Barnyard!

Nu har vi precis sett färdigt filmen Barnyard(Bondgården) , tycker det är skit skoj att se animerade filmer.Vi hade börjat titta på den igår med Neo när han vakna men orkade inte se hela så vi såg klart den nu.Måste säga att den var riktigt rolig , kan varmt rekomendera den!Nu blir det sängen ihopp om en ordentlig nattsömn.Neo han sover sen länge och hostar omvartannat , var inte det lättaste att ge honom medde innan sängen.Så fort jag nämnde medde början han gråta inte ens tala om hur ledsen han blev när han såg sprutan.Får nästan ta och ringa vårdis och se om vi kan få nått annat eftersom han verkligen inte tycker om denna(Desentol).Prata går nästan inte för honom för han är så otroligt hes stackarn , hoppas verkligen att det är bättre imorgon så jag kan jobba på fredag.Måste börja ladda inför lördagen också.Elin tönt banga som väntat , hon vågar inte erkänna att hon ska "tapetsera" hahahahaha =)

image899

Filminfo:

När bonden är borta leker alla djur... och sjunger och dansar. Förr eller senare måste dock någon kliva fram och sköta saker och ting. Ansvaret hamnar hos Otis, en avslappnad ko.





Kommentarer
Postat av: angelica

Tur att angelica dyker upp iaf va? :P

2008-04-03 @ 00:41:54
URL: http://angelwilson.blogg.se
Postat av: angelica

tönt banga förresten.. Mohaha Mohaha!!

2008-04-03 @ 00:42:28
URL: http://angelwilson.blogg.se
Postat av: Anonym

stackars mosters favvo,snällt att ja jobbar åt dig idag va mmmm jag vet att ja ä cool,hur blir det på fredag då???? bara så att man vet liksom......

2008-04-03 @ 09:56:02
URL: http://sajjas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0