Prison

Härom kvällen såg vi den nysläppta filmen Prison.Den var först totalförbjuden , sedan censurslaktad men nu släpptes den som orginalversion.Vi var helt redo för en riktigt skräckis men icke , visst den var inte skit dålig men inte heller super bra.Riktigt bra gjord för att vara från 80-talet iaf , förstår  dock inte riktigt varför den varit totalförbjuden.


Om Osalig hämnare:


Viggo spelar en fånge oskyldigt dömd för mord, som hamnar i elektriska stolen och sedan återvänder i spökskepnad för att ta hämnd. Och det på ett så blodigt sätt att censuren i Sverige genast totalförbjöd filmen 1988. Två månader senare släpptes den i nedklippt skick, men här kommer den nu i oklippt version!

"Prison" var den första film det finska underbarnet Renny Harlin gjorde i USA och blev biljetten vidare in i Hollywoods jetset med succéer som "Terror på Elm Street 4", "Die Hard 2", "Cliffhanger" och "The Long Kiss Goodnight". Ytterligare skandinavisk representation har filmen av danskarnas stolthet Viggo Mortensen, som dessförinnan setts som mormon i "Vittne till mord".

Kommentarer
Postat av: Jenny

sv: Tack så mycket :)

2009-08-02 @ 18:55:30
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: Emma

Fin blogg:D

2009-08-03 @ 13:04:55
URL: http://rosaapantern.blogg.se/
Postat av: sarase

jag gillar skräckisar! synd att inte killen gör det annars hade vi sett sånna filmer jämt ;)

2009-08-03 @ 16:43:47
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0