Film Tips

Fick en positiv kommentar att det var bra att jag tipsa om så mycket film =) Jag är lite av ett film freak så det blir en o annan film i veckan , speciellt nu på semestern.Så här kommer ett gäng vi sett i veckan ;)



Om Wanted:

Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.




Trodde att filmen skulle vara bättre än vad den va.Visst den är värd att se om man gillar action med lite science-fiction. .


Om Son of Rambow:

Will är en blyg skolpojke som växer upp i en strängt religiös omgivning. Moderna företeelser som tv och film är förbjudna. En dag visar Lee Carter, skolans värsting, honom en dålig videoinspelning av den första filmen om Rambo varpå hans livliga fantasi vaknar till liv. Han dras med i Lees nya filmprojekt, en egen version av"First Blood". De två pojkarna ger sig i smyg ut i skogen för att filma och deras hemlighetsmakeri och oskuldsfulla ambitioner leder snart till en stark vänskap. Både vänskapen och filmen kommer dock snart att sättas på prov.

Lite ovanlig film som vi båda gillade , kidsen är allt bra roliga =)


Om Heartbreak Girl:

Charlie träffar sin drömtjej Daphne, men förstår snart att han måste kämpa om hennes uppmärksamhet mot Daphnes hund "Babydoll". Just som Charlie inser att han inte kan vinna, händer något som får Charlie att rikta sin kärlek åt en oväntat håll.. men för att det ska fungera måste han fortsätta visa intresse för Daphne.



Kändes lite långtråkig ibland men ett o annat skratt blev det.

Om Resurrecting the Champ:

Vi får följa en ung reporter som misstänker att en hemlös man i trakterna kan vara en före detta boxningsmästare. Reportern blir vän med den hemlöse mannen och försöker övertyga honom att återvända till rampljuset.

Jag somna under filmen men jag tyckte den verkade bra men sen när älskling berätta hur den sluta så är jag glad att jag somna!






Kommentarer
Postat av: Sandra

Men guuu Fia !!!!!

2008-08-02 @ 13:14:57
URL: http://sajjas.blogg.se/
Postat av: Talia

Ja, jag tycker det är tragiskt..

2008-08-02 @ 13:41:48
URL: http://lonelydarling.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi snyltar av er...jag vill oxå ha oxfile!!!

2008-08-02 @ 13:52:39
URL: http://sajjas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Knyte hahahaha guuuu så tam...

2008-08-02 @ 14:16:49
URL: http://sajjas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jätte gammal från 2008 trodde det var det året nu??? 7,0/10 tycker jag inte är så dåligt!!!

2008-08-02 @ 14:22:59
URL: http://sajjas.blogg.se/
Postat av: Thess

Kul med filmtips! Tack :)

2008-08-02 @ 14:29:51
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/
Postat av: Johanna

haha också nyss sett denna film, liksom du somnade jag :P

2008-08-03 @ 23:04:28
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0