Bakis Söndag

Igår var det livat värre , så jag mår som jag förtjänar =( Kvällen började med att Neo snodde min mascara och målade sig , jäkla busunge!Efter en välbehövlig dusch lämnade vi honom hemma hos mamma , pappa körde oss till Emil där han bytte kläder sen åkte vi till svärmor , dom hade lite gäster.Älskling och Emil åkte jag stannade eftersom jag skulle möta upp Kellan och gänget för att skaka rumpa på Harry´s.


Regna gjorde det av o till men jag hade turen när jag gick in till stan det var uppehåll.Möte upp en glad Kellan på cykel , hon hade glömt sim kamera men fodralet hade hon tagit med sig  , hahahaha.

På Harrys kom vi inte in eftersom det fattas ett år för Kellan , fråga om hon inte kunde ta ett av mig men det gick inte , tjurskalle.Så vi gick in på Riva ist haha där fick han!På krogen blev det en tequila där en smirre här , ja ni fattar nog..



Efter krogen tog vi Kellans cykel till Emil ,han hade tappat sina nycklar.Efter mycket om och men åkte vi hem , Emil gick till skägget till sin pappa.Jag och älskling var hemma runt 5 snåret imorse , helt sjukt.Så idag har det varit väldigt seegt.Emil hade hittat sina nycklar också , dom låg hemma i bokhyllan.Hans dörr låser när man stänger så han behöver ingen nyckel.Kanske vore läge att nyta lås?


Kommentarer
Postat av: Tezzan

Ensam mamma ber om hjälp

http://herbatezzan.blogg.se/2008/august/hjalp.html

2008-08-10 @ 21:16:29
URL: http://herbatezzan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jösses Lotta är visst as glad på alla kort hahaha

2008-08-10 @ 22:39:32
URL: http://sajjas.blogg.se/
Postat av: Elinn

Svar: Tack tack :D

Ja, nog blir det nog bolaget imorgon alltid. Måste ju inviga att man är ett år äldre och får köpa alkohol helt lagligt. :P

2008-08-10 @ 23:33:32
URL: http://elinn.blogg.se/
Postat av: Sandra

Guuu hur kunde jag hamna där???

2008-08-11 @ 09:26:31
URL: http://sajjas.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha fan vad tur att de inte bara jag som var bakis i går:P

2008-08-11 @ 19:40:28
URL: http://hylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0