Crème Fraiche Med Kantarell & Cognac

Dagens middag blev marinerat kotlettspjäll med potatis , sås alá älskling och en massa sallad.Såsen blev riktigt god som älskling gjorde så plus poäng till honom.Men jag måste erkänna att jag va lite skeptisk i början bara för att crème fraichen innehöll cognac.



Recept:
Blanda till buljong (vi hade oxbuljong)
Tillsätt maizena redning så den blir lite
tjock.I med crème fraichen och låt det små
puttra!


Kommentarer
Postat av: Max

det där lätt riktigt gott bjud in mig nångång på de!

2009-01-05 @ 20:54:01
URL: http://maxtorstensson.blogg.se/
Postat av: petra

svar: jo, och jag älskar hennes stil!

2009-01-05 @ 22:46:02
URL: http://petraao.blogg.se/
Postat av: lia

Svar: Tro mig du kommer inte bli besviken, har sett den 4 gånger nu och läst boken. Gör de du med, den heter om jag kunde drömma :)

2009-01-05 @ 23:54:18
URL: http://hellron.blogg.se/
Postat av: Pia

Mmmm... ser gott ut. Var creme fraichen att rekomendera, eller hade du hellre tagit utan kognac smak ?

2009-01-06 @ 07:26:00
URL: http://piakallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0