Grillat Är Godast

Ikväll tändes grillen och det slängdes på hamburgare, dock inte för min del.Jag äter ju som sagt inte färs så jag grilla kycklingfilé, majskolvar och champinjoner istället.Men jag tipsar ändå om icas färdiga hamburgare som älskling säger är så goda.Dom finns att hitta i köttdisken och säljs i 4-pack.Jag glömde tyvärr fota dom och ica har tyvärr ingen bild på dom på hemsida.


Kommentarer
Postat av: Erika(jyringen)

grillat är verkligen godast!!

och om vädret har tänkt att hålla i sig så ska jag få njuta av det två gånger i helgen =)

2010-07-08 @ 21:10:54
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Erika

sv.jo det håller jag verkligen tummarna för =)

2010-07-08 @ 21:20:11
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Foofie

SV angående hår: Hehe jo ibland är det faktiskt kul att testa något nytt. Jag är naturligt mellanblond och har haft svart och rött hår tidigare men så fick jag en snilleblixt i våras att jag skulle bleka det och sen färga det med henna så det blev knallorange, det var ett riktigt kul experiment. Och jag var faktiskt nöjd med färgen, jag såg ganska bra ut i det. Men sen när utväxten kom efter ungefär 1-2 veckor så var det ju inte lika snyggt längre. Så sen blev det mörkbrunt igen hehe =)

2010-07-08 @ 22:38:28
URL: http://foofie.blogg.se/
Postat av: Killenmedstil

Var snällt och ställ en fråga i min frågestund. skulle vara så tacksam :) Klicka bara på länken http://killenmedstil.blogg.se/2010/july/fragestund.html

2010-07-09 @ 18:45:47
URL: http://killenmedstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0