Grillning/Kubb

Nu är vi hemma efter en riktigt MYSIG kväll hos mamma o pappa.God mat som alltid och några spännande kubbmatcher.Vi tjejer krossa dom först sen vet jag inte vad som hände men fusk är jag helt 100 på att det var!Myggen var även framme då det känns som jag ska klia sönder mig.Nu ska vi se film innan sängen ska intas, natti!





Laddar!

Just nu är vi hemma hos mamma o pappa.Här vankas det grillat och kubbspel ikväll.Älskling har köpt några marinerade karrekotletter som vi testa bland annat.Sen ska det smiskas stjärt i kubbspel kan jag lova!Så just nu laddar jag som tusan!Kanske skulle träna lite nu i smyg då det var ett tag sen sist!

SATC 2

Nu har vi också sett den senaste Sex And The City filmen.Men jag måste säga att jag blev lite besviken.Jag trodde att den skulle vara bättre.Den första filmen är helt klart bättre vilket är synd då jag hade höga förväntningar om denna...

Om Sex and the City 2:

Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platsernapå jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer.











Ny Outfit

Idag har Neo fått sig ett par nya jeans och en ny t-shirt.Han var lite upprörd över att byxorna var så långa men till sist gick det bra.Han sa att han kan nog ha dom när han fyller 5 hahahaha.Tröjan åkte på på direkten och han vill ha den imorgon igen så den blev lyckad.


Tack MAM

MAM har startat en grupp på facebook(länk) som jag "gillade" och bara för det fick jag en tuttnapp.Eftersom vi har två som använder napp fick älskling också "gilla" och idag kom dom på posten.Snabba bud då vi "gillade" i förrgår!


Busfabriken

Idag har vi tillbringat förmiddagen på Busfabriken.Lagom med folk men ju mer klockan gick ju mer folk kom det.Varmt och svettigt är bara förnamnet av vad det var men vi hade skoj allihopa.Älskling han var så pass vild att han skada ryggen så nu är det jätte synd om honom!







 

 

 


Lika om Bär

Sen dag 1 har jag tyckt att Nova varit så lik Neo när han var bebis.Här kan ni se själva!


När Jag Blir Stor

Neo - Mamma gissa vad jag ska jobba med när jag blir stor?
Jag  - Nää jag vet inte du får berätta
Neo - Först ska jag jobba med kött.Sen ska jag bygga hus och sen jobba med kött.Sen ska jag bli ambulans.


Känns rätt tryggt då han kommer fixa mat, bygga hus och sen ta hand om oss när vi blir sjuka.


Testing Testing

Nu har jag testat nya kameran lite.Kidsen var inte så pigga på att fotas då dom var trötta
men Nora och Neo fick jag ett leende ifrån.


Canon IXUS 130

Idag åkte grabbarna och köpte en ny digitalkamera.Den förra är helt spårlöst borta så jag kommer då aldrig mer ta med kamera på fest då dom går upp i rök.Det blev en ny Canon (hade det innan också) från Siba.Den var lite prissänkt och sen när vi tog den på sibakortet så fick vi en bra rabatt.Just nu laddar batteriet och jag är sååå sugen på att testa den!


Baka Baka Liten Muffins

Idag kom jag på idén att testa att göra muffins på kladdkake smeten som jag brukar baka.Och jag måste säga att det blev riktigt bra, kladdiga som bara den.Muffinsarna blev mycket bättre än när jag bakar efter muffins recept...mina brukar jämt sjunka ihop och bli katastrof men inte nu!






Redskin Roasted Potatoes

Igår testade vi en ny potatis från Lamb Weston.Det är en tärnad ugnsrostad rödskinn potatis kryddad med vitlök och rosmarin.Luktade ljuvligt och smakade mycket bra så den rekommenderar jag.


Himna

Idag blev det en tripp till Himnabadet.Kunde ha varit mera sol men det var perfekt väder för tjejerna.Inte för varmt inte heller för kallt och sen blåste det inte.Neo han var i tills han var helt blå om läpparna.Vi träffade även på gamla kompisar till mig som var där med sina kids så det plaskades och lirades fotboll.




Skumma Fiskar

Det blev ingen fisk till middag, pappa fick bara en liten abborre....däremot
lyckades dom fiska upp en rejäl fläskfilé.



Mina Prinsessor

I lördags försvann min digitalkamera helt mystiskt så nu har jag bara iphonen att fota med.Men jag har inte gett upp jakten än på den....i värsta fall får jag köpa en ny då jag bara måste ha en eftersom jag fotar som en galning.


GF= GrabbFritt

Just nu är det bara jag och tjejerna här hemma.Grabbarna åkte iväg och fiska med min pappa , pappa har en liten fiskebåt.Så middagen är ännu inte bestämd....blir det fisk eller inte...Lutar nog åt inte hahaha.


Nya Sängkläder

Brudarna har fått nya jätte fina rosa sängkläder som jag bäddade med idag.


Galej i Mantis

Nu är jag strax redo inför kvällen.Och snart kommer middagsgästerna, det vankas grillat här ikväll innan Mantis ska intas.Syster och Stefan har lite fest ikväll som jag ska på , kommer säker bli skoj.Träffa lite jobbarkompisar och snacka skit.Synd bara att vädret inte är det bästa men man kan inte få allt.Nu måste jag GASA för jag är ju som sagt tidsoptimist vilket straffar sig!


Hetast På Byggmax

Igår åkte Neo med mamma o pappa till Byggmax och köpte trall.Han var så duktigt och hjälpte till att bära.Jobbarhandskarna och bar överkropp var det som gällde hahaha.





I Love You Phillip Morris

Igår såg vi den nya komedin med Jim Carrey då han spelar gay.Han gjorde rollen jätte bra men jag trodde att den skulle vara roligare.Men den är helt klart sevärd då den är oförutsägbar med en hel del skratt.

Om I Love You Phillip Morris:

Steven Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser att han måste sluta ljuga om att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut - även om det innefattar att bryta mot lagen. Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset. Där tar livet ännu en ny vändning och han blir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna.




Jag Är Ingen Maskin Jag Är Kvinna!

När vi var i Valla tidigare i veckan så såg Neo en minibuss på parkeringen.Han sa att han också vill ha en sån buss.Älskling svarar honom att om vi ska ha en sån stor bil så måste vi ha mera barn.Neo vänder sig genast mot mig och säger...Mamma kan vi skaffa mera barn?
Jag vet inte vad grabbarna tror att jag är för nån som orkar föda barn i parti och minut.Älskling hetsar om en till för han tror att det kommer bli en pojke.Grabbarna gillar inte att vara i underläge...GIRL POWER!
Men som sagt JAG ÄR INGEN MASKIN JAG ÄR KVINNA!

Tradera Is Tha Shit

Eftersom jag har jätte mycket kläder kvar från när Neo var mindre så har min bror hjälpt mig att auktionera ut dom på tradera.Jag har faktiskt tjänat en hel del slantar som jag använt till att köpa nya kläder till barnen.Senast idag var jag och brända intjänade slantar på stan.



Snabba Cash

Igår såg vi Snabba Cash, förstår inte riktigt varför det varit sån hets om den.Visst var det bra men inte så bra.Sen blev jag besviken på Joel , han såg mest tam ut med sin backslick och babystjärts hy.Han var betydligt snyggare i Falk filmerna.

Om Snabba cash:

JW lever dubbelliv som stekare på Stureplan och fattig student på Handels. För att finansiera sitt jet-setliv kör han svarttaxi och gör allehanda småjobb. Allt förändras den dag han blir erbjuden 20 000 för hämta upp en kille vid namn Jorge. Jorge är på flykt från både polisen och ett kriminellt gäng. Hans plan; göra en sista koksleverans och lämna landet. Snabba Cash är baserad på Jens Lapidus roman.
















Förbannat Trött

Vad lär sig dagens ungdomar i skolan egentligen?Inte kan det vara att läsa eller veta vilka bokstäverna är.Jag får dagligen reklam kommentarer fast jag skrivit klart och tydligt Ingen Reklam Tack.Sen är jag för lat för att ta bort dom men det kanske vore en bra idé för nu börjar det bli lite mycket.Så fatta att......

Jag tänker inte rösta på din jävla sko, bikini, foto osv.
Jag tänker inte heller ställa nån jävla fråga i din frågestund då jag inte läser din blogg och har då inget intresse av att veta saker om dig.
Jag tänker inte heller kommentera din blogg bara för du gjort det hos mig.
Jag tänker inte heller gå med i diverse sidor bara för att du ska tjäna på mig.
Fatta nån gång att jag inte vill ha din skit reklam i min blogg.


Brooklyn's Finest

Igår såg vi en rätt bra film med bl.a Richard Gere, länge sen jag såg en
ny film med honom.Filmen heter Brooklyn's Finest och den rekommenderar jag.



Om Brooklyn's Finest:

Tango är en hemlig polis som arbetar med drogbrott, en tjänst som tvingar honom att välja mellan vänskap och plikten. Familjepappan Sal lockas av girighet och korruption, eftersom han är fattig men hans fru behöver medicin för en sjukdom som hotar ta död på deras ofödda tvillingar. Eddie ska snart pensionera sig från polisyrket och måste varje dag hitta en anledning att fortsätta att leva, men det blir allt svårare. Alla tar de ödet i sina händer och slutligen sammanstrålar dem i Brooklyn.














Lite Nytt

Eftersom tjejerna var så duktiga när dom tog spruta igår så fick dom lite nya kläder.Jag hade ett presentkort som låg och tog plats på H&M.Vi köpte även varsin kudde till dom som förhoppningsvis hjälper till så dom inte ligger åt samma håll hela tiden.Jag försöker ha dom varannan natt på höger o vänster men det går icke.


Ny Kompis

Igår när jag gick min vanliga runda såg jag att den borttappade gympaskon fått sig en kompis, en cdskiva.


Valla

Efter BVC besöket packade vi in oss i bilen och åkte till Valla.
Det var alldeles lagom med folk så Neo röjde järnet.





Sprut-Time

Eftersom tjejerna passerat 3månader så var det dags för spruta idag.Satan i gatan vad dom små trollen skrek.Neo han var så snäll att han klappa på dom hela tiden för att trösta.
Vi vägde och mätte dom också och det var bara bra!

Nova Vikt 4310g Längd 54,7cm
Nora Vikt 4600g Längd 56,4cm



Smultronstället

Idag packade vi in oss hela familjen i bilen och åkte till Söderköping för att besök på Smultronstället.Som väntat var det mycket folk och Neo tappa tålamodet så fort vi ställde oss i kön.Men det gick över så fort han fick kolla båtar och leka i lekparken.


Väl inne kommer det svåra att välja glass.....jag brukar alltid ta samma men kände mig lite wild and crazy så jag tog en annan.Den var god men det blev lite väl mycket choklad på slutet.



Suprise

Idag fick jag och Neo rycket och bakade en blåbär och hallonpaj.Vi bestämde att vi skulle ta med oss den till mamma o pappa och suprisa dom.Det blev mycket uppskattat!Vi hade även tänkt att åka till Valla idag men det var verkligen tur att vi inte gjorde.Det var nämligen ett pervo som attackera getterna!!!


-20kg

Idag visade vågen att jag tappat 20kg sen tjejerna kom, HURRA!Helt galet med tanke på att Neo väger 18kg så jag har tappat en hel Neo plus lite därtill.Nu är det bara ett par kvar så väger jag som jag gjorde innan.MEN det dallrar överallt så om nån har nått bra tips på hur man blir av med dallret så tar jag gärna emot dom.


FamiljePizza

Härom dagen fick vi en lapp från Pizzeria Duvkullen.Dom hade många mumsiga pizzor så ikväll beställde vi en familjepizza med oxfilé, fläskfilé, chaminjoner och beasås.Vi kosta även på oss en hemkörning.Pizzan var gigantisk och super god.Den kosta inte heller skjortan och den kommer garanterat räcka även när brudarna börjar käka sen för det blev 1/4 kvar.


Brudarna 3 Månader

Jag hinner inte med längre!!!Det är helt galet vad tiden flyger iväg.Idag/igår blev tjejerna 3 månader så nu dröjer det inte länge innan dom tar studenten och flyttar hemifrån känns det som.Skulle vilja stanna tiden för den går alldeles för fort!




Nya Snuttisar




Ett Nytt Beroende

Nu har jag blivit helt beroende av smoothie, jag bara måste ha en varje kväll.Det är ju sååå underbart gott med en kall smoothie, testa så får ni se..Jag har i vaniljyoghurt (0,5%) och mängder med banan och frysta jordgubbar.Som tur är har jag fått låna mammas mixer så slipper jag köra med våran stav som tar 100år.


Imorgon Är Det Dags

Imorgon ska jag äntligen se ECLIPSE!!!Som jag har längtat efter den(fjortisvarning).Efter vad jag har läst/hört så ska den vara helt underbar!Så imorgon 18:30 sitter jag där med popcorn och cola helt redo!!!!!!


Skit Glad Nora


Skummiga Tjejer

Innan sängen ikväll fick brudarna ta sig varsitt skumbad.
Båda två gillade det skarpt och dom njöt varje sekund.



Äntligen Lite Regn

Idag har det äntligen kommit lite regn här, regnar iofs fortfarande och åskar mellan varven.Förhoppningsvis kan vi få ner temperaturen lite här hemma så man kan sova.
Dagen började iaf med sol så vi gick hem till mamma o pappa så bada Neo och jag försökte jobba upp brännan igen.Det gäller verkligen att man underhåller den för den försvinner fort som tusan.




Vattenlek


Efterkontroll=Check

I fredags var det dags för den efterlängtade efterkontrollen efter förlossningen.Alltid lika kul att fläka upp sig eller INTE!Allt var iaf i sin ordning och hon tyckte att snittet var jätte fint.Vi träffade även barnmorskan som jag gick hos så hon fick heja på tjejerna.Vi kom också fram till att jag ska ta p-spruta så den har jag varit och tagit idag.Det gjorde jätte ont när hon stack sen fick jag ett litet plåster.Så nu är det bara att tuta och köra mohahaha.


Din Sko?

När jag är ute och går så brukar jag hitta diverse fynd.Så som kalsonger, tamponger, kondomer, tv,
tröja, gynhandske m.m.Nu har jag i ett par dagar sett en gympasko ligga på vägen som tydligen ingen
saknar konstigt nog.


Helt Matt

Det är precis vad jag är efter denna otroligt varma dag.Försökte sola ett tag men jag höll på att dö svettdöden så jag klippte gräset.Som att jag inte blev svett av det hahaha.Sen kom mamma, pappa, Sebbe, Sandra och Stefan hit så grilla vi.Jag var grillmästare och det om nått var svettigt vill jag lova!Men det var det värt för det blev så gott.Vi mumsade på grillad oxfilé, tacomarinerade spjäll, halloumi, vit paprika, sallad, vitlöksbröd, timjanpotatis och chanterelle sås.Det blev även daimglass som jag gjort till efterrätt så underbart gott!Det har varit en riktigt fettarsöndag.

En Dag I Mantis

Denna lördag har vi tillbringat hos min syster och hennes man i Mantorp.
Vi har badat och grillat, tror Neo var i nästan hela tiden.Tjejerna var till och med i med fötterna hihi.





Sömn

Egentligen ska jag nog inte skriva detta inlägg då risken finns att jag får äta upp det sen.Men jag gör en chansning hahaha.Som rubriken lyder så handlar det om sömn.Tjejerna har den senaste tiden sovit super bra!Jag brukar lägga dom mellan 20-21 och vanligtvis somnar dom och vaknar mellan 00-01.Då käkar dom och sen somnar dom om och vaknar igen runt 9 snåret UTAN mat under dom timmarna.Helt underbart att få så många timmars sammanhängde sömn.Inatt tex käka dom sist strax efter 23 sen vakna dom igen runt halv 9 på morgonen, lyxigt värre.Dom har även börjat vara vakna en hel del på dagarna, framförallt Nora.Hon kan vara vaken ett par timmar i streck och ligga och kuckilura.Nova hon gillar ist att vara vaken då det är dags för sängen då syrran vill sova hahaha.


Nora Tuggar Tuggummi

Filmade Nora härom dagen när hon låg i gymmet och det såg precis ut som att hon tugga tuggummi.


Grillat Är Godast

Ikväll tändes grillen och det slängdes på hamburgare, dock inte för min del.Jag äter ju som sagt inte färs så jag grilla kycklingfilé, majskolvar och champinjoner istället.Men jag tipsar ändå om icas färdiga hamburgare som älskling säger är så goda.Dom finns att hitta i köttdisken och säljs i 4-pack.Jag glömde tyvärr fota dom och ica har tyvärr ingen bild på dom på hemsida.


Det Blommar

Det är precis vad våra rosbuskar har börjat göra.Det trodde jag inte för några veckor sen då buskarna var helt döda men efter en total rensning så kom det nya buskar.Som nu vuxit som ogräs och blommar så fint så.Mina blomlådor blommar också av bara den.


Morgon Pigga

Imorse tog sig Nora an babysittern och Nova babygymet, träna på 1 o 2!


Imse Vimse.....

Idag eller igår är det nu när vi skulle gå hem från mamma och pappa såg jag denna lilla sak.Jag verkligen hatar spindlar, speciellt dom med stor kropp!


Tack Farbror Linus & Tant Emilie

När Linus och Empa kom och hämta mig innan altan invigningen i måndags hade dom med sig presenter till tjejerna.Dom fick varsina sockor och varsin napphållare utav märket Lundmyr Of Sweden, det var mycket uppskattat!


Altan Invigning

Igår var jag hos Majsan för en invigning av hennes nya altan.Jag tror vi var hela 17st och det var super trevligt.Vid 10 var vi ett gäng som åkte ner till måndagsklubben på stan men det hade jag klarat mig utan.Det var typ bara små 18-åringar och sen vi hahahaha.

Outfiten











Vi träffa också Niklas som fick 800:- i böter för att ha kissat på allmän plats hahaha

SoMmAr

Ännu en dag med strålande sol!Börjar nästan tro att sommaren är här för stanna!Dagen har vi spenderat i mamma o pappas trädgård, jag har stekt fläsket och Neo har badat.Nu ska jag ta mig an tvätten och styra upp en tacobuffé mmmmmm.


Neo dyker efter bollar


Tropisk Hetta

Idag har man iaf inte fryst ute.Ett tag trodde jag nästan att jag skulle svettas bort i solen.Neo och jag har tillbringat dagen hemma hos mamma o pappa.Jag har solat och Neo har badat o badat.Lagom till fotbollen gick jag hem och hämta brudarna så kom älskling bort och kolla första matchen.Sen invigde vi mamma o pappas semester med en grillning innan det var match igen.Nu ska jag ta en kalldusch innan sängen ska intas , GODNATT!

Presenter Från Jobbet

Igår fick jag ett mess om att det fanns presenter till tjejerna på jobbet.Vi traskade dit på förmiddan och överraskades av två gigantiska paket.Tjejerna fick jeans, tröja, klänning, t-shirt, snuttefilt och en gossefilt.Allt var super fint så dom blev så glada så.Efter all semester ska vi styra upp nått fika som tack, frågan är bara vad....ska det bli den berömda eller...?


RockStar

Idag har det varit varmt och soligt här så jag o Neo har varit ute hela dagen så har han badat.Älskling var hemma med brudarna då han är rädd för solen hahaha.Neo hittade även mitt gamla tennisrack som han förvandla till en elgitarr.


Shopping På Ikano

Idag lämna vi Neo hos min lillebror så åkte vi och tjejerna till ikano för lite shopping.Jag var på jakt efter en ny outfit till på måndag då det vankas altaninvigning hos M på jobbet.Jag vet inte helt 100 att jag ska gå men nu är jag iaf redo klädmässigt!Det blev även en lunch på Chili, så otroligt goda kycklingspett där!

Senaste Nytt Till Brudarna


Familjen Snygg!

Idag på posten kom vårat efterlängtade familjekort!
Eftersom det var svettigt värre så tog vi bara ett kort till sist, se och njut!


Fort Ska Det Gå

En liten filmsnutt när Neo är ute och gasar runt på sin "motorcykel"


RSS 2.0