Crème Fraiche Med Kantarell & Cognac
Dagens middag blev marinerat kotlettspjäll med potatis , sås alá älskling och en massa sallad.Såsen blev riktigt god som älskling gjorde så plus poäng till honom.Men jag måste erkänna att jag va lite skeptisk i början bara för att crème fraichen innehöll cognac.
Recept:
Blanda till buljong (vi hade oxbuljong)
Tillsätt maizena redning så den blir lite
tjock.I med crème fraichen och låt det små
puttra!
Recept:
Blanda till buljong (vi hade oxbuljong)
Tillsätt maizena redning så den blir lite
tjock.I med crème fraichen och låt det små
puttra!
Kommentarer
Postat av: Max
det där lätt riktigt gott bjud in mig nångång på de!
Postat av: petra
svar: jo, och jag älskar hennes stil!
Postat av: lia
Svar: Tro mig du kommer inte bli besviken, har sett den 4 gånger nu och läst boken. Gör de du med, den heter om jag kunde drömma :)
Postat av: Pia
Mmmm... ser gott ut. Var creme fraichen att rekomendera, eller hade du hellre tagit utan kognac smak ?
Trackback