Belly Bandit

Igår fick jag min efterlängtade Belly Bandit , inte för att jag ska ha den nu men jag var så nyfiken på den.Det är ett typ av bälte som ska hjälpa till att stödja magen och midjepartiet efter förlossningen och ge en snabbare återhämtning av figuren.Efter ha läst en massa positivt om den så beställde jag den , rätt dyr men funkar den så kommer den ju vara värd varenda krona.





Här beställer du den!












Nu finns succén

Belly Bandit i Sverige!

Belly Bandit har blivit en favorit hos både Hollywoodmammor och tusentals andra mammor i USA och sprider sig nu över världen!

Produkten är designad för att hjälpa till att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning och ge en snabbare återhämtning av figuren. Belly Bandit fungerar också som ett stöd under amning.

Kan användas från dagen efter förlossning och rek. tid för användning är 6-8 veckor från det att bebisen fötts men kan användas längre vid behov.

Även efter kejsarsnitt hjälper Belly Bandit kroppen att återhämta sig snabbare och ge ett skönt stöd.

Belly Bandit är en mjuk gördel som ger stöd åt mage, rygg och ben. Att linda midjepartiet efter förlossning har varit en sed i många kulturer under århundraden. Nu har många av Hollywood stjärnorna gått ut i intervjuer och meddelat att de valt samma metod i form av Belly Bandit som t.ex.

Angelina Jolie, Halle Berry, Jessica Alba, Tori Spelling och Gwen Stefani som alla är nöjda användare av produkten!

Här är modellen Bamboo som är en eko-vänlig variant med samma funktion som Original. Den här varianten är helt täckt av ett riktigt mjukt tyg tillverkat av bambu som passar extra bra för känslig hud t.ex. efter kejsarsnitt. Av de tre modellerna är det här den absolut skönaste. Produkten finns i svart eller natur och storlek XS, S, M, L & XL.

Du väljer storlek utifrån det midjemått du förväntas ha efter att barnet är fött. Några tumregler är att midjemåttet efter förlossningen brukar vara runt detsamma som vad du har i åttonde månaden. Precis innan förlossning kan du dra bort 7,5-12,5cm från ditt nuvarande mått. Efter förlossningen gäller det verkliga midjemåttet.

X-Small=71-83cm

Small=84-95cm

Medium=96-111cm

Large=112-126cm

X-Large=127-145cm

Är du på gränsen mellan 2 storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre för att undvika att din Belly Bandit blir för stor alltför snabbt. Det bästa är att ha så mycket som möjligt av kardborreknäppet kvar i början av användandet för att sedan kunna dra åt allt eftersom måttet minskar!

Belly Bandit kan även användas av dem som fått barn för en längre tid sedan för att ge en mer slimmad siluett under användandet, ett skönt stöd för ryggen och en bättre hållning! Ett jättebra stöd t.ex. om man har ett arbete där man är stående långa perioder.


Kommentarer
Postat av: Solan

Tack!

Grattis till er bröllopsdag i efterskott.

Hoppas erat äktenskap blir lika lyckligt som vårt.

Träffade min man när jag var 16 år å på den vägen är det :)

Lycka till!!!

2010-02-26 @ 18:03:09
URL: http://m-fors.bloggplatsen.se
Postat av: Bodil

Låter klart spännande!! Hoppas att den fungerar bra, vet alltför väl hur "sladdrig" man känner sig efter att ha fött barn...

2010-02-28 @ 20:25:01
URL: http://enmynta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0