Tutt Fri

Det gick jätte bra hos tandis idag.Det var precis nyöppnat sedan renoveringen och visst det var fint men jag tyckte att det var för mycket sjukhuskänsla.Sen var rummen pytte pytte små ,  så lycka till om man har cellskräck.Neo fick en bok och en kanin bara för att han varit sååå duktig.Nu ska vi inte tillbaka förrän han blir 4 om inget oväntat inträffar.Hon påpeka också att det syntes att han hade napp på tänderna....Så om nån har nått bra tips på att få ett nappfritt barn så tell me!!!


Kommentarer
Postat av: mikaela

en del gör som på naglar, tar något mindre gott på nappen. det KAN fungera.

2008-12-17 @ 23:43:21
URL: http://gwendolenthegood.blogspot.com/
Postat av: lina

låt barnet välja en att behålla som den kan använda på natten. sen kastar ni alla andra ni hittar. funkade skitbra på två åringen jag är barnvakt åt. sen tappar ni bort den sista efter någon dag. om dom råkar hitta någon i tex skötväska eller liknande så säger man bara. men en napp det behöver ju inte du längre . du är ju stor nu och väntar tills dom ger den till en så kan man kasta den sen..

2008-12-18 @ 01:33:22
URL: http://linahelena.blogspot.com
Postat av: Lollo

När Jesper och hans syster var lite så fick dem ge nappen till tomten, då fick man en jättefin julklapp av tomten =) Det fungerade visst på dem =) Hehe!

2008-12-18 @ 06:37:50
URL: http://keelone.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är ju helt perfekt tid att sluta med napp nu...Alex fick ge sina till tomten, likadant med pottan så fick han en extra fin julklapp av tomten:)Annars kan du ju alltid prova med att klippa sönder varenda napp. Jag lovar det är ingen höjdare att snutta på dem då:)

2008-12-18 @ 11:44:18
Postat av: Karin

Hej! Jag har hittat en sida där man på ett enkelt och roligt sätt kan samla ihop poäng som man sedan kan byta ut mot presentkort. Du får 50 poäng när du blir medlem och varje gång som du loggar in får du 1 poäng. För varje värvad person som tjänat ihop hundra poäng får du hundra poäng! Bra va!?

På gratismode.se har du dessutom

chansen att VINNA ett presentkort på 1000 kr på valfri butik!

Bli medlem via länken nedanför:

http://www.gratismode.se/?c=24808

2008-12-18 @ 21:23:26
URL: http://www.gratismode.se/?c=24808w

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0