Ledig

Idag har jag varit ledig så då passade vi på att åka till Himnabadet.Jag vet att jag sa förra året att jag aldrig mer skulle åka dit men Neo tycker det är så kul så jag gav med mig.Den första vi träffar på är Svante så han och Neo röjde järnet hela dagen.Dom hade verkligen jätte kul grabbarna , tror dom var i nästan hela tiden vi var vilket var nästan 5 timmar.Synd bara att det var en miljon moln på himlen så jag vet inte om jag fick nån direkt färg.Älskling däremot har fått lite men det är ju inte lustigt eftersom han hellre är inne än ute!





Helt Matt

Nu är iaf jag helt slut efter denna dag , klockan ringde väldigt tiiidigt imorse.Efter passet 6:30-18 i kallis handla vi sen gick jag en powerwalk i hettan.Idag har det varit sjukt varmt ute , hoppas värmen hittar hit imorgon också så vi kan åka och bada!Strax blir det soffläge med jordgubbar =)

Sommar Fräscht!

Igår kväll blev det en tripp till stan för min del , vi var ett gäng från jobbet som skulle inta uteserveringarna.Jätte fint väder var det och humöret var på topp.Efter en o annan drink på Storan intog vi Rivas uteservering där vi kom på den nya drinken sommar fräsch! =) Sen blev det rumpskak på Harrys , sjukt mycket folk och varmt så in i tusan!Det var en riktigt lyckad kväll så idag har det varit lite segt men jag o Neo gick hem till pappa och mamma för att sola och bada!



När notan från Storan kom fick Rosie en CHOCK!






Varamon

Igår bar det av till Varamon för ett kallt dopp i Vättern.Ken och Sussie åkte också med , Abbe och Linus kom sen också.Neo tyckte det var jätte kul mindre kul tyckte älskling o Ken det var  , de tjata hela tiden om att de ville åka hem.Så nästa gång åker jag och Sussie utan dom!



Ringarna Är Tillbaka

Nu har jag äntligen fått tillbaka mina ringar!Blev dock en dyrare historia än väntat.Bara för jag var tvungen att förminska dom så mycket var dom  tvungna att göra nya fästen för mina stenar i vigselringen , annars kunde jag tappa dom.När jag lämna dom sa hon i butiken ca 250:- per ring och det var ju lugnt.När dom hämtas slutade notan på 945:- , det blev dyrare eftersom dom gjorde så mycket med vigselringen.Man kan ju tycka att dom skulle ringa och meddela det eftersom hon i butiken sa 250:- per ring.Jag frågade även om hur det blev med stenar och gravyr och det skulle inte påverkas.Men men nu har jag dom igen och dom sitter betydligt bättre så förhoppningsvis sitter dom på plats nu!


Neos Första Dopp

Igår kväll åkte Neos pool upp hemma hos mamma och pappa så den invigde han glatt idag.Han bada så han var helt blå om läpparna.Emma kom också förbi så dom två röjde järnet i poolen!Imorgon blir det Varamon med Ken och Sussie =)




Sommar favoriten



Shopping

Idag blev det en tripp till Norrköping på eftermiddagen , älskling hämta sin dator och jag kikade i affärer.Jag hittade inget utan ett par nya Hanky Panky.Jag var bland annat på jakt efter en ny bikini tills imorgon men allt är det fan tantvarning på!Vi stanna till på ikano för att se om det fanns nått där men icke.Hittade mig en ny partyväska och ett par gigantiska ringar , älskling köpte sig ett par Oakley solglasögon då hans Diesel försvann mystiskt efter läkarbesöket.

Dagens inköp


R.I.P Michael Jackson

Läste precis på aftonbladet att Michael Jackson avlidit , tydligen var det en hjärtattack.Han var min idol som liten , vet inte hur många gånger som jag och Therese hade dansuppvisningar till hans låtar.


Neo Tar Semester

Igår var älskling hos en axelspecialist , han har nån inflammation så han blev sjukskriven fram till våran semester v.29.Vi bestämde då att Neo skulle få ta semester.Det är nästan inga barn på dagis sen så slipper vi sommardagis sista veckan innan semestern.Neo blev jätte glad och började semestern med ett par glädje skutt genom vattenspridaren!


Den Är Här Nu

Idag kom min efterlängtade klänning från asos!Testade den redan på jobbet och den satt perfekt det enda var att röven såg ut lite som en kassler men det töjer nog till sig.Så nu är jag helt redo inför Brittan , sååå kul vi kommer ha!


DRAMA På Jobbet

Nu är jag hemma efter ett riktigt DRAMA på jobbet.Klockan är en sisådära 21:20 jag hade flex så jag vänta på att bli hem släppt...det är då det händer...Hela centrumet blir bäcksvart!Det var fullt av kunder i butiken som förmodligen inte såg ett skit...Vi väntar och väntar men till sist hoppar lyset igång igen så vi sätter oss redo i kassorna men dom funkar inte.Strömmen till kassorna funkar inte...suck.Där sitter vi och där står alla kunder med sina varuvagnar och korgar......Vi ringer och ringer till sist ger vi upp hoppet och kunderna fick lämna alla varorna som vi gick tillbaka med vilket tog sin lilla tid.Som tur var hjälpte C och I till =) Inte nog med det gick brandalarmet så brandbilen kom...drama drama....Under detta drama var A så gullig och bjussa alla på kexchoklad så förhoppningsvis kommer kunderna tillbaka.

Svettas Som En Gris

Fy tusan så varmt det blir på balkongen!Men jag ska inte klaga nu när väl fått sol och värme.Synd bara att man inte är ledig så man kan åka och bada!Ska strax till jobbet ,  14-21:15 med flex är det som gäller.Hoppas att jag inte behöver stanna allt för länge för jag börjar igen 6:45 , vill ju gärna hinna sova några timmar.
Lyssna på east och då komma denna låt , den är dålig så den blir bra...lyssna och njut =)


Pride And Glory

Igår lånade vi en film av svärmor och Ronny , Pride And Glory.Den var rätt bra dock en film som man blir lite små förbannad i.Ett stort plus är att Colin Ferrell var med...mums!Till det smarrade vi på otroligt goda jordgubbar , tror jag blivit lite smått beroende av gubbar!





Om Pride and Glory:

Med en polismördare lös sätter polischef Francis Tierney SR sin son Ray Tierney som ansvarig för utredningen. Motvilligt tar Ray på sig uppdraget då de mördade poliserna jobbade under hans bror Francis Tierney JR och svåger, Jimmy Egan. På ytan ser det ut som ett vanligt narkotikatillslag som gått fruktansvärt fel. Men allteftersom Ray gräver djupare inser han att någon måste ha tipsat om tillslaget. Någon inom polisen. Vad värre är, bevisen pekar i en otänkbar riktning: mot hans egen bror och svåger. Något som får ödesdigra konsekvenser i valet mellan sanningen och lojaliteten till familjen.

Rödhet

Idag hittade solen hit fast det var ett o annat moln som hälsade på.Jag och Neo gick hem till mamma o pappa där jag intog solstolen.Vilket har gjort sig kännbart nu , jag är liiite åt det röda hållet om jag säger så.Förhoppningsvis är solen här för att stanna så man kan jobba upp en snygg bränna =)




Wallander - Skulden

Härom kvällen såg vi den senaste Wallander filmen Skulden , rikitigt bra.Lite off att man inte fick svar på allt man ville ha svar på men men.


Om Wallander - Skulden:

Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sitt förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen släppt från fängelse.

Solbrillorna På

Idag hittade solen hit en stund , vi gjorde oss redo och begav oss till mamma o pappa.Jag hann sola ett par timmar av till innan regnet kom och fy tusan vad det regna.Sen nu på kvällen kommer solen fram igen , den svenska sommaren är helt underbar!


Smultronstället

Idag bar det av till Söderköping för att avnjuta en glass på Smultronstället , svärmor och Ronny åkte också med.Trots det "dåliga" vädret var det kö fast som tur inte så lång.Vi fick bord ute och jag frös halvt ihjäl , som tur var fick jag låna en tröja av svärmor.Glassarna var super goda , det svåra är bara att välja!


Midsommarafton -09

Igår var det som sagt midsommarafton , helt sjukt vad tiden går fort.Vi var bjudna hem till mamma och pappa och även släkt från mammas sida , där bjöds på långbord i trädgården.Vi hade sån tur att att solen kikade fram emellanåt =)Inget regn heller förrän senare på kvällen.Det var en riktigt rolig midsommarafton som bjöd på en hel del skratt



Henke drar en snapps....det bränner i bröstet!
                                                         ↓







Mmmmm jordgubbar



Jaa vad säger man...





Godis tajm...älskling och Micke hade nån form av kastning!



Den otroligt goda/fina tårta som jag dekorera!








Trevlig/Glad Midsommar

Äntligen hemma efter en dag på jobbet , rätt segt har det varit idag.Trodde faktiskt att det skulle vara nån form av invasion på jobbet men icke , vi hade läget under kontroll.Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för att dra på midsommarfirande!
Såå TREVLIG/GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Könsord

Jaha ja nu har iaf Neo sagt sitt första könsord vilket var FITTA!Jag frågade honom vem som lärt honom det och han svara Svante....Ska nog ta mig ett snack med Svante ;)

Trött

Idag blev det en rätt lång dag på jobbet , 8-20 fast halva tiden i deli o andra i kassan.Funkar att jobba dessa hästpass om man byter avdelning , blir bra med pengar också =) Imorgon är det dagen före midsommar vilket betyder att det kommer vara full rulle på jobbet , stressigt med ändå skönt för då går tiden fort.Nu ska jag strax inta sängläge natti natt natt

Nätshopping

Idag har jag beställt min första klänning från asos med hjälp av Empa , hoppas bara den passar.Jag brukar vanligtvis inte beställa till mig själv från nätet för jag vill testa innan men jag kunde inte motstå denna.Passade även på att klicka hem en klänning från Gina väntar dock på bekräftelse via mail :/
Asos                                                                      Gina

Spontan Utgång

I lördas blev det en spontan tjejfest+Jesper hemma hos Empa , oftast dom spontana utgångarna som blir roligast.Jag hade så jävla kul i lördas , alla som var med tycks hålla med mig =) Vi avslutade kvällen på Harrys där jag , Kellan , Sara o Jojo ägde på schlagergolvet!

Se o NJUT!




Porrigheten flöda



Mmm popcorn



Kellan fick hälla ut sitt vin för tantpolisen hahaha




Nytatuerad

Nu sitter den på plats min fjärde tatuering.Gjorde lagom ont att få dit den , fast nu efter vet jag inte om jag skulle ha gjort den större :/
Innan                         Omplåstrad

 
Efter


Ny Mobil

Idag kom äntligen älsklings nya mobil hem , Sony Ericsson W995.Blev dock färgen röd men men huvudsaken är att han är nöjd.SJag ska försöka styra upp det med min mobil , tappa den ju för ett tag sen o nu lever den sitt egna lilla liv.Måste bara hitta försäkringspapprena.


Lillebrors Student

Regn och åter regn så har denna dag sett ut för studenterna , sorgligt men sant!Tyckte så synd om dom imorse när regnet bara öste ner,det är ju champagnefrukost i trädgården på morgonen.Lillebror gick på Bärsan så det var dit vi fick bege oss , träffade även på Kellan där =) Eftersom det regna så blev det fullt av paraplyer så det gällde att man såg upp.Kände ett tag att jag skulle haft på mig nån form av skyddsutrustning för folk bara plöjde fram , vilka as!Alla studenter var jätte fina , bror var snyggast av dom alla =)











En nyvaken student lämnar oss för en partykväll på stan!



Ny Peak Tröja

Igår kom min munkjacka som dom beställt hem i peakaffären , sååå snygg!Fanns även till herr som jag tror älskling blev lite sugen på men blev dock ingen affär!


Kornris

Igår köpte jag med mig nått nytt hem från rishyllan nämligen kornris.

Korn är ett av de äldsta spannmålsslagen och var förr ett viktigt baslivsmedel i Sverige. Korn har många hälsosamma egenskaper. Frebaco Kornris är svenskt korn som klippts i mindre bitar. Tack vare skonsam förädling finns alla kornets nyttigheter bevarade samtidigt som koktiden kortats till endast 8 minuter. Korn innehåller kostfiber (ß-glukan) kända bla för kolesterolsänkande egenskaper. Frebaco Kornris innehåller även nyttiga mineraler och vitaminer.

Frebaco Kornris använder du som alternativ till ris, pasta, bulgur, traditionella korngryn mm. Smaken är fyllig och du håller dig mätt länge. Fakta

 

 

 Jag hade det ist för ris till köttgryta , det blev super gott.Smakar precis som vanligt fullkornsris bara att det är mindre bitar.Till och med älskling tyckte det var gott!Det ser dock inte så gott ut men det är det!

 

                                       Innan kokning       Efter kokning

 

Middagen

 



Vattenmelon=Många Toabesök!

Igår såg elle såg o såg gjorde vi inte för vi stängde av efter ett tag för filmen var så dålig!Älskling hade köpt nån Wallander med Roffe som man kan köpa med aftonbladet.Till det smarrade vi loss på vattenmelon sååå himla god den var!Jag smarrade som aldrig förr och det gjorde sig kännbart inatt vill jag lova.Vet i tusan hur många gånger jag var uppe och kissa!Men det var det värt för den var sååå god och jag har en halva kvar =)


Korpfotboll

Efter maten åkte hela familjen på korpfotboll , älskling stod som vanligt i mål och gjorde en strålande insats.Denna gång var det slaktarna mot stycken från Scan.Som väntat sparka stycken som förövrigt går under namnet MÄRGBEN stjärt ,hela 8-1 vann dom med.Skulle blivit 8-0 om inte en gjort självmål , vilken stjärna =)






DJ Tune feat. Orremannen - Forget about Tom Dooley

Grabbarna bakom låten Bag In Da Box har kommit men en ny plåga
 Forget About Tom Dooley!
Lyssna och NJUT!


Shopping

Det blev en liten tripp till stan med lunch på Ming där Neo förövrigt levde rövare!Bytte mina jeans till en storlek mindre och jag hittade mig även en party tunica som den hette.Jag och älskling köpte oss även varsina par peak flippisar och jag beställde också en peak munkjacka som kommer hem på onsdag , sååå snygg!Neo köpte sig en tröja tills på fredag då lillebror tar studenten och bob strumpor och två nya bob filmer , skulle även ha blivit ett par jeans men vi hitta inga snygga.Jag lämnde också in mina ringar för förminskning , hela 2½ storlek ska dom minskas.Så förhoppningsvis sitter dom på plats sen , synd bara att jag får vänta tills den 25:e innan jag får dom tillbaka!


Busfabriken

Det blev en tripp till Busfabriken dock utan Kasper och Emil.
Men vi röjde så gått vi kunde vi tre , sååå kul vi hade =)

Några underhållande bilder!



Ledig

Så underbart att få vara ledig , jag har haft några riktigt långa dagar så det är jag värd!Idag är även älskling ledig så vi kanske tar en tripp till Busfabriken sen blir det stan för SHOPPING!Jag ska även lämna in mina ringar om dom nu går att förminska , tappa vigselringen i lördas igen så nu vågar jag inte ha dom =( Nu ska jag tajta till fläsket på orbin!

All Alone

Det är precis vad jag är just nu!Mannen är i Stockholm och fisen är hos mamma och pappa , jag var där en sväng efter jobbet och fick grillat...yummie!Det satt rätt fint efter 10 timmar på ica , samma tid imorgon =( Men det blir riktigt bra stålar att jobba röda dagar , dubbelt betalt liksom =) Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv för att sedan sova helt ensam =( Jag fråga Neo om jag fick ligga i hans säng och gosa med hans gossedjur och det fick jag så jag kanske sover där =)

Yanou - Brighter Day

Bjussar på en riktigt bra partylåt såhär på självaste Nationaldagen.



Hubba Bubba

Hon är som ett hubba bubba......Idag för första gången på år o dar köpte jag mig ett paket elle en sorts burk hubba bubba.Det fanns jordgubb och gröna äpplen , jag valde äpple.Tuggummina var även fyllda med nått flytande med smak av gröna äpplen.Tuggummit var gott dom första 5 minutrarna sen smaka det skit , men det gick att blåsa rediga bubblor =)


Coconut Body Butter

Nu är jag helt matt i kroppen efter 12 timmar på jobbet plus att jag körde 30 min på orbin!Ska strax hoppa i sängen för klockan ringer 05:45 imorgon.Fick jobba 7-17 ist för 10-20 och det tackar man ju INTE nej till =) Så nu hinner jag o älskling umgås lite imorgon kväll för han drar till stockholm på lördag och jag jobbar hela helgen så jag kommer vara utan mina två favvo pojkar =( då Neo sover hos mamma o pappa.

Idag köpte jag med mig en ny lotion (body butter) hem med doft av cocos , den luktar helt ljuvligt.Den kan jag verkligen rekommendera om jag gillar cocos doft  , lätt att den åker på nu i sommar =)


Min Födelsedag

I måndags blev jag ett år äldre ,inte lika kul att fylla nu längre.Hade gärna stannat på 25 men icke!Dagen bjöd på otroligt fint väder så jag o Neo var ute hela dagen , hoppa vattenspridare & solade.Jag åkte även iväg och gjorde en bokning av vad kommer ni att få se längre fram =) På kvällen sen kom det lite gäster och vi bjöd på fika.Skulle som sagt även ha blivit min otroligt smarriga jordgubbstårta men eftersom botten blev misslyckad fick jag ta maräng ist men det gick också ner.
Nu ska jag bege mig iväg till jobbet ,stänger ikväll och även imorgon vilket jag också gör hela helgen...UNDERBART!





Ica Ferre

I lördags var det party på jobbet , vädret var super och humöret var på topp.Rätt lyckad fest måste jag säga , vi hade dock kunnat strunta i stan men men.Jag o Jossan blev bjudna på den ena efterfesten efter den andra när krogen stängde hahahaha!

Se och njut!








Efter som A sagt att han lätt skulle ta på sig en borat så köpte jag en åt honom, den åkte på och det blev en succé.Dock har jag inte hjärta att lägga ut dom korten men han blev sååå snygg i den!





Jag Fyller År

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det MIN FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!

RSS 2.0