Operation Ny Kropp

Nu har jag bestämt mig att ta tag i dom sista graviditetskilona.Nu är det en power walk som gäller varje dag.Jag har blivit en riktigt gottegris sen graviditeten men nu får det vara nog!
Min viktuppgång har varit ett stort intresse för många samt min viktnedgång.Så jag lägger korten på bordet!Jag vägde innan jag blev gravid 60kg och sista gången jag vägde mig visade vågen 82kg.Jag gick alltså upp 22kg tunga kilon!!Man kan ju undra vad vågen stannat på om jag gått längre!När jag kom hem ca 1½ vecka efter förlossningen hade jag tappat 13kg(69) men nu står den still på 66 så det är 6kg kvar.Magen har dragit åt sig rätt bra men skinnet känns ändå lite slappt, fast det är ju bara 8 veckor sen dom kom så än finns det hopp.Det mesta sitter på låren och rumpe stumpen.Sen är jag tacksam för att jag slapp bristningar inte för att det skulle vara hela världen men om man får välja så tror jag alla väljer att slippa dom.Jag har börjat ha på mig min Belly Bandit när jag är ute och går för att tajta till magen lite extra.Egentligen ska man ha den på nästan hela tiden men så bekväm är den inte.Sen är den nästan förstor så jag är glad att jag tog en mindre storlek , skulle egentligen ha behövt XS men det trodde jag inte när magen hade en omkrets på typ 1meter.Får vela lägga ut och sälja den sen för den kosta ändå 800:-. Om jag inte sparar den utifall att det kommer en fjärde...man vet ju aldrig mohahahaha.



Belly Bandit





Inte världens bästa bilder , förstår inte hur folk får till bilder på sig själva men men.

Kommentarer
Postat av: emma/oldbabydoll

Lycka till, det är alltid jobbigast att träna i början, men jag hejar på dej ;)

2010-06-09 @ 19:32:59
URL: http://oldbabydoll.blogg.se/
Postat av: Kisse

Fan va bra att du inser att powerwalking är asgrymt!=)

2010-06-09 @ 20:44:23
URL: http://kissesnails.blogg.se/
Postat av: fma

FIN BLOGG

allt väl`?

2010-06-09 @ 21:23:23
URL: http://filippaochmichelle.blogg.se/
Postat av: Mariette

Grattis till bebbarna!. Jag tycker du är jättefin redan men jag förstår att du vill bli som innan graviditeten. Jag har precis gått ner 6 kg själv så om du vill ha en 3-veckormeny på bra och sund mat så titta gärna in. http://mariettesrora.blogg.se/category/ga-ner-5-kg-3-veckorsmeny.html

Är det något du vill fråga om så är det bara att maila =)

2010-06-09 @ 22:07:43
URL: http://mariettesrora.blogg.se/
Postat av: Kisse

Haha jag hejar på dig;)

2010-06-10 @ 12:10:32
URL: http://kissesnails.blogg.se/
Postat av: Marina

Herregud, du har ju ingen mage kvar ju. Det va inte mycket till mage för att fött tre barn:). Men jag förstår att du vill träna bort det där sista. Man vill ju alltid se ut som man gjorde innan. Så hoppas det går bra för dig och lycka till med träningen!

2010-06-12 @ 09:08:17
URL: http://marinasjostrom.blogg.se/?tmp=2109403
Postat av: Nilla (3-barnsmamma)

Jag har funderat över dom där "Belly Bandit". Är det verkligen nyttigt att "trycka in" magen sådär direkt efter förlossningen? Jag får för mig att det allra bästa för kroppen är att livmodern får dra ihop sig i sin egen takt, o samma sak vad det gäller magen o sådär... Vet du vad som sägs om Belly Bandit? Kan det vara farligt på nåt sätt?



Var köpte du din Belly Bandit?



*kramen*

2010-06-15 @ 00:48:21
URL: http://blogg.phernilla.net
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Men hallåja!!! Din mage där ser ju skitbra ut efter den korta tiden!!! Jisses :) kämpa på!!!

2010-09-08 @ 15:26:17
URL: http://lising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0