The Horsemen

Igår hade vi lite fredagsmys här hemma med film.Vi bestämde oss för att se The Horsemen först , riktigt bra måste jag säga!

Om The Horsemen:

Aidan Breslin är en polis som just förlorat sin fru och kämpar med relationen till sina två unga söner. Då han undersöker en serie ovanligt brutala mord med koppling till Apokalypsens fyra ryttare, finner han en skrämmande länk mellan sig själv och den misstänkte.












Bubbeltime

Igår passade jag på att tappa upp en skumbad medans grabbarna var och handla , tog mitt cocosskum från Go Ulla.Jag passade även på att testa min badkarskudde jag köpte i Go Ulla.....men vilken besvikelse!Gjorde ondare att ligga med den än utan!Älskling var så ledsen att jag inte köpte honom någon så nu kan han få min hahahahaha!


Pain

Idag gick jag hem från jobbet , känner mig inte alls bra.Har haft huvudvärk sen förra veckan som inte ger med sig , inte ens tabletter hjälper.Sen känner jag mig så fruktansvärt yr hela tiden så idag gav jag upp.Det var även två kunder som fråga hur jag mådde , den sista fråga om jag sovit gott inatt...hmmm.Nu ska jag lägga mig i soffan och vila medans Lillfisen kollar barnprogram.

Trötthet

Nu är ännu en helhelg avklarad , känns riktigt skönt att ha en glidar vecka framför sig.Vädret har blivit så blött och grått så jag känner mig fruktansvärt trött.Jätte jobbigt att gå upp på morgonen när det är bäcksvart och det regnar.Men i helgen ställde man ju tillbaka klockan en timma så lite ljusare är det nu.
Idag är jag ledig  så det blir till att tvätta lite , tvättkorgen är överfull.Sen ikväll blir det middag på Nangs Kitchen med ica bitches.Se om det finns nått som faller fröken i smaken , annars är jag ju ett STORT fan av Ming!

Mamma Kommer.....

....tv:n ifrån....Mamma kommer flingor ifrån....Mamma kommer hästen ifrån......Mamma kommer pastan ifrån....Mamma kommer blåbär ifrån....Och frågorna bara fortsätter. Neo har ett nytt intresse....att fråga vart precis allt kommer ifrån hahahaha.

Wallander - Prästen

I helgen såg vi den nya Wallander filmen Prästen.Och jag måste säga det att Walle är bra tam nu när man sett Johan Falk.

Om Wallander - Prästen:

En församlingspräst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad, efter vad som ser ut som ett försök till kallblodig avrättning. Medan prästen, som tros kunna identifiera den skyldige, kämpar för sitt liv på lasarettet, söker Kurt Wallander och hans kollegor efter ledtrådar. Först när det går upp för polisen att prästen haft en utomäktenskaplig kärleksaffär, står det klart att det handlar om ett svartsjukebrott. Men var finns mordvapnet - och vem av de bedragna parterna har haft det starkaste motivet?

VAB

Igår kväll kom det en gråtande Lillfis in till mig.Kände att han var lite varm och mycket riktigt hade han lite feber , sen var han även lite snorig igår.Under natten har det inte blivit många timmars sömn fast när vi vakna var tempen under 38.Kände dock att jag inte ville lämna lämna honom 6-16:30 idag , sen ska dom ju vara hemma en feberfri dag också.När jag loggade in och skulle sjukanmäla honom ser jag att vi endast tagit ut 2 vabdagar i år, inte illa pinkat ;) Neo blev lite tjurig nu när han inte fick gå till dagis så jag har mutat honom med att när man är hemma och är sjuk kan man få lite godis hahahahaha.Han fick med sig en påse från mormor som vi var hos igår på middag.

Heeeeeeeelg

Så underbart att få vara ledig i två hela dagar!!!Sen på söndag kväll börjar älskling jobba natt igen , klirr i kassan blir det då kan jag lova =)
Denna helg började dock inte så bra!
Vi tog bilen till dagis för att direkt åka och handla men bilen starta inte vid dagis morr.Tydligen hade batteriet blivit urladdat på nått vänster så svärfar kom och hjälpte oss.Vi ska avvakta lite nu i helgen annars blir det att köpa ett nytt batteri.Sen handla vi och bestämde oss för att köpa pizza , fet fetare jag liksom!
Vi valde La Kantarell så vi fick åka lite med bilen så batteriet kunde ladda.Inte nog med att det tog 100år innan vi fick våra pizzor så var min BRÄND!Inte världens bästa början på denna helg men nu lutar det åt nya Wallander =)

New In Town

För nån vecka sen såg vi en ny film med Renée Zellweger , New In Town.Den var riktigt roligt , lite pinsam ibland men för det mesta skratta vi =)

Om New in Town:

Lucy Hill är en ambitiös karriärskvinna som bor i Miami. Hon älskar sina skor, hon älskar sina bilar och hon älskar att klättra på karriärstegen. När hon blir erbjuden ett tillfälligt projekt - mitt ute i ingenstans - för att omstrukturera en fabrik, hoppar hon på eftersom hon förstår att en befordran ligger nära...









R.I.P Tyson

Denna dag började jag med ett leende men avslutar den i tårar......
R.I.P Världens Bästa Tyson!



Glenn Strömbergs Pizzabottnar

Igår köpte jag med mig färdiga pizzabottnar som Glenn Strömberg "gjort".Bakade för hand och sedan är dom stenugns gräddade.Pizzan blev super god så jag kan verkligen rekommendera hans bottnar om man inte har orken att fixa degen själv.



Mot Ica

Jaha då var det dags för jobb strax , 13-20 i deli.Nått positivt med söndagar är att det är dubbelt betalt =)Sen ska det bli kul att få höra lite om E som precis har blivit mamma!Hoppas ni får en lika underbar dag som jag =)

Äppledelare

Ikväll fick jag ett sug efter äpple , så jag köpte med mig en påse granny och en äppledelare.Orka dela äpplena själv hahahaha.Funka super bra så det kan jag verkligen rekommendera om man är lat som jag =)


Presenter Från Turkiet

Idag har vi varit förbi hos svärmor o Ronny på en fika.Ekströms kladdkaka blev det som förövrigt smakade mumma =) Neo fick även kläder från Turkiet som han kastade helt vilt omkring sig =) På hemvägen stanna vi till på Ming och köpte mat , sååå gott.Länge sen jag sett Neo äta så mycket , fanns inget stopp på honom!När det var dags för hockey funkar inte kanalen och hela världen rasar samman för Neo , stackarn.....han som var så laddad.Jag tröstade honom med att vi ska se LHC på riktigt ist =)


Orkan

Trött..trött och åter trött....så känner jag mig.Kan bero på att det är höst ute och det blir ljust sent och mörkt tidigt.Idag har det även och gör fortfarnade blåst orkan ute! Gick knappt att gå till dagis för det blåste utav bara den. Jag vill ha sommar , sol och värme!Fast det är rätt mysigt med vintern också , julklappar och en massa god mat.
Me like =)

Paket

Idag fick jag mess om att min beställning från Gina kommit till jobbet.Älskling stanna till efter jobbet och hämta mitt paket! =)



Fruktsallad + CSI = Mys

Det är vad som gäller här hemma klockan 21:00 så det är bäst jag skyndar mig.
Natti natt natt på er.



Jag Älskar Must

Jaa det är sant....jag är en mustälskare...inte vilken must som helst utan jul/påskmust.Och till min stora lycka hade Gekås fått in must från Nygårda , så jag köpte med mig 3L.Inte den godaste musten men man tager vad man haver , den godaste är Apotekaren =)


Dagens Shopping

Även idag bar det av till Tornis , denna gång utan barn =) Lyckades hitta en pop apparat som mamma kallar det till Neo i födelsedagspresent och ett Dora kimble =) Sen blev det en massa kläder till Neo , tröjor , jeans , mössor , vantar m.m. Köpte endast ett nytt guld örhänge åt mig själv.Köpte även en fet kedja som vi ska ha till vårat förråd så kanske vi får ha våra saker ifred!!!




Knowing

I fredas hyrde Lillfis och älskling film.Bland annat filmen Knowing som vi såg igår.Filmen var bra fram till typ sista halvtimmen sen gick det bara utför.

Om Knowing:

En skolklass begraver en s.k. tidskapsel i en nybyggd skola år 1959. Alla elever ritar olika saker på var sitt papper, men en av dessa, en mystisk flicka som tycks höra inre röster, skriver i stället ner en massa - till synes - slumpvisa tal på sitt ark. 50 år senare tas kapseln upp, och det faller på college-läraren John Koestler att tyda detta ark. John inser snart att siffrorna alla är datum för stora olyckor - inträffade och kommande. Ingen tror honom och han påtar sig att själv försöka stoppa eländet.

Smått o Gott Från Go Ulla

Här kommer lite bilder på mina fynd , blev mycket hygienartiklar , rengöringsmedel , fryspåsar och annat som inte är så skoj att titta på =) Sen är det även en hel del jag inte kan lägga upp eftersom det är julklappar/födelsedagspresenter.Alla Neos saker tex , han tycker det är jätte kul nämligen att kolla bilderna på min blogg =)





Detta är pennor som man kan skriva med på kroppen och sedan slicka bort det ;) Dessa kommer nog till användning ikväll hahahahahahaha


Nya Skor

Det blev inte mycket till shopping idag , Neo var helt vild så det gick inte....Men skor lyckades vi köpa , Neo fick 2 par och jag ett par lättfodrade stövlar!


Mot Tornis

Igår var jag helt matt när jag kom hem!Jag lyckades få ihop 6 fulla påsar plus lite grejer som inte fick plats =) Så nu har Neo mängder med julklappar och födelsedagspresenter.Jag blev besviken på ytterkläderna som till Neo , antingen fanns det i för små elle för stora storlekar.Såg inte till ett enda fodrat regnställ heller så tyvärr Linda =( Sen var det sååå mycket folk , vi brukar ha tur men igår var det fruktansvärt , sen mådde jag inte heller så bra =(
Se om det kommer upp lite bilder på mina fynd sen =)
Idag ska vi åka till Tornis och handla skor till Lillfis sen ska jag kolla upp en kofta på Gina , shopping shopping shopping!

Mot Ullared!

Just nu avnjuter jag en otroligt god frulle , bäst att ladda batterierna ordentligt inför dagens shopping.Mamma o Sebbe kommer runt 5 och hämtar mig så åker vi och hämtar upp syster sen bär det av.Miljonärna är nerpackade och shoppinghumöret är på topp sååå Gekås här kommer jaaaaaaaaaaaaaaag!


Britney Spears - 3

Jag får inte nog av Brittans nya singel , den går oavbrutet på repeat här hemma!


RSS 2.0