fabbe hittade dit!



Så här farlig blev han när han inte fick måla mustasch på mig!



Påskdagen bestod för min del av jobb , grabbarna åkte på påskbord där det blev ännu mera påskägg.
Efter jobbet begick jag mig hem till mamma o pappa så gick jag o mamma på en promenix , väl hemma körde jag ett pass på orbin sen somna jag gott...helt matt i kroppen!

Annandag påsk
va det återigen jobb för min del , slutade tidigt och sen bar det iväg till min mormor på fika.Och gissa vad det blev mer....ännu mera påskägg eller påse vara att vara exakt!Neo har numera godis så han kan gödsla med det!
Det gick rätt vilt till hemma hos mormor , brottningsmatcher och slagsmål....Neo levde rövare med med mina kusiner och kusinbarn!Han blev helt svett så hemma blev det duschen sen slockan han på direkten!

Dagens roliga var när Patricia frågar Stefan -Vems mamma är du?

Det var den påsken!





Finns Bara Ett Ord...

...som passar just nu , dötrött!Även fast vi inte haft mycket att göra på jobbet så är jag ändå helt slut efter denna påsk.Nu återstår endast 4 arbetsdagar av mitt 11 dagars pass och jag avslutar det hela med en kväll på Harrys med Björna!
Nu ska jag åter gå till min fruktsallad och CSI!

/ Natti

Glad Påsk

Vilken påsk vi har , synd bara att jag inte kan njuta av det fina vädret hela dagarna =( Men nu väntas grillat sååå gott det kommer bli!

GLAD PÅSK PÅ ER!!!!

Låååångfredag

Detta har nog varit den längsta långfredan någonsin , fy tusan så segt det har varit på jobbet.Nästan inga kunder så man kan ju undra om dom kommer imorgon eller om dom hittat en ny affär?!
Imorgon ringer klockan tidigt ,jobbar 6:30-16:00 i kall.Sen bär det av hem till mamma o pappa på lite påsk grillning , min mormor kommer också =) Förhoppningsvis hittar även påskharen hit med ett o annat ägg =)

The Kelsey Briggs Story

Satt och kolla runt lite på youtube och kom över denna video som jag såg för nått år sen , den får fortfarande tårarna att rinna.....



Ögoninflammation & Feber

Neo har förmodligen fått ögoninflammation och igår hade han även feber så älskling fick vara hemma idag med honom.Men som tur är är han betydligt bättre idag än igår kväll.
Jag ska strax gå till jobbet vilket jag INTE längtar till , detta är en av dom värsta dagarna på hela året.Vilket hets det kommer att vara!Blir att dricka en o annan redbull innan tror ja!

En Massa Shopping

Idag har jag varit ledig , vilket har varit helt underbart då solen kikat fram igen.Jag o Neo gick en sväng till lekparken på eftermiddan.



Hemma blev det mellis , fruktsallad med banan , jorgubbar och vindruvor.Neo klämde en full tallrik hahaha , han älskar verkligen frukt.Sen åkte vi först till Jysk där jag hade fått span på nya sängkläder till halva priset , blev en uppsättning till mig och mamma.Sen drog vi till Toys "r" us där Neo fick sig en ny cykel av oss o farmor blev även en ny hjälm och ett basketset med boll.Som sagt han är bortskämd =)Vi hann knappt komma hem innan Neo ville sätta ihop cykel , sen bar det iväg på gatan utanför =)




Jordgubbar

Jag kunde inte motstå dessa röda rackare i kylen på jobbet , dom såg så goda ut!När jag berätta för Neo att jag hade köpt gubbar lyste hela ansiktet upp , han skulle genast ha en full skål.Han trodde först att han skulle få hela asken själv hahaha ;)


Shopping

Gårdagens fynd =)

                                               Gina                        Lindex

VåR

Idag har det inte varit ett enda moln på himlen , helt underbart!Finns dom som tror det redan är sommar ute , shorts och linne är nog i tidigaste laget.Sen finns det även dom som tror det är -10 ute och har på sig vinterjacka och mössa.
Mamma och jag gick till stan och gjorde en del fynd , bilder kommer imorgon =)
Neo han var hemma hos morfar och hjälpte till , blev nog en o annan bandymatch kan jag tänka mig.När vi kom från stan blev det tidiga påskpresenter till Neo , har jag sagt att han är bortskämd?? ;)
Av mormor och morfar blev det en hockeyhjälm och ben/armskydd , av oss fick han en skateboard.Allt skulle genast på och testas.Om han kunde skulle han nog sova i hjälmen hahahaha.
Sen kom Sandra o Steff och det blev årets första grillning med bränd lax hahaha.









Heeeeeeeeeeelg

Nu tar iaf jag helg!Helt underbart med fredagar med ledig helg , inträffar bara varannan så det gäller att njuta till fullo.I helgen blir det invigning av grillen sååå underbart gott!!Sen imorgon blir det nog en promenad till stan och lite shopping!

Trevlig heeeeeeeeeeeeeelg

Bröllopspresenter

Nu har det riktigt börjat rulla in bröllopspresenter =) I lördas fick vi av älsklings fastrar med familj och farmor o farfar.Igår fick vi från jobbet =)

V- Farmor o farfar   H- Fastrar med familj

Jobbet

RSS 2.0